Сексуалната Ви ориентация?
+29
Vampire_Love
_the_lost_whisper_
skindrawer
neli4ka
Mad.Soul
SunnyAni
luddd1988
Koufuku ;3
Little.Vampire
Shivers
vegetastef
ton4encento
Drama.Queen
Megaphy
~|~Crazy_kid~|~
Elune Be Praised*
ShizNat fan
LiДо4o_O
Cocaine`
`†`ShInIgAmI`†`
...{Izumi Hyuuga}...
{Bloody.Rose}
Apathy
Shinshoku
CriminaL Baby.
Façade
Ricchan ^^
Enery
c0lourblind-
33 posters
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Каква е сексуалната ви ориентация?
Re: Сексуалната Ви ориентация?
luddd1988 написа:
Та моята ориентация е хетеро.Една красива и нахакана мадама винаги може да ми запали огънят ;)
Така ще се опитам да се държа прилично
и да не използвам думички които не би трябвало ..
Хахахах ..
момент да спра да се смея ..
ех .. трудно ми е ..
нахаканата мадама ти пали огъня и като ти види скапаната физиономиика и го гаси нали ..
ама на момента ..
Писна ми от ограничени глупаци .. писна ми от това че някои види ли някои различен от самият него
веднага го слага в `черния списък` ..
хъх писна ми от образи които си мислят че щом имат топки са нещо повече
от мен или когото да било друг човек ..
Мога само да ти кажа че представите ти са толкова остарели и ограничени ..
че по добре си затваряй устичката .. в 21 век сме ..
ама то какво да се очаква от някакво 21 годишен чекиджия ..
е тук съм сигурна уцелих десетката ..
Това за възрастта и експериментирането съм го чувала толкова пъти че ми писна и от него ..
извинявай ама едва ли не казваш че щом някои е млад
то той не може да вземе правилно и адекватно решение ..
едната възраст не показва колко зрял е човек ..
има хора на 15 по-зрели от такива на 30 ..
Т`ва за СПИН-а не го споменавай ..
че ще стане много кофти ..
[20:14:57] ˙·٠•●†ßløøÐצ۰۪۫٭۪۫۰Ŕø§ع†●•٠·˙: toq takuv 6te mu go ritna v typata glavica 4e nqma da me zarbavi dokato si misli 4e ima top4ici
[20:14:58] ˙·٠•●†ßløøÐצ۰۪۫٭۪۫۰Ŕø§ع†●•٠·˙: :]
Това беше първата реакция която имах след като видях ограниченият ти
хетеро коментар ..
Първо щом има хомосексуализъм то той не е нещо грешно ..
Ясно?! Или да ти го нарисувам ..
Засега спирам че ще кажа нещо за което е възможно да съжалявам ..
и да не използвам думички които не би трябвало ..
Хахахах ..
момент да спра да се смея ..
ех .. трудно ми е ..
нахаканата мадама ти пали огъня и като ти види скапаната физиономиика и го гаси нали ..
ама на момента ..
Писна ми от ограничени глупаци .. писна ми от това че някои види ли някои различен от самият него
веднага го слага в `черния списък` ..
хъх писна ми от образи които си мислят че щом имат топки са нещо повече
от мен или когото да било друг човек ..
Мога само да ти кажа че представите ти са толкова остарели и ограничени ..
че по добре си затваряй устичката .. в 21 век сме ..
ама то какво да се очаква от някакво 21 годишен чекиджия ..
е тук съм сигурна уцелих десетката ..
Това за възрастта и експериментирането съм го чувала толкова пъти че ми писна и от него ..
извинявай ама едва ли не казваш че щом някои е млад
то той не може да вземе правилно и адекватно решение ..
едната възраст не показва колко зрял е човек ..
има хора на 15 по-зрели от такива на 30 ..
Т`ва за СПИН-а не го споменавай ..
че ще стане много кофти ..
[20:14:57] ˙·٠•●†ßløøÐצ۰۪۫٭۪۫۰Ŕø§ع†●•٠·˙: toq takuv 6te mu go ritna v typata glavica 4e nqma da me zarbavi dokato si misli 4e ima top4ici
[20:14:58] ˙·٠•●†ßløøÐצ۰۪۫٭۪۫۰Ŕø§ع†●•٠·˙: :]
Това беше първата реакция която имах след като видях ограниченият ти
хетеро коментар ..
Първо щом има хомосексуализъм то той не е нещо грешно ..
Ясно?! Или да ти го нарисувам ..
Засега спирам че ще кажа нещо за което е възможно да съжалявам ..
хетеро,но ако изключим как някои опрделени аниме момиченца ме карат да се съмнявам в това ама не считам ,че това ме прави би :icon_bigrin:
Ако това значеше да си "би", то съм най-голямата на свето!
Ем аз си казах, че съм си хетеро, но ме избиват хормоните към едно определено момиче. Но сигурно е повика на любопитството, както и факта, че тя е супер готин човек и отвътре. Пък иначе пълна сила напред за момчетата Макар и предпочитанията ми да са леко странни Не си падам по първия коч Нито втория
Относно този спор... не мисля, че трябва да съм ограничена, особено лично инала по този път на несигурността като целия час мисля как тази моя съученичка ми се усмихнала и си записвам на моя измислен език какво харесвам в усмивката й Но едва ли ще менкам резбата, намират се и мой тип момчета... в другите градове... Ех, живот! Аз съм гласувала бисексуална, заради тези поисли, не за друго, но по-силните чувства клонят към момче, соу~
Ем аз си казах, че съм си хетеро, но ме избиват хормоните към едно определено момиче. Но сигурно е повика на любопитството, както и факта, че тя е супер готин човек и отвътре. Пък иначе пълна сила напред за момчетата Макар и предпочитанията ми да са леко странни Не си падам по първия коч Нито втория
Относно този спор... не мисля, че трябва да съм ограничена, особено лично инала по този път на несигурността като целия час мисля как тази моя съученичка ми се усмихнала и си записвам на моя измислен език какво харесвам в усмивката й Но едва ли ще менкам резбата, намират се и мой тип момчета... в другите градове... Ех, живот! Аз съм гласувала бисексуална, заради тези поисли, не за друго, но по-силните чувства клонят към момче, соу~
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
"`†`Bloody Rose`†`" говорим за ограниченост,а ти я изплю като джвакана дъвка
Нима те мъчат толкова комплекси ? Смяташ ли че патроните които изстреля сега на посоки могат да ме засегнат с каквото и да е Явно мила,имаш още много да се учиш.Какъв 21 годишен чекиджия съм,питай градският ти Радко :icon_bigrin: Преди да се научиш как да ходиш аз съм тръшкал какичките Не че е нещо с което да се хваля Защото е нормално.Аз съм млад,красив и умен.Горд съм с ориентацията си,горд съм с живота си.На 12 годишна възраст обиколих цяла Европа,а на 21 сега съм един от най-силните студенти по психоглия Така че да се пробваш с психически атаки да давиш Титана в областа помисли отново Защото не винаги съм в добро настроение :icon_bigrin: А за физическа разпра,изгледите са и по-лоши.
Ако си бе свалила розовките очила,стил което не е гей стреляй.Щеше да прочетеш поста ми по-внимателно.Не съм казал дума против ориентацията.Освен с историческият факт за СПИНа,който поставих като аргумент към тезата си (ако не чаткаш ще се перефразирам).Другото което казах е,че повечето от вас не сте стигнали възраст за да решите каква ви е ориентацията.Понеже се занимавам и уча точно в тази област,знам какво представляват социалните проучвания по допитването.А да твърдиш че на 15 си достигнала връхен етап в развитието ти,когато все още си под обстрела на собствените ти хормони е меко казано смешно.Защо смяташ повече от 40% се срамуват от тинейджърството си.Защото в момента си кукла на конци на собствените си хормони.А умът ти отчаяно се бори.Рано или късно ще стигнеш до факта че не всичко което хвърчи се яде
Така че,без да искаш ти сама показа на себе си,колко не сигурна си в ореинтацията си.Изблиците на агресия не показват нищо друго освен - страх,безпомощност и преди всичко съмнение Смисълът мила да защитаваш нещо е да го разбираш.Туко що показа че на явно има много тъмни ъгли в персоната ти които не си осъзнала,свали слушалките и се заслушай в inner voice ти _
Нима те мъчат толкова комплекси ? Смяташ ли че патроните които изстреля сега на посоки могат да ме засегнат с каквото и да е Явно мила,имаш още много да се учиш.Какъв 21 годишен чекиджия съм,питай градският ти Радко :icon_bigrin: Преди да се научиш как да ходиш аз съм тръшкал какичките Не че е нещо с което да се хваля Защото е нормално.Аз съм млад,красив и умен.Горд съм с ориентацията си,горд съм с живота си.На 12 годишна възраст обиколих цяла Европа,а на 21 сега съм един от най-силните студенти по психоглия Така че да се пробваш с психически атаки да давиш Титана в областа помисли отново Защото не винаги съм в добро настроение :icon_bigrin: А за физическа разпра,изгледите са и по-лоши.
Ако си бе свалила розовките очила,стил което не е гей стреляй.Щеше да прочетеш поста ми по-внимателно.Не съм казал дума против ориентацията.Освен с историческият факт за СПИНа,който поставих като аргумент към тезата си (ако не чаткаш ще се перефразирам).Другото което казах е,че повечето от вас не сте стигнали възраст за да решите каква ви е ориентацията.Понеже се занимавам и уча точно в тази област,знам какво представляват социалните проучвания по допитването.А да твърдиш че на 15 си достигнала връхен етап в развитието ти,когато все още си под обстрела на собствените ти хормони е меко казано смешно.Защо смяташ повече от 40% се срамуват от тинейджърството си.Защото в момента си кукла на конци на собствените си хормони.А умът ти отчаяно се бори.Рано или късно ще стигнеш до факта че не всичко което хвърчи се яде
Така че,без да искаш ти сама показа на себе си,колко не сигурна си в ореинтацията си.Изблиците на агресия не показват нищо друго освен - страх,безпомощност и преди всичко съмнение Смисълът мила да защитаваш нещо е да го разбираш.Туко що показа че на явно има много тъмни ъгли в персоната ти които не си осъзнала,свали слушалките и се заслушай в inner voice ти _
Последната промяна е направена от luddd1988 на Пет 06 Мар 2009, 13:07; мнението е било променяно общо 1 път
luddd1988-
Job/hobbies : Student
Humor : A lot :))))))))
Брой мнения : 33
Дата на регистрация : 03.03.2009
Водите абсолютно безмислен спор! И напълно подкрепям мъжкото същество, защото си е абсолютно прав. Боби, от друга страна пък си мисля, че просто имаше нужда да си го изкара на някой.
Относно темата:: До 18 години никой, ама никой не знае към какво клони. Да не си мислите, че само момичетата клонят към хомосексуалност, не! Мъжкото население също има такива помисли, но не са толкова чести, защото тяхното мислене е абсолютно различно и те по - трудно възприемат различно от " нормалното " . А, такива които си мислят, че вече са здраво стъпили, доста грешат, защото докато те тряскат хормоните в нищо не можеш да си сигурен.
И са пак ш' има да спорите, убедена съм.
Относно темата:: До 18 години никой, ама никой не знае към какво клони. Да не си мислите, че само момичетата клонят към хомосексуалност, не! Мъжкото население също има такива помисли, но не са толкова чести, защото тяхното мислене е абсолютно различно и те по - трудно възприемат различно от " нормалното " . А, такива които си мислят, че вече са здраво стъпили, доста грешат, защото докато те тряскат хормоните в нищо не можеш да си сигурен.
И са пак ш' има да спорите, убедена съм.
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Че този спор е безмислен, безмислен е... Проблема на Иван е(luddd1988), че той слага всички под общ знаменател.Не всеки на 15-16-17 години е заблудено недорасло детенце и не всеки го тресат хормоните както при влизане в пубертата.От друга страна Боби просто не трябваше да го приема толкова лично и да се изразява толкова остро, защото от части Ванката е прав.Просто обаче не трябваше да слага всички под общ знаменател :icon_bigrin:
Аз не съм искал война В момента съм доста изморен,за да се вкопчвам в битки.Ама просто исках да ви разясня картинката от гледна точка на специалист.
Аз Радко,не слагам под общ знаменател защото смятам че всички сте еднакви.Слагам под общ знаменател защото развитието ви е еднакво на всички.И въпреки че не всеки е заблудено,недорасло дете,всички сте подвластни на хормоните Повярвай ми,бил съм там знам За това сте толкова чувствителни,затова сте толкова раздразнителни и недоразбрани.Нормален етап е,независимо дали си хомо,би или хетеро.А нашата работа на "дъртите чекиджии" е да се стараем да ви помогнем с колкото се може повече да преминете прага на узряване безпроблемно.Не случайно всички сте под строг контрол от родители и училище до 18 И все пак,вие сте здраво мислещи същества,които трябва да правите своите избори,но недейте си мислете че оценката на този етап ви е чиста Гледайте през различни призми проблемите
Между другот BookwoRm ми направи излючително добро впечатление.Защото бе абсолютно права.Найстина всеки има етап на съмнения в развитието си,момчетата също.Само че работата се определя там от модела на подражание.Да речем за момичетата майката е нежна,чувствителна,любяща затова няма противоречия с природата на хомосексуалистите.Докато при момчетата,бащата е строга фигура,която винаги е силна,винаги праволинейна.Ето защо при тях прагът на нормално и ненормално е размръчкан.
Аз Радко,не слагам под общ знаменател защото смятам че всички сте еднакви.Слагам под общ знаменател защото развитието ви е еднакво на всички.И въпреки че не всеки е заблудено,недорасло дете,всички сте подвластни на хормоните Повярвай ми,бил съм там знам За това сте толкова чувствителни,затова сте толкова раздразнителни и недоразбрани.Нормален етап е,независимо дали си хомо,би или хетеро.А нашата работа на "дъртите чекиджии" е да се стараем да ви помогнем с колкото се може повече да преминете прага на узряване безпроблемно.Не случайно всички сте под строг контрол от родители и училище до 18 И все пак,вие сте здраво мислещи същества,които трябва да правите своите избори,но недейте си мислете че оценката на този етап ви е чиста Гледайте през различни призми проблемите
Между другот BookwoRm ми направи излючително добро впечатление.Защото бе абсолютно права.Найстина всеки има етап на съмнения в развитието си,момчетата също.Само че работата се определя там от модела на подражание.Да речем за момичетата майката е нежна,чувствителна,любяща затова няма противоречия с природата на хомосексуалистите.Докато при момчетата,бащата е строга фигура,която винаги е силна,винаги праволинейна.Ето защо при тях прагът на нормално и ненормално е размръчкан.
luddd1988-
x
Последната промяна е направена от Shinshoku на Чет 20 Окт 2011, 07:19; мнението е било променяно общо 1 път
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Чакайте сега.. За да се опитваш да разбереш "какъв си" трябва първо да се съмняваш в ориентацията си. Защо например му е на едно момче с много обожателки и гаджета да пробва с момчета, щом е убеден, че е 100% хетеро? За спорта ли? Ей така да пробва?!.. Пробват само хората на които им е любопитно и искат да са нещо по различно и убедените, че не са в "правилната посока". И да, при повечето тийнейджъри, по скоро момичета доста по-често го има тоя би, или дори гей период.. Но не мисля, че това е защото ти е харесал визуално някой човек от същия пол, а просто защото нас ни тресат такива хормони, че.. чак не е истина. Но не мога да не отбележа, че има хора, които са си би или гей, когато са тийнейджири и след това.. Но те са значително по-малко от тези, които се смятат за гей и си нараждат по пет деца..
x
Последната промяна е направена от Shinshoku на Чет 20 Окт 2011, 07:19; мнението е било променяно общо 1 път
Shinshoku- Ретард
-
Sugarbloodsucker написа:Трябва ти.. знам ли, трябва да си опитал и да можеш да разбереш какво наистина ти харесва. А повечето хора не опитват. Просто си навиват на пръста, че са нещоси, след което доста често остават изненадани от себе си (:
За това говорех.. Тя си мисли, че щом тя се е смятала за хетеро, но в последствие се е превърнала в хомо, само защото е опитала и при всички трябва да е така.. Защото всички мислят и разсъждават така.. Извинете много, но всеки със своето мнение - гейовете си мислят, че щом те са станали такива значи и останалите са потенциални хомота. Някои хора могат да преценяват сами за себе си и без да са опитвали от всички "вкусове". Не казвам точно на тази възраст.. Но всеки човек си има своят вкус както и за пола, така и за другите неща, това че на някои им харесва горчивото не значи, че всеки харесва този вкус..
Според мен `†`Bloody Rose`†` попрекалява със защитата на бисексуалноста.Никой във форума не е против лесбийките и не мисля, че беше нужно да напада хората.Темата е не да се драпаме и джавкаме а да споделим.
А сега по темата:Хетеросексуален съм
А сега по темата:Хетеросексуален съм
Първо, това с женското и мъжкото тяло много ме издразни, защото тялото е едно, а душата е друго и както съществува физическо привличане, така съществува и духовно. Духовното привличане също е важна част от сексуалната ориентация.
Второ, не си прав за спина. При секс м/у две жени рискът е толкова малък, че почти не съществува (да, чела съм достатъчно статистики), а при секс м/у двама мъже си е на тяхна отговорност дали ще използват презервативи. Над 70% от заразените по света са инфектирани след хетеросексуален акт според Световната Здравна Организация, и тази информация не си я измислям, можеш да провериш. За разлика от теб аз привеждам доказателства в защита на мнението си. Но да се върнем на лесбийките, при които по време на сексуален акт дори няма проникване. При тях преобладават целувките, петингът и оралният секс, при който риска от заразяване със СПН е 4 на 10 000.
На мъжете им е много удобно да твърдят, че няма лезбийки или би сексуални, а това са просто жени ненаясно със себе си или не успели да открият подходящия мъж, защото просто мъжете обичат да се чувстват силни, доминиращи, защитаващи, герои и една жена, която не се нуждае от тях ги плаши. По същата причина те се чувстват заплашени от жени на ръководни постове или такива, които са достатъчно еманципирани и самостоятелни, че да не се нуждаят от мъжко присъствие в живота си.
Ти казваш как си тръшкал какички, а после казваш, че нямало да се хвалиш с това, след като в същото (или предното изречение, забравих) правиш точно това. Не ми се вярва много да се занимаваш с психология. Чела съм по въпроса, но не съм много веща в тази област и въпреки това ти не звучиш убедително.
Както казах по-нагоре, сексуалната ориентация включва и духовно привличане, в една връзка не говорим само за секс, става въпрос и за любов. За мъжете любовта живее на върха на пениса им. Те си мислят, че всичко се върти около голямото им его и малкия им приятел и се нуждаят от жена, която всеки ден да им го доказва. При жените не е така. Една силна жена не се нуждае от мъж да и доказва, че е желана, харесвана, женствена и т.н., тя не претендира, че светът се върти около нея, а и не и е нужно да е така. Връзката м/у две жени е много по-силна от връзката в една хетеросексуална двойка, защото ги няма взаимоотношенията тип "аз имам нужда", тоест и двете жени са си самодостатъчни и са завършени личности поотделно и чак тогава са двойка. Нито едната, нито другата не се нуждае от повдигане на егото.
Съжалявам, може би малко по прекалих. Като казвах "мъжете" нямах предвид всички, без изключение.
По темата: Гласувах "би", но все повече се убеждавам, че съм хомо и не искам каквато и да било романтична връзка с мъж.
Второ, не си прав за спина. При секс м/у две жени рискът е толкова малък, че почти не съществува (да, чела съм достатъчно статистики), а при секс м/у двама мъже си е на тяхна отговорност дали ще използват презервативи. Над 70% от заразените по света са инфектирани след хетеросексуален акт според Световната Здравна Организация, и тази информация не си я измислям, можеш да провериш. За разлика от теб аз привеждам доказателства в защита на мнението си. Но да се върнем на лесбийките, при които по време на сексуален акт дори няма проникване. При тях преобладават целувките, петингът и оралният секс, при който риска от заразяване със СПН е 4 на 10 000.
На мъжете им е много удобно да твърдят, че няма лезбийки или би сексуални, а това са просто жени ненаясно със себе си или не успели да открият подходящия мъж, защото просто мъжете обичат да се чувстват силни, доминиращи, защитаващи, герои и една жена, която не се нуждае от тях ги плаши. По същата причина те се чувстват заплашени от жени на ръководни постове или такива, които са достатъчно еманципирани и самостоятелни, че да не се нуждаят от мъжко присъствие в живота си.
Ти казваш как си тръшкал какички, а после казваш, че нямало да се хвалиш с това, след като в същото (или предното изречение, забравих) правиш точно това. Не ми се вярва много да се занимаваш с психология. Чела съм по въпроса, но не съм много веща в тази област и въпреки това ти не звучиш убедително.
Както казах по-нагоре, сексуалната ориентация включва и духовно привличане, в една връзка не говорим само за секс, става въпрос и за любов. За мъжете любовта живее на върха на пениса им. Те си мислят, че всичко се върти около голямото им его и малкия им приятел и се нуждаят от жена, която всеки ден да им го доказва. При жените не е така. Една силна жена не се нуждае от мъж да и доказва, че е желана, харесвана, женствена и т.н., тя не претендира, че светът се върти около нея, а и не и е нужно да е така. Връзката м/у две жени е много по-силна от връзката в една хетеросексуална двойка, защото ги няма взаимоотношенията тип "аз имам нужда", тоест и двете жени са си самодостатъчни и са завършени личности поотделно и чак тогава са двойка. Нито едната, нито другата не се нуждае от повдигане на егото.
Съжалявам, може би малко по прекалих. Като казвах "мъжете" нямах предвид всички, без изключение.
По темата: Гласувах "би", но все повече се убеждавам, че съм хомо и не искам каквато и да било романтична връзка с мъж.
neli4ka- Терорист
-
Брой мнения : 278
Дата на регистрация : 09.04.2009
x
Последната промяна е направена от Shinshoku на Чет 20 Окт 2011, 07:20; мнението е било променяно общо 1 път
Shinshoku- Ретард
-
neli4ka повече глупости за 10 мин,не бях чел.Сериозно твоите "доказателства" и познаване по въпросите са направо .... кака да кажем .... а да -->
Нека вървим по пътя ти!
Първо - въпросният цитат за телата бе нищо друго освен саркастична закачка! Предполагам знаеш какво е сарказъм.
Второ - Когато говорех за СПИНА,говорех за историческите му корени!Ако не знаеш историята порови се по нета виж как се е родила болеста!И след като си толкова умно дете и образована по въпроса би трябвало да знаеш,че рискът при анален секс е НАЙ-ГОЛЯМ!!!Относто за риска м/у две жени - ТИ СЕРИОЗНО ЛИ ВЯРВАШ ВЪВ ВСИЧКО КОЕТО ИЗГОВОРИ Имам предвид бе ти знаеш ли кое как става бе девойка ? Какви са тия рискове 4 на 10 000,какви са тия малко прониквания ... хахахахха.Отдели повече време на уроците по Биология и Анатомия.Как се предава тая болест,отговори си сама.Няма ти обеснявам щото ме напушва на смях та чак ми се плаче.
Трето - Мъжете искат да са доминанти,боже това бе толкова евтина феминистична пропаганда,че направо бе гадно.С тоя род на мислене , с какво си по-различна от "ДОМИНАНТНИТЕ МЪЖЕ" ?В случая кой кого подтиска ? Момиче,щом се обявяваш за еднакви права,то поне не показвай пристрастия!Хвалбите за какичките бяха породени от емоционален изблик,закоето съжалявам,ама като човек и на мене ми е присъщо да права грешки под натиска на емоции.
Четвърто - "За мъжете любовта живее на върха на пениса им" ... Боже , феминистичната пропаганда продължава.Защо не идеш да кажеш върху гроба на Левски,Ботев и всички други апостоли на свободата,дето са дали живота си от любов за родина и близки! За любими,семейства и сънародници ? Или смяташ че са го направили щото са мислили че като станат герой ще ебат ко им падне и затова любовта от ПЕНИСА им ги е подтикнала!Мъжът се различава от жената с 1 хромозома! 1 ! Колко смяташ че това допринася за различията в емоции и чувства ? Нима баща ти е взел майка ти,просто защото се радва да я ... ?
Пето - "защото ги няма взаимоотношенията тип "аз имам нужда"" една връзка се гради на това взаймоотношение! Ти си с един човек защото имаш нужда от него!Не защото си силна като индивидуалност!Всеки има силата като индивид,а защото се допълваш с даденият човек.
Шесто - Незнам какво си гласувала в темата,но ориентацията ти е най-малкият ти проблем!Главата ти е пълна с екстремен Феминизъм,което е плашещо!
Аз какъв психолог съм,лесно може да провериш.Иди в НБУ ще ти дам и факултетният ми номер F43346 питай,кой по дяволите е тоя пишман психолог Иванов,да ти отговорят преподавателите ми.И не само,отскочи и до катедрата по Философия.Там също имат на представа кой съм аз!Преди всичко,оправи отношението си.Не се различаваш по нищо от Хитлер да речем,или Осама Бин Ладен! Ти си крайно екстремно настроена,и приличаш на шувенистите които плюеш!Съветвам те да се консултираш с училищният си психолог по даденият въпрос,защото с времето може да става по-лошо положението! Мир хора и когато говорите с "доказателства" уверете се че имате на представа какви са те!
ROCK ON BROTHERS AND SISTERS!!! :icon_headbang:
Нека вървим по пътя ти!
Първо - въпросният цитат за телата бе нищо друго освен саркастична закачка! Предполагам знаеш какво е сарказъм.
Второ - Когато говорех за СПИНА,говорех за историческите му корени!Ако не знаеш историята порови се по нета виж как се е родила болеста!И след като си толкова умно дете и образована по въпроса би трябвало да знаеш,че рискът при анален секс е НАЙ-ГОЛЯМ!!!Относто за риска м/у две жени - ТИ СЕРИОЗНО ЛИ ВЯРВАШ ВЪВ ВСИЧКО КОЕТО ИЗГОВОРИ Имам предвид бе ти знаеш ли кое как става бе девойка ? Какви са тия рискове 4 на 10 000,какви са тия малко прониквания ... хахахахха.Отдели повече време на уроците по Биология и Анатомия.Как се предава тая болест,отговори си сама.Няма ти обеснявам щото ме напушва на смях та чак ми се плаче.
Трето - Мъжете искат да са доминанти,боже това бе толкова евтина феминистична пропаганда,че направо бе гадно.С тоя род на мислене , с какво си по-различна от "ДОМИНАНТНИТЕ МЪЖЕ" ?В случая кой кого подтиска ? Момиче,щом се обявяваш за еднакви права,то поне не показвай пристрастия!Хвалбите за какичките бяха породени от емоционален изблик,закоето съжалявам,ама като човек и на мене ми е присъщо да права грешки под натиска на емоции.
Четвърто - "За мъжете любовта живее на върха на пениса им" ... Боже , феминистичната пропаганда продължава.Защо не идеш да кажеш върху гроба на Левски,Ботев и всички други апостоли на свободата,дето са дали живота си от любов за родина и близки! За любими,семейства и сънародници ? Или смяташ че са го направили щото са мислили че като станат герой ще ебат ко им падне и затова любовта от ПЕНИСА им ги е подтикнала!Мъжът се различава от жената с 1 хромозома! 1 ! Колко смяташ че това допринася за различията в емоции и чувства ? Нима баща ти е взел майка ти,просто защото се радва да я ... ?
Пето - "защото ги няма взаимоотношенията тип "аз имам нужда"" една връзка се гради на това взаймоотношение! Ти си с един човек защото имаш нужда от него!Не защото си силна като индивидуалност!Всеки има силата като индивид,а защото се допълваш с даденият човек.
Шесто - Незнам какво си гласувала в темата,но ориентацията ти е най-малкият ти проблем!Главата ти е пълна с екстремен Феминизъм,което е плашещо!
Аз какъв психолог съм,лесно може да провериш.Иди в НБУ ще ти дам и факултетният ми номер F43346 питай,кой по дяволите е тоя пишман психолог Иванов,да ти отговорят преподавателите ми.И не само,отскочи и до катедрата по Философия.Там също имат на представа кой съм аз!Преди всичко,оправи отношението си.Не се различаваш по нищо от Хитлер да речем,или Осама Бин Ладен! Ти си крайно екстремно настроена,и приличаш на шувенистите които плюеш!Съветвам те да се консултираш с училищният си психолог по даденият въпрос,защото с времето може да става по-лошо положението! Мир хора и когато говорите с "доказателства" уверете се че имате на представа какви са те!
ROCK ON BROTHERS AND SISTERS!!! :icon_headbang:
luddd1988-
~}Black'Fantasy{~ написа:Според мен `†`Bloody Rose`†` попрекалява със защитата на бисексуалноста.Никой във форума не е против лесбийките и не мисля, че беше нужно да напада хората.Темата е не да се драпаме и джавкаме а да споделим
Кхммм .. Въпросната не иска да напада хората,
/и се чувсва малко глупаво, че така скача
просто доста е чула и видла.
Пък и си е такава ../
Но смята, че повечето хора тук са `за` бисексуалните и гейовете
просто защото тук, в този форум, явно това е на мода.
А тая Блъди роуз това я дразни ..
Как идведнъж младо и старо стана гей ..
Не ми го побира главата ..
luddd1988, моля за извинение.
Може би прекалих малко.
Мога да си призная грешките ..
/и се чувсва малко глупаво, че така скача
просто доста е чула и видла.
Пък и си е такава ../
Но смята, че повечето хора тук са `за` бисексуалните и гейовете
просто защото тук, в този форум, явно това е на мода.
А тая Блъди роуз това я дразни ..
Как идведнъж младо и старо стана гей ..
Не ми го побира главата ..
luddd1988, моля за извинение.
Може би прекалих малко.
Мога да си призная грешките ..
Грешките ти са основателни Найстина България няма необходимите коректни отношения към хомосексуалноста.Хората са груби и неразбиращи,плашещи се от различното.Аз нямам проблем с това,дори съм защитавал приятелки от нападки в гимназията.Човек трябва да живее така както иска,а не както обществото го задължава.
Аз също направих грешката да подхода по остро към въпроса,воден от емоции.Това ми е слабото място като психолог - емоциите,надявам се да ги овладея по нататък.А и пренебрегнах позцияита си като човек за сметка на тази като специалист.Извинявам се искрено,надявам се лошите чувства да останат мит
Аз също направих грешката да подхода по остро към въпроса,воден от емоции.Това ми е слабото място като психолог - емоциите,надявам се да ги овладея по нататък.А и пренебрегнах позцияита си като човек за сметка на тази като специалист.Извинявам се искрено,надявам се лошите чувства да останат мит
luddd1988-
Добре, наистина съжалявам, че бях толкова рязка, но не целях да прозвуча толкова феминистично. Не говорех за абсолютно всички мъже, мисля по въпроса по-скоро от личен опит, който за съжаление не е много приятен... В часовете по биология слушам много внимателно, но г-жата не е тръгнала да говори за лезбийски секс още... Знам, че рискът от заразяване със СПИН е най-голям при анален секс, но както казах това си е на отговорност на партньорите. А за секса между две жени-това наистина е информация, която не си измислям, тогава бях много ядосана и специално се порових в интернет за да проверя. Но както и да е, съществуват начини да се предпазиш от СПИН, хората стават все по-отговорни към себе си.
Да, Ботев и Левски са дали живота си за България, защото са я обичали, но аз нямах предвид тази любов. Отново не говорех за всички мъже, не целях да обидя някого и се извинявам, ако съм го направила. Просто имам навика да реагирам остро, защото ежедневно се сблъсквам с неразбирането и гадното отношение на хората и когато ти прочетох постовете просто не се сдържах.
Естествено, че баща ми не се е оженил за майка ми защото му е харесвало да ******. Но да не задълбавам в тази тема, защото ми е неприятна.
Отново, съжалявам, ако съм обидила някого, всъщност не съм чак толкова голяма феминистка, просто подхождам с недоверие към мъжете, за което си имам лични причини.
Да, Ботев и Левски са дали живота си за България, защото са я обичали, но аз нямах предвид тази любов. Отново не говорех за всички мъже, не целях да обидя някого и се извинявам, ако съм го направила. Просто имам навика да реагирам остро, защото ежедневно се сблъсквам с неразбирането и гадното отношение на хората и когато ти прочетох постовете просто не се сдържах.
Естествено, че баща ми не се е оженил за майка ми защото му е харесвало да ******. Но да не задълбавам в тази тема, защото ми е неприятна.
Отново, съжалявам, ако съм обидила някого, всъщност не съм чак толкова голяма феминистка, просто подхождам с недоверие към мъжете, за което си имам лични причини.
neli4ka- Терорист
-
Брой мнения : 278
Дата на регистрация : 09.04.2009
Всеки има кофти опит в живота си,това не значи че трябва да намразиш цяла група хора заради това!Не всеки мисюлман е терорист,не всеки германец е нацист,не всеки мъж е шувенист.Много е кофти да кажеш че всеки мъж обича само с оная си работа,кофти не само за мъжете като цяло,ами кофти за мЪжките ти роднини,кофти дори ако искаш за хората които са загинали ЗА любов.Любовта е една!Както за тебе,така и за мене!Това че има ку**и и проститутки не ме кара да мисля че жената обича само с ... Аз разбирам че бе подтикната от емоционални травми да избухнеш,ама това избухване показа много тъмни аспекти.Започни да ги третираш,защото няма да те доведат до добър край в този живот.Имаше доста силни думи,които меко казано ме изплашиха.Нима 14 годишно момиче може така да възприема околните? Преди да сме мъж и жена,ние с тебе сме хора.Различни характери може би,но еднакви.И тези които са се държали лошо с теб също са такива.Вместо да ги критикуваш и нападаш,опитай се да им покажеш че не си по различна Твърде много почнахме да тръгваме с рогата напред,ето защо и обществото ни запада.
luddd1988-
И прав и не-прав! Прав за това, че не трябва да им търсиш нападение или да търсиш отмъщение, защото не си струва, но не-прав, че трябва да им се доказваш. По-добре ги избягвай и да се разкарат от живота ти веднъж завинаги. Може дa си психолог (студент), но не си жена, не си момиче, че да знаеш какъв удар е за момиче например да бъде насилено(в моя случай само опит, понеже раздадох ритник в зъбите) на крехка възраст, само защото е билo достатъчно глупаво да бъде на грешното място в грешното време. Такива хора, причиняващи това заслужават съжаление, не презрение, но не и честта ти да се обърнеш към тях и едва ли не нищо не се е случило. И пак не е причина да намразиш всички момчета, но оставя белег, говоря от личен опит ;)И тези които са се държали лошо с теб също са такива.Вместо да ги критикуваш и нападаш,опитай се да им покажеш че не си по различна Твърде много почнахме да тръгваме с рогата напред,ето защо и обществото ни запада.
Последната промяна е направена от Ricchan ^^ на Вто 26 Май 2009, 19:43; мнението е било променяно общо 3 пъти
-
ДА ЖИВЕЕ ХОМОСЕКСА, доволни?
Apathy- Терорист
-
Брой мнения : 818
Дата на регистрация : 16.06.2008
Apathy написа:ДА ЖИВЕЕ ХОМОСЕКСА, доволни?
Аз лично не съм.
Хн .. ти с оня пич с бялата ризка ли пробва, Саше?
/гомен, не се сдържах/
Хн .. ти с оня пич с бялата ризка ли пробва, Саше?
/гомен, не се сдържах/
Едит:
Прочетох ви постовете.
Хн .. да Стани, права си.
Много си права ..
Едно подобно преживяване за едно момиче, особено в
по - крехка възраст и когато и да било, по дяволите
/независимо дали е, как да кажа ..
пфу убягва ми думата .. умни сте надявам се да разберете -
състояло имам предвид .. тцц .. Ама и аз се изразих .. както и да е/
Идеята ми е че това си е за цял живот.
Нямаш предишното доверие в хората,
и главно в мъжете. Няма к`во да се лъжем доста от тях са абсолютни боклуци.
Ноо .. има и доста "качествени" и наистина свестни.
Просто единственият начин да превъзмогнеш такава травма,
а това е точно такова нещо. Хн .. като белег за цял живот,
не се лекува. Е да намериш сили в себе си.
Не трябва да живееш в страх.
Както казват `страх лозе пази` .. мда трябва да си внимателен човек.
Но и да не забравяш, че живото е един ..
Хннн .. няма смисъл да си вадим кирливите рици.
Хора всякакви ..
Засега това от мен ..
[/quote]Прочетох ви постовете.
Хн .. да Стани, права си.
Много си права ..
Едно подобно преживяване за едно момиче, особено в
по - крехка възраст и когато и да било, по дяволите
/независимо дали е, как да кажа ..
пфу убягва ми думата .. умни сте надявам се да разберете -
състояло имам предвид .. тцц .. Ама и аз се изразих .. както и да е/
Идеята ми е че това си е за цял живот.
Нямаш предишното доверие в хората,
и главно в мъжете. Няма к`во да се лъжем доста от тях са абсолютни боклуци.
Ноо .. има и доста "качествени" и наистина свестни.
Просто единственият начин да превъзмогнеш такава травма,
а това е точно такова нещо. Хн .. като белег за цял живот,
не се лекува. Е да намериш сили в себе си.
Не трябва да живееш в страх.
Както казват `страх лозе пази` .. мда трябва да си внимателен човек.
Но и да не забравяш, че живото е един ..
Хннн .. няма смисъл да си вадим кирливите рици.
Хора всякакви ..
Засега това от мен ..
Последната промяна е направена от `†`Bloody Rose`†` на Вто 26 Май 2009, 20:01; мнението е било променяно общо 2 пъти
Тая тема я обърнахте на някакъв глуапв спор, затова какви са мъжете и колко невинни са жените. Я се вземете в ръце!
Дали си лесбийка или гей каква е разликата? Разликата е в секса, никъде другаде. Хората правят това, което ги прави щастливи. Хомофобите са самовлюбени нещастници, които мислят, че света се върти около тях, и затова не разбират различните, защото са ограничени и ги е страх от различното.
Дали си лесбийка или гей каква е разликата? Разликата е в секса, никъде другаде. Хората правят това, което ги прави щастливи. Хомофобите са самовлюбени нещастници, които мислят, че света се върти около тях, и затова не разбират различните, защото са ограничени и ги е страх от различното.
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Съжалявам дами,ама говорехме за пол,любов и секс Насилниците са хора,които рано или късно си получват заслуженото,не ги мислете!И така както те са мъже,така има и жени Разликата е че жените са крехки и успяват да наделеят само над деца,а случаи такива много.А и не е задължително да е сексуален тормоза,в америка има над 25 % от момчетата които са в стресово състояние от майка която ги е тормозила,а около 15% от тях избиват на агресия и стават самите те насилници.Затова тия дето тормозат вас има голям шанс да са били тормозени като малки от родителите си Така че полът за насилване отново е относителен.Пак се свежда до самият човек.Но имате право че никога не бих разбрал как бихте се почувсвали.Имам само сухата теория на това през което бихте минали.Но това не ми пречи да съм съпричастен на това през което минавате.Избягването и затварянето само задълбочават раната.Споделеният проблем е половин проблем.
luddd1988-
Като говорим за "пол, любов и секс" само ще кажа, че е абсолютно глупаво да намразиш всики момчета, защото "х" те оставил. Мен ме зарязаха със смс, написан на турски пратен на фр, аз даже се разсмях Тези неща не ги приемам лично. Но няма да споря, не съм имала и кой знае колко сериозни връзки, вече момчетата преминават през 57236847563 рендера след онзи белег докато харесам някого и става мазало :Д А ако човек е силен психически, ще издържи и няма да наследи агресията на родителите си. Трябва човек да се стреми към това.
Имам чувството, че ми говориш като от учебник извадено. "Споделен проблем, половин проблем". Не думай. Има едно нещо обаче "рзличен тип хора". Не са всички еднакви, както ТИ сам каза, по отношение на момчета, момичета, ако щеш и жаби. Когато си стои в мен ме прави по-силна. Аз един път си излях всичко в 7 клас пред майка ми /имах тежка година/, тя ми каза да спра да се глезя и да не преувеличавам. Да не си помислиш, че е било някаква изгъзица, беше сериозен тормоз в училище, чак при училищния психолог ме водеха, цялото даскало ме знаеше, но на майка естествено й беше през *** Оттогава не ща на никого "съчувствието", сама съм си добре, като реша, ще споделявам по части, но никой не е чува всичкото ми ;) Трябва да отворим няква такава тема, честана мн офтопик :Д
пп: Само ме помисли за ЕМО и ще те пречукам, и през ума ми не е минавало, така че внимавай XD
пп2: да не е мн спам хД Хетеро на 99%, 1% имам похотливи помисли към Яница от моя клас XD То цялото даскало има, баси сладураната >.< И нямам против различните, още по-малко защото самата аз съм различна, макар и в други отношения.
Имам чувството, че ми говориш като от учебник извадено. "Споделен проблем, половин проблем". Не думай. Има едно нещо обаче "рзличен тип хора". Не са всички еднакви, както ТИ сам каза, по отношение на момчета, момичета, ако щеш и жаби. Когато си стои в мен ме прави по-силна. Аз един път си излях всичко в 7 клас пред майка ми /имах тежка година/, тя ми каза да спра да се глезя и да не преувеличавам. Да не си помислиш, че е било някаква изгъзица, беше сериозен тормоз в училище, чак при училищния психолог ме водеха, цялото даскало ме знаеше, но на майка естествено й беше през *** Оттогава не ща на никого "съчувствието", сама съм си добре, като реша, ще споделявам по части, но никой не е чува всичкото ми ;) Трябва да отворим няква такава тема, честана мн офтопик :Д
пп: Само ме помисли за ЕМО и ще те пречукам, и през ума ми не е минавало, така че внимавай XD
пп2: да не е мн спам хД Хетеро на 99%, 1% имам похотливи помисли към Яница от моя клас XD То цялото даскало има, баси сладураната >.< И нямам против различните, още по-малко защото самата аз съм различна, макар и в други отношения.
Последната промяна е направена от Ricchan ^^ на Вто 26 Май 2009, 20:59; мнението е било променяно общо 3 пъти
-
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Страница 2 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите