Hell girl / Jigoku Shojo
+4
Liquid Sugar
{Bloody.Rose}
Façade
Drama.Queen
8 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Hell girl / Jigoku Shojo
Hell Girl (地獄少女, Jigoku Shōjo?), also known as Jigoku Shoujo: Hell Girl in Animax Asia's English-language television broadcasts,[1][2] is an anime series, produced by Aniplex and Studio Deen. It premiered across Japan on numerous television stations, including Animax, Tokyo MX, MBS and others, between October 4, 2005 and April 4, 2006. Following the success of the first season, the series was followed soon after into a second, Jigoku Shōjo Futakomori (地獄少女 二籠, Jigoku Shōjo Futakomori?), which premiered October 7, 2006 across Japan on Animax.[3] A live-action television series adaptation started airing in Japan on Nippon Television from November 4, 2006.[4] A third season of the anime, further continuing the series, was first announced on the mobile version of the series' official website Jigoku Tsūshin.[5] The official title of the third season was announced to be Jigoku Shōjo Mitsuganae (地獄少女 三鼎, Jigoku Shōjo Mitsuganae?).[6]
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
Re: Hell girl / Jigoku Shojo
не съм го гледала може да го видя някой слънчев ден
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
не е лошо,на мен ми хареса ^^
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
Анимето е хубаво и историята е много интересна. Кара те да се замислиш за живота или по-точно как трябва да живееш и да се стараеш да не допускаш грешки, въпреки, че това много рядко се случва. Също и главния замисъл и това около, което се върти анимето и същността на историята - отмъщението. Наистина го определям като едно от най-поучителните анимета. Струва ми се, че в първия сезон има голям застой или по-точно - едно и също действие се повтаря многократно, което до голяма степен е дразнещо, но пък във втори вече има развитие и наблюдааме как всичко се връща. Финала е до определена степен депресиращ и малко брутален, но може би за по-добро.
Liquid Sugar-
Брой мнения : 110
Дата на регистрация : 06.10.2008
Една съученичка ми говори всеки ден за това аниме,даже ми нарисува гроинята (т.е. Хел Гърл) и мисл да го изгледам
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Колко жалко,че историята не се върти около нея =/// иначе радва.....дори прокълнах класната
Изгледах един епизод и мога да кажа, че анимето ми харесва. :]
Има хубав арт, а и историята е поучаваща. Ще продължавам да го гледам.
Има хубав арт, а и историята е поучаваща. Ще продължавам да го гледам.
Koufuku ;3- Зарибен
-
Job/hobbies : Eating cookies and listening to music. ^^
Humor : Aaaawwwww yyyyyeaaaaaaaa !
Брой мнения : 2056
Дата на регистрация : 27.05.2008
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите