School Days
4 posters
:: Аниме и манга :: Манга дискусии
Страница 1 от 1
School Days
Categories: anime, drama, horror, romance, school life
Author: Overflow
Artist: Sakazuki Homare
Chapters: 12 - completed
Summary
The story revolves around a love triangle between the male protagonist, Makoto, and two girls in his year, Kotonoha and Sekai.
Makoto develops an interest in Kotonoha, and although they both take the same train to school, she seems to be unaware of his existence. One of his classmates, Sekai, gets the two together despite holding strong feelings towards Makoto.
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
Re: School Days
Доста добро. Края ме шокира На моменти очите ми се насълзиха. Заслужава си четенето
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
Леле, хора... Как може една от най-добрите манги, които съм чела да е на последната страница?! Края е шокиращ да, историята си ме радва, като цяло е супер.
Последната промяна е направена от Cocaine` на Съб 24 Сеп 2011, 19:45; мнението е било променяно общо 1 път
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
Закво ми е манга като има аниме + оригинала е ИГРАТА, не мангата Анимето рулз, но що не го гледат хората?
Не ме замеряйте с парцали, но имам чувството, че хората мн се гордеят с това, че четат "първия" продукт. И като не си чел мангата си бати убитака Нищо против нямам мангата, не чета поради здравословни причини, но просто това ме дразни. Аз лично смятам, че анимето е по-близо до играта щото си е по сцените от играта, мангата е доста страничен продукт. А и не знам кой край са ви сервивали. Защото те са над 30 ли колко бяха, с 7 лоши възможни края Нямам търпение да преведат играта, от любимите анимета ми е
Не ме замеряйте с парцали, но имам чувството, че хората мн се гордеят с това, че четат "първия" продукт. И като не си чел мангата си бати убитака Нищо против нямам мангата, не чета поради здравословни причини, но просто това ме дразни. Аз лично смятам, че анимето е по-близо до играта щото си е по сцените от играта, мангата е доста страничен продукт. А и не знам кой край са ви сервивали. Защото те са над 30 ли колко бяха, с 7 лоши възможни края Нямам търпение да преведат играта, от любимите анимета ми е
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Ъм, аз попринцип преди да почна аниме преглеждам мангата, не я чета. Просто тая манга ми се четеше. На анимето съм гледала само 1 епизод, и ще се радвам и игра да има.
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
Similar topics
» School Days
» 100 Days With Mr. Arrogant
» `After School Nightmare`
» School Mermaid
» Mahoraba ~Heartful days~
» 100 Days With Mr. Arrogant
» `After School Nightmare`
» School Mermaid
» Mahoraba ~Heartful days~