Black Lagoon
3 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Black Lagoon
Черна Лагуна' е името на японска манга и аниме създадено от Реи Хирое. Сюжетната линия следва живота на група наемници познати като Групата Лагуна, които внасят и изнасят контрабанда из моретата на Югоизточна Азия. Техния базов лагер се намира във въображаемия град Роанапур в Тайлан. Техния транспорт е катера ''Черна Лагуна''. Групата Лагуна прави бизнес с различни клиенти, но е в особенни приятелски отношения с руския престъпен синдикат Хотел Москва. Мисиите, които изпълняват варират от бясни престрелки през ръкопашен бой до морски битки на различни места в югоизточна Азия. Членовете на Групата Лагуна прекарват свободното си време Жълтият Флаг, бар в Роанапур.
екипажа:
Леви доставя силата на Черната Лагуна. Бива я с оръжията, но не и с хората.
Рок''' е японски офис работник, който се присъединява към екипажа на Черната Лагуна, след като го отвличат. Рок обикновено не се бие, но е отличен преводач и посредник.
Дъч е лидера на "търговската компания" Лагуна. Той кара катера Черна Лагуна и съгласува деиствията на екипажа.
Benny е гений на електротехниката. Той е техническа експерт на отбора.
Re: Black Lagoon
Много якинко..ама може ли да ми разкажеш последните 2 епизода..че ме мълзи да ги сваля...
Значи това ми е едно от любимите анимета. Revy ми е любимка, Хотел Москва или по-точно Балалайка също много ме радват и Рок също ми харесва :lol!:
Един от любимите ми моменти е там където Revy и прислужницата не и помня името се биха
УУ последните епизоди не ги помня одавна съм ги гледала и честно да ти кажа не си ги спомням.
Един от любимите ми моменти е там където Revy и прислужницата не и помня името се биха
УУ последните епизоди не ги помня одавна съм ги гледала и честно да ти кажа не си ги спомням.
Аууууу адското аниме .. и Леви .. тоталната мацка .... като цяло е супер .. забавление на 100 % :Д
Apathy- Терорист
-
Брой мнения : 818
Дата на регистрация : 16.06.2008
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите