Dorian Gray
3 posters
Страница 1 от 1
Dorian Gray
## Режисьор : Оливър Паркър
## Сценарист : Тоби Файнли
## По романа на : Оскар Уайлд
## В ролите : Бен Чаплин, Колин Фирт, Рейчъл Хърд-Ууд, Емилиа Фокс, Бен Барнс, Ребека Хол
## Държава : Великобритания
## Година : 2009
## Времетраене : 112 минути
## Резюме : Дориан Грей (Dorian Gray) е младеж, надарен с изключителна физическа красота, от която всички се възхищават. След като неговият приятел, художникът Базил Холуърд (Basil Hallward), му нарисува портрет, Дориан се възгордява от красотата си. Той си пожелава да остане завинаги млад, а портретът да старее вместо него. Желанието му се сбъдва и лицето на омагьосания портрет не само старее, но и разкрива всички пороци и грехове, на които героят става жертва. В лицето на лорд Хенри (Lord Henry) Оскар Уайлд представя умела карикатура на английската аристокрация от края на 19-ти век и осмива порядките и предразсъдъците на викторианското обществото.
link
Re: Dorian Gray
На това му викам сладурски филм~
Sinner- Модератор
-
Брой мнения : 1676
Дата на регистрация : 14.05.2009
Re: Dorian Gray
Любимият ми филм ЕВЪР!!!
Изтекоха ми лигите по Бен Барнс, направо не е истина, едва не му се нахвърлих през монитора на компа...
То тия оргии на мен ми дойдоха в повече... На тая Садо-мазото щях да получа инфаркт, запомних от коя до коя минута е и съм я научила наизуст!
Изтекоха ми лигите по Бен Барнс, направо не е истина, едва не му се нахвърлих през монитора на компа...
То тия оргии на мен ми дойдоха в повече... На тая Садо-мазото щях да получа инфаркт, запомних от коя до коя минута е и съм я научила наизуст!
Little.Vampire- Модератор
-
Job/hobbies : Goth & Vampires
Humor : Може ли да вечерям с теб?
Брой мнения : 2313
Дата на регистрация : 07.11.2008
Similar topics
» D. Gray-man
» DGM [ D.Gray - man ]
» Which D.Gray-man character are you?
» List of D.Gray-man characters
» Любим/и герои? (D. Gray-man)