Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

claymore

+16
Tzeentch God of Chaos
General_Grievous
Ricchan ^^
Shinshoku
Shivers
Blackie.
Cocaine`
Enery
CriminaL Baby.
LzpreslaV
RealizeR
Little`DeviL
I'm Just a kid! :(
{Bloody.Rose}
mantzikert
Drama.Queen
20 posters

Страница 3 от 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

claymore - Page 3 Empty Re: claymore

Писане  CriminaL Baby. Сря 08 Апр 2009, 19:30

Аз пък арта много го харесвам и всички ми се струват добре нарисувани icon_lol Особено Мириа <3 И Ислей love
CriminaL Baby.
CriminaL Baby.
Ретард

Female
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008

Върнете се в началото Go down

Писане  Cocaine` Сря 08 Апр 2009, 19:30

Как ще няма бе?
Тереса, Клеър, Галатеа, Джийн, Денев, Мириа има и още 1000.
icon_lol
Cocaine`
Cocaine`
Глобален Модератор

Female
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008

Писане  General_Grievous Сря 08 Апр 2009, 19:33

Nao-senpai ^^ написа:Не знааааааааааааам... Нали ги видях и другите... една хубава няма icon_mad По дяволите, историята ако е силната част, пак затъвам, шот мразя мечове icon_lol Абе е го намислим след няколко века като стигна до него, все пак, всяко аниме си има почитатели... *май съм прекалено разглезена от KyoAni дизайни и това чело ми дойде в повече /отпива глътка вода/*
There,there /потупва я по гърба/

Well аз лично преди доста време го гледах и арта наистина беше мн гаден и наистина няма красивици вътре но пък не помня и история кой знае колко хубава да има единствено помня кървищата icon_lol
General_Grievous
General_Grievous
Терорист

Male
Брой мнения : 1137
Дата на регистрация : 05.03.2008

http://myanimelist.net/profile/LonelyStrategos

Писане  Tzeentch God of Chaos Сря 08 Апр 2009, 19:39

Това аниме е галвно битки и кървища
колкото и пъти да го мисля не намирам красавици в него
и арта наистина е адски зле
аниме за хора които искат да видят голем екшън с някакъв смисъл зад него
Tzeentch God of Chaos
Tzeentch God of Chaos
Терорист

Male
Job/hobbies : Sorcery, Machiavellian scheming, Power craving and Subtle Manipulation
Брой мнения : 828
Дата на регистрация : 21.01.2008

Писане  Enery Сря 08 Апр 2009, 19:39

Ахахах.. според ваща логика и Elfen Lied e тъпо аниме, ама найн! Анимето е хубаво и точка! Аз почти нищо не помня, но знам че ми хареса и искам ноВ сезон! Майната ви! icon_lol
Арта и на мен ми харесва, ваща кожа! Битките са епични! В Elfen Lied има повече кръВ уе, ко съ оправдавате, че само тфа има? o_o
Enery
Enery
Ретард

Female
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008

Писане  Ricchan ^^ Сря 08 Апр 2009, 19:46

Битките са анимация, не арт icon_lol Whatever, не помня да са казвали, че Елфен-а е брилянтно аниме icon_eek
Аз няма да споря за анимации, говорех за арт drop И спирам до тук, че се разрасна твърде разгорещена дискусия, в която мн искам да се разбуча, но fuck, не съм го гледала!
icon_lol
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008

Писане  General_Grievous Сря 08 Апр 2009, 19:48

Не знам Elfen Lied имаше стория доста добре я помня а че има повече кръв има така е в Claymore има повече хвърчене на части от тялото icon_lol И никои не е казал че не иска 2 ри сезон и аз искам ! icon_lol а Арта си е до вкуса вече ^^'
no offence!
General_Grievous
General_Grievous
Терорист

Male
Брой мнения : 1137
Дата на регистрация : 05.03.2008

http://myanimelist.net/profile/LonelyStrategos

Писане  CriminaL Baby. Сря 08 Апр 2009, 19:49

However, и артът, и анимацията са супер! Поне според мен де icon_lol
CriminaL Baby.
CriminaL Baby.
Ретард

Female

Писане  Enery Сря 08 Апр 2009, 19:49

Само си защитавам страната! Леко ми е весело и съм кат' дрогирана!
Аз на тфа аниме до колкото помня му бях дала 9/10 или 8/10 icon_lol не помня, но ми беше харесало. icon_lol
Enery
Enery
Ретард

Female
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008

Писане  Cocaine` Сря 08 Апр 2009, 22:00

Аве, тва си е най великото аниме чева ^^'
Арт - великолепен е на мен ми пълни душичката ^^ И мога с гордост да кажа, че има само 2-3 чавета, които не харесвам...
История - тук няма какво да кажа направо е перфектна
icon_lol
Cocaine`
Cocaine`
Глобален Модератор

Female
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.

Писане  CriminaL Baby. Чет 09 Апр 2009, 12:34

Имам въпрос към тези, които са гледали анимето: Мнението ви за така наречените "abyssal ones" a.k.a Рифул, Ислей и Лусиела (която не се е показвала в анимето, но да я спомена все пак) и любим такъв?
CriminaL Baby.
CriminaL Baby.
Ретард

Female

Писане  Cocaine` Чет 09 Апр 2009, 12:37

Мен най си ме кефи Ислей, колкото и да отричам. icon_lol
Рифул също много ме кефи, ама гласа 'и е прекалено лигав и само тва не ми харесва, а малко и пробудената 'и форма не ме кефи, ама става..
Лусиела не я знам.. icon_lol

И това показва, че анимето си плаче за 2ри сезон icon_sad
Cocaine`
Cocaine`
Глобален Модератор

Female

Писане  CriminaL Baby. Чет 09 Апр 2009, 12:46

Призна сии, хаааааа *самодоволна усмивка*
However, то мисля, че се вижда, но и на мен Ислей ми е любим <3 И останалите двама ги харесвам, но него най-много. Рифул всякак си я харесвам, само дето не ми се нрави малко как са я озвучили. Освободената и форма особеноо love Лусиела няма да я коментирам, защото я няма в анимето.

И още един въпрос:
Мнението ви (то на Хрис де, съмнявам се някой да пише по тоя въпрос) за пробудените, които са били с номер над 5 а.k.a. Даф, Ригардо, Присила и Агата, която не се е появявала в анимето и любим от тях?
CriminaL Baby.
CriminaL Baby.
Ретард

Female

Писане  Cocaine` Чет 09 Апр 2009, 12:51

Ригардоо мн ясно.. Макар, че не си падам много по лъвове (както ти казах) си ме кефи най-много. А просто очите му руллз *fangirl*. Макар, че като лъв не са му така, ама все тая. >>
Присила - за нея no comment, супер тъпа е. Според мен де, крилата и бива много. А може би, ако не беше убила Тереса нямаше да я мразя, но ей го. Мразя я! Тереса-чааан~, беше ми любимка. А когато не е в пробудената си форма, лигаво досадно изчадие ^^''. Тереса щеше да я победи, когато си беше освободила само 10% от силите, а слабачката Присила 70-80. Трябваше Клеър да я убие ве!! Ама идиота Раки >>
И пак казвам, че Присила е слаба, щом Клеър (номер 47), "най-слабата" от всички Клеймори я победи, то тогава значи Присила е неква супер най-слабата..
Аа да за Агата нищо не мога да кажа, по простата причина, че ме мързи да прочета мангата, пък и няма докато не направят 2ри сезон, няма да се откажа!
:icon_twisted:
Cocaine`
Cocaine`
Глобален Модератор

Female

Писане  CriminaL Baby. Чет 09 Апр 2009, 12:57

Що нищо не каза за Даф уе, грозния мъж на Рифул smile

Таа, и мен Ригардо най-си ме радва. Очите му, особено когато е в пробудената си форма са супер. А и човешката му формаа <3
Присила - казвала съм го вече. Само 1/2 от нея! Човешката и форма съква отвсякъде. Грозна е, а и ми беше супер лигава. Но пробудената форма вече си е отделен въпрос. Много си я харесвам така, въпреки, че в анимето са я направили слаба. Особено крилете и... <3
Даф го мразя, отвратителен е просто. Повече няма какво да кажа.
Агата няма да я коментирам, само ще кажа, че замалко не получих кръвоизлив като я видях.

И един друг персонаж за коментиране - Ракиии! icon_lol
CriminaL Baby.
CriminaL Baby.
Ретард

Female

Писане  Cocaine` Чет 09 Апр 2009, 13:02

Аа сериозно забравих да кажа за Дъф. Еми добре, според мен той е 100 пъти по лигав от Присила ве, е*ахти ревльото, а се смята за много силен - пробуден. Откъснаха му едно пръстче и се разрева като бебе, добре, че тоалетната ми беше наблизо, ако не беше тя..

Раки, много неща мога да кажа за него. ЕДНО БЕЗПОЛЕЗНО ИДИОТЧЕ. Егати 100 пъти ще спася Клеър, а 1 път да я е спасил??? Няма такъв, само 'и се пречка, щял да стане по-силен, омг тва ме разбива! Незнам колко пъти го е казвал, ама на.. И трябваше да остави Клеър, да убие Присила. Добре де, ако някой беше убил Клеър и той има възможността да убие тоя, няма ли да го убие? Ерм, съмнявам се..
И между другото нямаше Клеър да има проблеми с Офелия, ако не беше тоя к*пелдак, Раки. Заради него Офелия отряза краката на Клеър, заради тоя глупак. Клеър 100 пъти му каза да остане в града да я чака, ама.. Дойде тая пробудената и Клеър нямаше възможност да се бие и да се развие с битките. А ходеше да бяга с тва лапе нещастно..
Cocaine`
Cocaine`
Глобален Модератор

Female

Писане  CriminaL Baby. Чет 09 Апр 2009, 13:06

Е, сега кажи - не са ли си лика прилика с човешката форма на присила? tooth
И аз за Раки мога много да кажа, но ще се огранича само с това: Първо да се научи да защитава себе си, че чак тогава останалите! Само говори, но не може да го изпълни, както каза Ислей.
CriminaL Baby.
CriminaL Baby.
Ретард

Female

Писане  Cocaine` Чет 09 Апр 2009, 13:10

Честно казано първо когато извикаха на мисия Мирия, Клеър, Денев и Хелън. Денев и Хелън ме изнервиха през целия път повтаряха, че Клеър нямала да направи нищо само щяла да се пречка. Ама после кой свърши цялата работа? Клеър, разбира се.
Хелън, Денев и дори МИРИЯ лежаха малко, но след това и Мирия помогна. И наистина Денев и Хелън не трябваше да се държат така, без дори и да знаят способностите на Клеър.
Cocaine`
Cocaine`
Глобален Модератор

Female

Писане  CriminaL Baby. Чет 09 Апр 2009, 13:13

Съгласна съм, не трябваше да я подценяват заради номера и. И накрая кво стана, беше номер 47, но победи пробудената Офелия, успя да удари Рифул и победи Ригарго и Присила. Въобще не е слаба, въпреки че е експеримент на Организацията.

Въпрос (отново към Хрис)
Коя от техниките на Клейморите ти е любима и защо?
CriminaL Baby.
CriminaL Baby.
Ретард

Female

Писане  Cocaine` Чет 09 Апр 2009, 13:17

Олеле не тва е труден въпрос..
Техниката на Галатеа
Да променя движенията, на този с който се бие..
Много ме кефи предпази Джийн от Дъф ^^
Техниката на Джийн
Алеле, тя рулз. Като си завърта ръката и после продупчва опонента, като продупчи Дъф направо ^^ И как се разрева бебето =D
На Хелън
Да си разпъва крайниците, кефи ме донякъде.. И когато точно тогава битката там с Клеър, Мириа, Хелън и Денев
Когато отсяка крайниците на пробудения, ама той ги регенерира ли кво стана не помня..
Техниката на Денев
Еми добра е да се регенерира..
Ама мн ме изкефи когато започна да се пробужда пак тази битка, когато се върна мн ме изкефи незнам що..
На Ирене и на Клеър в последствие..
Светкавичния меч.. Ерм много си ме кефи, само как Ирене се защити от Офелия мн ме изкефи ^^
Иначе нямам любима всичките са добри има и малки изключения ама малки иначе пак нямам любима ^^
Cocaine`
Cocaine`
Глобален Модератор

Female

Писане  CriminaL Baby. Чет 09 Апр 2009, 13:22

На мен любима ми е техниката на Галатеа да контролира йокито на противника. Супер полезна би била ако се комбинира с нечия друга. Особено срещу пробудени. Също и способността и да разчита йокито от оргомни разстояния ми харесва.
Техниката на Денев - високоскоростна генерация - ми се нарежда на второ място. Невероятно е как за секунди се регенерира.
На трето място е windcutter-a на Флора.
И останалите техники ми харесват, но тези трите най-много.

Любима битка?
CriminaL Baby.
CriminaL Baby.
Ретард

Female

Писане  Cocaine` Чет 09 Апр 2009, 13:24

На Клеър и Ригардо..
Просто.. невероятно.. Клеър се научи да пробужда само краката си, а краката и пробудени... н-н-невероятноооо ^^ Направо се спуках от кеф докато гледах битката.. А ако Ригардо не беше станал сериозен както каза Ислей, Клеър може би щеше да победи и без такива пробуждания и ала бала. Имам и други любими битки, но не се сещам.. ^^'
Cocaine`
Cocaine`
Глобален Модератор

Female

Писане  CriminaL Baby. Чет 09 Апр 2009, 13:31

Нямам какво повече да кажа от Хрис. Битката Клеър vs Ригардо беше повече от невероятна. Самата мисъл, че Ригардо,
Spoiler:
стана сериозен и това, че Клеър овладя бързината си... Беше... просто... неверояно.

И още една сравнително трудна, за мен, тема: Според вас, какво би се случило във втори сезон. Няма нужда да се преразказва мангата. Ако всеки, който е гледал анимето, напише по един сравнително смислен отговор със повечко обяснения, ще е страхотно. Аз ще напиша поста по-късно.
CriminaL Baby.
CriminaL Baby.
Ретард

Female

Писане  Shivers Чет 09 Апр 2009, 13:54

На мен лично анимето много ми хареса...
Raki или там както се казваше това дребното момче... ъъъ мнгоо ме дразнеше...
Miria и Teresa определено ми станаха любимки, но то повечето ми харесаха доста...
Като изключим Priscilla... която лично аз не мога да понасям...
Shivers
Shivers
Ретард

Female
Брой мнения : 5063
Дата на регистрация : 22.02.2008

http://www.last.fm/user/iruqe

Писане  Cocaine` Нед 10 Май 2009, 10:28

Айде, ве! Никой ли не изгледа поне 1 епизод icon_sad Анимето е страхотноо~оо, гледайте icon_lol
Cocaine`
Cocaine`
Глобален Модератор

Female

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 3 от 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите