Air Gear
+13
Isi-chan
Elune Be Praised*
`†`ShInIgAmI`†`
Little`DeviL
Shinshoku
emeto
~|| Hoshina Utau ||~
~|~Crazy_kid~|~
Kreator
Shivers
Drama.Queen
{Bloody.Rose}
Ricchan ^^
17 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Air Gear
Супер яко аниме! Много ме радва, че има и много смях, и по-сериозни моменти. И Агито рулз отвсякъде! ^^
Isi-chan-
Job/hobbies : Drawing ;P
Брой мнения : 90
Дата на регистрация : 20.06.2008
Не може аниме и манга да се сравняват, все пак си има разлики между едното и другото, много мразя някой като почне да ми ги сравнява, не може да са 1:1...Мене анимето ми е любимото, не зависимо как е направено за мен е велико, има смисъл в него, смешно е същевременно много сериозно, човек може да се замисли като го гледа :)
Просто за мен си ми остава ТОП 1
Просто за мен си ми остава ТОП 1
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Абе тва аниме чак съм го сънувала
от тук може да си вадите изводите
от тук може да си вадите изводите
Ayumu_chan:P-
Брой мнения : 51
Дата на регистрация : 05.02.2009
Не знам, обаче съм само на 4 еп и се сцепих да се хиля
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
BookwoRm написа: Не знам, обаче съм само на 4 еп и се сцепих да се хиля
Нали Страхотно аниме Просто, каквото и да говорят анимето просто е страхотно
Shinshoku- Ретард
-
`†`ShInIgAmI`†` написа:Little`DeviL написа:Анимето е забавно и готино.Ама още съм в началото :getr:
+1
И аз...
Ама е суперскоооо!!!!
Little.Vampire- Модератор
-
Job/hobbies : Goth & Vampires
Humor : Може ли да вечерям с теб?
Брой мнения : 2313
Дата на регистрация : 07.11.2008
- Spoiler:
- Spitfire умира!Защо,защо,защо!Ще почна да чета мангата мамка му!
Shinshoku- Ретард
-
Anime N7 в класацията ми. Страхотно беше, жалко, че няма продължение.
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Защо the fuck, гласът на Агито е женски? o_o Иначе Буча ми е любимец, тоя просто ме убива
Enery- Ретард
-
BookwoRm написа:Защо the fuck, гласът на Агито е женски? o_o Иначе Буча ми е любимец, тоя просто ме убива
Женски? С японски дуб ли е? Аз го имам с английски дуб и там не е женски. Там е бахму ми изродския глас мноу ме кефи с английски но искам да го гледам и на японски =3
Последната промяна е направена от -Storm.Fucker- на Пет 27 Мар 2009, 21:28; мнението е било променяно общо 1 път
Shinshoku- Ретард
-
Мда, японски е.. и съм сигурна, че е женски глас, не че той не ми прилича на момиче, но това е отделен въпрос..
Анимето е хипер смешно, чак си заслужава да го гледам в 7 сутринта
Анимето е хипер смешно, чак си заслужава да го гледам в 7 сутринта
Enery- Ретард
-
Може би защото в мангата Агито е момиче
Не си го гледала с джап дуб о.о А трябва, страхотен е каст-а
Не си го гледала с джап дуб о.о А трябва, страхотен е каст-а
-
Ми теглих го от един торент и той беше с английски дуб Странното е че чета мангата и ми показва че Агито е момче, а някой казват че е момиче И ся къв му е пола не знам
Shinshoku- Ретард
-
Ъъъ.. аз се обърках. Те по - нататък не стават ли двама? Или само аз така съм дочула/разбрала? Тъъ.. все си мисля, че е момиче >_< просто фейса му ми прилича
Enery- Ретард
-
В анимето е момче, в мангата е момиче и да, двама са
-
А? Ми те са Агито и Акито а.к.а. един и същи човеК Акито когато "властва" над тялото адски прилича на момиче, но когато е Агито си е 100% момче Физиономийката се променя при промяната на личността :) Но аз ще си го приема за момче...нем..аи смеска >_<
Shinshoku- Ретард
-
Nao-senpai ^^ написа:В анимето е момче, в мангата е момиче и да, двама са
Аз го виждам като момче в мангата >_< Имам ги вече 2 манги даже си купих за да се подсигоря, и е момче, имаше парт където беше с отворена риза и немаше нещата които ние имаме Така че не знам,...момче е за мен (и в анимето и в мангата)..
Shinshoku- Ретард
-
Аа, има раздвоение на личността. Хаха, баси якото аниме, той затова ли е с усмирителна риза? Не сериозно, малко не схващам някои неща, но ще си ги изясним, сигурна съм!
Enery- Ретард
-
Някои са плоски-Storm.Fucker- написа:Nao-senpai ^^ написа:В анимето е момче, в мангата е момиче и да, двама са
Аз го виждам като момче в мангата >_< Имам ги вече 2 манги даже си купих за да се подсигоря, и е момче, имаше парт където беше с отворена риза и немаше нещата които ние имаме Така че не знам,...момче е за мен (и в анимето и в мангата)..
+ забележи "Тя е моя", една потребтелка си бе заплюла Акито/Агито от мангата
-
Nao-senpai ^^ написа:Някои са плоски-Storm.Fucker- написа:Nao-senpai ^^ написа:В анимето е момче, в мангата е момиче и да, двама са
Тя си го заплю щото аз и бях подхвърлила че май е момиче :)
Нееее, момче си е сигурна съм защотото сега я гледам мангата и блузата му е отворена и е с момчешка униформа ^^
Shinshoku- Ретард
-
Според мен е момиче и това е една от многото разлики между мангата и анимето, за които мрънкат всезнайковците фенове
-
Nao-senpai ^^ написа:
Някои са плоски
Ъм, Стани да не говориш за Рьому ?
Ъм, тя не е от Air Gear и аз като я видях за първи път мислех, че е Агито, ноо.. тя е от Ikkitousen, егати копират.
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
Не, не говоря за нея. В темата не бе прикрепена снимка към Агито/АКито от мангата.
-
Има слухове за втори сезон и филм! направо,това е най-хубават новина която съм имала от толкова отдавана! знам че е само слух, но това аниме ми е ТОП 1 , и не можах да се сдържа като чух за това, и даже има петиция ето тук~> http://www.petitiononline.com/jpk57100/petition.html
>_<
ако има втори сезон ще си умра от кеф! защо винаги любимите ми аниме са спряни! >_<
остана ми само 07-Ghost да си ме радва...не че не мога да намеря и др анимета де, но никое няма да може да ми замести Air Gear..дори колкото и да съм вманиачена в 07-Ghost,все още Air Gear ми е ТОП 1 ЕВЪР!!!!
манга така и продължава, иии..просто искам продължение Т–Т
Говори се и за филм...но това са само слухове де
И да...Агито/Акито е МОМЧЕ =)
>_<
ако има втори сезон ще си умра от кеф! защо винаги любимите ми аниме са спряни! >_<
остана ми само 07-Ghost да си ме радва...не че не мога да намеря и др анимета де, но никое няма да може да ми замести Air Gear..дори колкото и да съм вманиачена в 07-Ghost,все още Air Gear ми е ТОП 1 ЕВЪР!!!!
манга така и продължава, иии..просто искам продължение Т–Т
- Spoiler:
- well i feel like their should be a second i mean
ikki-king?
genesis-gone?
and everone else......anything....
also tho i heard that last episode being called 25/75 and there was gonna be a second (and maybe 3rd) season but i doubt they will do 50 more eps maybe a total of 50 (maybe)
- Spoiler:
- It's more or less a coin flip, since Air Gear didn't have the best turn out for season one there wasnt enough support for them to have a huge want to create a season two. Though since Air Gear is quiet quickly begining to rise up with fandom there is a good chance we will see a season two as long as this keeps up(and for those who don't know Anime Vol 1 is released in North America Feb 6th xd). And even if they decide to make a season two we'll have to wait since the manga needs to further. Well thats all the info I have you can PM or Email me if theres more questions.
Говори се и за филм...но това са само слухове де
И да...Агито/Акито е МОМЧЕ =)
Shinshoku- Ретард
-
Ricchan ^^ написа:
5. Ще има OVA по Air Gear, която ще излезе на 17 ноември 2010. Озаглавена е Air Gear: Break on they sky, като ще покрива 18 том от мангата, включващ битката межди Икки и Ринго. Студиото няма да бъде Toei Animation, известно ни още като студиото, което прецаква... pretty much everything, а ще бъде Satelight. Ето ви и трейлър. Говори се, че OVA-та може да бъде последвана и от втори сезон при добри продажби.- Източник
Какви ли не новини нямах тази седмица но мога да кажа че това ми беше най-изненадващата. Дори и в най-смелите си мечти не мислех че ще правят още нещо по Air Gear. *freaks out*
Арта изглежда много по-добър *duh diff studio* (най-вече като гледам Икки), но от толкова кратък и бърз трейлър нищо не може да се види за това с мнението ми до тук. Радвам се че ще покажат битката им *epic*, но наистина се надявам на пълен re-make D; Дано OVA-та събере повече зрители че евентуално *мечтае си* да се сетят за ри-мейк.
Тези които тръгнат да гледат така нареченото ''аниме'' по мангата pretty much drop it...и не ги обвинявам, анимето е пълен провал в сравнение с мангата. Не само историята но и арта и героите и всичко.
Като заключение....OMFGWTFBBQ! Can`t wait :3
Shinshoku- Ретард
-
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 2 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите