.::InfiniTy::. & - fuck off!
+33
Mad.Soul
Rena-Zlat
Plug in,Baby~
LiДо4o_O
Koufuku ;3
Little.Vampire
The Black Rose
itachi_fanGurl
Liquid Sugar
Megaphy
Enery
Dia-chan
Kreator
c0lourblind-
`†`ShInIgAmI`†`
Little`DeviL
Alice
Shinshoku
Ishida_Hatake
What's up?
Shivers
...{Izumi Hyuuga}...
~Black rose~
Cocaine`
Façade
~Devil May Cry~
Drama.Queen
{Bloody.Rose}
Ricchan ^^
narutofox
Blackie.
~|~Crazy_kid~|~
CriminaL Baby.
37 posters
:: Разни :: Форумно творчество :: Арт и amv
Страница 12 от 19
Страница 12 от 19 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19
Re: .::InfiniTy::. & - fuck off!
Лол, престрастих се
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
Сори за двойния пост~
CriminaL Baby.- Ретард
-
Нещоо.. не ми харесва >_< Много по - добри си правила.
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Има потенциал в рисунките ти на Пейнта Остава да обърнеш внимание и на детайлите, както и да си поизчистиш малко рисунките след оцветяване, че на първата по кожата й имаше лилаво :dancing:
*На мен ли ми се струва или си ползвала бая дебела линия за очертаването? Ако е така, недей повече, ползвай най-тънката *
*На мен ли ми се струва или си ползвала бая дебела линия за очертаването? Ако е така, недей повече, ползвай най-тънката *
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Eрм ползвах дебелата. Със тънката става прекъснато и не мога да го оцветя на фотошоп ><
CriminaL Baby.- Ретард
-
Кяя
Второто ми харесва доста повече от първото..
Ама са ми малко еднотипни говоря за устните и бритона направи някакъв друг по такъв... тип коса иначе много добре са се получили.
На мен ми харесва и със дебела линия някак си.. по-добре ми стои иначе и по двата начина е супер ;)
Второто ми харесва доста повече от първото..
Ама са ми малко еднотипни говоря за устните и бритона направи някакъв друг по такъв... тип коса иначе много добре са се получили.
На мен ми харесва и със дебела линия някак си.. по-добре ми стои иначе и по двата начина е супер ;)
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
Taзи изцяло на пейнт я рисувах, харесва ми как се получи ^^
И още 1:
CriminaL Baby.- Ретард
-
страхотни са всичките рисунки
е тва последното напрао разбива мрака ^^
Me likesz it :ballon:
е тва последното напрао разбива мрака ^^
Me likesz it :ballon:
Koufuku ;3- Зарибен
-
Job/hobbies : Eating cookies and listening to music. ^^
Humor : Aaaawwwww yyyyyeaaaaaaaa !
Брой мнения : 2056
Дата на регистрация : 27.05.2008
Ами.. нещо им липсва. Еднообразни са ми. >_<
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Професора да каже~ Кхъ кхъ..Nao-senpai ^^ написа:Има потенциал в рисунките ти на Пейнта Остава да обърнеш внимание и на детайлите, както и да си поизчистиш малко рисунките след оцветяване, че на първата по кожата й имаше лилаво :dancing:
Таа сигнатурките са хубави, но рисунките на пейнт наистина са еднообразни.Сигурна съм, че с малко тренировки и със съветите на професора ще се стигне до нещо съществено.^^
Радинчо: Какво очаквате пък? Това са първи опити, и аз мисля че за първи път са много добри! Не може да очаквате нещо по-различно след като тя тепърва е започнала да се занимава с пеинт. В началото винаги нещата са еднообразни докато човека се поусъвършенства. Много ви се моля.. :/
Има потенциала
Без критики не може - ти нали я подкрепяш.Все пак трябва да има хора, които да я критикуват и такива, които да 'и дават стимул.Иначе като за първи път са хубави признавам.
Радинчо: Аз говорех за "еднообразното нещо" щото в началото нема как всичко едно след друго да е различно тъй като едва сега се започва
Последната промяна е направена от Blue.Alien на Сря 08 Апр 2009, 13:17; мнението е било променяно общо 2 пъти
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
Ерм и аз мисля, че като за първи път са супер добри, всеки човек отначало като почне да прави нещо го прави еднообразно, а и според мен не са еднообразни.. Със времето ще се научи и да рисува и във различни пози и така. И аз като правих сигнатури отначало ги правих еднообразни, но просто не знаех друг начин, според мен тези, които са 'и първи са много добри.
П.С> Да, знам че казах, че първите са ми еднотипни, говорех за първите две. Иначе другите и друг цвят коса, и там блузата или роклята там квото е разнообразила е..
П.С> Да, знам че казах, че първите са ми еднотипни, говорех за първите две. Иначе другите и друг цвят коса, и там блузата или роклята там квото е разнообразила е..
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Ами на мен ми харесват, добри са.. Но просто ви се чудя как не се изнервяте докато го правите тва.. Аз с моите нерви да съм си счупила компа..
Радинчо: И аз така
Радинчо: И аз така
CriminaL Baby.- Ретард
-
Ryuugu Rena ~ написа:
Сладурско е ама това колело в ъгъла ме дразни И ми идва едно малко...светло или по скоро недостатъчно ярко
Plug in,Baby~- Терорист
-
Брой мнения : 507
Дата на регистрация : 09.11.2008
Относно новите рисунки:
Използвай по-тъмен тон за шейдинга. На Пейнт такова нещо като "ама,ама, аз пък не искам чак толкова да си личат сенките, искам да мяза на 3D...." НЯМА! Повярвай, казвам го от личен опит, горната реплика ми е любима За разлика от Фотошоп, тук така с тонове или каквото там правите не става и трябва да е по-тъмничко. Казвам, заото трябваше да се вперя за да видя сенките под косата на зеленокосото момиче. :) Това с детайлите го бях казала вече, малко по малко ги увеличавай /имам в предвид повечко косми в косатаа, повечко гънки в дрехата... ала-бала/ ^^
Сега... сигнатурата - мнооого е красива, но защо ДА ФЪК е там тва колело Или поне да не бе толкова черно, че да изпъква гадно >_<
Използвай по-тъмен тон за шейдинга. На Пейнт такова нещо като "ама,ама, аз пък не искам чак толкова да си личат сенките, искам да мяза на 3D...." НЯМА! Повярвай, казвам го от личен опит, горната реплика ми е любима За разлика от Фотошоп, тук така с тонове или каквото там правите не става и трябва да е по-тъмничко. Казвам, заото трябваше да се вперя за да видя сенките под косата на зеленокосото момиче. :) Това с детайлите го бях казала вече, малко по малко ги увеличавай /имам в предвид повечко косми в косатаа, повечко гънки в дрехата... ала-бала/ ^^
Сега... сигнатурата - мнооого е красива, но защо ДА ФЪК е там тва колело Или поне да не бе толкова черно, че да изпъква гадно >_<
-
Nao-senpai ^^ написа:
И на мен ми бърка в червата направо, ноо такъв беше пика *сълзи*
CriminaL Baby.- Ретард
-
-
So - както казах по скайпа харесва ми как си съчетала цветовете но без сенки ми се струва малко кухо.Като изключим това много ми харесва и е супер сладко.^^
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
Обичам такъв изчистен арт и мнооого ми харесва
Фотошоп е велик, аз само толкова време трих сивотиите и простотиите от моята скица, защото беше .jpg >_<
Фотошоп е велик, аз само толкова време трих сивотиите и простотиите от моята скица, защото беше .jpg >_<
-
аа супер е чисто и гладичко,кефят ме цветовите цъчетания..<3
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Тц, зарибих се, ето още две..
-
Изключително меки светове (топлят ми сърчицето) <3
и рисунчице понеже и те са супер kawaii и простоо <3
и рисунчице понеже и те са супер kawaii и простоо <3
Shinshoku- Ретард
-
Ето още едно, което направих снощи просто от скука, а ме мързеше да го пусна.. Може да очаквате нови скоро..
-
много е сладко,с такива меки цветове <3
само можеби малко косата не ми се връзва с този тъмен цвят
но на дрехите цветове са супер сладки
само можеби малко косата не ми се връзва с този тъмен цвят
но на дрехите цветове са супер сладки
Shinshoku- Ретард
-