claymore
+16
Tzeentch God of Chaos
General_Grievous
Ricchan ^^
Shinshoku
Shivers
Blackie.
Cocaine`
Enery
CriminaL Baby.
LzpreslaV
RealizeR
Little`DeviL
I'm Just a kid! :(
{Bloody.Rose}
mantzikert
Drama.Queen
20 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 3 от 4
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: claymore
Аз пък арта много го харесвам и всички ми се струват добре нарисувани Особено Мириа <3 И Ислей
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
Как ще няма бе?
Тереса, Клеър, Галатеа, Джийн, Денев, Мириа има и още 1000.
Тереса, Клеър, Галатеа, Джийн, Денев, Мириа има и още 1000.
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
There,there /потупва я по гърба/Nao-senpai ^^ написа:Не знааааааааааааам... Нали ги видях и другите... една хубава няма По дяволите, историята ако е силната част, пак затъвам, шот мразя мечове Абе е го намислим след няколко века като стигна до него, все пак, всяко аниме си има почитатели... *май съм прекалено разглезена от KyoAni дизайни и това чело ми дойде в повече /отпива глътка вода/*
Well аз лично преди доста време го гледах и арта наистина беше мн гаден и наистина няма красивици вътре но пък не помня и история кой знае колко хубава да има единствено помня кървищата
Това аниме е галвно битки и кървища
колкото и пъти да го мисля не намирам красавици в него
и арта наистина е адски зле
аниме за хора които искат да видят голем екшън с някакъв смисъл зад него
колкото и пъти да го мисля не намирам красавици в него
и арта наистина е адски зле
аниме за хора които искат да видят голем екшън с някакъв смисъл зад него
Tzeentch God of Chaos- Терорист
-
Job/hobbies : Sorcery, Machiavellian scheming, Power craving and Subtle Manipulation
Брой мнения : 828
Дата на регистрация : 21.01.2008
Ахахах.. според ваща логика и Elfen Lied e тъпо аниме, ама найн! Анимето е хубаво и точка! Аз почти нищо не помня, но знам че ми хареса и искам ноВ сезон! Майната ви!
Арта и на мен ми харесва, ваща кожа! Битките са епични! В Elfen Lied има повече кръВ уе, ко съ оправдавате, че само тфа има? o_o
Арта и на мен ми харесва, ваща кожа! Битките са епични! В Elfen Lied има повече кръВ уе, ко съ оправдавате, че само тфа има? o_o
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Битките са анимация, не арт Whatever, не помня да са казвали, че Елфен-а е брилянтно аниме
Аз няма да споря за анимации, говорех за арт И спирам до тук, че се разрасна твърде разгорещена дискусия, в която мн искам да се разбуча, но fuck, не съм го гледала!
Аз няма да споря за анимации, говорех за арт И спирам до тук, че се разрасна твърде разгорещена дискусия, в която мн искам да се разбуча, но fuck, не съм го гледала!
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Не знам Elfen Lied имаше стория доста добре я помня а че има повече кръв има така е в Claymore има повече хвърчене на части от тялото И никои не е казал че не иска 2 ри сезон и аз искам ! а Арта си е до вкуса вече ^^'
no offence!
no offence!
However, и артът, и анимацията са супер! Поне според мен де
CriminaL Baby.- Ретард
-
Само си защитавам страната! Леко ми е весело и съм кат' дрогирана!
Аз на тфа аниме до колкото помня му бях дала 9/10 или 8/10 не помня, но ми беше харесало.
Аз на тфа аниме до колкото помня му бях дала 9/10 или 8/10 не помня, но ми беше харесало.
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Аве, тва си е най великото аниме чева ^^'
Арт - великолепен е на мен ми пълни душичката ^^ И мога с гордост да кажа, че има само 2-3 чавета, които не харесвам...
История - тук няма какво да кажа направо е перфектна
Арт - великолепен е на мен ми пълни душичката ^^ И мога с гордост да кажа, че има само 2-3 чавета, които не харесвам...
История - тук няма какво да кажа направо е перфектна
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Имам въпрос към тези, които са гледали анимето: Мнението ви за така наречените "abyssal ones" a.k.a Рифул, Ислей и Лусиела (която не се е показвала в анимето, но да я спомена все пак) и любим такъв?
CriminaL Baby.- Ретард
-
Мен най си ме кефи Ислей, колкото и да отричам.
Рифул също много ме кефи, ама гласа 'и е прекалено лигав и само тва не ми харесва, а малко и пробудената 'и форма не ме кефи, ама става..
Лусиела не я знам..
И това показва, че анимето си плаче за 2ри сезон
Рифул също много ме кефи, ама гласа 'и е прекалено лигав и само тва не ми харесва, а малко и пробудената 'и форма не ме кефи, ама става..
Лусиела не я знам..
И това показва, че анимето си плаче за 2ри сезон
-
Призна сии, хаааааа *самодоволна усмивка*
However, то мисля, че се вижда, но и на мен Ислей ми е любим <3 И останалите двама ги харесвам, но него най-много. Рифул всякак си я харесвам, само дето не ми се нрави малко как са я озвучили. Освободената и форма особеноо Лусиела няма да я коментирам, защото я няма в анимето.
И още един въпрос:
Мнението ви (то на Хрис де, съмнявам се някой да пише по тоя въпрос) за пробудените, които са били с номер над 5 а.k.a. Даф, Ригардо, Присила и Агата, която не се е появявала в анимето и любим от тях?
However, то мисля, че се вижда, но и на мен Ислей ми е любим <3 И останалите двама ги харесвам, но него най-много. Рифул всякак си я харесвам, само дето не ми се нрави малко как са я озвучили. Освободената и форма особеноо Лусиела няма да я коментирам, защото я няма в анимето.
И още един въпрос:
Мнението ви (то на Хрис де, съмнявам се някой да пише по тоя въпрос) за пробудените, които са били с номер над 5 а.k.a. Даф, Ригардо, Присила и Агата, която не се е появявала в анимето и любим от тях?
CriminaL Baby.- Ретард
-
Ригардоо мн ясно.. Макар, че не си падам много по лъвове (както ти казах) си ме кефи най-много. А просто очите му руллз *fangirl*. Макар, че като лъв не са му така, ама все тая. >>
Присила - за нея no comment, супер тъпа е. Според мен де, крилата и бива много. А може би, ако не беше убила Тереса нямаше да я мразя, но ей го. Мразя я! Тереса-чааан~, беше ми любимка. А когато не е в пробудената си форма, лигаво досадно изчадие ^^''. Тереса щеше да я победи, когато си беше освободила само 10% от силите, а слабачката Присила 70-80. Трябваше Клеър да я убие ве!! Ама идиота Раки >>
И пак казвам, че Присила е слаба, щом Клеър (номер 47), "най-слабата" от всички Клеймори я победи, то тогава значи Присила е неква супер най-слабата..
Аа да за Агата нищо не мога да кажа, по простата причина, че ме мързи да прочета мангата, пък и няма докато не направят 2ри сезон, няма да се откажа! :icon_twisted:
Присила - за нея no comment, супер тъпа е. Според мен де, крилата и бива много. А може би, ако не беше убила Тереса нямаше да я мразя, но ей го. Мразя я! Тереса-чааан~, беше ми любимка. А когато не е в пробудената си форма, лигаво досадно изчадие ^^''. Тереса щеше да я победи, когато си беше освободила само 10% от силите, а слабачката Присила 70-80. Трябваше Клеър да я убие ве!! Ама идиота Раки >>
И пак казвам, че Присила е слаба, щом Клеър (номер 47), "най-слабата" от всички Клеймори я победи, то тогава значи Присила е неква супер най-слабата..
Аа да за Агата нищо не мога да кажа, по простата причина, че ме мързи да прочета мангата, пък и няма докато не направят 2ри сезон, няма да се откажа! :icon_twisted:
-
Що нищо не каза за Даф уе, грозния мъж на Рифул
Таа, и мен Ригардо най-си ме радва. Очите му, особено когато е в пробудената си форма са супер. А и човешката му формаа <3
Присила - казвала съм го вече. Само 1/2 от нея! Човешката и форма съква отвсякъде. Грозна е, а и ми беше супер лигава. Но пробудената форма вече си е отделен въпрос. Много си я харесвам така, въпреки, че в анимето са я направили слаба. Особено крилете и... <3
Даф го мразя, отвратителен е просто. Повече няма какво да кажа.
Агата няма да я коментирам, само ще кажа, че замалко не получих кръвоизлив като я видях.
И един друг персонаж за коментиране - Ракиии!
Таа, и мен Ригардо най-си ме радва. Очите му, особено когато е в пробудената си форма са супер. А и човешката му формаа <3
Присила - казвала съм го вече. Само 1/2 от нея! Човешката и форма съква отвсякъде. Грозна е, а и ми беше супер лигава. Но пробудената форма вече си е отделен въпрос. Много си я харесвам така, въпреки, че в анимето са я направили слаба. Особено крилете и... <3
Даф го мразя, отвратителен е просто. Повече няма какво да кажа.
Агата няма да я коментирам, само ще кажа, че замалко не получих кръвоизлив като я видях.
И един друг персонаж за коментиране - Ракиии!
CriminaL Baby.- Ретард
-
Аа сериозно забравих да кажа за Дъф. Еми добре, според мен той е 100 пъти по лигав от Присила ве, е*ахти ревльото, а се смята за много силен - пробуден. Откъснаха му едно пръстче и се разрева като бебе, добре, че тоалетната ми беше наблизо, ако не беше тя..
Раки, много неща мога да кажа за него. ЕДНО БЕЗПОЛЕЗНО ИДИОТЧЕ. Егати 100 пъти ще спася Клеър, а 1 път да я е спасил??? Няма такъв, само 'и се пречка, щял да стане по-силен, омг тва ме разбива! Незнам колко пъти го е казвал, ама на.. И трябваше да остави Клеър, да убие Присила. Добре де, ако някой беше убил Клеър и той има възможността да убие тоя, няма ли да го убие? Ерм, съмнявам се..
И между другото нямаше Клеър да има проблеми с Офелия, ако не беше тоя к*пелдак, Раки. Заради него Офелия отряза краката на Клеър, заради тоя глупак. Клеър 100 пъти му каза да остане в града да я чака, ама.. Дойде тая пробудената и Клеър нямаше възможност да се бие и да се развие с битките. А ходеше да бяга с тва лапе нещастно..
Раки, много неща мога да кажа за него. ЕДНО БЕЗПОЛЕЗНО ИДИОТЧЕ. Егати 100 пъти ще спася Клеър, а 1 път да я е спасил??? Няма такъв, само 'и се пречка, щял да стане по-силен, омг тва ме разбива! Незнам колко пъти го е казвал, ама на.. И трябваше да остави Клеър, да убие Присила. Добре де, ако някой беше убил Клеър и той има възможността да убие тоя, няма ли да го убие? Ерм, съмнявам се..
И между другото нямаше Клеър да има проблеми с Офелия, ако не беше тоя к*пелдак, Раки. Заради него Офелия отряза краката на Клеър, заради тоя глупак. Клеър 100 пъти му каза да остане в града да я чака, ама.. Дойде тая пробудената и Клеър нямаше възможност да се бие и да се развие с битките. А ходеше да бяга с тва лапе нещастно..
-
Е, сега кажи - не са ли си лика прилика с човешката форма на присила?
И аз за Раки мога много да кажа, но ще се огранича само с това: Първо да се научи да защитава себе си, че чак тогава останалите! Само говори, но не може да го изпълни, както каза Ислей.
И аз за Раки мога много да кажа, но ще се огранича само с това: Първо да се научи да защитава себе си, че чак тогава останалите! Само говори, но не може да го изпълни, както каза Ислей.
CriminaL Baby.- Ретард
-
Честно казано първо когато извикаха на мисия Мирия, Клеър, Денев и Хелън. Денев и Хелън ме изнервиха през целия път повтаряха, че Клеър нямала да направи нищо само щяла да се пречка. Ама после кой свърши цялата работа? Клеър, разбира се.
Хелън, Денев и дори МИРИЯ лежаха малко, но след това и Мирия помогна. И наистина Денев и Хелън не трябваше да се държат така, без дори и да знаят способностите на Клеър.
Хелън, Денев и дори МИРИЯ лежаха малко, но след това и Мирия помогна. И наистина Денев и Хелън не трябваше да се държат така, без дори и да знаят способностите на Клеър.
-
Съгласна съм, не трябваше да я подценяват заради номера и. И накрая кво стана, беше номер 47, но победи пробудената Офелия, успя да удари Рифул и победи Ригарго и Присила. Въобще не е слаба, въпреки че е експеримент на Организацията.
Въпрос (отново към Хрис)
Коя от техниките на Клейморите ти е любима и защо?
Въпрос (отново към Хрис)
Коя от техниките на Клейморите ти е любима и защо?
CriminaL Baby.- Ретард
-
Олеле не тва е труден въпрос..
Техниката на Галатеа
Да променя движенията, на този с който се бие..
Много ме кефи предпази Джийн от Дъф ^^
Техниката на Джийн
Алеле, тя рулз. Като си завърта ръката и после продупчва опонента, като продупчи Дъф направо ^^ И как се разрева бебето =D
На Хелън
Да си разпъва крайниците, кефи ме донякъде.. И когато точно тогава битката там с Клеър, Мириа, Хелън и Денев
Когато отсяка крайниците на пробудения, ама той ги регенерира ли кво стана не помня..
Техниката на Денев
Еми добра е да се регенерира..
Ама мн ме изкефи когато започна да се пробужда пак тази битка, когато се върна мн ме изкефи незнам що..
На Ирене и на Клеър в последствие..
Светкавичния меч.. Ерм много си ме кефи, само как Ирене се защити от Офелия мн ме изкефи ^^
Иначе нямам любима всичките са добри има и малки изключения ама малки иначе пак нямам любима ^^
Техниката на Галатеа
Да променя движенията, на този с който се бие..
Много ме кефи предпази Джийн от Дъф ^^
Техниката на Джийн
Алеле, тя рулз. Като си завърта ръката и после продупчва опонента, като продупчи Дъф направо ^^ И как се разрева бебето =D
На Хелън
Да си разпъва крайниците, кефи ме донякъде.. И когато точно тогава битката там с Клеър, Мириа, Хелън и Денев
Когато отсяка крайниците на пробудения, ама той ги регенерира ли кво стана не помня..
Техниката на Денев
Еми добра е да се регенерира..
Ама мн ме изкефи когато започна да се пробужда пак тази битка, когато се върна мн ме изкефи незнам що..
На Ирене и на Клеър в последствие..
Светкавичния меч.. Ерм много си ме кефи, само как Ирене се защити от Офелия мн ме изкефи ^^
Иначе нямам любима всичките са добри има и малки изключения ама малки иначе пак нямам любима ^^
-
На мен любима ми е техниката на Галатеа да контролира йокито на противника. Супер полезна би била ако се комбинира с нечия друга. Особено срещу пробудени. Също и способността и да разчита йокито от оргомни разстояния ми харесва.
Техниката на Денев - високоскоростна генерация - ми се нарежда на второ място. Невероятно е как за секунди се регенерира.
На трето място е windcutter-a на Флора.
И останалите техники ми харесват, но тези трите най-много.
Любима битка?
Техниката на Денев - високоскоростна генерация - ми се нарежда на второ място. Невероятно е как за секунди се регенерира.
На трето място е windcutter-a на Флора.
И останалите техники ми харесват, но тези трите най-много.
Любима битка?
CriminaL Baby.- Ретард
-
На Клеър и Ригардо..
Просто.. невероятно.. Клеър се научи да пробужда само краката си, а краката и пробудени... н-н-невероятноооо ^^ Направо се спуках от кеф докато гледах битката.. А ако Ригардо не беше станал сериозен както каза Ислей, Клеър може би щеше да победи и без такива пробуждания и ала бала. Имам и други любими битки, но не се сещам.. ^^'
Просто.. невероятно.. Клеър се научи да пробужда само краката си, а краката и пробудени... н-н-невероятноооо ^^ Направо се спуках от кеф докато гледах битката.. А ако Ригардо не беше станал сериозен както каза Ислей, Клеър може би щеше да победи и без такива пробуждания и ала бала. Имам и други любими битки, но не се сещам.. ^^'
-
Нямам какво повече да кажа от Хрис. Битката Клеър vs Ригардо беше повече от невероятна. Самата мисъл, че Ригардо,
И още една сравнително трудна, за мен, тема: Според вас, какво би се случило във втори сезон. Няма нужда да се преразказва мангата. Ако всеки, който е гледал анимето, напише по един сравнително смислен отговор със повечко обяснения, ще е страхотно. Аз ще напиша поста по-късно.
- Spoiler:
- който е някогашен номер 2
И още една сравнително трудна, за мен, тема: Според вас, какво би се случило във втори сезон. Няма нужда да се преразказва мангата. Ако всеки, който е гледал анимето, напише по един сравнително смислен отговор със повечко обяснения, ще е страхотно. Аз ще напиша поста по-късно.
CriminaL Baby.- Ретард
-
На мен лично анимето много ми хареса...
Raki или там както се казваше това дребното момче... ъъъ мнгоо ме дразнеше...
Miria и Teresa определено ми станаха любимки, но то повечето ми харесаха доста...
Като изключим Priscilla... която лично аз не мога да понасям...
Raki или там както се казваше това дребното момче... ъъъ мнгоо ме дразнеше...
Miria и Teresa определено ми станаха любимки, но то повечето ми харесаха доста...
Като изключим Priscilla... която лично аз не мога да понасям...
Айде, ве! Никой ли не изгледа поне 1 епизод Анимето е страхотноо~оо, гледайте
-
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 3 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите