А вие?!
+9
Liquid Sugar
black_warrior
Apathy
...{Izumi Hyuuga}...
The Black Rose
Drama.Queen
c0lourblind-
Ricchan ^^
Shinshoku
13 posters
:: Аниме и манга :: Аниме фендискусии :: Cosplay
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: А вие?!
Успех с това.
Попринцип от това което съм наблюдавах тук на експото тук (и снимки от предишните на които не можах да отида), естествената коса не е осбено добър избор за косплей, колкото и хубава да ти е.
Можеби само японците могат да докарат косите си до определен герои, но и те използват перуки (пример е Кипи, след като тя е една от най-известние косплеърки).
Освен ако нямаш някой стилист като на VK групите, които постоянно си менят лика и прическите и се кълна че косата на Мадока изглеждаше толкова не естествена на концерта и все пак си беше негова :Д Това беше оф топик, но е само съвет.
Ако косплея ти е бил успешен и нямаш нищо против, пусни някоя друга фотосесия от косплея си.
Но това е само предложение ;)
Попринцип от това което съм наблюдавах тук на експото тук (и снимки от предишните на които не можах да отида), естествената коса не е осбено добър избор за косплей, колкото и хубава да ти е.
Можеби само японците могат да докарат косите си до определен герои, но и те използват перуки (пример е Кипи, след като тя е една от най-известние косплеърки).
Освен ако нямаш някой стилист като на VK групите, които постоянно си менят лика и прическите и се кълна че косата на Мадока изглеждаше толкова не естествена на концерта и все пак си беше негова :Д Това беше оф топик, но е само съвет.
Ако косплея ти е бил успешен и нямаш нищо против, пусни някоя друга фотосесия от косплея си.
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
maple&riri написа:Успех с това.
Хах, нямам намерение да правя cosplay щото ще изглеждам смешно, а пък и нямам нужния костюм, но може би ако имах костюма щях да се пробвам
tonchetooo_12-
Брой мнения : 77
Дата на регистрация : 07.12.2010
Костюм винаги може да се намери. Предполагам в България не ги продават както тук, но винаги може да се поръча онлайн или сама да си го направиш. Стига да искаш, може всичко.
Въпреки че според мен си е хабене на пари, след като това нещо не се носи след това, ако не го продадеш на друг който би искам да косплейва него герой. И все пак е забавно.
Въпреки че според мен си е хабене на пари, след като това нещо не се носи след това, ако не го продадеш на друг който би искам да косплейва него герой. И все пак е забавно.
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Проблема е , че не знам на кого приличам , май на никой. Иначе много искам и съм голяма фенка.
Kagura-sama-
Брой мнения : 78
Дата на регистрация : 22.01.2011
Мисля да правя на педобеър, само трябва да си намеря костюм от гушата надолу. Няма да си бръсна лицето 3-4 месеца и съм готов. Иначе догодина може да се маскирам като закачалка в момичешката събликалня на театъра, където ще е аниплея
Гост- Гост
Страница 2 от 2 • 1, 2
:: Аниме и манга :: Аниме фендискусии :: Cosplay
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите