`What is SEXY ??`
+20
Ryuuka Sae
neli4ka
Little.Vampire
Koufuku ;3
Shivers
BLOODY_MERRY
~|~Crazy_kid~|~
Dia-chan
LiДо4o_O
Façade
What's up?
c0lourblind-
Enery
Cocaine`
Apathy
...{Izumi Hyuuga}...
Drama.Queen
~Black rose~
Ricchan ^^
{Bloody.Rose}
24 posters
:: Архив :: Архив :: Интереси и свободно време
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Re: `What is SEXY ??`
Емз секси нещицата са много..ама в моя списък на първо място са само две.. -очичките и по-дългичките момчешки косички.. Засега други няма да изброявам..че наистина ще разберете че съм адски откачена...
Киба и коремните мускули са секси.
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
ЕЕЕЕЕммммммм.....
Момчета с дълги коси и по високи
:crazy2: Лудетини
абеееее.....според мен зелените оч са супер...и дълга коса бива.... абе ддз бее....аз сега и да кавам туда от де да зн в къв ш се влуба
Момчета с дълги коси и по високи
:crazy2: Лудетини
абеееее.....според мен зелените оч са супер...и дълга коса бива.... абе ддз бее....аз сега и да кавам туда от де да зн в къв ш се влуба
Последната промяна е направена от ~Too Late~ на Вто 22 Юли 2008, 08:04; мнението е било променяно общо 1 път
~Black rose~- Терорист
-
Брой мнения : 997
Дата на регистрация : 17.04.2008
Високи,стегнати,дълги,или по-къси,но рошави.Стегнати коремни мускули,но не мн ,защото е страшно грозно!Светли очи!Най-добре ще е ако са сини или пъстри Оо,щях да забравя устничките ДА са сочни и розовки,или червеникави..
Емз..горе долу е това Аа...и ако са и по-дългички,но не прекалено..
ЕДИТ:Гласа!Задължително да е леко дрезгав,дълбок и ...Ахх..да..По характер трябва да е весел,забавен и да ме разсмива
Оо..ако има и таланти като свирене на китара (Оо,да..сетих се за Киро ) и да попява(Оо,Марк )
Така де..
Емз..горе долу е това Аа...и ако са и по-дългички,но не прекалено..
ЕДИТ:Гласа!Задължително да е леко дрезгав,дълбок и ...Ахх..да..По характер трябва да е весел,забавен и да ме разсмива
Оо..ако има и таланти като свирене на китара (Оо,да..сетих се за Киро ) и да попява(Оо,Марк )
Така де..
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
Oоох от къде да започна.....
:712: :712:
Първо, идеала ми за момче включва дълга коса..... мноооого дълга - до кръста, напълно права, вързана на опашка.......
Но такива са рядкост, макар че срещнах един!!!!! Беше на около 17..... :yyut: :yyut: :yyut: :yyut: :yyut: :yyut:
Айде да не ставам мн нахална. Каквато и да е, косата трябва да е дълга. Очите - няма значение, но 1000000% сините очи са по-секси.
Гласът задължително е дълбок, спокоен и възбуждащ.
Мускулите на ръцете са задължителни, а на корема да има само леко очертани плочки, не много дълбоки.
Характера не разбирам как би могъл да е секси, затова няма да го коментирам, той е за отделна тема.
Това е
:712: :712:
Първо, идеала ми за момче включва дълга коса..... мноооого дълга - до кръста, напълно права, вързана на опашка.......
Но такива са рядкост, макар че срещнах един!!!!! Беше на около 17..... :yyut: :yyut: :yyut: :yyut: :yyut: :yyut:
Айде да не ставам мн нахална. Каквато и да е, косата трябва да е дълга. Очите - няма значение, но 1000000% сините очи са по-секси.
Гласът задължително е дълбок, спокоен и възбуждащ.
Мускулите на ръцете са задължителни, а на корема да има само леко очертани плочки, не много дълбоки.
Характера не разбирам как би могъл да е секси, затова няма да го коментирам, той е за отделна тема.
Това е
...{Izumi Hyuuga}...- Терорист
-
Job/hobbies : Да беснея и да купонясвам ^^
Humor : No comment. *Already dead from laughing*
Character : Selfish, stubborn
Брой мнения : 1245
Дата на регистрация : 08.06.2008
Oh, hич не ме бива по обясненията
Мтакаааа, да не е по висока от .... айде 1.75, което май пак е мноу височко ....
Черна коса.....очите .... не ме вълнуват.. каквото се падне :P
Да е с хубав характер...просто да има за какво да си говоря с нея
Задължително да е дълга коса....и права....къдравите нещо хич не ма кефат
Ако може и да не се прави на мноу властна
Иииии да не е срамежлива
Туй от мен за ся....
Мтакаааа, да не е по висока от .... айде 1.75, което май пак е мноу височко ....
Черна коса.....очите .... не ме вълнуват.. каквото се падне :P
Да е с хубав характер...просто да има за какво да си говоря с нея
Задължително да е дълга коса....и права....къдравите нещо хич не ма кефат
Ако може и да не се прави на мноу властна
Иииии да не е срамежлива
Туй от мен за ся....
Apathy- Терорист
-
Брой мнения : 818
Дата на регистрация : 16.06.2008
Sanake-chan ^^ написа:Киба и коремните мускули са секси.
И аз..Киба е супер
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
Ууу.. да помисля малко...
Хн.. значи тъмна коса и светли очи, да е високичък, кфат' коса се падне, може и дълга и къса, ма да е рошавичак, ако обича футбол ше е супер.. Ъм да има огромно чувство за хумор, да не е лигав, да не се сдържа, ууу.. ако може и да кара скейт :yyut: Да може да ме напие кат' хората
Ъм.. леле, ако има малко романтика в него няа да е лошо да же хич..
Леле.. най-важното да може да ми затвори шибаната уста, че да не стане някоя беля.
Алеее.. да е и перверзничък.. да не е ревнив и аре стига толкоз :11211212:
Ако пък и е някъв хакер ше е нереално яко, и с очила можее..
Хн.. значи тъмна коса и светли очи, да е високичък, кфат' коса се падне, може и дълга и къса, ма да е рошавичак, ако обича футбол ше е супер.. Ъм да има огромно чувство за хумор, да не е лигав, да не се сдържа, ууу.. ако може и да кара скейт :yyut: Да може да ме напие кат' хората
Ъм.. леле, ако има малко романтика в него няа да е лошо да же хич..
Леле.. най-важното да може да ми затвори шибаната уста, че да не стане някоя беля.
Алеее.. да е и перверзничък.. да не е ревнив и аре стига толкоз :11211212:
Ако пък и е някъв хакер ше е нереално яко, и с очила можее..
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
по-дългата косица е сексиии..
и очила
иии светли очи <3
ох
представям си моя мъж-мечта
и очила
иии светли очи <3
ох
представям си моя мъж-мечта
Нямам особени предпочитания... Важното е да е добра душичка... Другото не ме интересува толкова.
-
Анкетата на Justin Timberlake на VMA 2006 мисля че питаше същото... Финландките (не съм сигурна) отговориха: 'Salami!' , а една бабка- 'My hot ass'
Та аз не си падам по мускулести мъже... Има по-секси неща в един мъж. Ако си влюбен в него, ти се вижда секси, независимо колко е смотан за другите.
Та аз не си падам по мускулести мъже... Има по-секси неща в един мъж. Ако си влюбен в него, ти се вижда секси, независимо колко е смотан за другите.
Гост- Гост
Такааа.....Не държа на косата..както очевидно вие.....държа да носи кецове......без значение какъв тип са......искам хубаво телце ......ама не като на щангист.....се пак не ща некво добиче.....да е смъкнат....очи,коса се тая....Ако има и флешове....Ау!Ау!.......... ......Да е чаровен,забавен т. е. да не използва лафчето от времето на дядо ми....,ДА не е ЗлобаР мисля че се подразбира но аз да си кажа......ДА е чистоплътен!
What's up?- Терорист
-
Job/hobbies : ********
Humor : *********
Брой мнения : 667
Дата на регистрация : 23.03.2008
Itachi.Panda написа:Анкетата на Justin Timberlake на VMA 2006 мисля че питаше същото... Финландките (не съм сигурна) отговориха: 'Salami!' , а една бабка- 'My hot ass'
Така де ама напрактика ти не казваш какво мислиш за секси.......
Сорка за спама........
What's up?- Терорист
-
Job/hobbies : ********
Humor : *********
Брой мнения : 667
Дата на регистрация : 23.03.2008
емз не ме бива в обесненията за това давам чисти примери
Бакура и Мерик
Бакура и Мерик
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Задрасквам първото ми мнение..
Мъжа за мен, трябва да има чувство за хумор, хубав врат , да е лъчезарен, предпочитам със зелени очи, к'ват' ще коса, само да не е руса! Да не е някъв мусколест, тфа най го ненавиждам, ако ще и да е леко смотан, не ми пречи .. ! Да е смъкнат и ако може да носи очила
Мъжа за мен, трябва да има чувство за хумор, хубав врат , да е лъчезарен, предпочитам със зелени очи, к'ват' ще коса, само да не е руса! Да не е някъв мусколест, тфа най го ненавиждам, ако ще и да е леко смотан, не ми пречи .. ! Да е смъкнат и ако може да носи очила
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Момченца със ушичкии направо подивявам като ги видя
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
За момчетата всичко голо е SEXY... А за мен... Всичко високо, красиво, с мускули...не е нужно да е умен за да и sexy, а да и задължително да е от мъжки пол!!!
нека да си помисля.....
Да...сетих се: за да бъде едно момче секси за мен трябва да:
1.Да има готин харектер (в смис да не е някакъв супер дръпнат или твърде отворен)
2. Да може да се говори нормално с него, а не да се заяжда с теб за всяка дума (срещала съм и такива кретени)
3. По възможност да има сини очи и руса коса (само като видя момче със сини очи и руса коса се разтапям)
4. Да има стегнато коремче, не някакво супер мускулесто или някакво супер отпуснато.
Еми, предимно това.
Да...сетих се: за да бъде едно момче секси за мен трябва да:
1.Да има готин харектер (в смис да не е някакъв супер дръпнат или твърде отворен)
2. Да може да се говори нормално с него, а не да се заяжда с теб за всяка дума (срещала съм и такива кретени)
3. По възможност да има сини очи и руса коса (само като видя момче със сини очи и руса коса се разтапям)
4. Да има стегнато коремче, не някакво супер мускулесто или някакво супер отпуснато.
Еми, предимно това.
Dia-chan-
Брой мнения : 74
Дата на регистрация : 23.10.2008
Не , че нещо , но ... не ме интересува общо взето дали момчето ще е секси ...
Иначе : Малко по-високо момче от мен . Мотив - Така се чувствам закриляна и в безопасност ... соу секси
Иначе : Малко по-високо момче от мен . Мотив - Така се чувствам закриляна и в безопасност ... соу секси
Тъй... хайде пак да пиша...
Принципно външният вид не е от първостепенно значение... Абсолютно всеки ще приема, стига да гледа аниме и да е забавен lol ем така де...
Ама иначе ми падат очичките по брада... катинарче... тридневна брада... няма значение, косми да има! Ако носи шапка - просто перфектно!
Смъкнат, да слуша жица Но тук вече описвам други работи...
Коси и очи не подбирам, само да не е прекалено къса и да не е прекалено дълга
А да, и да е ... нормално телосложение... Сми, нямам нищо против едрите, ама някои са си живи бурета
Току-що се влюбих в аватара си, та по този повод пиша....
Принципно външният вид не е от първостепенно значение... Абсолютно всеки ще приема, стига да гледа аниме и да е забавен lol ем така де...
Ама иначе ми падат очичките по брада... катинарче... тридневна брада... няма значение, косми да има! Ако носи шапка - просто перфектно!
Смъкнат, да слуша жица Но тук вече описвам други работи...
Коси и очи не подбирам, само да не е прекалено къса и да не е прекалено дълга
А да, и да е ... нормално телосложение... Сми, нямам нищо против едрите, ама някои са си живи бурета
Току-що се влюбих в аватара си, та по този повод пиша....
-
ЕМз характера е секси
Нали... може би някой,който да те отблъсква,но в същото време и да те обича,но да крие чувствата си....или някой,който постояно да се заяжда с теб,а всъщност да си най-важното нещо в живота му.
+Трябва да е лош Bad boys rlzZz
Цвета на косата...може би руса или черна...нз.
Очите...Незнам защо,но си падам по зелените очички Но ми е все тая,ако ще и розови да са...а не това не...Но може и черни
Да не е мн мускулест...нормално - нито хилка,нито няква мутра или буре
Косичката трябва да е щръкнала или спусната надолу,но да е по-длъжка
Май тва е за ся,ако се сетя за нещо ще допълвам
Нали... може би някой,който да те отблъсква,но в същото време и да те обича,но да крие чувствата си....или някой,който постояно да се заяжда с теб,а всъщност да си най-важното нещо в живота му.
+Трябва да е лош Bad boys rlzZz
Цвета на косата...може би руса или черна...нз.
Очите...Незнам защо,но си падам по зелените очички Но ми е все тая,ако ще и розови да са...а не това не...Но може и черни
Да не е мн мускулест...нормално - нито хилка,нито няква мутра или буре
Косичката трябва да е щръкнала или спусната надолу,но да е по-длъжка
Май тва е за ся,ако се сетя за нещо ще допълвам
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
В момента за мен секси са по-ниските момченца xDDDD Падам си по един такъв, обаче нищо няма да излезе, което ми напомня да се преместя в темата Life Sux...
...{Izumi Hyuuga}...- Терорист
-
Job/hobbies : Да беснея и да купонясвам ^^
Humor : No comment. *Already dead from laughing*
Character : Selfish, stubborn
Брой мнения : 1245
Дата на регистрация : 08.06.2008
meh is sexy ^_^
Apathy- Терорист
-
Брой мнения : 818