K-ON!
+11
Katinkka
B1nKaTa
Mad.Soul
Cocaine`
c0lourblind-
RealizeR
Shinshoku
Rena-Zlat
Megaphy
Façade
Ricchan ^^
15 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 3 от 3
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: K-ON!
5-ти епизод отново страхотен =3
Сцепвам се на Юи.. какво прави при положение, че са изгубени xDD
*телефона на Азу-нян звъни*
Юи - Азуу-нян.. изгубихме се..
Мио - Какъв е смисъла да звъниш на Азуса ?!
Просто ме забавлява простотията на Юи ;3
А самия епизод мисля, че е страхотно да дадат какво става с Уи и Азу-нян през времето на екскурзията ;D
Беше доста забавно а и тая от клуба поо.. джаз май беше, ме кефи.. неква проста и непохватна кат Юи е :DD
Азу-нян с пусната коса колко мяза на Мио, а Уи с пусната коса ужасно мяза на Юи :DD
Сцепвам се на Юи.. какво прави при положение, че са изгубени xDD
*телефона на Азу-нян звъни*
Юи - Азуу-нян.. изгубихме се..
Мио - Какъв е смисъла да звъниш на Азуса ?!
Просто ме забавлява простотията на Юи ;3
А самия епизод мисля, че е страхотно да дадат какво става с Уи и Азу-нян през времето на екскурзията ;D
Беше доста забавно а и тая от клуба поо.. джаз май беше, ме кефи.. неква проста и непохватна кат Юи е :DD
Азу-нян с пусната коса колко мяза на Мио, а Уи с пусната коса ужасно мяза на Юи :DD
Katinkka- Терорист
-
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009
Какво да кажа... Сцепих си се.
Имах доза Митсу и доза инцест, кво повече да искам? За малко да пукнем ;3
Увах, тва Джун-чан е супер весело девойче, ако я дават повечко няма да сбъркат. Почва да ме зарибява She's SO CUTE!!!!!! I feel you, Jun-chan! И моята коса е като гъз сутрин и хвърчи накъдето си поиска D: И аз кат тръгна да чета нещо не се спирам, и аз се спъвам на всеки два метра, и аз се захласвам и си забравям спирките much! *_* Wah, искам повечко Джун-чан :D Другото си е ясно. This show lacks some Romeo x Juliet plays... You know the one! *чака си Митсу фенсървиса, упорита кат кон*
Джун сяда на стола на Мио:
- Някак си се чувствам по-готина.
Имах доза Митсу и доза инцест, кво повече да искам? За малко да пукнем ;3
Увах, тва Джун-чан е супер весело девойче, ако я дават повечко няма да сбъркат. Почва да ме зарибява She's SO CUTE!!!!!! I feel you, Jun-chan! И моята коса е като гъз сутрин и хвърчи накъдето си поиска D: И аз кат тръгна да чета нещо не се спирам, и аз се спъвам на всеки два метра, и аз се захласвам и си забравям спирките much! *_* Wah, искам повечко Джун-чан :D Другото си е ясно. This show lacks some Romeo x Juliet plays... You know the one! *чака си Митсу фенсървиса, упорита кат кон*
Джун сяда на стола на Мио:
- Някак си се чувствам по-готина.
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Последният за сега - 8-ми епизод беше просто невероятен :DD
Как се смях не е истина. Просто Юи е бахти мързела.. не влага никаква мисъл или напън.. страшно ме кефи тва момиче :3
Как се смях не е истина. Просто Юи е бахти мързела.. не влага никаква мисъл или напън.. страшно ме кефи тва момиче :3
Katinkka- Терорист
-
And since Imma fangirl... Аз пък ще си поговоря за Ритсу С Катя сме някви смахнати луди фенки ор смт...
УАХ О,.О Ритсу буквално индиректно си каза, че обича Мио ;ооо Тхахахаххаха, мисля, че ми гръмна някой бушон от екстаз :crazy2: И беше толкова сладка като малка O//////O
Nanka... OMOSSHIROI!! xDDDDDDDD Тука ме сцепи просто! Егати енергичното лапенце, изпълва ме :D:D:D И Мио само как я дразни после Бахти, изпълват ме <3
И Ритсу ква е drama queen xDDDD NO! *shat* *shat* *shat* AHAHAHAHAHAHAHAHHAAH
А Юи и Ритсу са просто голямо комбo xDDD Попиках се от смях xD "Не ни е нужен тоя кирлив английски език!! Имаме си нашия свещен японски!!" OMFG, имам чувството, че убер яко пародираха тардовете, които смятат като цяло Япония за свещена и искат да се изпояпончат, за да станат част от тази светиня :40: Хаххахаха, е, не, умрях от смях ;х
A когато Ритсу си махна диадемата и беше със спуснат бретон за по-малко от секунда, свърших, излигавих се и изписках истерично. Yah... PRETTY MUCH KILL FOR RITSU ><
И после Сава-чан как възторжено говореше за оная своя любов и изведнъж: Той ме отряза!! УАААААА *блъс главата в бюрото*
Господи, бахти добрия епизод ;х
УАХ О,.О Ритсу буквално индиректно си каза, че обича Мио ;ооо Тхахахаххаха, мисля, че ми гръмна някой бушон от екстаз :crazy2: И беше толкова сладка като малка O//////O
Nanka... OMOSSHIROI!! xDDDDDDDD Тука ме сцепи просто! Егати енергичното лапенце, изпълва ме :D:D:D И Мио само как я дразни после Бахти, изпълват ме <3
И Ритсу ква е drama queen xDDDD NO! *shat* *shat* *shat* AHAHAHAHAHAHAHAHHAAH
А Юи и Ритсу са просто голямо комбo xDDD Попиках се от смях xD "Не ни е нужен тоя кирлив английски език!! Имаме си нашия свещен японски!!" OMFG, имам чувството, че убер яко пародираха тардовете, които смятат като цяло Япония за свещена и искат да се изпояпончат, за да станат част от тази светиня :40: Хаххахаха, е, не, умрях от смях ;х
A когато Ритсу си махна диадемата и беше със спуснат бретон за по-малко от секунда, свърших, излигавих се и изписках истерично. Yah... PRETTY MUCH KILL FOR RITSU ><
И после Сава-чан как възторжено говореше за оная своя любов и изведнъж: Той ме отряза!! УАААААА *блъс главата в бюрото*
Господи, бахти добрия епизод ;х
-
9-ти епизод.. поредния страхотен епизод :3
Епизод за Юии~ :3
Аве тая жена е уникална.. как успява да е толкова отнесена не знам Най-невероятното на тоя епизод е, че Юи учи О.О Да, знам е че е невъзможно, но е факт И тя наистина се справи на тестовете
Беше много сладка с Азуса като пяха :3
Епизод за Юии~ :3
Аве тая жена е уникална.. как успява да е толкова отнесена не знам Най-невероятното на тоя епизод е, че Юи учи О.О Да, знам е че е невъзможно, но е факт И тя наистина се справи на тестовете
Беше много сладка с Азуса като пяха :3
Katinkka- Терорист
-
Това ме подсети да пиша в темата. <3 По-забавно ми беше от последния епизод на k-on.
Първия сезон си беше много хубав. Само 12 епизода и за тия 12 епизода успяха да отидат два пъти на плаж! Два пъти много добър фенсервиз. Сега са излезли пак 12 епизода и още не са ми дали фенсервиз епизод е баси. :/
Първия сезон си беше много хубав. Само 12 епизода и за тия 12 епизода успяха да отидат два пъти на плаж! Два пъти много добър фенсервиз. Сега са излезли пак 12 епизода и още не са ми дали фенсервиз епизод е баси. :/
Гост- Гост
Mwaahahahahhahahha, тая пародия ме насра от смях
Уи, гледайки към Юи: Oh, god, she's turning me on, I can't wait 'till we get home! xDDD
Mio: I'm in another class, apparently.
Ritsu: You mean you're divorsing me?! [...] Fine, I have Mugi!! And she has tea, and cakes, and stuff...!
Mugi: Dude, I'm straight.
WTF тва трябва да го изгледам цялото хД
Уи, гледайки към Юи: Oh, god, she's turning me on, I can't wait 'till we get home! xDDD
Mio: I'm in another class, apparently.
Ritsu: You mean you're divorsing me?! [...] Fine, I have Mugi!! And she has tea, and cakes, and stuff...!
Mugi: Dude, I'm straight.
WTF тва трябва да го изгледам цялото хД
-
Новия ендинг е велик :33 Както и опенинга де :3
Много съм щастлива Сега чакам да субнат епизода, че да го изгледам и ще пиша мнение и за епизода
Много съм щастлива Сега чакам да субнат епизода, че да го изгледам и ще пиша мнение и за епизода
Katinkka- Терорист
-
KyoAni искат да ме умъртвят!!!!!!
O,,O
I LOVE YOU, KYOANI, YOU NEVER CEASE TO AMAZE ME!!!!!
O,,O
I LOVE YOU, KYOANI, YOU NEVER CEASE TO AMAZE ME!!!!!
-
14-ти епизод.. изгледан ~
Мога да кажа, че никак не ме разочароват :3
Беше страшно забавен епизод. Муги как се надъхваше през цялото време не е истина
Много се смях когато Муги си записваше кво да направи, че да я ударят
Много забавно момиче :3
И тъй като съм си поначало Юи фен.. няма как да не кажа нещо и за нея
Много ме забавлява как през целия епизод се обясняваше за тая ягода Разбирам те, Юи,.. много е гадно да ти земат ягодата
В новия опенинг е много сладка, но па в предния ендинг беше по-готина.. :/ Ри-чан не можах да я позная направо, а Мио са я направили безбожно яка О.О Муги-чан е сладка, но са я пренебрегнали.. as always. Азу-нян на опашка е страхотна :33
Вече съм изслушала поне 100 пъти еда
Очаквам новия епизод :3
Мога да кажа, че никак не ме разочароват :3
Беше страшно забавен епизод. Муги как се надъхваше през цялото време не е истина
Много се смях когато Муги си записваше кво да направи, че да я ударят
Много забавно момиче :3
И тъй като съм си поначало Юи фен.. няма как да не кажа нещо и за нея
Много ме забавлява как през целия епизод се обясняваше за тая ягода Разбирам те, Юи,.. много е гадно да ти земат ягодата
В новия опенинг е много сладка, но па в предния ендинг беше по-готина.. :/ Ри-чан не можах да я позная направо, а Мио са я направили безбожно яка О.О Муги-чан е сладка, но са я пренебрегнали.. as always. Азу-нян на опашка е страхотна :33
Вече съм изслушала поне 100 пъти еда
Очаквам новия епизод :3
Katinkka- Терорист
-
After a loooot of Mitsu doujinshi and some Mitsu-related manga chapters, реших да си споделя екстаза от факта, че мангата ще бъде лицензирана ^__^ It's usually bad news, ама винаги може да се намери някъде, и кой да превежда; Когато си ретарднат, това е хитовско направо ;ДД Пък и имаме време да изчетем първи том до декември тази година, когато той излиза. Втори том излиза март догодина. Цените са 11 долара и 13 долара, в зависимост от големината на книжката ;D Дали няма си ги поръчам, а? :3
-
почвам да се дрогирам с новия ендинг
п-прекрасен е *-* щом караоке почнах да прая
а 14-ти еп както обикновено- amazing =D Ягодата
XDDD
ще припадна *-* perfection
п.п: 2-ри сезон колко епа са? дано да са повече този път >.<
п-прекрасен е *-* щом караоке почнах да прая
а 14-ти еп както обикновено- amazing =D Ягодата
XDDD
ще припадна *-* perfection
Rena-Zlat- Терорист
-
Job/hobbies : Photography, Guitar, Drawing
Брой мнения : 892
Дата на регистрация : 12.02.2009
Rena-Zlat написа:
- 26 мисля че бяха
Новият ендинг къртии!!
Опа не ме кефи...
sunshine_star- Терорист
-
Job/hobbies : books... writing...
Humor : 3in1 без нескафе ;3
Брой мнения : 202
Дата на регистрация : 26.07.2009
RICE CAKE FTW! xD
няма кво да коментирам за новия еп
беше забавен *soo noobish opinion *
не знам откъде й дойде тая сила на Юи xD приличаме си she was hypnotized xD
няма кво да коментирам за новия еп
беше забавен *soo noobish opinion *
не знам откъде й дойде тая сила на Юи xD приличаме си she was hypnotized xD
Rena-Zlat- Терорист
-
Юи~
15-ти епизод.. няма нужда вече да казвам, че е бил страхотен нали?.. е да продължавам нататък тогава ~
Много се забавлявах на Юи и нейния мързел :3 Как само хич не й се бягаше, а Сава-чан па какво представяне направи Много се радвах на Юи как се опита да направи всичко само и само за да не бяга.., разбирам те, Юи! И аз бих се надявала и направили квото трябва за да не трябва да бягам ;3
Страхотен мързел.., много си я обичам Юи
Иии малко за Муги Имам чувството че седи чака да види кво ша кажат другите и решава дали й се прави или не Много е забавна като е мотивирана.
ААаа.. и Юи беше много сладка в онези дрешки дето беше сложила като бяха със сетра й.. на пазар? не помня вече
15-ти епизод.. няма нужда вече да казвам, че е бил страхотен нали?.. е да продължавам нататък тогава ~
Много се забавлявах на Юи и нейния мързел :3 Как само хич не й се бягаше, а Сава-чан па какво представяне направи Много се радвах на Юи как се опита да направи всичко само и само за да не бяга.., разбирам те, Юи! И аз бих се надявала и направили квото трябва за да не трябва да бягам ;3
Страхотен мързел.., много си я обичам Юи
Иии малко за Муги Имам чувството че седи чака да види кво ша кажат другите и решава дали й се прави или не Много е забавна като е мотивирана.
ААаа.. и Юи беше много сладка в онези дрешки дето беше сложила като бяха със сетра й.. на пазар? не помня вече
Katinkka- Терорист
-
най-накрая излезна full версията на No, Thank You и мисля, че една част ми мяса на смесица между "Don't say lazy" и "Fuwa Fuwa Time" важното е, че имa инструментал *karaoke time!*
Rena-Zlat- Терорист
-
качила съм цялата версия на ендинга, а после ще кача и опенинга
едит: ето и целия опенинг:
едит: ето и целия опенинг:
Rena-Zlat- Терорист
-
Новият ендинг направо рулира, не мога да му се нарадвам.Благодаря на Стани, че го качи в бъгбокса ^.^.
днес гледах live концерта. де да бях тамм
много ми хареса това, че сеютата свиреха сами и просто много добре се е получило
Муги почва да плаче >о< както и повечето ;D не мога да спра га гледам концрта
just perfect
много ми хареса това, че сеютата свиреха сами и просто много добре се е получило
Муги почва да плаче >о< както и повечето ;D не мога да спра га гледам концрта
just perfect
Rena-Zlat- Терорист
-
това аниме много ме рдва много ми харесва
С нетърпение чакам да излезе 11р12 и 13 епизод от 1 сезон с бг субс та веднага та почвам втори ако е излязъл ...Но иначе новия ендинг е просто върха
С нетърпение чакам да излезе 11р12 и 13 епизод от 1 сезон с бг субс та веднага та почвам втори ако е излязъл ...Но иначе новия ендинг е просто върха
Anime_fan_girl-
Брой мнения : 21
Дата на регистрация : 17.09.2010
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 3 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите