My Arts
+27
smal
Megaphy
Nessie
Koufuku ;3
c0lourblind-
Midnight_Sun
- N a g i s a -
skindrawer
Rena-Zlat
Cocaine`
Sinner
Little.Vampire
Isi-chan
Mad.Soul
Façade
Shinshoku
Ricchan ^^
Drama.Queen
What's up?
Blackie.
~Devil May Cry~
Tzeentch God of Chaos
{Bloody.Rose}
CriminaL Baby.
~|~Crazy_kid~|~
Enery
vegetastef
31 posters
:: Разни :: Форумно творчество :: Арт и amv
Страница 4 от 5
Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: My Arts
Drama.Queen написа:УОУ! Мислех да ти пратя ЛС, но ще те питам тук. Имаш ли интерес да ми помогнеш с "рисуването" на първата ми книга? По - добра си от мен, а наистина ми се иска да мога да видя книгата си в манга вариант :3 Още повече след като видях Мику :3
Ами добре, но грешиш за едно. Аз не съм момиче, може би заради аватара ми се получава това недоразумение. Не съм редовен във форум и не знам каква ще бъде книгата ти.
vegetastef написа:Drama.Queen написа:УОУ! Мислех да ти пратя ЛС, но ще те питам тук. Имаш ли интерес да ми помогнеш с "рисуването" на първата ми книга? По - добра си от мен, а наистина ми се иска да мога да видя книгата си в манга вариант :3 Още повече след като видях Мику :3
Ами добре, но грешиш за едно. Аз не съм момиче, може би заради аватара ми се получава това недоразумение. Не съм редовен във форум и не знам каква ще бъде книгата ти.
О, извинявай :3 Ще ти пратя ЛС (=
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
Последната промяна е направена от vegetastef на Сря 01 Яну 2014, 11:38; мнението е било променяно общо 1 път
Тази на Азис направо ме накара да се смея! Иначе тази ми е любима : http://vegetastef.deviantart.com/art/Elfen-Lied-Lucy-sketch-337712628?q=in%3Ascraps%20sort%3Atime%20gallery%3Avegetastef&qo=5
-
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Днес нарисувах тази рисунка, но не успях да я завърша. И не знам как да я завърша. :(
Последната промяна е направена от vegetastef на Сря 01 Яну 2014, 11:39; мнението е било променяно общо 1 път
Защо да е недовършена?
-
Защото рисунката наистина не е завършена. :) Полата трябва да я направя по-обемна, трябва да нарисувам че да има гънки, светлосенки и т н.. Леглото не е завършено напълно, тоест трябва да направя така че е плат и да има гънки. Освен това тия шарки дето съм ги направил май съм объркал перспективата, знам ли.
Сега го виждам!
За полата: може да повдигнеш края по краката и да задълбочиш сенките (= За постелята нямам идея. Също забелязах, че сянката й по одеялото изглежда огледална (=
За полата: може да повдигнеш края по краката и да задълбочиш сенките (= За постелята нямам идея. Също забелязах, че сянката й по одеялото изглежда огледална (=
-
.
Последната промяна е направена от vegetastef на Сря 01 Яну 2014, 11:39; мнението е било променяно общо 1 път
Много е добре (= На мен ми харесва (:
-
О! Направил си бретона на една страна! Страхотно! Виж, че е много добре така (=
И фона си го бива (= Харесва ми.
И фона си го бива (= Харесва ми.
-
Благодаря. Това за бретона го научих от теб. Това е едва втора детайлна скица в аниме стил. А това е първата детайлна скица. Не знам дали я помниш. Вече само такива скици ще правя. Не знам кое ме накарало да не рисувам детайли.
.
.
Имам някакъв смътен спомен, че това съм го виждала оцветено (= Обичам, когато бретона е на страни. Придава друг вид на лицето (=
Между другото, забелязвам, че нещата, които ги рисува за мен са в различен стил (до някъде) от тези, които рисуваш нормално за себе си. Замислял ли си се защо? Мисля, че много те притискам и ако те оставя да работиш на спокойствие ще имаме повече успех, защото последната ти скица е страхотна.
Бтв, пробвал ли си на рисуваш различни очи?
http://fc08.deviantart.net/fs70/i/2010/338/c/7/anime_eyes_by_skelly_monpierre-d348fqe.jpg
http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2012/264/e/7/anime_eyes_by_inemezida-d5fevc2.jpg
И тук, това е скица от гууглето http://th07.deviantart.net/fs71/PRE/i/2012/277/b/a/anime_eyes_close_up_by_rediceryan2-d5gfq4b.jpg но мисля, че по - детаилните неща изглеждат по - добре, може би трябва да пробваме нещо като последната ти скица.
Харесва ми косата, но още изглежда статична дори и с кичурите, ако добавиш вятър и сенки, които да й дават живот може да стане по - добре. Просто така си го представям.
Иии.... пак се отплеснах и нищо не излезе освен огромен пост и никакъв смисъл :д
Между другото, забелязвам, че нещата, които ги рисува за мен са в различен стил (до някъде) от тези, които рисуваш нормално за себе си. Замислял ли си се защо? Мисля, че много те притискам и ако те оставя да работиш на спокойствие ще имаме повече успех, защото последната ти скица е страхотна.
Бтв, пробвал ли си на рисуваш различни очи?
http://fc08.deviantart.net/fs70/i/2010/338/c/7/anime_eyes_by_skelly_monpierre-d348fqe.jpg
http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2012/264/e/7/anime_eyes_by_inemezida-d5fevc2.jpg
И тук, това е скица от гууглето http://th07.deviantart.net/fs71/PRE/i/2012/277/b/a/anime_eyes_close_up_by_rediceryan2-d5gfq4b.jpg но мисля, че по - детаилните неща изглеждат по - добре, може би трябва да пробваме нещо като последната ти скица.
Харесва ми косата, но още изглежда статична дори и с кичурите, ако добавиш вятър и сенки, които да й дават живот може да стане по - добре. Просто така си го представям.
Иии.... пак се отплеснах и нищо не излезе освен огромен пост и никакъв смисъл :д
-
Грешиш. Не си ме притискала. Преди години хората са ми казали че рисувам странни очи. Защо мислиш че някои от хората са ми казали да зарежа анимето? Аз не искам да зарежа мангата. Бих зарязал всякакъв друг стил, но не мангата. Тези линкове дето си ги постнала, точно тези очи са типични за мангата. Разбира се че ще ги пробвам. А за последната скица си права за косата. Не само косата е статична, самата поза също е статична. Това за детайлите доколкото си спомням преди година една моя колежка от един форум(няма нищо общо с анимесбг) ми е казала че прекалявам много с детайлите. Сега като гледам аниме рисунките ми, лицата май ги правя еднакви. Всички са закръглени, няма продълговати лица. Трябва да се опитам по някакъв начин да разчупя нещата ми.
Ами освен с различни очи можеш да пробваш и с различни стилове коса, различна форма на лицето (=
-
.
На мен ми харесва. Дано да я завършиш (:
-
Малко се съмнявам да я завърша преди празниците. :D Истината е че ми трябва още умения с фотошопа.
Фотошопа не е труден веднъж като схванеш основното (= Аз използвам само няколко четки като рисувам, те стават за абсолютно всичко (:
-
Последната промяна е направена от vegetastef на Сря 01 Яну 2014, 11:40; мнението е било променяно общо 1 път
Това ме накара да се засмея :д
-
Рисуваш супер.. От дълго време ли го правиш? Последна скица е супер ама ако я оцветиш ще стане наистина красива с всички светлосенки и прочие. Разгледах почти всичките ти рисунки има една на Клеопатра правил си я с акварелни моливи нали ? Иии такова на какви листи рисуваш обикновенно? Има едни такива по дебели на тях се получава супер ефект ако ползваш HB. Не съм сигурна как точно се казваха на Български ама ще проверя. Кой номер молив си използвал за последна скица?
nevitu- Терорист
-
Брой мнения : 349
Дата на регистрация : 28.12.2009
nevitu написа:Рисуваш супер.. От дълго време ли го правиш? Последна скица е супер ама ако я оцветиш ще стане наистина красива с всички светлосенки и прочие. Разгледах почти всичките ти рисунки има една на Клеопатра правил си я с акварелни моливи нали ? Иии такова на какви листи рисуваш обикновенно? Има едни такива по дебели на тях се получава супер ефект ако ползваш HB. Не съм сигурна как точно се казваха на Български ама ще проверя. Кой номер молив си използвал за последна скица?
Ето я цветната версия на последната скица. За съжаление не се получи както аз исках.
http://vegetastef.deviantart.com/art/fast-food-wip-348255916
Аз използвам само моливите HB и B и машинописни листове. За рисунката Клеопатра съм използвал обикновени цветни моливи. Нямам акварелни моливи.
.
Последната промяна е направена от vegetastef на Сря 01 Яну 2014, 11:40; мнението е било променяно общо 1 път
Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
:: Разни :: Форумно творчество :: Арт и amv
Страница 4 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите