D. Gray-man
+12
1nn0c3nc3
Ayumu_chan:P
Elune Be Praised*
CriminaL Baby.
Shinshoku
Ricchan ^^
black_warrior
LzpreslaV
Lotud_Of_Life
Shivers
{Bloody.Rose}
Drama.Queen
16 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: D. Gray-man
Харесва ми ^^
Дани, бе ти не слушаш ли гласовете ве МН ясно, че го озвучава жена, то си личи, но се справя мн добре и ми харесва
Ся остава да кажеш, че не знаеше, че и Блак Стар от Соул Ийтър е озвучен от жена и направо... не зная
Дани, бе ти не слушаш ли гласовете ве МН ясно, че го озвучава жена, то си личи, но се справя мн добре и ми харесва
Ся остава да кажеш, че не знаеше, че и Блак Стар от Соул Ийтър е озвучен от жена и направо... не зная
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Някой може ли да ми прати песните на тези опенинги на анимето?
Ако може плсиий да ми пише на лично че да знам да си влезна в скайпа ;)
Много ще го обичам
Много ще го обичам
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
-Storm.Fucker- написа:Някой може ли да ми прати песните на тези опенинги на анимето?
Много ще го обичам
Емз аз ги имам. Ако искаш ми пиши по скайп да ти ги пратя. Па' ко ма нямаш ма добави
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
Ъъ ... мили боже!Нещастници!Като нищо да не го довършат ...
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
Какво става с мангата поне? Нея продължават ли я?
Ем...надявам се наистина много да има продължение анимето, тъпо е да се спира при положение че адски много хора го гледат(особено тук, просто не мога да му се докопам до мангата да я купя) винаги като отида и е свършила
Ем...надявам се наистина много да има продължение анимето, тъпо е да се спира при положение че адски много хора го гледат(особено тук, просто не мога да му се докопам до мангата да я купя) винаги като отида и е свършила
Shinshoku- Ретард
-
D.Gray-man Update
posted by hyko - yesterday
Here is a bit of info about regarding Katsura Hoshino, the author of D.Gray-man; she has been suffering from a wrist injury but has recovered quite a bit. Many people have sent in emails to us to confirm the report that she will be returning in April. So many thanks to you all for letting us know.
So there is still a few months before D.Gray-man will be back but at least Katsura Hoshino seems to be ok now which is great news.
posted by hyko - yesterday
Here is a bit of info about regarding Katsura Hoshino, the author of D.Gray-man; she has been suffering from a wrist injury but has recovered quite a bit. Many people have sent in emails to us to confirm the report that she will be returning in April. So many thanks to you all for letting us know.
So there is still a few months before D.Gray-man will be back but at least Katsura Hoshino seems to be ok now which is great news.
Добре,защо тя не казва какво иска и някой др да 'и рисува ... Бахти кво е тва .. първо спряха анимето,защото е прекалено близо до мангата,после на тая все нещо 'и става и ... направо ... ми иде да я убия >__<
Бясна съм .. трябваше януари да пуснат анимето отново .. да,ама не Сега пък ще продължат мангата чак април .. което означава,че анимето поне година няма да го има още ... Мразя я тая женица, голям е мързел .. само си търси оправдания за да не си върши работата...
Бясна съм .. трябваше януари да пуснат анимето отново .. да,ама не Сега пък ще продължат мангата чак април .. което означава,че анимето поне година няма да го има още ... Мразя я тая женица, голям е мързел .. само си търси оправдания за да не си върши работата...
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
Drama.Queen написа:Добре,защо тя не казва какво иска и някой др да 'и рисува ... Бахти кво е тва .. първо спряха анимето,защото е прекалено близо до мангата,после на тая все нещо 'и става и ... направо ... ми иде да я убия >__<
ъм..ми щом си е наранила китката това означава че не може да рисува, а тя е основата на цялата работа все пак и тя взема участие в рисуването, пакий тя е човека който е "шефа" и криейтора на цялата работа
що се отнася до анимето, докато не се продължи мангата и не се раздалечат едно от друго анимето и мангичката нема да видиме скоро аниме
Shinshoku- Ретард
-
Тва аниме го обожавам, айде най-сетне да почват новите серии, че ще се самоубия. Ама като гледам май-май няма шанс да почне скоро
Ayumu_chan:P-
Брой мнения : 51
Дата на регистрация : 05.02.2009
Докато почне мангата първо... после анимето както е тръгнало ,догодина живов и здраве може и да го видим.
Oh and in case some of you missed it last week, it has been announced that D.Gray-man will be returning in the Weekly Shounen Jump coming out on March 9th.
:40: javascript:emoticonp('')
Elunebepraised написа:Oh and in case some of you missed it last week, it has been announced that D.Gray-man will be returning in the Weekly Shounen Jump coming out on March 9th.
nyaaaa~?!?!?!?! анимето излиза на 9 март :О сериозно?! йеееееее радост неземна започнах деня си с една хубава новина йеееее
Shinshoku- Ретард
-
Elunebepraised написа:Мангата не анимето
се тая колкото по-скоро се продължи мангата толкова по-скоро може да видиме и аниме пак са радва
Shinshoku- Ретард
-
Drama.Queen написа:Добре,защо тя не казва какво иска и някой др да 'и рисува ... Бахти кво е тва .. първо спряха анимето,защото е прекалено близо до мангата,после на тая все нещо 'и става и ... направо ... ми иде да я убия >__<
Обади се идвам за помагам яд ме е че изгледах анимето за 1 ден и половина просто ме човъркаше от въртре да видя какво ще стане следващата серия :(
1nn0c3nc3-
Брой мнения : 4
Дата на регистрация : 26.02.2009
Изтрих темата която беше за това дали ще препоръчаме анимето на тези които не са го гледали,тъй като според мен темата беше напълно излишна :) Може да се види пре спокойно тук в общата доскусийка.Пуснато е инфо и има доста мненийца :) Така човек по-може да си създаде горе долу някаква картина за анимето.
Аз съм го препоръчвала на много хора,анимето си струва да се гледа :) Но всеки има различен вкус така или иначе.Но на хората на които съм го препоръчала им е харесвало и не са се оплквали така че... :) Всеки си решава =3
Що се отнася до мангата немам търпение да я продължат =3
Аз съм го препоръчвала на много хора,анимето си струва да се гледа :) Но всеки има различен вкус така или иначе.Но на хората на които съм го препоръчала им е харесвало и не са се оплквали така че... :) Всеки си решава =3
Що се отнася до мангата немам търпение да я продължат =3
Shinshoku- Ретард
-
Хахаха.Маняците знаят какво да гледат И аз чакам с нетърпение да вида компанията обратно. Защото някак си деня ми не е същият като не чувам Moyashi през 5 минути .
Радинчо: Много добре казано
Радинчо: Много добре казано
luddd1988-
Job/hobbies : Student
Humor : A lot :))))))))
Брой мнения : 33
Дата на регистрация : 03.03.2009
Дани, с извинение, но не си права ама въобще! Жената си е наранила китката, знаеш ли какв е това за един мангака?! Не е мързел, а не може да рисува, а с наемане не става, рисуването етествено трябва да е нейно! Ходете гедайте ef - a tale of memories да видите ученик мангака пазещ самоличността си в тайна през какви мъки преминава за да може да рисува! Дори пръчките не можеше да си държи, пестеше енергия, за да може да рисува, а той бе едва в начален стадий! ЯЯвно й се е случил по-тежкия стадий, БОЖЕ... Светът не е свършил като жената си е взела малко отдих да й почине ръката... Защото ако не бе взела нямаше да се опави и да може да рисува отново! Пфу.
пп: Лично аз засега съм го застопорила анимето на 19 еп и не мърда. Не намирам нещо по-различно от другите шонени, което да ме привлече. То и като цяло шонени не гледам от много време вече, само Соул Ийтър и то по еп на месец, когато Ръмбел се сетят да преведат нещичко. И даже го правя насила, че хич не ми е до това. Предпочитам сейнен...
Радвам се, че жената се е оправила. Добра новина за феновете й :)
пп: Лично аз засега съм го застопорила анимето на 19 еп и не мърда. Не намирам нещо по-различно от другите шонени, което да ме привлече. То и като цяло шонени не гледам от много време вече, само Соул Ийтър и то по еп на месец, когато Ръмбел се сетят да преведат нещичко. И даже го правя насила, че хич не ми е до това. Предпочитам сейнен...
Радвам се, че жената се е оправила. Добра новина за феновете й :)
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Авторката на D.gray-man се е разболяла и мангата пак няма да я има неопределено време.. леле тамън набраха скорост и сега пак чакане, до ..... да. :icon_bigrin:
Някакви новини покрай анимето??
Shinshoku- Ретард
-
Тея хора се излагат
Shinshoku- Ретард
-
Докато се рових за пикове на Ален,намерих това
https://media.photobucket.com/image/allen%20walker/xMizukox/D%20gray%20man%20stuff/sigpic79349_7.jpg?o=66
До колкото рабрах от думите на този който го е качил пика,тя/той го е изровил от някакъв сайт с 300 зора и каза че имала и гоф картинка на този момент, и сега се чудят ако анимето не е спряно и епизодите си излизат....но не са пуснати офицялно...гледах го същия пик на едно др място и пишеше "Спойлер" но не пишеше манга ли е или скрийншот. Първата картика за мен си е скрийншот от аниме кой каквото ще да казва...тази на Канда ми е малко като оцветена манга но тези на Ален ми приличат все едно са от аниме...пакий имало и гиф
Едит..намерих част в не оцветен вариант:
https://media.photobucket.com/image/allen%20walker/thecrownedkingofclowns/14thNoahAllen.png?o=36
Прилича ми на оцветена манга,...но първото е прекалено реално...ще ми се да видя гиф-чето...трябва да почна *продължа* да чета мангата
Едит 2: Ален ми прилича на Тики
https://media.photobucket.com/image/allen%20walker/xMizukox/D%20gray%20man%20stuff/sigpic79349_7.jpg?o=66
До колкото рабрах от думите на този който го е качил пика,тя/той го е изровил от някакъв сайт с 300 зора и каза че имала и гоф картинка на този момент, и сега се чудят ако анимето не е спряно и епизодите си излизат....но не са пуснати офицялно...гледах го същия пик на едно др място и пишеше "Спойлер" но не пишеше манга ли е или скрийншот. Първата картика за мен си е скрийншот от аниме кой каквото ще да казва...тази на Канда ми е малко като оцветена манга но тези на Ален ми приличат все едно са от аниме...пакий имало и гиф
Едит..намерих част в не оцветен вариант:
https://media.photobucket.com/image/allen%20walker/thecrownedkingofclowns/14thNoahAllen.png?o=36
Прилича ми на оцветена манга,...но първото е прекалено реално...ще ми се да видя гиф-чето...трябва да почна *продължа* да чета мангата
Едит 2: Ален ми прилича на Тики
Shinshoku- Ретард
-
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» DGM [ D.Gray - man ]
» Which D.Gray-man character are you?
» Dorian Gray
» List of D.Gray-man characters
» Любим/и герои? (D. Gray-man)