Наруто Хентай
+14
Shinshoku
Megaphy
ton4encento
...{Izumi Hyuuga}...
Fearless
~Devil May Cry~
-vip-
{Bloody.Rose}
c0lourblind-
Ricchan ^^
I'm Just a kid! :(
Drama.Queen
Exorcist
Tzeentch God of Chaos
18 posters
:: Аниме и манга :: Хентай
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Наруто Хентай
Пхъх,аз още съм против наруто хентая..но виж,против Наруто Яой,пхех,нямам нищо против .Защот все пак в Наруто всички "момиченца"(ако може така да ги наречем)са грозни(азбира се с изключение на Хинчето и Темари ^^)Защо да ми загрозяват гледкатаVicious написа:ъъ хора!?!
някои от вас са казвали,че не понасят хентай,пък пак са си пускали картинки и т.н.
?!
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
`{Black.Blood}` написа:Пхъх,аз още съм против наруто хентая..но виж,против Наруто Яой,пхех,нямам нищо против .Защот все пак в Наруто всички "момиченца"(ако може така да ги наречем)са грозни(азбира се с изключение на Хинчето и Темари ^^)Защо да ми загрозяват гледкатаVicious написа:ъъ хора!?!
някои от вас са казвали,че не понасят хентай,пък пак са си пускали картинки и т.н.
?!
Много точно казано!!!!!!!
...{Izumi Hyuuga}...- Терорист
-
Job/hobbies : Да беснея и да купонясвам ^^
Humor : No comment. *Already dead from laughing*
Character : Selfish, stubborn
Брой мнения : 1245
Дата на регистрация : 08.06.2008
Хмммм, моят мироглед е такъв... стига да е моя любима двойка съм ЗА :yyut:
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Е ако ми харесва двойката и не е ПРЕКАЛЕНО (нямате си представа за мен какво е прекалено ) перверзна, аз съм ЗА :yyut:
Не бих казала, че съм против аз съм си перверзна, но ми харесва само хентая на любимите ми двойки...другите не мога да ги гледам(Ако видя СасуСаку хентай направо...)Мразя яои и юри тези пък са супер противни.
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
Зависи къв е Хентая...Чела съм манги на Сакура и Сасори, Сакура и Акацки (Итачи,Кисаме,Дей,Саори) и на мен ми харесаха честно казано...Но бях гледала един клип на Саку и Наруто и не ми хареса Наруто ми изглеждаше как да го кажа...като дърво Схванат и ми беше тъпо...
Иначе мангите които съм чела (най-вече със Саку) ми харесаха
Иначе мангите които съм чела (най-вече със Саку) ми харесаха
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Попринцип си гледкам хентай и нямам нищо против,ама тва с наруто е отврат >_<
Не говоря за яой - там вече е друго
Бяха пуснали един хентай на наруто - еми аз да бях сигурно арта щеше да е похубав
Бяха пуснали един хентай на наруто - еми аз да бях сигурно арта щеше да е похубав
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
imm0rtaL написа:Попринцип си гледкам хентай и нямам нищо против,ама тва с наруто е отврат >_<
Не той хентая на Наруто не става има малки изключения с мангички ама малки (явно съм попаднала на хубави неща)
А-а-а-а яоито на Наруто мн ме радва
Shinshoku- Ретард
-
Lame са общо взето. Правени от Флаш програма и съкват. Имаше едно филмче, пълната рандъмнес, кой с кого се чука, Наруто със Сакура и Тсунаде ли кво беше... не помня... Саске и Шикамару с некви затворнички... некъв очилатко и неква негърка... И гласовете не си приличаха и арта тъп и анимацията и въобще плачевна история...
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Nao-senpai ^^ написа:Lame са общо взето. Правени от Флаш програма и съкват. Имаше едно филмче, пълната рандъмнес, кой с кого се чука, Наруто със Сакура и Тсунаде ли кво беше... не помня... Саске и Шикамару с некви затворнички... некъв очилатко и неква негърка... И гласовете не си приличаха и арта тъп и анимацията и въобще плачевна история...
Да бе туй го гледах голяма простотия Гласовете съкс а арта беше пълен боклук...
Shinshoku- Ретард
-
Точно това имах предвид,че ако бях го прайла аз по-кадърно щеше да стане
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
арта че е скапан е скапан...
пък и "Наруто хентай"... Ъ-Ъ, хич не му мяза
тук таме има някои интересни пикс и то ако са с НОРМАЛНА двойка (например НаруХина, а не НаруСасу - ъм, те са единици... )...
Е, да перверзничка съм си , ама Наруто (или някой друг от анимето) не го давам за хентай !!! :icon_bigrin:
тук таме има някои интересни пикс и то ако са с НОРМАЛНА двойка (например НаруХина, а не НаруСасу - ъм, те са единици... )...
Е, да перверзничка съм си , ама Наруто (или някой друг от анимето) не го давам за хентай !!! :icon_bigrin:
Little.Vampire- Модератор
-
Job/hobbies : Goth & Vampires
Humor : Може ли да вечерям с теб?
Брой мнения : 2313
Дата на регистрация : 07.11.2008
Anita san написа:арта че е скапан е скапан...
бхххххх--хххх--хх Наруто и Хината въx това ми е една от най-ужасните двойки Поради факта че аз си падам по малко по странни двойки когато се упре до момиче х момче н.п. Наруто не мога да го гледам с момиче нито саске за туй тях не ги комбинирам с момичета, двамцата заедно са ми перфекто (да знам яои) нооо...що се отнася до другите...аз честно казано харесвам Сакура и Сасори много яки хентаи съм гледала с тях и адски много ми харесаха
Shinshoku- Ретард
-
Страница 2 от 2 • 1, 2
Similar topics
» Хентай жанрове
» Дискусий (Хентай)
» Хващали ли са ви докато зяпате хентай =)
» НАРУТО ( бака фик) :)
» **Приказка за Наруто!**
» Дискусий (Хентай)
» Хващали ли са ви докато зяпате хентай =)
» НАРУТО ( бака фик) :)
» **Приказка за Наруто!**
:: Аниме и манга :: Хентай
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите