Бисери!!!
+62
Plug in,Baby~
Na-chan no Hime
Boddah.
lost_ mind
Cloud
:: Lucifer ::
i_can_fly_a_plane
sunshine_star
Invisible
iSpy_you
Nessie
Katinkka
Sea_girl
angel_hope
* Le jour de ma mort *
HellGirl
Koufuku ;3
~VaNi-nEe ChAn~
Little.Vampire
Phazerothh
Elune Be Praised*
Meikichi
ton4encento
Megaphy
Ishida_Hatake
Stranger Within
LiДо4o_O
black_warrior
Shivers
PurE`~`Blo0d
Tzeentch God of Chaos
Apathy
Rainy day
Shinshoku
~Devil May Cry~
rusalkata_11
Isi-chan
Cocaine`
-Obi
c0lourblind-
...{Izumi Hyuuga}...
_mandy_
~Temari~
Enery
narutofox
What's up?
Miss Kiss
Ricchan ^^
CriminaL Baby.
~|~Crazy_kid~|~
ShikaShake
Blackie.
{Bloody.Rose}
~|| Hoshina Utau ||~
[ Freelove ]
Kreator
- Eti
Façade
~[S u N s h I n E]~
*za®aTan4o - Lee*
Drama.Queen
B1nKaTa
66 posters
:: Архив :: Архив :: Интереси и свободно време
Страница 6 от 26
Страница 6 от 26 • 1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 26
Re: Бисери!!!
края на срока , по физе няма какво да се прави и Мончу аз и една фр се при салона и едни от моя клас играят пинк понк и мони се включва и изведнъж в напрегнатата игра топчето прелита във вече заключеният салон и Мони се дтурва да го взима . И така чвека си се качи влезе и ние чакаме ... чакаме ... и след малко се чува
-АБЕ каде е това топче - Мони
-еми там някаде .. поне тр да е в салона - Аз
- Добре де каде е това топче -Мони
... тишинка ... после един от съучениците ми се качи и той и пита
- Намери ли го ...
- Не ! - Мони
слиза и съученика ми и почва търсене а през това време ние с мойта приятилка помагаме или по-точно се опитваме да метнем един Дани при тях да им помогне ... е ние докато се натуткаме да го метнем (а и той не беше лек) те си излязоха а ние още се мъчим да вкараме Дани ...
-АБЕ каде е това топче - Мони
-еми там някаде .. поне тр да е в салона - Аз
- Добре де каде е това топче -Мони
... тишинка ... после един от съучениците ми се качи и той и пита
- Намери ли го ...
- Не ! - Мони
слиза и съученика ми и почва търсене а през това време ние с мойта приятилка помагаме или по-точно се опитваме да метнем един Дани при тях да им помогне ... е ние докато се натуткаме да го метнем (а и той не беше лек) те си излязоха а ние още се мъчим да вкараме Дани ...
В училището.....(зима) час по география
-Иване, я ела да ми покажеш в картата къде се намира Италия-казва г-жата
---МИСЛИ---
-Ем.. госпо`о то се намира в ботуша ми-сочи ботуша си.
-Преди да ти пиша 2..искам да ми кажеш за колко да те изпитвам, след като имаш 2, 2, 2, 3, 2?Как ще си ги поправиш?-пита ядосано г-жата
---ТИШИНА---
-Хайде да те изпитам за три.-предложи г-жата.
-НЕЕЕЕЕ!ГОСПОЖООО НЕЕЕЕ!Не искам за 3!-отказва й.
-Е, защо?
-Госпожо имам рекорд за 2 по география..Моля ви не го развалете!!!
-Иване, я ела да ми покажеш в картата къде се намира Италия-казва г-жата
---МИСЛИ---
-Ем.. госпо`о то се намира в ботуша ми-сочи ботуша си.
-Преди да ти пиша 2..искам да ми кажеш за колко да те изпитвам, след като имаш 2, 2, 2, 3, 2?Как ще си ги поправиш?-пита ядосано г-жата
---ТИШИНА---
-Хайде да те изпитам за три.-предложи г-жата.
-НЕЕЕЕЕ!ГОСПОЖООО НЕЕЕЕ!Не искам за 3!-отказва й.
-Е, защо?
-Госпожо имам рекорд за 2 по география..Моля ви не го развалете!!!
Седя си сам на една пейка близо до даскалото и по едно време гледам как минават две баби и един дядо, едната баба веднага отваря уста:
- Ето пак... ти ли счупи пейката а... минаха едно и пейката счупили- нерви се тя и дядото се включва
-Що чупиш пейката бе?
- Ъъъ аз само седя на пейката...-тъпо го гледам аз
-Знаем ги тея! само да се приберем и ще започнеш да скачаш бърху нея- продължават те
В този момент дядото се доближава до мен и казва:
-Недей така бе.. Много е неетично!
Отвръщам на удъра:
-Я се изкъпи бе.. смърдиш.. много е неетично!- и си тръгнах
- Ето пак... ти ли счупи пейката а... минаха едно и пейката счупили- нерви се тя и дядото се включва
-Що чупиш пейката бе?
-Знаем ги тея! само да се приберем и ще започнеш да скачаш бърху нея- продължават те
Отвръщам на удъра:
ShikaShake-
Job/hobbies : Music&basketball
Humor : STFU no jutsu! * - -
Брой мнения : 139
Дата на регистрация : 28.05.2008
ShikaShake написа:Седя си сам на една пейка близо до даскалото и по едно време гледам как минават две баби и един дядо, едната баба веднага отваря уста:
-Що чупиш пейката бе?
Отвръщам на удъра:
Не са ли му малко множко две баби..?!Бъзикам се..
оффф тези старци.много са дразнещи
И смърдяят
ShikaShake-
Даммм, прав си
На всяка дума ли трябва да ви чукам, за да спрете да говорите!
Не чукай, докато аз чукам.
На всяка дума ли трябва да ви чукам, за да спрете да говорите!
Не чукай, докато аз чукам.
Днес си отмъстих на старцитее...
Ходя аз по улицата и минавам покрай прословутата пейка и гледам там седят 5-6 баби и дядовци.. започвам да крещя:
-ПАК ЛИ ТРОШИТЕ ПЕЙКИТЕ БЕЕЕ.. НЕ СЕ СПРЯХТЕ... НЕЕТИЧНА ВИ Е МАЙКАТА НА ВАС... САМО ГИ ТРОШИТЕ ТЕЯ ПЕЙКИ.. ХУЛИГАНИ!
Те се смеят.. намериха това за много забавно.... ама ще видят те.. следващия път ще извикам " милицията"
Ходя аз по улицата и минавам покрай прословутата пейка и гледам там седят 5-6 баби и дядовци.. започвам да крещя:
-ПАК ЛИ ТРОШИТЕ ПЕЙКИТЕ БЕЕЕ.. НЕ СЕ СПРЯХТЕ... НЕЕТИЧНА ВИ Е МАЙКАТА НА ВАС... САМО ГИ ТРОШИТЕ ТЕЯ ПЕЙКИ.. ХУЛИГАНИ!
Те се смеят.. намериха това за много забавно.... ама ще видят те.. следващия път ще извикам " милицията"
ShikaShake-
Напоследък непознат номер ми изпраща смс-и в които ми предлага да тръгнем... последния обаче ме разби.. ето така изглеждаше той:
Моля те да си станем гаджета( ) , няма да те занимавам да излизаме и ше те оставя да учиш( ) на спокойствие, само ми кажи "да" или "не"
Моля те да си станем гаджета( ) , няма да те занимавам да излизаме и ше те оставя да учиш( ) на спокойствие, само ми кажи "да" или "не"
ShikaShake-
МОЛЯ ТЕЕ СТАНИ МИ ГАДЖЕ УМОЛЯВАМ ТЕЕ
ShikaShake-
със смс-а ме разбиии (вече наистина плача от сямх)
~Temari~- Reputation : 0
Брой мнения : 10
Дата на регистрация : 30.04.2008
ще падна аз знаех за тез есемеси ама не знаех какв оточно пише в тях Мони Мони половината даскало е инлоф в теб егатиShikaShake написа:Напоследък непознат номер ми изпраща смс-и в които ми предлага да тръгнем... последния обаче ме разби.. ето така изглеждаше той:
Последната промяна е направена от ~|~LoVe SuCkS~|~ на Чет 12 Юни 2008, 07:01; мнението е било променяно общо 1 път
.......Има нещо вярно.............
What's up?- Терорист
-
Job/hobbies : ********
Humor : *********
Брой мнения : 667
Дата на регистрация : 23.03.2008
ShikaShake написа: МОЛЯ ТЕЕ СТАНИ МИ ГАДЖЕ УМОЛЯВАМ ТЕЕ
К`во гадже бре..приятел с допълнение му се вика..Ех ще ме съдят за педофилия.. Б*хти якото...
Днес на учението в даскало..хората от моят екип носегха `ранен ученик` на една носилка и по едно време някои се провикна..
-Ще му паднат топките..
А другата сестра от отбора:
-Тои няма..Има само *********
пхахахах...
Blackie.- Зарибен
-
Брой мнения : 2652
Дата на регистрация : 25.03.2008
Пффффффффффф..........
What's up?- Терорист
-
Гад мръснааа! Изкара ме шизофреничка като оня плевел Zetsu!- Eti написа:Тази въпросната Мими (Mandy) , дето ми е най - добра приятелка веднъж в училище си говори с госпожата по БЕЛ
- Госпожо , много сте хубава днес! - казва Ими
- Мерси , мерси - отвръща госпожата.
- Неее , аз само се шегувах! - изтърсва Ими
(ако се чудите защо казвам ту Мими ту Ими , това е защото Ими е другото "аз" на Мими )
_mandy_-
Брой мнения : 40
Дата на регистрация : 19.06.2008
лол кефят ме и то мноо
...{Izumi Hyuuga}...- Терорист
-
Job/hobbies : Да беснея и да купонясвам ^^
Humor : No comment. *Already dead from laughing*
Character : Selfish, stubborn
Брой мнения : 1245
Дата на регистрация : 08.06.2008
Амм сега моля да не ми се смеете много..Такаааа вървим си един ден с Мими към даскало и си говорим за нейните изцепки спрямо един съученик ( ) Изведнъж нещо ме удря по носа и ме порязва и страшно почва да боли.Аз започвам да рева , докато Мими седи е се чуди да се смее ли да плаче ли да крещи ли...Излиза тя от транса и вижда един диск на земята до мен ..
- Абе бива ли диск да те удари по носа бе?!Няма да стане човек от тебе - изтърсва тя , докато аз се превивам от болка..
Няколко месеца по-късно аз и Мариам си стоим на едно дърво и към нас идва Мони , ухилен до уши.
- Срещнах се с един твой познат - заявява той и вади един диск.....
- Не не само не пак нееееееееееееееееееееееее - пищя аз като обезумяла и хората ме гледат и ми се хилят
- Абе бива ли диск да те удари по носа бе?!Няма да стане човек от тебе - изтърсва тя , докато аз се превивам от болка..
Няколко месеца по-късно аз и Мариам си стоим на едно дърво и към нас идва Мони , ухилен до уши.
- Не не само не пак нееееееееееееееееееееееее - пищя аз като обезумяла и хората ме гледат и ми се хилят
- Eti- Терорист
-
Брой мнения : 517
Дата на регистрация : 15.05.2008
казвала съм ти го няколко пъти-ще го повторя и сега- БЛАГОДАРИ СЕ, ЧЕ НЕ БЕШЕ ЗЕЛКА!!!
АЗ СИ ТЕ ГЛЕДАМ КАТО ПИСАНО ЯЙЧИЦЕ (фактът, често ти бъркам в очите (било то случайно-или не)вече е без значение-не съм го правила от няколко месеца-последния път беше в час по биология с хартиено самолетче )
АЗ СИ ТЕ ГЛЕДАМ КАТО ПИСАНО ЯЙЧИЦЕ (фактът, често ти бъркам в очите (било то случайно-или не)вече е без значение-не съм го правила от няколко месеца-последния път беше в час по биология с хартиено самолетче )
_mandy_-
Брой мнения : 40
Дата на регистрация : 19.06.2008
Ше ме спукате................
What's up?- Терорист
-
- Eti написа:Амм сега моля да не ми се смеете много..Такаааа вървим си един ден с Мими към даскало и си говорим за нейните изцепки спрямо един съученик ( ) Изведнъж нещо ме удря по носа и ме порязва и страшно почва да боли.Аз започвам да рева , докато Мими седи е се чуди да се смее ли да плаче ли да крещи ли...Излиза тя от транса и вижда един диск на земята до мен ..
Мн ме редвате..
...
Промъквам се в кухнята да пия от колата на родителите...Дигам шишето и в тоя момент вратата се отваря (бях я притворил).. ПфФфффффффф всичкото дето го бях глътнал обратно през носа... Джеси притичва и започва да лиже колата по земята... Сестра ми стои вцепенена и ме гледа... очаквах да ме скастри а тя просто ме подмина взе шишето и отпраши на някъде..
Промъквам се в кухнята да пия от колата на родителите...Дигам шишето и в тоя момент вратата се отваря (бях я притворил).. ПфФфффффффф всичкото дето го бях глътнал обратно през носа... Джеси притичва и започва да лиже колата по земята... Сестра ми стои вцепенена и ме гледа... очаквах да ме скастри а тя просто ме подмина взе шишето и отпраши на някъде..
ShikaShake-
Страница 6 от 26 • 1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 26
:: Архив :: Архив :: Интереси и свободно време
Страница 6 от 26
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите