Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

А вие?!

+9
Liquid Sugar
black_warrior
Apathy
...{Izumi Hyuuga}...
The Black Rose
Drama.Queen
c0lourblind-
Ricchan ^^
Shinshoku
13 posters

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Go down

А вие?! - Page 2 Empty Re: А вие?!

Писане  Shinshoku Чет 23 Дек 2010, 01:17

Успех с това.
Попринцип от това което съм наблюдавах тук на експото тук (и снимки от предишните на които не можах да отида), естествената коса не е осбено добър избор за косплей, колкото и хубава да ти е.
Можеби само японците могат да докарат косите си до определен герои, но и те използват перуки (пример е Кипи, след като тя е една от най-известние косплеърки).
Освен ако нямаш някой стилист като на VK групите, които постоянно си менят лика и прическите и се кълна че косата на Мадока изглеждаше толкова не естествена на концерта и все пак си беше негова :Д Това беше оф топик, но е само съвет.

Ако косплея ти е бил успешен и нямаш нищо против, пусни някоя друга фотосесия от косплея си.
Но това е само предложение ;)
Shinshoku
Shinshoku
Ретард

Female
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008

Върнете се в началото Go down

Писане  tonchetooo_12 Нед 06 Мар 2011, 15:19

maple&riri написа:Успех с това.
Попринцип от това което съм наблюдавах тук на експото тук (и снимки от предишните на които не можах да отида), естествената коса не е осбено добър избор за косплей, колкото и хубава да ти е.
Можеби само японците могат да докарат косите си до определен герои, но и те използват перуки (пример е Кипи, след като тя е една от най-известние косплеърки).
Освен ако нямаш някой стилист като на VK групите, които постоянно си менят лика и прическите и се кълна че косата на Мадока изглеждаше толкова не естествена на концерта и все пак си беше негова :Д Това беше оф топик, но е само съвет.

Ако косплея ти е бил успешен и нямаш нищо против, пусни някоя друга фотосесия от косплея си.
Но това е само предложение ;)

Хах, нямам намерение да правя cosplay щото ще изглеждам смешно, а пък и нямам нужния костюм, но може би ако имах костюма щях да се пробвам icon_smile icon_smile icon_smile
tonchetooo_12
tonchetooo_12

Female
Брой мнения : 77
Дата на регистрация : 07.12.2010

Писане  Shinshoku Съб 09 Апр 2011, 23:15

Костюм винаги може да се намери. Предполагам в България не ги продават както тук, но винаги може да се поръча онлайн или сама да си го направиш. Стига да искаш, може всичко.
Въпреки че според мен си е хабене на пари, след като това нещо не се носи след това, ако не го продадеш на друг който би искам да косплейва него герой. И все пак е забавно.
Shinshoku
Shinshoku
Ретард

Female
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008

Писане  Kagura-sama Пон 09 Май 2011, 13:42

Проблема е , че не знам на кого приличам , май на никой. smile Иначе много искам и съм голяма фенка. ave
Kagura-sama
Kagura-sama

Female
Брой мнения : 78
Дата на регистрация : 22.01.2011

Писане  Гост Нед 15 Май 2011, 17:55

Мисля да правя на педобеър, само трябва да си намеря костюм от гушата надолу. Няма да си бръсна лицето 3-4 месеца и съм готов. Иначе догодина може да се маскирам като закачалка в момичешката събликалня на театъра, където ще е аниплея
Гост
Гост

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите