Сексуалната Ви ориентация?
+29
Vampire_Love
_the_lost_whisper_
skindrawer
neli4ka
Mad.Soul
SunnyAni
luddd1988
Koufuku ;3
Little.Vampire
Shivers
vegetastef
ton4encento
Drama.Queen
Megaphy
~|~Crazy_kid~|~
Elune Be Praised*
ShizNat fan
LiДо4o_O
Cocaine`
`†`ShInIgAmI`†`
...{Izumi Hyuuga}...
{Bloody.Rose}
Apathy
Shinshoku
CriminaL Baby.
Façade
Ricchan ^^
Enery
c0lourblind-
33 posters
Страница 3 от 3
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Каква е сексуалната ви ориентация?
Re: Сексуалната Ви ориентация?
Първо ще кажа, че съм хетеро...
Второто което исках да кажа е, че това е най-безсмисленият спор, който някога съм чел. Вие, хомосексуалните и бисексуалните, защо се защитавате като никой не ви напада??? Да не би да не сте сигурни в сексуалността си??? Човекът изказа съвсем стойностно мнение без да напада никоя група и вие тръгнахте да обиждате и да говорите абсолютни безсмислици... 80% от коментарите ви бяха пълни глупости, които нямаха абсолютно никаква стойност.
П.С. Като край само ще кажа, за да не ми се нахвърлите и на мен с такива глупости, че нямам нищо против хомо (дори лесбииките ги смятам за супер секси) и че имам приятели гейове. Както човекът каза, не можеш да опредялш хората според това дали са хомо, араби, немци и т.н.
Второто което исках да кажа е, че това е най-безсмисленият спор, който някога съм чел. Вие, хомосексуалните и бисексуалните, защо се защитавате като никой не ви напада??? Да не би да не сте сигурни в сексуалността си??? Човекът изказа съвсем стойностно мнение без да напада никоя група и вие тръгнахте да обиждате и да говорите абсолютни безсмислици... 80% от коментарите ви бяха пълни глупости, които нямаха абсолютно никаква стойност.
П.С. Като край само ще кажа, за да не ми се нахвърлите и на мен с такива глупости, че нямам нищо против хомо (дори лесбииките ги смятам за супер секси) и че имам приятели гейове. Както човекът каза, не можеш да опредялш хората според това дали са хомо, араби, немци и т.н.
Тц .. никои никого не напада и не се защитава.
Не сме на война.
Просто някои хора се хвърлят в нещата с рогата напред хД
Не сме на война.
Просто някои хора се хвърлят в нещата с рогата напред хД
Ricchan ^^ Не е от учебник цитат :icon_bigrin: Това е златното правило на психологията! Какъвто ще тип човек да си - ти си човек.Човек има нужда да общува,да споделя,да преживява.Към затворените хора има един подход,към общителните друг и така .Майка ти те е подтиснала,това не значи че трябва да се затвориш ! Води бележки,как да гледаш своите деца. Говори с ней,обясни и че дистанцията м/у вас те притеснява С радост бих помогнал с каквото мога,без пари дори
А между другото,като говорихме за Споделянето,ето ти виц,който е химн на психолога
Двама психолози се разкарват по брега на морето.Един мъж в далечината се дави и ги вижда.Започва да крещи с пълно гърло:
-Помоооооооощ!Помоооооооооооощ!
Психолог 1: Този човек колега,очевидно има голям проблем.
Психолог 2: Не колега,той споделя и тъси помощ,значи има половин проблем!
:ballon: Само не мразете,че после трябва да ви чакам като пациенти! Водете здравословен живот,споделяйте и не се нападайте :icon_bigrin:
А между другото,като говорихме за Споделянето,ето ти виц,който е химн на психолога
Двама психолози се разкарват по брега на морето.Един мъж в далечината се дави и ги вижда.Започва да крещи с пълно гърло:
-Помоооооооощ!Помоооооооооооощ!
Психолог 1: Този човек колега,очевидно има голям проблем.
Психолог 2: Не колега,той споделя и тъси помощ,значи има половин проблем!
:ballon: Само не мразете,че после трябва да ви чакам като пациенти! Водете здравословен живот,споделяйте и не се нападайте :icon_bigrin:
luddd1988-
Job/hobbies : Student
Humor : A lot :))))))))
Брой мнения : 33
Дата на регистрация : 03.03.2009
Вицът е велик Но си е моя работа как процедирам с това, което тая в себе си, нали? Виж за психолог може да направя изключение Отивам, сядам на един стол и говоря, а той си записва, сигурно е гот Но не желая да го споделям на близки, аз също малко разбирам от психология и съзнавам, че причината е, че не искам да се разочаровам от още някой човек, който съм мислела за близък. Може и просто да не ме разбира, но аз няма да го понеса леко. + така си ми е добре, като се набира се уча за живота от малка :) Можеш да питаш съфорумниците, не съм подтисната личност, веселя се, говоря си и съм вечно засмяна Понякога само хвръква някоя гайка, но е мнооооого рядко, обикновено не можеш да свалиш усмивката от лицето ми :) И с това приключвам тази тема, че много наспамих ^_^ Късмет с учението ;Р
едит: бтв Психологията не е наука на фактите, а на разсъжденията, на вникването в същността на човека. Трябва да споделяш. Кой го е написал този закон? Може би на повечето хора им помага, а на други не? Един психолог трябва да се съобрази с пациента и да се опита да влезе в главата му, права ли съм? А иначе - е как това да не е главната приказка в психологията - че ако не идват пациенти да ви споделят, няма да имате заплати XDDDD Това в кръга на шегата... или не? о.о
едит: бтв Психологията не е наука на фактите, а на разсъжденията, на вникването в същността на човека. Трябва да споделяш. Кой го е написал този закон? Може би на повечето хора им помага, а на други не? Един психолог трябва да се съобрази с пациента и да се опита да влезе в главата му, права ли съм? А иначе - е как това да не е главната приказка в психологията - че ако не идват пациенти да ви споделят, няма да имате заплати XDDDD Това в кръга на шегата... или не? о.о
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Закона не е писан от никой,това е просто всепризната максима :icon_bigrin: Като да речем че правоъгълнят триъгълник има ъгъл 90 градуса Нашата роля е друга,нашата роля е да можем да ви разтълкуваме проблемите.Били те на съзнателно или несъзнателно ниво.Да можем да ви помогнем да преживеете даден спомен,по начина по който би трябвало,за да не се капсулират остаъчни нагнетяващи спомени! Тълкуването е просто вид функция,но ако вие сте прекрити и затворени няма как да помогнем Все пак ние сме ПСИХОЛОЗИ,не ВРАЧКИ Между другото,горещо ти препоръчвам да пробваш един сеанс,да усетиш колко голяма разлика се появява в мирогледа ти.Като говорехме за глупавото старовремско мислене на българина,мога да кажа,че не е задължително да си луд за да идеш на психолог,психиатър или най-добре психотерапевт !
luddd1988-
Job/hobbies : Student
Humor : A lot :))))))))
Брой мнения : 33
Дата на регистрация : 03.03.2009
_the_lost_whisper_- Терорист
-
Брой мнения : 301
Дата на регистрация : 27.10.2008
Хетеросексуална
Против съм на всички освен хомо и хетеро.
Против съм на всички освен хомо и хетеро.
Vampire_Love- Терорист
-
Брой мнения : 172
Дата на регистрация : 07.05.2009
Бисексуална
Lilly-
Job/hobbies : Cats ..
Humor : Xoxo Merry Christmas :p
Брой мнения : 4
Дата на регистрация : 10.06.2009
+1-Sweet^Dark^Angel- написа:хетеросексуална ест.! :dancing:
така де, и аз нямам нищо против другите които са на различно мнение - всеки си има вкус
Rena-Zlat- Терорист
-
Job/hobbies : Photography, Guitar, Drawing
Брой мнения : 892
Дата на регистрация : 12.02.2009
Боже, как всички изведнъж се оказахте толкова толерантни към гей обществото, предполагам нямаше да пеете същата песен ако тука всички бяха против гейовете и лесбийките, но моля ви се, борете се за техните права и отмяна на забраната да се женят едни за други..
Бе, мани, важното е да си гей и да си в стадо - кво ти пука, че там не'ква с оранжево ти е пуснала коментарче за простащината
Лид,
както каза жена ми - остави ги.
Смешното е, че явно си мислят, че някои им вярва.
Как за сексуалноста тук не се говореше и изведнъж
или всички бисексуални или защитиници на правата на гейовете ..
Утре ще са и активисти, ако се наложи, нали?
Ако трябва и лепило ще дишат, стига да е на мода.
Пък и ако двама - трима кажат, че са
марсианци и те ще се причислят към тази група ..
Пха, явно е мн модерно да си обратен.
Новият хит!
Чак се чувствам обикновена ..
Смешното е, че явно си мислят, че някои им вярва.
Как за сексуалноста тук не се говореше и изведнъж
или всички бисексуални или защитиници на правата на гейовете ..
Утре ще са и активисти, ако се наложи, нали?
Ако трябва и лепило ще дишат, стига да е на мода.
Пък и ако двама - трима кажат, че са
марсианци и те ще се причислят към тази група ..
Пха, явно е мн модерно да си обратен.
Новият хит!
Чак се чувствам обикновена ..
`†`Bloody Rose`†` написа:Чак се чувствам обикновена ..
Само не ставай хетеро, моля те
Аз съм БИ :icon_bigrin: Признавам си , клоня към хетеро т.е. Ходя с мъжко и много си го обичам
Sexy_moves-
Брой мнения : 9
Дата на регистрация : 11.01.2009
Enery написа:Би :) Много уважавам обратните и себе си
+1
nevitu- Терорист
-
Брой мнения : 349
Дата на регистрация : 28.12.2009
Боже, още ли е активна тази анкета? Че даже и аз съм я пуснала! trolololo
Ами де да знам, много простотии се изписаха от разбиращи и неразбиращи, някои са си навили на пръста, че са нещо особено и се драпат до дупка. Не съм погледнала какво съм писала в предишните коментари, но сигурно съм била на същото мнение преди 2 години. Преди да си нещо-си, първо си човек. Но дори и като хора няма как да бъдем равни, така че философията на всички режими пропада точно тук, точно сега, защото равенството е робство и отричане от природата. В момента нямам идея как бих гласувала в анкетата, но най-вероятно хетеро, защото везните ми клонят повече към другия пол, макар и не категорично
Ще изключа факта, че в последното десетилетие, може би, хората пощръкляха в търсене на "различното" и "отличаващото" от стадото, само и само да са с една идея по-интересни? По-различни? По-добри от останалите? Нямам нищо против никоя сексуална ориентация, стига да не се показва демонстративно и с умисъл, стига да не е поза и стига да не се натяква това на околните. Защото е крайно неприятно "О, ВИЖТЕ МЕ, АЗ СЪМ ГЕЙ!!!". Няма нищо лошо хората да говорят открито за тези неща, но има едни невидими граници, които не бива да се прекрачват в отношенията с околните. И точно на тази граница е по-добре някои неща да се премълчат, защото от другата 'и страна е чисто фукане и позьорство. И не става въпрос само за сексуалността. Засегнах малко странична тема, но да, сексуалността е едно от тези неща, с които не е приятно да се парадира, дори и с общоприетата като "нормална" хетеросексуалност.
Ами де да знам, много простотии се изписаха от разбиращи и неразбиращи, някои са си навили на пръста, че са нещо особено и се драпат до дупка. Не съм погледнала какво съм писала в предишните коментари, но сигурно съм била на същото мнение преди 2 години. Преди да си нещо-си, първо си човек. Но дори и като хора няма как да бъдем равни, така че философията на всички режими пропада точно тук, точно сега, защото равенството е робство и отричане от природата. В момента нямам идея как бих гласувала в анкетата, но най-вероятно хетеро, защото везните ми клонят повече към другия пол, макар и не категорично
Ще изключа факта, че в последното десетилетие, може би, хората пощръкляха в търсене на "различното" и "отличаващото" от стадото, само и само да са с една идея по-интересни? По-различни? По-добри от останалите? Нямам нищо против никоя сексуална ориентация, стига да не се показва демонстративно и с умисъл, стига да не е поза и стига да не се натяква това на околните. Защото е крайно неприятно "О, ВИЖТЕ МЕ, АЗ СЪМ ГЕЙ!!!". Няма нищо лошо хората да говорят открито за тези неща, но има едни невидими граници, които не бива да се прекрачват в отношенията с околните. И точно на тази граница е по-добре някои неща да се премълчат, защото от другата 'и страна е чисто фукане и позьорство. И не става въпрос само за сексуалността. Засегнах малко странична тема, но да, сексуалността е едно от тези неща, с които не е приятно да се парадира, дори и с общоприетата като "нормална" хетеросексуалност.
Аз пък още съм си Би. И, не, не защото е "модерно", а защото си е истина. Обожавам гейовете, супер сладки са... Харесва ми това, че и Камен е би... И изобщо съм щастлива, напълно, с ориентацията си... Нищо, че от две години съм с момче и ще се женим... Относно изказванията в темата, които са тооолкова стари, че ми се плаче... Зи е права...
Честно да си споделя наблюденията докато бях в училище, сумалъка ти момичета се самоопределяха като "лесбийки", целуваха се, пощипваха се, но само толкова... -.- глупавото е и че си вярват... Честно казано съм съгласна и с Иван, че не можеш да си сигурна дали си лесбийка или не на сто процента, преди да си опитала секса с мъж, но като казвам мъж, имам предвид мъж. За да не съм съвсем капо - ще споделя, че има разлика. Тези, които ме познават знаят за преживванията ми с първия ми приятел... Докато бях с него си мислех, че съм лесбийка на 100% защото не изпитвах абсолютно никакво удоволствие от секса. Оказа се, обче, че не е в мен вината, а в него - за това, скъпи дами, преди да се самоопределяте като лесбийки, пробвайте да ви го наврат, за да видите какво е. Преди това няма просто как да се знае със сигурност. Защото няма нищо по - красиво от гълото мъжко тяло и набъбналата ерекция стигаща до пъпа!
И обратното, за гейовете - нямам наблюдения в тая сфера, честно казано, защото не познавам наистина 100% гейове. Няколкото индивида, който съм срещала, определящи се като гейове излязаха лъжа. Просто искаха да се харесват от момичетата. Така са и псевдолесбийките, честно казано... Мислят си, че са особено интересни като се натискат и на момчетата им се вдига флага... -.- Истината е, че поведението им е безумно смешно и крайно обидно за истинските любители на еднополовите връзки.
И сега, след този дълъг пост, който едва ли някой някога ще изчете целия ще завърша с това, че трябва много добре да се замислите само за себе си преди да си лепвате етикети. Особено в пубертета... Защото това, което е "модерно" и в момента ви се струва добра идея, в последствие може да ви закопае много, ама много сериозно и да изглеждате смешни в лицето на другите. Представете си, че си мислите, че сте лесбийка, или просто разправяте така на ляво и на дясно, защото не сте си намерили гадже и не искате "приятелите" ви да ви се подиграват и в един момент срешнете момче, което ви пълни душата и той ви каже "Ама, чакай, нали си лесбийка? Как така искаш да си с мен?!" И така хем ще останете на суха, хем ще ви се и подиграват, дори изкарат лъжкиня.
За това, драги тийнчета, преди да ви излязат сумалъка ти глупости от устничките, аджеба, мислете какво говорите!
Честно да си споделя наблюденията докато бях в училище, сумалъка ти момичета се самоопределяха като "лесбийки", целуваха се, пощипваха се, но само толкова... -.- глупавото е и че си вярват... Честно казано съм съгласна и с Иван, че не можеш да си сигурна дали си лесбийка или не на сто процента, преди да си опитала секса с мъж, но като казвам мъж, имам предвид мъж. За да не съм съвсем капо - ще споделя, че има разлика. Тези, които ме познават знаят за преживванията ми с първия ми приятел... Докато бях с него си мислех, че съм лесбийка на 100% защото не изпитвах абсолютно никакво удоволствие от секса. Оказа се, обче, че не е в мен вината, а в него - за това, скъпи дами, преди да се самоопределяте като лесбийки, пробвайте да ви го наврат, за да видите какво е. Преди това няма просто как да се знае със сигурност. Защото няма нищо по - красиво от гълото мъжко тяло и набъбналата ерекция стигаща до пъпа!
И обратното, за гейовете - нямам наблюдения в тая сфера, честно казано, защото не познавам наистина 100% гейове. Няколкото индивида, който съм срещала, определящи се като гейове излязаха лъжа. Просто искаха да се харесват от момичетата. Така са и псевдолесбийките, честно казано... Мислят си, че са особено интересни като се натискат и на момчетата им се вдига флага... -.- Истината е, че поведението им е безумно смешно и крайно обидно за истинските любители на еднополовите връзки.
И сега, след този дълъг пост, който едва ли някой някога ще изчете целия ще завърша с това, че трябва много добре да се замислите само за себе си преди да си лепвате етикети. Особено в пубертета... Защото това, което е "модерно" и в момента ви се струва добра идея, в последствие може да ви закопае много, ама много сериозно и да изглеждате смешни в лицето на другите. Представете си, че си мислите, че сте лесбийка, или просто разправяте така на ляво и на дясно, защото не сте си намерили гадже и не искате "приятелите" ви да ви се подиграват и в един момент срешнете момче, което ви пълни душата и той ви каже "Ама, чакай, нали си лесбийка? Как така искаш да си с мен?!" И така хем ще останете на суха, хем ще ви се и подиграват, дори изкарат лъжкиня.
За това, драги тийнчета, преди да ви излязат сумалъка ти глупости от устничките, аджеба, мислете какво говорите!
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Страница 3 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите