Конкурс - "Подпис на месеца"
+4
c0lourblind-
Ricchan ^^
Little.Vampire
Drama.Queen
8 posters
Конкурс - "Подпис на месеца"
Екипът на Allanimes ви предизвиква с нов конкурс! Подпис на месеца!
Регламента е прост, ако харесвате подписа на някой от потребителите на форума - номинирайте го! След изтичането на давността на конкурса ще се направи анкета и ще спечели потребителя, който е събрал най - много гласове!
В конкурса може да участва всеки един потребител на форума. Победителят ще е един и ще се избере чрез анкета.
Конкурса приключва на 25.10.2011г. в 12ч. на обяд. До вечерта ще се направи анкета, в която може да гласувате за фаворита си.
Победителят получава специален ранг "Подпис на месеца" и мини банер за спомен.
Регламента е прост, ако харесвате подписа на някой от потребителите на форума - номинирайте го! След изтичането на давността на конкурса ще се направи анкета и ще спечели потребителя, който е събрал най - много гласове!
В конкурса може да участва всеки един потребител на форума. Победителят ще е един и ще се избере чрез анкета.
Конкурса приключва на 25.10.2011г. в 12ч. на обяд. До вечерта ще се направи анкета, в която може да гласувате за фаворита си.
Победителят получава специален ранг "Подпис на месеца" и мини банер за спомен.
Екипът на Allanimes Ви желае успех!
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
Re: Конкурс - "Подпис на месеца"
Ммммм предполагам тук да пишем кого номинираме? И само един човек ли можем да номинираме? Ако е така, засега ще номинирам един, а ако може повече, после пак ще се обадя...
Номинирам Дани (Drama.Queen) и не, не се подмазвам, просто ... признавам... тоя подпис... и тоя аватар нали... Хайде ся, всички ме познавате и като видите и само удебеления текст на моя подпис, няма как да не се досетите на кво съм фен...
Дани! Дани! Дани! Дани! Дани!
Стани:
Номинирам Дани (Drama.Queen) и не, не се подмазвам, просто ... признавам... тоя подпис... и тоя аватар нали... Хайде ся, всички ме познавате и като видите и само удебеления текст на моя подпис, няма как да не се досетите на кво съм фен...
Стани:
Little.Vampire- Модератор
-
Job/hobbies : Goth & Vampires
Humor : Може ли да вечерям с теб?
Брой мнения : 2313
Дата на регистрация : 07.11.2008
Little.Vampire написа:Ммммм предполагам тук да пишем кого номинираме? И само един човек ли можем да номинираме? Ако е така, засега ще номинирам един, а ако може повече, после пак ще се обадя...
За предпочитане е един. Може двама, в краен случай, но не е препоръчително. Все пак целта на конкурса е да се избере най - добрия подпис! Бих желала да не ме номинирате само мен. Конкурса е за вас, потребителите! За сега ще оставя мнението ти и ще имам себе си в предвид, когато се прави анкетата. Но ако до няколко дни не се намерят поне още двама номинирани - ще затворя конкурса и ще го направя наново. Не желая да съм единствената номинирана в конкурс, организиран за тъй ценните и обичани потребители на Allanimes.
Драги, Потребителю,
този конкурс е за теб! Забавлявай се и разчупи оковите на стеснението. Allanimes е семейство. Ние сме тук за теб!
Моля, тези, които не са дали гласа си, да го направят.
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
Аз съм Herp и номинирам Derp. Ебавам се. Номинирам Анна, или иначе казано Megaphy, едно от шефчетата. Тези пингвини са ми твърде сладурски XD
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Аз пък номинирам Ло! Не видях дали трябва да се обяснява защо, но е все едно - така или иначе нямаше да го направя
не искам да номинирам друг ще чакам анкетата.......
Зи: Вече е номинирана,имате правода номинирате някого само по веднъж, so.. Едитни си постаи смени номинацията.
Зи: Вече е номинирана,имате правода номинирате някого само по веднъж, so.. Едитни си постаи смени номинацията.
Последната промяна е направена от nevitu на Нед 23 Окт 2011, 19:25; мнението е било променяно общо 1 път
nevitu- Терорист
-
Брой мнения : 349
Дата на регистрация : 28.12.2009
Номинирам Ради а.к.а. Shinshoku.
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
Koufuku ;3- Зарибен
-
Job/hobbies : Eating cookies and listening to music. ^^
Humor : Aaaawwwww yyyyyeaaaaaaaa !
Брой мнения : 2056
Дата на регистрация : 27.05.2008
Нали сте наясно, че ако сте с номинация, нямате право да си сменяте подписите преди края на конкурса и обявяването на победителя?
Similar topics
» Избери победител: "Подпис на месеца"
» Победител от конкурса "Подпис на месеца"
» Конкурс за банер
» Конкурс - Творец на форума.
» Победител от конкурса "Подпис на месеца"
» Конкурс за банер
» Конкурс - Творец на форума.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите