[Shounen-ai] Junjo Romantica
+18
Shinshoku
Eyes On Fire
Plug in,Baby~
Ayumu_chan:P
CLC-san
Façade
Vampire_Knight_Rima
...{Izumi Hyuuga}...
Ishida_Hatake
† Akumu-chan †
akira
c0lourblind-
Darklady
Blackie.
Cocaine`
Enery
Drama.Queen
{Bloody.Rose}
22 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: [Shounen-ai] Junjo Romantica
ааа кърти отвсякъде. Много са сладки. И първи и втори сезон са чуднички, но според мен първи е по-добър
Ayumu_chan:P-
Брой мнения : 51
Дата на регистрация : 05.02.2009
Начина,по който свърши втория изобщо не ми хареса ^^'
Така де - последния еп не ми хареса
Ще ги съдя!!!
- Spoiler:
- Дееба,не се изчукаха нито един път =_='
Ще ги съдя!!!
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
imm0rtaL написа:Начина,по който свърши втория изобщо не ми хареса ^^'
- Spoiler:
Дееба,не се изчукаха нито един път =_='
Ще ги съдя!!!
Муа е съгласна..как може!!
Plug in,Baby~- Терорист
-
Брой мнения : 507
Дата на регистрация : 09.11.2008
http://anisubs-team.com/forum/viewtopic.php?t=24
Хора да ви кажа във замунда няма да можете да си го свалите щото има мн малко сийдъри, аз си намерих 1ви и 2ри сезон в друг сайт
ето линк
http://anisubs-team.com/search.php <-- за субтитрите на 10 стр някъде бяха
http://www.mininova.org/search/Junjou%2Bromantica/seeds <-- оттук моете да си го изтеглите по - бързо има повече сийдъри аз също ще сийдвам
Много са сладки
Хора да ви кажа във замунда няма да можете да си го свалите щото има мн малко сийдъри, аз си намерих 1ви и 2ри сезон в друг сайт
ето линк
http://anisubs-team.com/search.php <-- за субтитрите на 10 стр някъде бяха
http://www.mininova.org/search/Junjou%2Bromantica/seeds <-- оттук моете да си го изтеглите по - бързо има повече сийдъри аз също ще сийдвам
Много са сладки
Eyes On Fire-
Job/hobbies : guitar and vocals
Брой мнения : 55
Дата на регистрация : 03.01.2009
КЪДЕ ДА СИ НАМЕРЯ МАНГАТАААА.....
Eyes On Fire-
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
лол,още не съм го изгледала
изключително интересно ми е и го карам бавно за да има по-голямо удоволствие
трябва и манга да я рийдна
изключително интересно ми е и го карам бавно за да има по-голямо удоволствие
трябва и манга да я рийдна
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Винаги като гледкам това анименце се разтапям Такива са сладури , особено Мисаки
Yuuki-chan- Терорист
-
Job/hobbies : мии и тук не се сещам
Humor : А сетих се тук! Никакъв :д
Брой мнения : 167
Дата на регистрация : 18.04.2009
Съб 12 Юли 2008, 13:07
Сега е близо година по-късно..
Ивод: Едва ли ще го догледам някога. По-скоро окончателно го дропнах. Арта е ужасен бе, хора, как въобще имате нерви да го гледате с тия квадратни хора. Направо ходещи табуретки, леле.. Освен това историята с нищо не може да заинтригува. Това, което помня е, че
Sugarbloodsucker написа:в момента съм зациклила на това от 1 седмица и да ви кажа - ВЪОБЩЕ не ми допада
арта ми е странен, а историята безинтересна..
иначе съм на 4 епизод и ще се насиля да го догледам цялото.. или просто ще гледам нещо дурго и след време пак ще започна това
Сега е близо година по-късно..
Ивод: Едва ли ще го догледам някога. По-скоро окончателно го дропнах. Арта е ужасен бе, хора, как въобще имате нерви да го гледате с тия квадратни хора. Направо ходещи табуретки, леле.. Освен това историята с нищо не може да заинтригува. Това, което помня е, че
- Spoiler:
- пича отива да живее при оня другия и вземат, че правят секс.
е тва е уникалното анимее.. хДД спуках се от смях.. и при тва романтичните моменти може да са малко, но са си ухаа. за няколко дена го изгледахх.. двата сезона.
Eyes On Fire-
- Обичам гоо! Едно от най-добрите шонен-ай анимета, които съм гледала.
.:Daijobu desu - написа:Обичам гоо! Едно от най-добрите шонен-ай анимета, които съм гледала.
И се молим за 3ти сезон ^,.,^ <33
Shinshoku- Ретард
-
Абе, хора junjou romantica не е shounen ai, а си е чист яой. Вие гледали ли сте го изобщо и знаете ли какво означава Shounen ai
sexydiva4ka-
Брой мнения : 14
Дата на регистрация : 30.10.2010
sexydiva4ka написа:Абе, хора junjou romantica не е shounen ai, а си е чист яой. Вие гледали ли сте го изобщо и знаете ли какво означава Shounen ai
Ако беше яои, повечето онлайн уебове нямаха да го качват ;)
Не показват сцените в детайли нали? Може да има джиджи-биджи но не показват какво точно е, а самo от страни, или звуци и т.н., следователно се причислява към Shounen-ai.
anywhooo...~Все още се надявам на 3-ти сезон до колкото знам май имаше новини за догодина или нещо от сорта.
Shinshoku- Ретард
-
Maple ₲unman написа:sexydiva4ka написа:Абе, хора junjou romantica не е shounen ai, а си е чист яой. Вие гледали ли сте го изобщо и знаете ли какво означава Shounen ai
Ако беше яои, повечето онлайн уебове нямаха да го качват ;)
Не показват сцените в детайли нали? Може да има джиджи-биджи но не показват какво точно е, а самo от страни, или звуци и т.н., следователно се причислява към Shounen-ai.
anywhooo...~Все още се надявам на 3-ти сезон до колкото знам май имаше новини за догодина или нещо от сорта.
Добре де, аз не мисля, че junjou romantica e shounen ai, а можеш ли да ми кажеш Okane Ga Nai какъв стил е. Видях, че си писала в темата на uragiri и можем ли да ги сравним двете анимета ( говоря за uragiri и junjou) Изобщо не. Това е за сега от мен
'Uragiri' така и не го довърших защото честно казано ми стана изключително скучно (като изключим печените герои, без главния герои де, даже вече не му помня името, който е главана причина да го спра,защото адски ме дразни...да уточня онова с розовата коса, дето било момиче и т.н.), така че не мога да изкажа мнение за това какъв жанр е.
Има шоунен-ай с повече неща включени от други, но не показват ли сцените както са ( на пример 'Pico to Chiko' ако правилно му написах името, си е чисто яои, макар и да не ми беше по-вкуса). Даже ако хванеш едно доуждинши може да видиш разликата м/у яои мангата и шоунен-ай анимето.
'Junjo Romantica' просто показва малко повече от други анимета, заради което можеби си спечели толкова много фенове (на страна факта че историята е изключително приятна и забавна за гледане).
Но то не е яои, както и да го погледнеш.
Има шоунен-ай с повече неща включени от други, но не показват ли сцените както са ( на пример 'Pico to Chiko' ако правилно му написах името, си е чисто яои, макар и да не ми беше по-вкуса). Даже ако хванеш едно доуждинши може да видиш разликата м/у яои мангата и шоунен-ай анимето.
'Junjo Romantica' просто показва малко повече от други анимета, заради което можеби си спечели толкова много фенове (на страна факта че историята е изключително приятна и забавна за гледане).
Но то не е яои, както и да го погледнеш.
Shinshoku- Ретард
-
Страница 2 от 2 • 1, 2
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите