Колко човека от вашият клас гледат аниме?/и какво мислят по въпроса/
+53
Kagura-sama
ИvИtУуУ ДqНkОvА
Na-chan no Hime
shi
Ronrinesu
nipper
Chaos
nevitu
rock_pure3
Comma.
balito
Cloud
Plug in,Baby~
miss_kapriss989
nendi_chan
sunshine_star
nini_chan
sasusaku_4ever
xYoshix
Invisible
Little.Vampire
Chocolate_Cookie
ChaosLegion
* Le jour de ma mort *
MoonChetyYy
Elune Be Praised*
Yuuki-chan
Amane-chan
Boddah.
Mad.Soul
HellGirl
Rena-Zlat
skindrawer
Sinner
~|| Hoshina Utau ||~
Bloody Iti-sama
Megaphy
Vampire_Knight_Rima
Nessie
Shivers
Blackie.
Dia-chan
Kreator
Isi-chan
Shinshoku
`†`ShInIgAmI`†`
Enery
Little`DeviL
c0lourblind-
Drama.Queen
Ricchan ^^
CriminaL Baby.
Façade
57 posters
Страница 3 от 3
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Колко човека от вашият клас гледат аниме?/и какво мислят по въпроса/
Трима сме в класа ми. Стоях си аз до съученичката и тя като заговори за S.A, Death Note, Rosario Vampire и аз гледах като гръмната, а другият е Нарутард~ . ^^
Comma.-
Брой мнения : 121
Дата на регистрация : 30.03.2010
Пф.. ако някой от класа ми гледа анимета ще се гръмна. Всичките са някви фешънчета и чалгари /чалгарки/ и нямат понятие нито от хубава музика, камо ли пък за това какво е аниме. Има само едно момиче което ''уж'' се запали. Да, след това е голямата фенка. И едно аниме не е гледала.
Май няма никой. А от другия клас са 2 момичета. Едното не го познавам, а другото сме заедно още от 2-ри клас. Тя е супер голяма фенка и с нея постоянно за това говорим. ^^ :ballon:
Май няма никой. А от другия клас са 2 момичета. Едното не го познавам, а другото сме заедно още от 2-ри клас. Тя е супер голяма фенка и с нея постоянно за това говорим. ^^ :ballon:
rock_pure3-
Humor : ь.ь
Брой мнения : 98
Дата на регистрация : 24.03.2010
мани мани ние сме 30 пар4ета....има едно моми4е дето гледа и уж е фенка ама познанията и стигат само до наруто
nevitu- Терорист
-
Брой мнения : 349
Дата на регистрация : 28.12.2009
Точно... 1. /А с'я познайте кой. /
Chaos-
Job/hobbies : Очерняне живота на другите~
Брой мнения : 68
Дата на регистрация : 19.04.2010
От моя клас само аз и още едно момиче.Не може да се каже, че е голям аниме фен, но намира аниметата за симпатични.
Имеше още едно момиче, но тя не проявява особено голям интерес към аниметата, до колкото знам си пада по анимета от типа на Higurashi no Naku Koro ni.
Имеше още едно момиче, но тя не проявява особено голям интерес към аниметата, до колкото знам си пада по анимета от типа на Higurashi no Naku Koro ni.
Имам един съученик дето зарибих. И още сигурно 5-6 човека сталкват Наруто.
Само един :icon_evil:
shi-
Job/hobbies : best anime's fan
Брой мнения : 18
Дата на регистрация : 29.03.2011
Ох, едничка аз. xD
Само единственото ни момче гледа Dragon Ball. Опитах да го накарам да гледа поне Блийч, но винаги идва с репликата "Мързи ме".
Само единственото ни момче гледа Dragon Ball. Опитах да го накарам да гледа поне Блийч, но винаги идва с репликата "Мързи ме".
Боже, като гледам коментарите на предишните хорица, какво остава за мен
Почти никой...има 1 момче /Недялко или кръстен от мен Неджи /който, толкова ме дразни, че просто няма и накъде / и още 1 приятелка + Моя Милост . Та Неджи е запален аниме фен...ама по Наруто и знанията му свършват до там. Въпросната ми приятелка е гледала поне 10тина-15 анименца, ама не е много запалена. как може такова нещо?? Друг няма...ако ги питаш кво е аниме или хентай, ще те гледат,все 1 виждат Китайската стена. Ако ги накараш да четат манга, израженията им придобиват тип "кво е тва, китайско писмо ли??" така, че познанията им са нулеви. Даже -ови бих казала аз....пък те наш'те кифли и кифльовци (демек пичовете) постоянно ни се подиграват на нас 3-мата,че сме гледали бебешки работи..пха,те дори не правят разлика м/у анимето и анимацията, пък ще ни се подиграват...ама аз се водя по 2 поговорки:"Убий простака с мълчание." и "Кой каквото вика, в устата си го тика." Аз съм културно момиче, все пак.
Почти никой...има 1 момче /Недялко или кръстен от мен Неджи /който, толкова ме дразни, че просто няма и накъде / и още 1 приятелка + Моя Милост . Та Неджи е запален аниме фен...ама по Наруто и знанията му свършват до там. Въпросната ми приятелка е гледала поне 10тина-15 анименца, ама не е много запалена. как може такова нещо?? Друг няма...ако ги питаш кво е аниме или хентай, ще те гледат,все 1 виждат Китайската стена. Ако ги накараш да четат манга, израженията им придобиват тип "кво е тва, китайско писмо ли??" така, че познанията им са нулеви. Даже -ови бих казала аз....пък те наш'те кифли и кифльовци (демек пичовете) постоянно ни се подиграват на нас 3-мата,че сме гледали бебешки работи..пха,те дори не правят разлика м/у анимето и анимацията, пък ще ни се подиграват...ама аз се водя по 2 поговорки:"Убий простака с мълчание." и "Кой каквото вика, в устата си го тика." Аз съм културно момиче, все пак.
ИvИtУуУ ДqНkОvА-
Брой мнения : 13
Дата на регистрация : 03.08.2011
Нито един , но пък това ме радва , защото съм единствената, която гледа аниме и манга.Не смятам, че товно тези хора биха гледали нещо такова .
Kagura-sama-
Брой мнения : 78
Дата на регистрация : 22.01.2011
Имам 4 класа така че общо казано...доста има.
Като цяло сегашния ми колеж е пълен с аниме фенове и к-поп фенове, което ме изненада хаха.
Като цяло сегашния ми колеж е пълен с аниме фенове и к-поп фенове, което ме изненада хаха.
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
абсолютно никой пустош голяма пук и на никой не съм казала,че гледам аниме де
Lucy_fReaK-
Humor : Блъскането на главата в стената изгаря по 150 калории на час. (Не правете това у вас … но може би в училище… )
Брой мнения : 8
Дата на регистрация : 04.11.2012
Две сме. Аз и една приятелка и то тя гледа от дъжд на вятър...
peek-a-boo-
Брой мнения : 25
Дата на регистрация : 30.07.2012
Само аз. >< Половината от тях дори не знаят какво е "аниме" ;х
В старият ми клас имаше две аниме фенки, едната не особено запалена, но ставаше да си обсъждаме анимета ;д
В старият ми клас имаше две аниме фенки, едната не особено запалена, но ставаше да си обсъждаме анимета ;д
Passione-
Брой мнения : 4
Дата на регистрация : 20.03.2013
Не сме мнозинство.. :(
В класа сме само две, дето гледаме.. Аз и една приятелка, която сега ще ходи в ДРУГО УЧИЛИЩЕ и ще си остана самичка ..имаше една, дето е една година по-голяма от мен и веднъж ме чу как говоря с другото "аниме момиче" за Naruto, Naruto Shippuuden и Fairy Tail..и тъз вика: Още ли гледате детски?! Идваше ми да я заколя.. Да е една година по-голяма от мен и да не знае, че се наричат АНИМЕТА АААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Предполагам, че пак ако кажа на някой, затова ще каже, че са АНИМАЦИИ ЗА БЕБЕТА ИЛИ НЕЩО ОТ ТОЯ СОРТ... Много ме дразни това, затуй по внимавам на кой да казвам Като се замисля..и едно друго момиче от класа гледаше анимета, но не съм толкова сигурна ще я питам като пак почнем училище, но като цяло другите са МЕГА ЗЛЕ
philosopher-
Брой мнения : 13
Дата на регистрация : 17.07.2013
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Какво би променил у човека преди теб?
» Какво мислят вашите за музиката, която слушате?
» Какво аниме момиче си?
» За всички който мислят че Аму е лигава
» Песен за човека
» Какво мислят вашите за музиката, която слушате?
» Какво аниме момиче си?
» За всички който мислят че Аму е лигава
» Песен за човека
Страница 3 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите