Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

K-ON!

+11
Katinkka
B1nKaTa
Mad.Soul
Cocaine`
c0lourblind-
RealizeR
Shinshoku
Rena-Zlat
Megaphy
Façade
Ricchan ^^
15 posters

Страница 2 от 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

K-ON! - Page 2 Empty Re: K-ON!

Писане  Façade Съб 18 Апр 2009, 08:15

Само на мен ли анимето не ми харесва и едвам-едвам го гледам???
Façade
Façade
Ретард

Female
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008

Върнете се в началото Go down

Писане  Ricchan ^^ Съб 18 Апр 2009, 08:37

~}Black'Fantasy{~ написа:Може ли някой да ми каже откъда да си дръпна 3-тото епче шото от Тошо-сан без звук icon_suprised пробвах да изтегля друг файл не се сийдва icon_suprised .
Huh? Баш от Тошко-сан го изтеглих и нямах проблеми. Пробвай този:
http://tokyotosho.com/details.php?id=206857

Май да, Чики icon_suprised Мен адски ме радва icon_lol Let me guess... Главната причина е, че няма пукнато момче? hmmm
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008

Писане  Façade Съб 18 Апр 2009, 08:40

Eh?Не знам,може и това да е,обаче нещо не ме радва като FMA,Death Note,Blassreiter и т.н. drop Сигурно,защото отдавна не съм поглеждала нещо толкова лигаво и пълно с момичета icon_rolleyes
Façade
Façade
Ретард

Female
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008

Писане  Ricchan ^^ Съб 18 Апр 2009, 09:09

И трите, които изброи са коренно различен жанр, you know? Явно просто този жанр не ти допада icon_wink Повярвай, щом на мен не ми е лигаво, значи не е чак толкова, просто в сравнение с тези, които изброи е доста по-несериозно и набляга на хумора icon_smile На мен добре ми идва след депресиращите сейнени дето гледах напоследък icon_lol
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Ricchan ^^ Нед 26 Апр 2009, 03:41

Moe moe kyun!

Ааах, направо се стопих този епизод, прекалено много изчервявания love love love

Много си обичам това аниме, дано продължава в същия дух... С малко късмет ще е третото аниме на KyoAni в моя топ 5 love love love

Не ги разбирам всички, радват се като бебе на близалка на частичните мое моменти в някои анимета, а тука недоволстват, че ги има в изобилие icon_lol Не са добре! Аз така не съм се смяла от много отдавна, може би от времето на Yamato Nadeshiko Shichi Henge /където пък арта ви виновен/ и от части SKip Beat! icon_rolleyes
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Ricchan ^^ Пет 08 Май 2009, 22:54

Неееее това, което си причиних бе прекаленооо smile 2 епа подред, просто съм умряла, цялата съм червена от смях и толкова много moe icon_redface hotl hotl hotl Божеее, не е добре за здравето човек да го гледа наведнъж това аниме, не 81 Егати смеха icon_lol Юi как грачеше като беквокал, горкичкия й глас icon_lol Даскалката като метълистка, "купата рамен" hotl hotl hotl Нененене, само дето не се пуснах в гащите, малко оставаше hotl
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Ricchan ^^ Съб 16 Май 2009, 02:22

Абгхахахах, няма да почвам да изреждам, че трябва да изпиша целият епизод hotl Сцепих се hotl Ох ... icon_lol
Ритсу с дрешките след Нова Година мн ме израдва icon_redface Почвам да се вманиачавам, ама супер сладка ми беше icon_lol Мио няма да коментирам, толкова фенсървис наблъскан отдавна не бях виждала icon_lol Коледен костюм и кимоно наведнъж (кимоното се счита за адски секси и е фетиш в Япония), не блазя на феновете й и на носовете им :Д Напомни ми коледния еп на ТораДора това icon_suprised Сава-чан бе като Юри-сенсей, а Мио като Ами, само дето Ами не я бе срам icon_lol

Аз имам чувството, че ще се има драма следващия епизод icon_eek Може и да бъркам, малко трудно в това аниме да има драма drop но превю-то ме навява на мисълта, че всички освен Мио ще искат нови членове, ще се намерят такива, но четирите ще се отдалечат една от друга и затова Мио каза, че се чувства самотна накрая. *лол, схеми* Е, може и да бъркам и пак да е пълната сцепня и в двата случая ще ми е кеф icon_lol Но ако има драма, просто тва аниме го признавам, а КьоАни винаги знат как да ме трогнат ave *надява се на драмичка*

Лоша дума няма да чуeте от мен за това аниме де. Както Ради се зариби по Гост, аз съм K-ON! addicted <3
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Ricchan ^^ Съб 06 Юни 2009, 01:20

Насрах се от смях, Ритсу е уникалният дебил hotl hotl hotl Как само тормози Азуса hotl hotl hotl И Уи обича сестра си, убедена съм! icon_lol Леле... Ritsu made my day love 368
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Ricchan ^^ Съб 13 Юни 2009, 19:52

icon_sad icon_sad icon_sad icon_sad
Адският епизод, супер ме разчувства, чак сълза ми потече х.Х Доказах се като върла фенгърл на Ритсу icon_lol Супер реалистично го бяха направили и Ритсу като каза 'Познавам ти стъпките" и ревнах icon_sad icon_sad icon_sad Мио х Ритсу ftw >.<
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  c0lourblind- Нед 14 Юни 2009, 14:34

Бебе такова icon_lol
На мен анимето започна да ми доскучава.. Освен това как прецакаха OP-а с Азуса, не е истина >_<

Като казах OP се сетих.. КОЙТО Е ЧУВАЛ ПЪЛНИТЕ ВЕРСИИ НА ОP-a И ED-a ДА ВДИГНЕ РЪКА! icon_lol

K ON! Full ED - Don't Say 'Lazy'
K-ON! Full OP - Cagayake! GIRLS

ftwwwww *w*
c0lourblind-
c0lourblind-
Администратор

Groups I'm in : K-ON! - Page 2 8873675920a788425f138d487e548a78
Job/hobbies : nerd
Humor : аpathetic
Брой мнения : 2293
Дата на регистрация : 01.05.2008

http://www.pottermore.com/

Писане  Ricchan ^^ Нед 14 Юни 2009, 14:39

Аз съм ги слушала, още като излязоха, някъде април. Повече ме кефи оп-а <3

А мен анимето не спира да ме изпълва 44
Това с изплютата Азуса отгоре е моя реплика :poster_stupid:
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  c0lourblind- Нед 14 Юни 2009, 15:07

Лол, никъде не съм казала "изплюта" ор смт, да не казвам баш думичката, която ти използва K-ON! - Page 2 869273
c0lourblind-
c0lourblind-
Администратор

Groups I'm in : K-ON! - Page 2 8873675920a788425f138d487e548a78
Job/hobbies : nerd
Humor : аpathetic
Брой мнения : 2293
Дата на регистрация : 01.05.2008

http://www.pottermore.com/

Писане  Ricchan ^^ Нед 14 Юни 2009, 15:17

Но ако перефразираме твоето изречение, добива същия смисъл като моето icon_lol
Ние не си пестим вулгарните думи, когато трябва. Че КьоАни се изложиха с оп-а - изложиха се и тва е.
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Katinkka Нед 04 Окт 2009, 15:35

Гледах го тъй като Стани много ко коментира и реших да го пробвам... мога да ви кажа, че съм съгласна с нея и аз много се зарибих по това аниме! Супер е! Много е готино и ми е супер забавно.. Стани, може да казваш, че не е полезно за здравето на човек наведнъж да се гледа, ама аз изгледах цели 8 епа един след друг! Страхотно е.. точно в тоя момент ми беше едно отпаднало. Много ме ободри. За мен Юи рулира.. след това ме кефи Муги.. просто с тая лиготия.. точно като мене е Юи xD

Зарибила съм се до такава степен, че ще гледам пак пъривте 10 епа /аз до 10-ти съм изгледала, ама до 8-ми или 70ми гледах наведнъж xD/

Едит: Гледах отново първите 10 серий.. гледах и до 13 (неможах да удържа да направят превода Lazy Subs)
Мнение.. - края не беше нищо собено даже, ако трябва да сме точни то край нямаше просто серийте прекъсват до едно място. Не съм търсила инфо дали ще има още от първи сезон или дали ще има 2-ри но стискам палци да има още епове.
Любим момеент.. ем немога да кажа само един.. те са доста но ще кажа най-най любимите ми
Един от тях е момента в който Юи става и е закъсняла както винаги.. таа в тоя момент косата й мноого фешън щтръква и после само
-Муши муш
-Охаайооо
-Охайо гозаимасу
Е тоя момент просто ме разби! Невероятен е момента.. има и още доста, ама да не спойлвам повече.
Таа видях новата членка Азуса.. , че тя всъщност е най-засилена да се упражняват както би трябвало.
АаааАаа забравих да спомена нещо: Сава Рулира!!
Katinkka
Katinkka
Терорист

Female
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009

Писане  Ricchan ^^ Пон 19 Окт 2009, 06:01

Виждам, че си питала за други сезони. Едва ли ще има скоро ( ^^'' ), но януари ще има ОВА :Р

А пък... самото аниме трудно може да има какъвто и да било клифхенгър, защото е по 4-панелна манга, ся не ми се обяснява, ама... просто трудно, трудно... чак ако има край евентуално icon_lol

И аз още си седя на 11 еп ТоТ
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Ricchan ^^ Нед 20 Дек 2009, 20:23

Така... натъкмих се да напиша по-обстойно мнение за любимата ми комедийка и като цяло второто ми любимо аниме...

История: Да погледнем реално - каква история? Ако очаквате история тип "музикална група и нейните перипетии докато се прочуе", не е за вас. Анимето ни разкрива ежедневието на група момичета, които просто така между другото имат и група. Разбира се, имат и концерти, репетиции, малко вмъкнати проблеми сред членовете или някакви външни фактори, които да ни допринесат и малко драма, но не това е главната опорна точка тук. Историята като цяло е лека, ненатоварваща и без претенции - тук главно царува комедията, мое факторът и парченцето живот. Относно "мое"-то: От вас зависи изцяло дали ще ви хареса, или не. Това аниме е създадено за определена аудитория - хората, които обичаме сладки, adorable неща, и комични ситуации. Хора, които се радваме на аниме момичета и на трохите шоджо-ай, които ни биват подхвърлени тук-таме /толкова дребни трохички, че дори да не си падаш по това, няма да ти попречи да се насладиш на анимето, не са натрапчиви, а от друга страна са изключително достатъчни за нас, шоджо-ай феновете и перверзните ни подсъзнания/. Няма да се хареса на аудитория, която предпочита неща със задълбочена история, битки, бишонени или просто такива, които не търпят на "сладко". С едно изречение: историята удря в десетката за едни, а удря на греда за други. :) 10/10

Арт: О, милостиви боже, нима е нужно въобще да пиша? Артът е на страхотно ниво, анимацията е удивителна, всичко е повече от прекрасно. Не само едно от аниметата с най-хубав арт, които съм виждала, но и като цяло може би анимето, което има съвършен арт като за жанра си, а даже и повече, и е възможно да се конкурира с някои грандове. Разбира се, има и по-добри откъм този аспект, но като за комедия, KyoAni са му дали много повече от заслуженото, и ако го бе поело някое друго студио, просто наистина нямаше да бъде същото. 10/10

ОСТ: И оп-а и ед-а са страшно добри, до толкова, че чак в Япония са чупели класации. Музиката из анимето също е на адски добро ниво, както и песните, които групата пее по концертите си. Особено харесах онази от 12 епизод, която пя Мио. След като прослушах СД-тата на героините, се убеждавам, че саундтрака на това аниме е дори още по-велик от това, което ни показаха. Да не забравяме и сеютата - почти всички са неизвестни, освен това на даскалката - бях я чувала и в ролята й на Канако от Мария Холик. Не само са страхотни попадения, ами може би и едни от най-добрите новачки, които съм чувала въобще; Не можеш да познаеш по никакъв начин, че не са професионалистки. 10/10

Герои: Откъде да започна? Всички са уникални по свой си начин и изключително приятни персонажи. Героиня тип klutz, мое героиня, която пошляпва от време на време, героиня тип веселие и енергичност, спокойно и на вид плоско девойче, което в последствие се оказва, че е фенка на юри icon_lol , тсундере, сестра, която е пълната противоположност на кака си, даскалка, която има вид на мила учителка, а миналото й е далеч по-мрачно и... метъл... Въобще, толкова са различни, че няма как да омръзнат на човек. Взаимоотношенията им са повече от сладки, понякога достигат съвсем различен левел и перверзните хора почваме да мислим простотии... Изключително доволна бях и от развитието на приятелството между Мио и Ритсу в 11 епизод, бе представено много добре и само ми наляха още масло в перверзния огън... И една отметка: Героините са само момичета. Търсиш момче? Няма момче. Не очаквай такива "есктри", защото точно липсата на такова прави анимето каквото е. Не е първото, няма и да е последното аниме само с женски каст, но определено знае как да грабне зрителя. Стига да си падаш по тези неща, иначе има голяма вероятност да те отврати. 10/10

Наслада: 10/10 Какво друго да кажа? Щом ми е в любими, значи има защо. Нацели ме право в десетката и има защо. K-ON! просто знае слабите места на хората като мен. Същевременно ще бъде непоносимо за онези, които искат нещо по-сериозно и нещо не толкова мое. Ако сте харесали Lucky Star примерно, то е почти сигурно, че и това е вашият тип аниме.
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Ricchan ^^ Чет 21 Яну 2010, 01:22

Waah :33

K-ON! - Page 2 Ih6453

Нужно ли е да казвам, че тука си умрях icon_lol Толкова беше сладка като се изчерви и паникьоса за момент х33333 Waaah, скачай на Мио, кво чакаш?!?! icon_lol Anyway...
Аа да... Разбиха ми сърцето като те двете не си легнаха гушнати. Докато се тъкмеха да си лягат стоях като на тръни и накрая нищо ;_; Защо им беше да нагласят атмосферата тогава...

Та... да де. icon_lol Епизодът беше супер сладурски, на места се сцеепих, получих си и дозата Мио х Ритсу love love love Имах нужда от това... Също като анимето е, нищо не се е променило... С малката разлика, че тук историята се върти около бандата. :) Можеше концерта да трае малко повече, но ще го преглътна.

NOW WHERE'S MY SEASON 2 YOU FAGGOTS.
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Koufuku ;3 Чет 04 Фев 2010, 19:21

'Що анимето е надолу? о.О K-ON! - Page 2 869273 Няма значение ...

Искам още К-Оооон! Т_Т ОВА - та не ми стига K-ON! - Page 2 869273
И като споменах ОВА - та, много ми хареса, както винаги =Д Когато пеят, на сърцето ми ми капе шоколад K-ON! - Page 2 948475 хД Много добре пеят! ^^
Дано 2-рия сезон излезе по скоро ... :3
Koufuku ;3
Koufuku ;3
Зарибен

Female
Job/hobbies : Eating cookies and listening to music. ^^
Humor : Aaaawwwww yyyyyeaaaaaaaa !
Брой мнения : 2056
Дата на регистрация : 27.05.2008

Писане  Koufuku ;3 Нед 04 Апр 2010, 17:47

Втори сезон, втори сезон!~~~~~~ *кефи се* K-ON! - Page 2 869273

Супер много се радвам, че ще има 2ри сезон, който стартира след ... КАКВОООО?! СЛЕД 2 ДЕНА!!!! Истински кеф, нямам никакво търпение, сигурно тази вечер ще сънувам К-Он!. K-ON! - Page 2 869273
Koufuku ;3
Koufuku ;3
Зарибен

Female

Писане  Katinkka Чет 08 Апр 2010, 17:37

Втория сезоооооооооон love love love
Първия епизод беше страхотееен love
Всички са все така сладки, готини, забавни love
Страшно ми хареса, че започнаха с Юи епизода.. това беше изненада, че тя е първия дошъл на даскало, но началото на епизода беше супер love
Опенинга е много добър, забавен и доста бърз, ноо все пак ще го науча наизуст ;D
Ендинга тотално ме изпълва love Юи колко ми е хубавкаааа <333 След нея слагам Ритсу.. просто не мога да си затворя очите за това колко е хубава в еда ;D
Самия епизод е тотално в досегашния стил на анимето.. беше си супер забавен ^^
Вижте темата със скрийншотовете да видите колко съм снимала от епизода :DDD
Katinkka
Katinkka
Терорист

Female
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009

Писане  Ricchan ^^ Пет 09 Апр 2010, 04:44

*insert random fangirl squee here*

Соу да, в екстаз съм и нямам кво повече да кажа :D Нямам търпение вече за следващия епизод ^______^
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Koufuku ;3 Пет 16 Апр 2010, 19:31

Влюбих се е ендинга и опенинга! K-ON! - Page 2 749574

Таа, да - К-Он!! 2 в целия си блясък. ;]
Koufuku ;3
Koufuku ;3
Зарибен

Female

Писане  Rena-Zlat Нед 18 Апр 2010, 07:57

напълно съм съгласна с Роси K-ON! - Page 2 314600
в началото като гледах опенинга и ендинга малко опенинга ми беше много бърз ама вече му свикнах =D
до ся излезлите 2 епа рулят и се надявам до края да е така >w<
а някой да има представа колко епа ще са?

п.п- Мио с очила <3 kawaii >w<

K-ON! - Page 2 149H
Rena-Zlat
Rena-Zlat
Терорист

Female
Job/hobbies : Photography, Guitar, Drawing
Брой мнения : 892
Дата на регистрация : 12.02.2009

Писане  Rena-Zlat Сря 28 Апр 2010, 18:58

4 еп беше велик K-ON! - Page 2 266503 не мога да си вляза в кожата. просто много ме зарадва K-ON! - Page 2 51379
Rena-Zlat
Rena-Zlat
Терорист

Female
Job/hobbies : Photography, Guitar, Drawing
Брой мнения : 892
Дата на регистрация : 12.02.2009

Писане  Katinkka Сря 28 Апр 2010, 22:02

Ваканцияяяя.. :3
Страхтен епизод! Просто нямаше накъде.. и както винаги много ме зарадва hotl