А вие?!
+9
Liquid Sugar
black_warrior
Apathy
...{Izumi Hyuuga}...
The Black Rose
Drama.Queen
c0lourblind-
Ricchan ^^
Shinshoku
13 posters
:: Аниме и манга :: Аниме фендискусии :: Cosplay
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
А вие?!
Правили ли сте cosplay на някой аниме (герой) на кое и кой герой?
Искате ли?Пак на Кое?
И на кой герой искате?
Ако сте пуснете ако искате снимчици
И какво мислите за cosplay-a?
Искате ли?Пак на Кое?
И на кой герой искате?
Ако сте пуснете ако искате снимчици
И какво мислите за cosplay-a?
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Re: А вие?!
Едва ли ще си прая, но мязам на Карин и сигурно на нея...
Един косплей не се прави просто така все пак... Не може само да ти е любимец (на мен не ми е де), трябва и да си приличате. Това е и причината да има толкова мн грозни косплеи по света. Та... вероятно на нея.
А защо не и на Санаке
Един косплей не се прави просто така все пак... Не може само да ти е любимец (на мен не ми е де), трябва и да си приличате. Това е и причината да има толкова мн грозни косплеи по света. Та... вероятно на нея.
А защо не и на Санаке
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
аз пък приличам на Рукиа
но пък нямам желание да косплейвам
по-забавно ми е само да гледам
но пък нямам желание да косплейвам
по-забавно ми е само да гледам
Аз съм грозна
НЯя да се излагам
НЯя да се излагам
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
Косплея е забавен, но не е за всеки. Аз бих се навила да си направя, но тей като не е много нашумял ще е трудно да стане добър, от гледна точка на средства и опит.
Така си е Тук няма потенциал да се направи cosplay тъй като всички са прекалено ограничени и най-много да ти се изсмеят Просто...докато в другите държави кой прилича кой не прилича правят cosplay и най-важното правят си кефа и хич не ги е еня дали някой ще им се смей Е на т'ва много им се кефя
Shinshoku- Ретард
-
Не съм чувала в България да са правили косплей фестивал или нещо такова. Най-редовни са си в Япония по простата причина, че повечето анимета (всички качествени) са именно от там и при тях не се смята за "бебешко" да се облечеш като аниме герой. А ако у нас се организира нещо подобно, не се и съмнявайте, че ще го оплюят до немай къде, защото гледането на анимета тук не е така масово, както там.
Пък аз с удоволствие бих била косплей, но в аниметата всички герои са японци (то си и личи) и моье би най-добрите косплейъри ще си останат "дръпнатите"
Пък аз с удоволствие бих била косплей, но в аниметата всички герои са японци (то си и личи) и моье би най-добрите косплейъри ще си останат "дръпнатите"
...{Izumi Hyuuga}...- Терорист
-
Job/hobbies : Да беснея и да купонясвам ^^
Humor : No comment. *Already dead from laughing*
Character : Selfish, stubborn
Брой мнения : 1245
Дата на регистрация : 08.06.2008
Доста съм грозен, че да се прая на някой, а и не мисля, че има такъв на който да приличам :icon_bigrin:
Apathy- Терорист
-
Брой мнения : 818
Дата на регистрация : 16.06.2008
аз не съм грозна, но не мисля 4е ставам да правя Cosplay.А и съм против тях, защото ако видят аниме героите ЩЕ ПОЛУДЕЯТ! Да кажем Канаме направо ще получи сърдечен удар!
Но когато Акира-чан ми разказа за онзи Сosplay на Allen(D-Gray Men)от Анивенчъра дето си бъркал в носа направо ме разби!
бяха ми казали че някой са правили косплей на Акацки в България но нз къде точно...
за фестивали не съм чувала..
ся забеляазах че приличам на Шизуне (Наруто)
малко и на Акито/Агито
за фестивали не съм чувала..
ся забеляазах че приличам на Шизуне (Наруто)
малко и на Акито/Агито
Shinshoku- Ретард
-
Бе тая година уж имало фестивам в София, но аз пак никакви подробности не знам... ако някой е чул нещо повече...
...{Izumi Hyuuga}...- Терорист
-
Job/hobbies : Да беснея и да купонясвам ^^
Humor : No comment. *Already dead from laughing*
Character : Selfish, stubborn
Брой мнения : 1245
Дата на регистрация : 08.06.2008
Да имаше и то бил готин , ама на много малко пространство. Било е яко!...{Izumi Hyuuga}... написа:Бе тая година уж имало фестивам в София, но аз пак никакви подробности не знам... ако някой е чул нещо повече...
black_warrior написа:Да имаше и то бил готин , ама на много малко пространство. Било е яко!...{Izumi Hyuuga}... написа:Бе тая година уж имало фестивам в София, но аз пак никакви подробности не знам... ако някой е чул нещо повече...
радвам се че е имало и в БГ :) трябва всяка година да се правят...забавно е скоро и тука ще има такъв фестивал и мн ясно че ще съм първа там
Shinshoku- Ретард
-
О0о0о0о0 не гледах някакви БГ косплеари...ама не сериозно бг-те трябва да гледат повече как се право косплей от японците и не само от тях аз се уплаших бе не познах нито един герой... хидан приличаше на премазано ла*но (сори) ама така си е... ....или ще го направиш както трпбва или изобщо не се захващай с тва..тва си е жива излагация :getr:
Shinshoku- Ретард
-
Aбе чак премазано ла*но не... но от малкото, което видях аз, останах наистина разочарована, а стига да има желание може да се направи нещо добро. Страшно много ми се иска да гледам Български косплей, но също така и да покрие очакванията ми за добър, а не да съжалявам героите
Гледах и някакви клипчета във vbox7.com - артистичност добре, но прилика нулева..
Била съм на лайфове, не като участник, а само публика - единият от които си беше пълна излагация (нещо подобно на Българските, но малко по-добре). Предполагам, че и тази година ще има ъъъ..London Expo май беше? Трябва да проверя и големия парад Can't wait *-* (мишкта идва с мене :D)
Гледах и някакви клипчета във vbox7.com - артистичност добре, но прилика нулева..
Била съм на лайфове, не като участник, а само публика - единият от които си беше пълна излагация (нещо подобно на Българските, но малко по-добре). Предполагам, че и тази година ще има ъъъ..London Expo май беше? Трябва да проверя и големия парад Can't wait *-* (мишкта идва с мене :D)
Liquid Sugar-
Брой мнения : 110
Дата на регистрация : 06.10.2008
Liquid Sugar написа:Aбе чак премазано ла*но не... но от малкото, което видях аз, останах наистина разочарована, а стига да има желание може да се направи нещо добро. Страшно много ми се иска да гледам Български косплей, но също така и да покрие очакванията ми за добър, а не да съжалявам героите
Може да говорим за различни Хидановци..сериозно тоя дето го гледах беше гол на една улица а главата му беше намазана с нещо бяло и мн мазно
п.п. къде ще се проведе това в Лондон...ъ.ъ.ъ ти май ми беше казала ма аз забрайх кой е мишката?
Shinshoku- Ретард
-
ами чудех се чудех и най накрая реших
първия ми опит е надявам се да ви хареса и знам рязането не е яко но тепърва се уча
първия ми опит е надявам се да ви хареса и знам рязането не е яко но тепърва се уча
Малко грим и една перука и ще заприличаш още повеч на Л
Кефи ме само трябва малко външия вид и си уреден
Мисля че обре си избрал позата това е според мен
Кефи ме само трябва малко външия вид и си уреден
Мисля че обре си избрал позата това е според мен
Shinshoku- Ретард
-
-Dark.Mousy- написа:Liquid Sugar написа:Aбе чак премазано ла*но не... но от малкото, което видях аз, останах наистина разочарована, а стига да има желание може да се направи нещо добро. Страшно много ми се иска да гледам Български косплей, но също така и да покрие очакванията ми за добър, а не да съжалявам героите
Може да говорим за различни Хидановци..сериозно тоя дето го гледах беше гол на една улица а главата му беше намазана с нещо бяло и мн мазно
п.п. къде ще се проведе това в Лондон...ъ.ъ.ъ ти май ми беше казала ма аз забрайх кой е мишката?
Ууу..ще ми го пратиш ли? :D Искам да видя Хидан ала плейбой с майонеза на главата
незнам (след малко ще променя това )
ми...ти си мишката
Liquid Sugar-
Няма от какво ^^ Както каза -Dark.Mousy- Малко грим и една перука и ще заприличаш още повече на Ел~}Black'Fantasy{~ написа:малко се притеснявах
Иначе моите поздравления , че си се навил да постнеш пик-а
Oйлеле... мислете малко за сърчицето ми, малки момченца мои! И не мои ...
Споко, ~}Black'Fantasy{~, физиономията си я хванал, както и позата, грима и перуката само липсват и може би... някоя дълга бяла риза ^^
Не обръщай внимание на горното ми изказване, те другите знаят... В твое добро е да не разбираш кво си мисля сега :80:
Споко, ~}Black'Fantasy{~, физиономията си я хванал, както и позата, грима и перуката само липсват и може би... някоя дълга бяла риза ^^
Не обръщай внимание на горното ми изказване, те другите знаят... В твое добро е да не разбираш кво си мисля сега :80:
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
~}Black'Fantasy{~ написа:
https://2img.net/h/i407.photobucket.com/albums/pp159/MisunderstudArtist/Image2.jpg
Нищо общо, обаче дам - позата доста добре си я докарал
Liquid Sugar-
никога не съм правила cosplay,но ако ще правя ще се направя на Winry Rockbell защото много приличам на нея и дори не ми трябва перука мога да си направя същата прическа, понеже косата ми е права, дълга и руса
tonchetooo_12-
Брой мнения : 77
Дата на регистрация : 07.12.2010
Страница 1 от 2 • 1, 2
:: Аниме и манга :: Аниме фендискусии :: Cosplay
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите