claymore
+16
Tzeentch God of Chaos
General_Grievous
Ricchan ^^
Shinshoku
Shivers
Blackie.
Cocaine`
Enery
CriminaL Baby.
LzpreslaV
RealizeR
Little`DeviL
I'm Just a kid! :(
{Bloody.Rose}
mantzikert
Drama.Queen
20 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 2 от 4
Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: claymore
Еми да, но знае ли се.. Ирене щом буквално спука от бой Офелия с 1 ръка.. Може да има няква скрита сила ли дедазнам.. То нали Галатеа може да променя движенията ли кво беше некви такива..
И пак казвам анимето е супер и съм го гледала към 11-12 пъти и винаги ми е интересно.. ^^
Аз му давам 100/100, върховно е ... xD
И пак казвам анимето е супер и съм го гледала към 11-12 пъти и винаги ми е интересно.. ^^
Аз му давам 100/100, върховно е ... xD
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
Отново за Ирене - тя не може да използва светкавичния меч, просто защото няма ръце. А и би било глупаво да избягва атаки като не може да атакува, а определено не изглеждаше глупава. А и да не забравяме колко е силна Рафаела, особено с нейната техника за криене на йоки.
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
Никога не съм го гледала анимето. Бях чела май няколко чаптъра от мангата но нещо не ми хареса.
Но един приятел постоянно ми натяква да го гледам >.<
Та тъй де струва ли си да го тегля, тъй като ддз...не мога да добия така или иначе особено голяма представа от мангата, не че ми допада и арта де ма като гледам доста хора го харесват
Но един приятел постоянно ми натяква да го гледам >.<
Та тъй де струва ли си да го тегля, тъй като ддз...не мога да добия така или иначе особено голяма представа от мангата, не че ми допада и арта де ма като гледам доста хора го харесват
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Според мен определено си струва да се гледа. Невероятно е просто. Артът е невероятен, битките са много добре анимирани. Наистина има много смисъл. Драмата, според мен, си е на ниво. Героите също са супер. С няколко думи - трябва да се гледа! Горещо го препоръчвам!
CriminaL Baby.- Ретард
-
Мисля, че бая е от значение дали харесваш такива средновековни тип битки, с мечовете и прочее. Не се и съмнявам на народа, че му харесва, но аз хич не си падам по мечове и тем подобни и затова и не мисля да го гледам скоро време
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Аз харесвам битки (то е ясно аз почти само такова гледам де) Но нещо има в самото аниме (арта ли е ,историята ли е) което ме отблъсква да го гледам И май май и аз нема го гледам скоро
Shinshoku- Ретард
-
Nao-senpai ^^ написа:Мисля, че бая е от значение дали харесваш такива средновековни тип битки, с мечовете и прочее. Не се и съмнявам на народа, че му харесва, но аз хич не си падам по мечове и тем подобни и затова и не мисля да го гледам скоро време
Не, никак не е работата само до мечовете. И там силата не е само в меча, ами в разчитането на аури и самата духовна сила. Леко гадното е че няма никакъв смях, ама за сметка на това е направо върховно. Много ревах на момента когато идиота Присила уби Тереса..
П.П. Казвам ви, че няма да съжалявате, ако го гледате. И аз отначало бях така, но вече мнението ми е на 100%, че това е най великото аниме. :D
Препоръчвам ви го, гледайте го когато ви се гледа. ;дд
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Мечове + фентъзи от този род още повече не ме привлича
Тъкмо гледах Tears to Tiara вчера, едно такова приказно, фрашкано с фентъзи и мечове и да ти кажа хич не ми харесва самият този стил анимета... Някак губя чувството, че това е японско, разбирам да беше например самураи или нещо, звучи ми много по-интересно...
Тъкмо гледах Tears to Tiara вчера, едно такова приказно, фрашкано с фентъзи и мечове и да ти кажа хич не ми харесва самият този стил анимета... Някак губя чувството, че това е японско, разбирам да беше например самураи или нещо, звучи ми много по-интересно...
-
Ето един не лош трейлър, макар, че в него нещата са доста несвързани..
-
Подкрепям Хрис. И аз в началото бях много негативно настроена. Първият епизод леко не ме грабна, но вече по-нататък... Сериозно, не можах да се отлепя от компа докато не го изгледам. Невероятно е. Смисълът въобще не е в битките, самата история е много завладяваща. Арта е прекрасен, според мен. И всичките персонажи са много добре изградени. Определено трябва да се гледа.
CriminaL Baby.- Ретард
-
Значи, народа не ме разбра По никакъв начин не казвам, че не струва, убедена съм, че е първенец сред тези меч настроение анимета, имаше фраза "Берсерк с жени, с изключението, че не е тъпо", просто наистина не мисля, че ще ми допадне
Далеч в пространството, след 55 анимета, ще го видя разбира се, но в момента съм далееееч от желанието да гледам нещо толквоа сериозно, та аз едва Wolf's rain гледам, за кво си говорим
Трейлърът имаше много досадна музика >.< Иначе... артът е хубав, да, просто стилът е малко по-странен за мен, но то тези неща не са пречките, ако знаете колко зле нарисувани неща съм гледала докрай, ще паднете от стола
Далеч в пространството, след 55 анимета, ще го видя разбира се, но в момента съм далееееч от желанието да гледам нещо толквоа сериозно, та аз едва Wolf's rain гледам, за кво си говорим
Трейлърът имаше много досадна музика >.< Иначе... артът е хубав, да, просто стилът е малко по-странен за мен, но то тези неща не са пречките, ако знаете колко зле нарисувани неща съм гледала докрай, ще паднете от стола
-
Е, да, то зависи и от това какъв жанр анимета харесва човек.
Иначе, в анимето открих само 1 дразнеща персона - Ракиии! Наистина направо бърка в психиката и ти идва да влезеш в анимето и да го изкормиш. Чак ми беше забавен на моменти, къв е дебил само.
Относно трейлъра - не ми хареса. Музиката беше дразнеща и нищо не се разбра ><
Иначе, в анимето открих само 1 дразнеща персона - Ракиии! Наистина направо бърка в психиката и ти идва да влезеш в анимето и да го изкормиш. Чак ми беше забавен на моменти, къв е дебил само.
Относно трейлъра - не ми хареса. Музиката беше дразнеща и нищо не се разбра ><
CriminaL Baby.- Ретард
-
Апхахаха, напомни ми на едно аниме review за CLaymore, което гледах XD Един го ебаваше тоя за това колко пъти е казвал omg CLAREEE~! Забавно беше
-
Eдин много добър трейлър, поне според мен.
CriminaL Baby.- Ретард
-
Да, това вече е добро Убеди ме официално да го сложа в план листата, макар и след още 55 анимета /Пресвета Божия Майко @.@/
Абе тая Присила ми звучи като пълната кучка Усещам, че ще ми хареса *не ме убивайте с камъни, обичам лошите*
Абе тая Присила ми звучи като пълната кучка Усещам, че ще ми хареса *не ме убивайте с камъни, обичам лошите*
-
Стани, уверявам те, че ще намразиш 1/2 след като видиш какво направи със Тереса.
УЖАС МРАЗЯ Я дано да пукне..
УЖАС МРАЗЯ Я дано да пукне..
-
Аз харесвам 1/2 от Присила (който е гледал анимето ще знае за какво говоря). И, Хрис, няма начин да не пукне. То това си е идеята на анимето - отмъщението на Клеър.
И, Стани, радвам се, че ти е в план лист-а
И, Стани, радвам се, че ти е в план лист-а
CriminaL Baby.- Ретард
-
Определено и аз признавам че тоя трейлър ми хареса
Както казах вече може някой светъл ден да го гледам...И се басирам че THE EVIL SIDE ще ме привлече пак
Както казах вече може някой светъл ден да го гледам...И се басирам че THE EVIL SIDE ще ме привлече пак
Shinshoku- Ретард
-
Оооо, evil side-а рулзва *фенгърлстване*
CriminaL Baby.- Ретард
-
Омг, тази Присила има баси челото http://cdn.myanimelist.net/images/characters/6/3319.jpg Ужааааааааас
Мисля, че бъркате анимация с арт аген, заото арта не ме впечатлява особено
Мисля, че бъркате анимация с арт аген, заото арта не ме впечатлява особено
-
Басии,Сакура нема е сама няхахаха не по скоро "Сакура е нищо пред тая"
Мен не ме бърка особено много как изглежда злото стига героя да ме радва
Паки аз вече казах че арта му не ме влече на това аниме
Мен не ме бърка особено много как изглежда злото стига героя да ме радва
Паки аз вече казах че арта му не ме влече на това аниме
Shinshoku- Ретард
-
Ахахахх.. тфа аниме е брутално! Стани, заслужава си гледането. Арта е мало странен, но историята покрива тозз факт. Ахх.. отдавна го гледах ни помня вече. Да не би да има втори сезон? Ще съм съгласна на такъв, защото до колкото помня свърши незавършено, ама аз много не помня, така чее..
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Присила верно беше ужасна преди да се пробуди >< Наистина, бъркаше ми в червата. Ама след товааа... аахх.... <3
CriminaL Baby.- Ретард
-
И преди пробуждането и след Присила е ИДИОТ!
Това мога да кажа само по темата с тва лигаво изчадие >>
Това мога да кажа само по темата с тва лигаво изчадие >>
-
Не знааааааааааааам... Нали ги видях и другите... една хубава няма По дяволите, историята ако е силната част, пак затъвам, шот мразя мечове Абе е го намислим след няколко века като стигна до него, все пак, всяко аниме си има почитатели... *май съм прекалено разглезена от KyoAni дизайни и това чело ми дойде в повече /отпива глътка вода/*
-
Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 2 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите