Любима книга
+18
Elune Be Praised*
Bloody Iti-sama
CriminaL Baby.
Megaphy
Kreator
LiДо4o_O
Cocaine`
black_warrior
Tzeentch God of Chaos
Tifa
Michiyo
{Bloody.Rose}
Shinshoku
Сасорита
...{Izumi Hyuuga}...
Ricchan ^^
What's up?
~|| Hoshina Utau ||~
22 posters
Страница 1 от 1
Любима книга
Любима книга с какво ви е впечатлила... ??? :ballon:
~|| Hoshina Utau ||~- Терорист
-
Job/hobbies : sleeping ... sleeping... and smoking
Humor : I'm already covered in blood and poison so I'll end it with my hands and go staight to hell...
Брой мнения : 358
Дата на регистрация : 07.04.2008
Re: Любима книга
"Отнесени от вихъра"...............просто е един различен свят ,в който се потопяш изцяло........ :icon_bigrin:
What's up?- Терорист
-
Job/hobbies : ********
Humor : *********
Брой мнения : 667
Дата на регистрация : 23.03.2008
Нямам все още. Много хартия съм изчела, но явно това просто не е моята страст. Говорят, че Граф Монте Кристо е мн хубава, ама ме мързи да изчитам два дебели тома от по 800-1000 стр Оо
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Препоръчвам ви "Без дом" на Хектор Мало. Малко е сърцераздирателна, много е готина и ми е любима. А Шифъра е първата книга, която бъквално ми спря дъха!!!! Щях да се задуша :icon_bigrin: :icon_bigrin: Който не ги е чел, многго губи
...{Izumi Hyuuga}...- Терорист
-
Job/hobbies : Да беснея и да купонясвам ^^
Humor : No comment. *Already dead from laughing*
Character : Selfish, stubborn
Брой мнения : 1245
Дата на регистрация : 08.06.2008
" Ад " на Данте
Сасорита-
Брой мнения : 8
Дата на регистрация : 27.06.2008
много се накефих на книгата на Дан Браун "Шифърът на Леонардо" книгата мн ме заплени но филма SUX Също така любима ми е "Тайната градина" (не помня авторът)
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
100% Akatsuki Pants написа:
Също така любима ми е "Тайната градина" (не помня авторът)
Емз и на мен..на Франсис Бърнет е...
Др ми любими са... `Уроци по целуване`..и др книжки от поредицата..авторчету е Луис Ренисън
`†`Bloody Rose`†` написа:
Др ми любими са... `Уроци по целуване`..и др книжки от поредицата..авторчету е Луис Ренисън
И аз я четох тая боза.....крайно съм разочарована, там все едно и също се повтаря....
Обаче бих ви препоръчала Хрониките на Спайдъруиг. Филма не го знам как се е получил, обаче книжленцата са интересни!
...{Izumi Hyuuga}...- Терорист
-
Job/hobbies : Да беснея и да купонясвам ^^
Humor : No comment. *Already dead from laughing*
Character : Selfish, stubborn
Брой мнения : 1245
Дата на регистрация : 08.06.2008
"Брулени Хълмове" на Емили Бронте ми държи първото място.
Иначе "Александър Първи" на Анри Троая, "Железният крал" на Морис Дрюон, "Под игото" на Иван Вазов. Мхм... "Историкът" (Елизабет Костова май беше), "Дързост и Предразсъдъци" (забравих авторът), "Малки жени+малки мъже+добри съпруги+синовете на Джо". Това са най-най-главните май.
Забравих да кажа - "Война и мир" ама в оригинал, на Толстой.
Иначе "Александър Първи" на Анри Троая, "Железният крал" на Морис Дрюон, "Под игото" на Иван Вазов. Мхм... "Историкът" (Елизабет Костова май беше), "Дързост и Предразсъдъци" (забравих авторът), "Малки жени+малки мъже+добри съпруги+синовете на Джо". Това са най-най-главните май.
Забравих да кажа - "Война и мир" ама в оригинал, на Толстой.
На първо място "Роза през зимата" от Катлий Уидиуиз. След нея определено е първия том на "Малазанска книга на мъртвите" от Стивън Ериксън. Ъм... "Землемория" на Урсула Ле Гуин..."Три желания" на Барбара Делински.... "Граф Монте Кристо" на Александр Дюма...И една мн мн стара книга на английски " Till night fals down" от Хейс Уаизик. И...спирам дотук, че мога да си изброявам цял ден.
Tifa- Reputation : 0
Брой мнения : 50
Дата на регистрация : 14.07.2008
ерм чел съм доста книги на тематика древни магии и вълчебни сещества редом с научната фантастика но за жалост си спомням само 1 заглавие вмомента
Властелина на пръстените яка книга вмоемнта съм на една книга озагалвена The Grey Knights прочел съм само 2 глави ама ми харесва
Властелина на пръстените яка книга вмоемнта съм на една книга озагалвена The Grey Knights прочел съм само 2 глави ама ми харесва
Tzeentch God of Chaos- Терорист
-
Job/hobbies : Sorcery, Machiavellian scheming, Power craving and Subtle Manipulation
Брой мнения : 828
Дата на регистрация : 21.01.2008
Чела съм доста книги... тея дето ни ги дават в даскалото са тъпи ... много красива книга е "Братята с лъвски сърца" ,а Хари Потър са страхотна поредица само че не ми харесва че ми убиха Сириус Блек,Фред Уизли,Дъмбълдор даже и за Снейп ми беше жал безобразие!! :icon_evil:
Ем нито една книга не ми е харесала ТОЛКОВА много .. освен книгата на Уич ^^
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
ТО + Сейлъмс Лот от Стивън Кинг. Страхотни Хорорчета, дето не са страшни. Сиг съм, че има много по страшни книжлета, ама тея двете просто...
Kreator- Терорист
-
Job/hobbies : Лъркър от класа.
Character : An echo
Брой мнения : 1456
Дата на регистрация : 20.03.2008
- Пърси Джаксън и Боговете на Олимп
- Белият Бим, Черното Ухо
- Ерагон
- Мизъри
- Белият Бим, Черното Ухо
- Ерагон
- Мизъри
Последната промяна е направена от Megaphy на Чет 19 Яну 2012, 18:13; мнението е било променяно общо 1 път
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
"Сейлъмс Лот" - Стивън Кинг
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
Доста книги съм прочела главно фентъзи и най-любимите ми поредици в момента са:
1.Хари Потър()накъде без него? :icon_bigrin: )
2.Колелото на времето
3. Twilight(то май няма общо име за поредицата ама аз съм свикнала да я наричам така )
1.Хари Потър()накъде без него? :icon_bigrin: )
2.Колелото на времето
3. Twilight(то май няма общо име за поредицата ама аз съм свикнала да я наричам така )
Bloody Iti-sama-
Job/hobbies : killings
Humor : В смисъла на смисъла няма никакъв смисъл,но точно в това има най-голям смисъл...
Брой мнения : 110
Дата на регистрация : 07.09.2008
"Брулени Хълмове" на Емили Бронте!
nevitu- Терорист
-
Брой мнения : 349
Дата на регистрация : 28.12.2009
Вкусовете ми явно доста са се изменили от предното ми мнение :D За сега любима ми е цялата четирилогия за Ханибал Лектър на Т. Харис. Ако трябва да избирам обаче - определено "Мълчанието на агнетата". Няма толкова интересна, брутална и напрегната книга просто.CriminaL Baby. написа:"Сейлъмс Лот" - Стивън Кинг
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
CriminaL Baby. написа:Ако трябва да избирам обаче - определено "Мълчанието на агнетата". Няма толкова интересна, брутална и напрегната книга просто.
+1 за "Мълчанието". Обичам "Властелинът на пръстените", "Аз, Роботът", поредицата "Особени сезони" на Кинг и "Лолита". Ако трябва да съм честна ми харесва и "Парижката Света Богородица" и "Ана Каренина", ама къде ми е бил акъла да ги чета в 7 клас - не знам. Планирам да ги прочета отново и ще едитна ако спадат към по-горните =D
"Пътеводител на галактическия стопаджия" на Дъглас Адамс и изобщо цялата поредица.
peek-a-boo-
Брой мнения : 25
Дата на регистрация : 30.07.2012
Мизъри
consfearacy-
Брой мнения : 47
Дата на регистрация : 10.07.2013
Similar topics
» любима карта
» последната книга,която прочетохте?
» Последната книга, която си купихте?