`What is SEXY ??`
+20
Ryuuka Sae
neli4ka
Little.Vampire
Koufuku ;3
Shivers
BLOODY_MERRY
~|~Crazy_kid~|~
Dia-chan
LiДо4o_O
Façade
What's up?
c0lourblind-
Enery
Cocaine`
Apathy
...{Izumi Hyuuga}...
Drama.Queen
~Black rose~
Ricchan ^^
{Bloody.Rose}
24 posters
:: Архив :: Архив :: Интереси и свободно време
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: `What is SEXY ??`
аз си търся добро момче:високичък,не мн мусколест,да обича да се гушка,мил, сладък,в никакъв случей лиглю или мамино синче,и НАЙ -ВАЖНО лъчезарна усмивка....
BLOODY_MERRY-
Job/hobbies : Основно,слънчасване и други тем подобни
Humor : Калпав,от време на време и моита тиква ражда нещо свясно...
Брой мнения : 49
Дата на регистрация : 04.04.2009
За мен секси е ...да е по-висок.
Да има очите и косата не ме вълнуват толкова стига да не е рус :puke:
Трябва да може да се разговаря с него по всякаква тема...
Да има чувство за хумор...
Да може да защитава както и себ си,така и мен.
Емз...общо взето,т'ва е!
Да има очите и косата не ме вълнуват толкова стига да не е рус :puke:
Трябва да може да се разговаря с него по всякаква тема...
Да има чувство за хумор...
Да може да защитава както и себ си,така и мен.
Емз...общо взето,т'ва е!
Koufuku ;3- Зарибен
-
Job/hobbies : Eating cookies and listening to music. ^^
Humor : Aaaawwwww yyyyyeaaaaaaaa !
Брой мнения : 2056
Дата на регистрация : 27.05.2008
РУС СЪС СИНИ ОЧИ!!!!!!!!!!!!!
С чувство за хумор...
Винаги може да ме разсмее...
Да може освен да бабаитства и да се прави на мъжага да е мил...
Аз сега изреждам, изреждам... Ама влюбя ли се въобще не си спазвам критериите...
С чувство за хумор...
Винаги може да ме разсмее...
Да може освен да бабаитства и да се прави на мъжага да е мил...
Аз сега изреждам, изреждам... Ама влюбя ли се въобще не си спазвам критериите...
Little.Vampire- Модератор
-
Job/hobbies : Goth & Vampires
Humor : Може ли да вечерям с теб?
Брой мнения : 2313
Дата на регистрация : 07.11.2008
Да обича да се гушка, да може да говори с часове за вс, да обича сладолед. Това е наистина секси, според мен...
neli4ka- Терорист
-
Брой мнения : 278
Дата на регистрация : 09.04.2009
Доста относителен въпрос, който изисква доста относителен отговор...
"Какво е секси?" - нали така?
секси може да е само конкретен жекг, като например как някой те прегръща или поглежда;
може да е начина, по който говори;
може да е начина, по който изглежда и се движи;
Не четох мноооого внимателно отговорите, но ми се стори, че някои от вас си променяха мненията в зависимост от този, който харесват в момента.
Така че ЗА МЕН секси е единствено и само начина, по който някой може да ме накара да се почувствам спрямо него... Всичко друго се променя с времето.
Не знам дали ме разбрахте... Но ако обясненията са повече, обикновени става прекалено дълго...
"Какво е секси?" - нали така?
секси може да е само конкретен жекг, като например как някой те прегръща или поглежда;
може да е начина, по който говори;
може да е начина, по който изглежда и се движи;
Не четох мноооого внимателно отговорите, но ми се стори, че някои от вас си променяха мненията в зависимост от този, който харесват в момента.
Така че ЗА МЕН секси е единствено и само начина, по който някой може да ме накара да се почувствам спрямо него... Всичко друго се променя с времето.
Не знам дали ме разбрахте... Но ако обясненията са повече, обикновени става прекалено дълго...
Ryuuka Sae- Терорист
-
Location : Знаете ли приказката за "Тримата братя и златната ябълка"? Да, да, точно онази - и Ламята участва... Е, аз нямам нищо общо с тях. / Sofia
Job/hobbies : ми ето де - щом съм тук, то е ясно :)
Брой мнения : 291
Дата на регистрация : 04.05.2009
Ryuuka Sae - голям ти е подписа
А сега по темата - да предишното мение е напълно вярно.Може смао един поглед да е секси,походката,устните(ние с Боби знаем най-добре ) - всяка една частица от тялото на някой може да бъде секси.Зависи от каква страна го погледнеш.
пП.Боби,сеш' се за онзи път когато си беше на село и картинаката на мокрия Мерик
А сега по темата - да предишното мение е напълно вярно.Може смао един поглед да е секси,походката,устните(ние с Боби знаем най-добре ) - всяка една частица от тялото на някой може да бъде секси.Зависи от каква страна го погледнеш.
пП.Боби,сеш' се за онзи път когато си беше на село и картинаката на мокрия Мерик
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
imm0rtaL написа:
пП.Боби,сеш' се за онзи път когато си беше на село и картинаката на мокрия Мерик [/b][/color]
Сетих се .. и ми се разхлопа сърцето ..
Та какво друго е секси ..
жена ми, искаща секс ..
жена ми, искаща секс ..
`†`Bloody Rose`†` написа:imm0rtaL написа:
пП.Боби,сеш' се за онзи път когато си беше на село и картинаката на мокрия Мерик [/b][/color]Сетих се .. и ми се разхлопа сърцето ..
жена ми, искаща секс ..
Само тогава ли съм секси
Трябва да кажа, че си падам по тъмнокоси. Тъмнокоси, с тъмни очи!Няяя~ направо ми се разтапя сърцето, като видя някой с тъмна коса...особено 1 определен човек...
Koufuku ;3- Зарибен
-
Job/hobbies : Eating cookies and listening to music. ^^
Humor : Aaaawwwww yyyyyeaaaaaaaa !
Брой мнения : 2056
Дата на регистрация : 27.05.2008
ЯПонците са смекси! xD
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Ryuuka Sae написа:
Како, напълно съм съгласна с теб!
Chocolate_Cookie- Терорист
-
Job/hobbies : Art, Music, etc
Humor : ъ
Брой мнения : 269
Дата на регистрация : 06.05.2009
Секси...стегнати коремни мускули и мускули на ръцете!
Scarlet Wein- Терорист
-
Job/hobbies : Dragonlance
Брой мнения : 298
Дата на регистрация : 02.09.2009
Аз малко ще излезна от темата, направо ще си кажа идеала ми за мъж. Започвам с външен вид:
Висок, но не чак дългуч. Около 180 см е добре. Коса до раменете може и по-дълга/по-къса, за предпочитане тъмна. Тъмни очи! Черни, искам да се губя в тях като погледна! Сръвнително светла кожа, но не бяло платно. Тялото... Мускулести ръце, но не прекалено и плочки.
За предпочитане да е скейтър и да не е чалгар! Да е с чувство за хумор и да може винаги да ме разсмива. Да е разбран човек и да мога да говоря за всичко с него, но да не е някъв мекушав. Да е спортинст и да е сравнително лошо момче, за да може да ми затваря устата и да ми хваща ръката, когато му посягам. Не трябва да ми е скучно с него, тоест да има и малко боища, в които в никакъв случай не трябва да печеля аз!
Горе-долу тва е. Най-важното е за очите - тъмни очи, за мен това наистина е секси!
ПС: И едно наистина секси нещо, което мразя повече от всичко - Саске!
Висок, но не чак дългуч. Около 180 см е добре. Коса до раменете може и по-дълга/по-къса, за предпочитане тъмна. Тъмни очи! Черни, искам да се губя в тях като погледна! Сръвнително светла кожа, но не бяло платно. Тялото... Мускулести ръце, но не прекалено и плочки.
За предпочитане да е скейтър и да не е чалгар! Да е с чувство за хумор и да може винаги да ме разсмива. Да е разбран човек и да мога да говоря за всичко с него, но да не е някъв мекушав. Да е спортинст и да е сравнително лошо момче, за да може да ми затваря устата и да ми хваща ръката, когато му посягам. Не трябва да ми е скучно с него, тоест да има и малко боища, в които в никакъв случай не трябва да печеля аз!
Горе-долу тва е. Най-важното е за очите - тъмни очи, за мен това наистина е секси!
ПС: И едно наистина секси нещо, което мразя повече от всичко - Саске!
За всеки различно! :icon_arrow:
veli_star_1212-
Job/hobbies : Да не съм луда да кажа!?
Humor : R.I.P
Брой мнения : 51
Дата на регистрация : 23.11.2009
Страница 2 от 2 • 1, 2
:: Архив :: Архив :: Интереси и свободно време
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите