Bleach
+18
xYoshix
sL1ck
Amane-chan
Phazerothh
Сакура Харуно
Apathy
Elune Be Praised*
Liquid Sugar
Ishida_Hatake
Shinshoku
LzpreslaV
-vip-
CriminaL Baby.
I'm Just a kid! :(
b3b0linka
Drama.Queen
Kreator
Ricchan ^^
22 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Bleach
Toй вече е излязъл, но не се знае кога ние ще можем да го гледаме. Според мен ще е края на 2009-та, някъде... Иначе точни сведения нямам.
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
Ryuugu Rena ~ написа:Toй вече е излязъл, но не се знае кога ние ще можем да го гледаме. Според мен ще е края на 2009-та, някъде... Иначе точни сведения нямам.
Kaк ще доживея до тогава Тоя филм изключително много искам да го гледам. Само като гледах трейлърите направоо.....damn...
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Новия епизод просто... MONSTER BOOBIES lmfao
Най-сетне ще ни покажат истинските битки кяяяя~ HALIBEL
Нямам търпение
Най-сетне ще ни покажат истинските битки кяяяя~ HALIBEL
Нямам търпение
Shinshoku- Ретард
-
Връщам си думите назад,опенинга ме кефи (въпреки че все още не ми харесва как са нарисували Орихиме и Рукиа ) както и да е...Новия епизод много ме израдва просто ще бъде страшна битка немам търпение (ест) за ХАЛИБЕЛ
Shinshoku- Ретард
-
Ох, нямам търпение за следващия епизод!
Иначе новия опънинг рулз! Много ми харесва и ми стана един от любимите.
ПС: Да се молим, че няма да ни пуснат някой филър след 1-2 епизода.
ППС: Рангику и Момо от опънинга рулират
Иначе новия опънинг рулз! Много ми харесва и ми стана един от любимите.
ПС: Да се молим, че няма да ни пуснат някой филър след 1-2 епизода.
ППС: Рангику и Момо от опънинга рулират
CriminaL Baby.- Ретард
-
Абе имам един спор с един фр относно Гримжоу.Не чета мангата и нищо не зна та....Гримжоу жив ли е? В смисъл нищо не дадоха за него след като Нойтора го удари
Shinshoku- Ретард
-
Maй не е жив... Ама и аз толкова знам, тия чаптъри не ги помня...
CriminaL Baby.- Ретард
-
уааааааааааа! дъ хел...остана ми една радост и тя е Халибел
но те все пак нищо не дадох дали диша или не но щом е в мангата...
изгубихвсякаква надеждa
но те все пак нищо не дадох дали диша или не но щом е в мангата...
изгубихвсякаква надеждa
Shinshoku- Ретард
-
Aма то и аз не съм много сигурна...
И все пак... Защо не убиха Химето?! Защо Гримджоу?
И все пак... Защо не убиха Химето?! Защо Гримджоу?
CriminaL Baby.- Ретард
-
Elunebepraised написа:Как искам най-накрая Халибел да се бие
+1 мой човек това го очаквам от толкова дълго времеее и от кога хленча за нея
Shinshoku- Ретард
-
100% е голяма мацка и май както изглежда, и меча върти доста добре(катаната де) та чакане, чакане ^^
Мн ме радва катаната ѝ ^_^ Абе изобщо Халибел е страхотна, уважавам само нея ,Нел и Гримжоу
п.п. най-ги обичам Нел и Халибел заедно <3
п.п. най-ги обичам Нел и Халибел заедно <3
Shinshoku- Ретард
-
ахам =3 каква мнагичка им бях видяла...очите ми останах там
опа май обърнах темата на юри сикусия
та за да не съм лош спамер по темата...Халибел щом се появи нещата ще станат по-интересни
та за да не съм лош спамер по темата...Халибел щом се появи нещата ще станат по-интересни
Shinshoku- Ретард
-
-Storm.Fucker- написа:ахам =3 каква мнагичка им бях видяла...очите ми останах там
Определено ще си плакна очите, когато почне да ги размята
Ся сигурно ще ни праснат някой филър и има да чааакаме
Не знам за вас, ама на мен Старк и Ями ми са най-интересни за момента от еспадата Който чете мангата знае защо. Нямам търпение да ги анимират чаптърите, стига наистина да не ни праснат филър. ^_^
- Spoiler:
- Халибел vs Тоширо, Бараган vs Сойфон и Кьораку vs Старк
Не знам за вас, ама на мен Старк и Ями ми са най-интересни за момента от еспадата Който чете мангата знае защо. Нямам търпение да ги анимират чаптърите, стига наистина да не ни праснат филър. ^_^
CriminaL Baby.- Ретард
-
На мен..ъхъм..както зазах ХАЛИБЕЛ я очаква с отворени обятия и да Старк е интересен (не чета мангата но попринцип ми е интересен)...
но...за ся никой не може да ме отлепи от Халибе по смъртно
и се надявам да не дават филъри щото ще ми писне
i need Halibel
но...за ся никой не може да ме отлепи от Халибе по смъртно
и се надявам да не дават филъри щото ще ми писне
i need Halibel
Shinshoku- Ретард
-
Те квито са копелдаци, 100% ще ни натресат някакъв тъп филър Иначе, ако филърът е с каракурайзърите, няма да е толкова лошо Иначе, аз очаквам да анимират чаптърите, ама няма да кажа защо, щото ще е зверския спойл.
Както и да е, имам въпрос към тези, които са изгледали всички излезнали засега епизоди:
Коя битка от тези преди Turn back the pendulum ви е любима? (I mean, Byakuya vs Zomari, Kenpachi vs Nnoitra, Neliel vs Nnoitra or Mayuri vs Szayel Aporro)
Както и да е, имам въпрос към тези, които са изгледали всички излезнали засега епизоди:
Коя битка от тези преди Turn back the pendulum ви е любима? (I mean, Byakuya vs Zomari, Kenpachi vs Nnoitra, Neliel vs Nnoitra or Mayuri vs Szayel Aporro)
CriminaL Baby.- Ретард
-
няхахах
миии попринцип всичките битки си бяха супер..гледах ги няколко пъTи но можеби биткатан на Mayuri vs Szayel Aporro ми беше най-интересна просто Mayuri ме разби там признавам го за гения на века и смех колко искаш около него
миии попринцип всичките битки си бяха супер..гледах ги няколко пъTи но можеби биткатан на Mayuri vs Szayel Aporro ми беше най-интересна просто Mayuri ме разби там признавам го за гения на века и смех колко искаш около него
Shinshoku- Ретард
-
Учудвам се, че ще го кажа, но и на мен тази битка ми е любима
Нелиел срещу Ноитра - единствения недостатък е, че Ноитра не си освободи занпактото.
Бякуя срещу Зомари - всичкото хубаво, ама тоя Зомари не мога да го търпя Направо не можех да му гледам жалката мутра накрая...
Кенпачи срещу Ноитра - много се проточи и стана досадно...
П.С. Няма ли да се намери някой добър човечец, който да чете мангата?!!
Нелиел срещу Ноитра - единствения недостатък е, че Ноитра не си освободи занпактото.
Бякуя срещу Зомари - всичкото хубаво, ама тоя Зомари не мога да го търпя Направо не можех да му гледам жалката мутра накрая...
CriminaL Baby.- Ретард
-
Ryuugu Rena ~ написа:Учудвам се, че ще го кажа, но и на мен тази битка ми е любима
+1
просто не че останлите битки не бяха интересни но...просто не ме грабнаха толкова колкото Маюри и Апоро Битката на Биякуя си беше добре но и аз не можах да му гледам физиономията на простивника му (най-омразния ми еспада, хем грозен хем и противен, пакий занпактото му беше наистина жалко и тъпо) Така че този път Маюри побеждава татататаммм
А за мангата....имам много да наваксвам и ме мързи lazy ass ...
Shinshoku- Ретард
-
От 4-те битки с 4-те аранkара на Бараган *дано не му бъркам името* битката на Хисаги и Финкор най-ми хареса Това русото много ме израдва! Напомни ми на Апоро по психарския смях и усмивка Жалко че го утепа Ама както и да е...винаги по русите с дълги коси си падаM дъ хел
Защо оноBa голямото и грозното остан живо по-дълго *дето се бие с Икаку* не е честно ще трябва да му гледам смачканата физиономия още 1 еп ай де бе! искам ХАЛИБЕЛ!
Защо оноBa голямото и грозното остан живо по-дълго *дето се бие с Икаку* не е честно ще трябва да му гледам смачканата физиономия още 1 еп ай де бе! искам ХАЛИБЕЛ!
Shinshoku- Ретард
-
И тука ли сама си говоря бе?
Та както и да е....новия еп ме накефи...просто...най-сетно тоя противен Аранкар ми се разкара от погледа
Най-сетне ще видя как Халибел се бие И онова сладурче което е от "армията" на Барагар?! *пак му забравих името* ще се появи *хип хип урааа* от кога го чакам *е от както се почви де*
хайде да го отрпазниваме!
Та както и да е....новия еп ме накефи...просто...най-сетно тоя противен Аранкар ми се разкара от погледа
Най-сетне ще видя как Халибел се бие И онова сладурче което е от "армията" на Барагар?! *пак му забравих името* ще се появи *хип хип урааа* от кога го чакам *е от както се почви де*
хайде да го отрпазниваме!
Shinshoku- Ретард
-
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 2 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите