School Days
+6
nasa_
Megaphy
General_Grievous
Façade
HellGirl
Ricchan ^^
10 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
School Days
Тип: ТВ
Епизоди: 12
Статус: Завършено
От-до: 4 юли 2007 до 26 септември 2007
Продуценти: Marvelous Entertainment, Lantis, Avex, TNK
Жанрове: Драма, Романтика, Харем
Продължителност: 23 минути за епизод
Аудитория: 17+, наличие на голота
Срамежлив и неуверен тийнейджър се задоволява само с това да хвърля погледи на сладкото момиче, което се вози заедно с него във влака... Поне докато Саионджи Секаи изненадващо поглежда телефона му и забелязва снимката, която той е направил на Катсура. Тя предлага да му помогне да я спечели и не след дълго става така, че те тримата стават близки приятели. Толкова близки, че Макото се осмелява да покани Катсура на среща и тя се съгласява. По-късно същия ден, Макото споделя на Секаи колко й е благодарен за всичко, което е сторила, и иска някак си да й се отплати. Но той не би и предположил каква "награда" иска Секаи. Тя открадва страстна целувка от него, точно преди да й се наложи да се отправи към влака. За кратко се обръща към него и му пожелава късмет на срещата...
ревю: MAL
---
Не се заблуждавайте! Това далеч не е типичната lovely-dovely историйка! Не знам какво да кажа за историята, поднесена е уникално, не е поредното аниме пълно с цветя и рози, а показва истинската същност на голяма част от нас! Краят е просто... без коментар, една част ме изкефи, друга не. Подгответе се за голота и хладнокръвие... 9/10
Арт - свършваше работа. Не бих казала, че е нещо кой знае какво, но не беше и лош. 7/10
Герои - един ме нерви тотално /ще изнерви и вас със сигурност/, друга ме дразни заради това, че му се хваща.. С две думи, харесах единствено Секаи и най-добрата й приятелка. НО начинът, по който се показват гадните характери не героите ме впечатли, затова 8/10.
Музика: Хубавка беше, на определени моменти ми избиваха тръпки от нея, а също и имаше доста добре подбрани песнички, които да се сливат с настроението на анимето. 8/10, защото оп-а и ед-а не харесах ;о
Наслада от анимето? О, дааа, 9/10 ! Показва хората, такива каквито са, голяма част, и също станаха някои wtf обрати. Доволна съм, въпреки че края бих променила лееекичко. :Д
Като цяло: 8.2/10
Мисля, че това НЕ Е за еччи, въпреки сцените. Те са част от тежката история, не мисля, че трябва да се принизяваме към глупавия фенсървис на еччитата, но ако някой смята, че решението ми е грешно - да каже.
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Re: School Days
Ще ми дадеш ли линк от къде мога да го изтегля.Преди го имах,но ми стана гадна една сце на и нзм де го заврях.Иначв анимето е добро и мн ми хареса(до някъде).Някой сцени ми станаха гадни,но така и не стигнах до фаталния край!
HellGirl- Зарибен
-
Humor : MC Teukie Teukie Lee Teukie! x33
Брой мнения : 2150
Дата на регистрация : 18.03.2009
Наистина, анимето е доста тежко... но краят разбива всички мечти, просто трябва да се види
http://tokyotosho.com/details.php?id=107315
http://tokyotosho.com/details.php?id=107315
-
Зашо ми се струва,че имаше такава тема ^^'
Както и да е..гледах само първия епизод и го зарязах,защото ми се стори много...не знам - скучно?Липсваше му тръпката.Очакването да разбереш какво ще стане в следващия момент,а и тоя главния герой ми е много заспал.Този тип герои са ми най-смотани
Както и да е..гледах само първия епизод и го зарязах,защото ми се стори много...не знам - скучно?Липсваше му тръпката.Очакването да разбереш какво ще стане в следващия момент,а и тоя главния герой ми е много заспал.Този тип герои са ми най-смотани
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
пахаха ти за главния си нямаш и представа къв е, пък тръпка по нататак има и прекалено много според мен от 1 епизод нищо неможе да се разбереimm0rtaL написа:Зашо ми се струва,че имаше такава тема ^^'
Еми,нямам си,затова ще взема да намеря време да го изгледам,пък ако си променя мението ще видим.Но така ми се строри на пръв поглед ^^'
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
То и на мен отначало ми се стори скучен героя амаслед 1 2 епизода стана савсем различно.И такава тема има ама е за манга затова може да се бъркаш .
Така като гледам коментарите - определено ще го скивна. :)
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
Главният е един кучи син, който отключи нагоните си някъде 2-3 епизод. Просто негго да наречеш скучен ...
С голям кеф гледах края... спойлър огромен вее!
С голям кеф гледах края... спойлър огромен вее!
- Spoiler:
- като Секаи го накълца
-
Мале... Какво аниме...
Днсека го изгледах ии съм шокирана от трансформацията на тоя главния герой-
Зи: Когато издаваш части от сюжета на анимето, е задължително да ги маркираш като спойлер.
Днсека го изгледах ии съм шокирана от трансформацията на тоя главния герой-
- Spoiler:
- от срамежливо сладко момче се превърна... в мъжка курва напрао
Зи: Когато издаваш части от сюжета на анимето, е задължително да ги маркираш като спойлер.
И таака и аз мислех, като.. един потребител по-нагоре който бе изгледал само 1-ви епизод.
Смятах, че ще е някаква пълната сапунка.. и доста скучно, Нооо Ицо ме обеди да го гледам и го изгледах предпоследната нощ. Не ми беше много интересно, но това е първото аниме, което замалко да ме накара да ревна, аз попринцип на нищо не рева. Не се разчувствам и мразя като се разчувстват героите, но това аниме ми хареса заради края и историята... и някой други неща аз му давам 7/10
Аз през цялото време бях за двойката - Катсура и Макото, те според мен най-добре си пасват. А и ми стана жал за Катсура.
Краят беше много брутален и много ме накефи как
Смятах, че ще е някаква пълната сапунка.. и доста скучно, Нооо Ицо ме обеди да го гледам и го изгледах предпоследната нощ. Не ми беше много интересно, но това е първото аниме, което замалко да ме накара да ревна, аз попринцип на нищо не рева. Не се разчувствам и мразя като се разчувстват героите, но това аниме ми хареса заради края и историята... и някой други неща аз му давам 7/10
Аз през цялото време бях за двойката - Катсура и Макото, те според мен най-добре си пасват. А и ми стана жал за Катсура.
Краят беше много брутален и много ме накефи как
- Spoiler:
- Катсура наряза Секай! Давааай Катсура xD
- Spoiler:
- Първоначално си мислех, че ще е нещо като Rosario to Vampire, но там всички харесват тояя.. не му се сещам името, а той на никоя.. не пуска /мисля, че се сещате за какво говоря/. Докато в това аниме всички го харесват, а той на всички дава (смятам, че ми схващате мисълта) /щото е щедър xD/ Както и да е мисля, че това е нещо ново.. може и да греша, щото не съм гледала много анимета...
Katinkka- Терорист
-
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009
ми мен анимето доста ми хареса...но накря наистина се нарадвах много
xXEndzeitXx- Терорист
-
Брой мнения : 228
Дата на регистрация : 09.12.2009
Айде, навих се да го изгледам отново и определено ще изкажа мнение, защото анимето си заслужава.
Арт:
В някои сцени телата бяха нарисувани отвратително и ми съсипваха кефа отвсякъде, ама иначе по-детайлните сцени бяха страхотни. 8/10
ОСТ:
Не му обърнах особено внимание. Опънинга и ендинга въобще не са ми по вкуса.
История:
Историята ми беше изключително интересна, след 2-3 епизод имаше доста напрежение и постоянно се питах какво ще се случи нататък. Промяната на главния герой е доста голяма, което прави анимето по-интересно от мангата. Също така и последните сцени от 12 епизод ме накараха да настръхна. 10/10
Герои:
Нямаше герои, които да ме дразнят. Главните 3-ма герои доста ми допаднаха като цяло, особено Катсура накрая на 12-ти епизод. 10/10
Оценка: 9/10
Арт:
В някои сцени телата бяха нарисувани отвратително и ми съсипваха кефа отвсякъде, ама иначе по-детайлните сцени бяха страхотни. 8/10
ОСТ:
Не му обърнах особено внимание. Опънинга и ендинга въобще не са ми по вкуса.
История:
Историята ми беше изключително интересна, след 2-3 епизод имаше доста напрежение и постоянно се питах какво ще се случи нататък. Промяната на главния герой е доста голяма, което прави анимето по-интересно от мангата. Също така и последните сцени от 12 епизод ме накараха да настръхна. 10/10
Герои:
Нямаше герои, които да ме дразнят. Главните 3-ма герои доста ми допаднаха като цяло, особено Катсура накрая на 12-ти епизод. 10/10
Оценка: 9/10
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
Similar topics
» School Days
» 100 Days With Mr. Arrogant
» (500) Days of Summer
» three days grace
» Mahoraba ~Heartful days~
» 100 Days With Mr. Arrogant