Spider man
+9
Elune Be Praised*
Little.Vampire
Kreator
~Devil May Cry~
What's up?
{Bloody.Rose}
Façade
-Obi
Drama.Queen
13 posters
Spider man
Спайдър-Мен или Човека-паяк (на английски: Spider-Man) е измислен супергерой на Марвел Комикс, създаден от писателя Стан Лий и художника Стив Дитко. Появил се за пръв път в Amazing Fantazy бр. 15 през месец август 1962 г., той става един от най-популярните, трайни и разпознаващи се супергерои в света.
Когато Спайдър-Мен за пръв път е тиражиран през 60-те, юношеските персонажи в комиксите за супергерои са били обикновено само помощници. Поредицата за Човека-паяк поставя ново начало, като представя герой, който самият е юноша, с чиито „себеобземания с отблъскване, неадекватност и самотност“ млади читатели могат да се свържат.[1] Оттогава Спайдър-Мен се е появява в различни медии, между които няколко анимационни и игрални телевизионни сериала, в кратки рисувани истории по вестниците и в успешна поредица филми, премиерата на третия от които беше на 4 май 2007 г. (в България и САЩ).
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
Re: Spider man
хех,аз вчера пак го изгледах покрай сестрата
и открих ,че още ме радва :icon_bigrin:
и открих ,че още ме радва :icon_bigrin:
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
емз зависи за коя версия говорим мен ме радва това дето го дават по джетикса иначе другите версии не ме радват :ballon:
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Охххх Паркър Питъров мн ме радва6е....ве4е го гледам само с братов4ед ми... :icon_bigrin:
Ооо...........мене ме радва бабето.......... :icon_bigrin: .....
What's up?- Терорист
-
Job/hobbies : ********
Humor : *********
Брой мнения : 667
Дата на регистрация : 23.03.2008
ва е велико...и всичките версии са страхотни....преди идна две годинки го лоф много, и ся покрай филмите пак..ем ко да се каже...тва кърти...
Kreator- Терорист
-
Job/hobbies : Лъркър от класа.
Character : An echo
Брой мнения : 1456
Дата на регистрация : 20.03.2008
Доста бях зарибена, и сега си ме кефи, весели са филмите... Да си призная - като малка купувах списанието...
Само мисля, че е време да измислят нова част...
Само мисля, че е време да измислят нова част...
Little.Vampire- Модератор
-
Job/hobbies : Goth & Vampires
Humor : Може ли да вечерям с теб?
Брой мнения : 2313
Дата на регистрация : 07.11.2008
Анимацията става, убивах времето с нея докато гледах Cartoon Network иначе игралнит филни, съкват хард =)
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Беше сред любимите ми, но вече не е.
Vampire_Love- Терорист
-
Брой мнения : 172
Дата на регистрация : 07.05.2009
Спайдър мен къртиии! Като малка не съм го гледала заради "момичешки и момчешки детски" (омфг! Е, не че не съм си гледала "момчешките" анимета и тогава.) ама ся мн ме радва. :icon_bigrin:
Това беше едно от най-интересните анимации, е поне докато бях малък, но все още ме радва особено VENOM xDD
Последната промяна е направена от smal на Пон 14 Юни 2010, 15:35; мнението е било променяно общо 1 път
Уеллл - има си филм , има си и игри - амммм харесвало ми е преди - но сега не ми се гледа него. Приключил съм със Спайдър Мен , каквото е било - било. :icon_bigrin:
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите