Ouran High School Host Club (2011)
3 posters
:: Разни :: Азиатско кино :: Японски драми
Страница 1 от 1
Ouran High School Host Club (2011)
Име: Ouran High School Host Club
Жанр: Комедия
Страна: Япония
Епизоди: TBA
Формат: Рензоку
Телевизия: TBS
Период на излъчване: 2011-Jul start
Време на излъчване: Петък 24:20
Участват:
Kawaguchi Haruna as Fujioka Haruhi
Yamamoto Yusuke as Suou Tamaki
Ryusei Ryo as Nekozawa Umehito
Nakamura Masaya as Morinozuka Takashi
Chiba Yudai as Haninozuka Mitsukuni
Takagi Shinpei as Hitachiin Hikaru
Takagi Manpei as Hitachiin Kaoru
Daito Shunsuke as Ootori Kyoya
Резюме: Историята се върти около момиче, наречено Fujioka Haruhi (Kawaguchi), в престижната академия Ouran, която се натъква на група момчета, които са формирали свой клуб като домакини. Haruhi без да иска чупи антична ваза и трябва да им върне голяма сума пари и трябва да позира като домакин за да изплати дълга си.
Не знам за вас, но аз бях много щастлива, когато видях, че са направили драма по това аниме. И още по-щастлива, когато висях, че Ямамото Юске е в главната роля. Страхотно. Драмата, по мое мнение, е много добра, заслужава си да се гледа. ЕС вече са качили и превели до 9 епизод и всяка седмица има нов с бг субс. Тъй като са по 20 мин. на епизод, ги превеждат бързо и направо ги качват.
Re: Ouran High School Host Club (2011)
Ох, не ... >_<
Всеки път щом видя екранизация на аниме ми се доревава! Защо?! Защо питам аз трябва да осират пейзажа! Гледала съм анимето и ми е в топ 5, сериала не съм го гледала и няма и да го гледам. Обичам Япония, японците са супер сладки и красиви, но тези, които са избрали - не ми харесват...
Всеки път щом видя екранизация на аниме ми се доревава! Защо?! Защо питам аз трябва да осират пейзажа! Гледала съм анимето и ми е в топ 5, сериала не съм го гледала и няма и да го гледам. Обичам Япония, японците са супер сладки и красиви, но тези, които са избрали - не ми харесват...
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
Re: Ouran High School Host Club (2011)
Като цяло, нямам нищо против каста. Не може винаги да ги избират според вида на манга героите, и все пак мисля че са ги подбрали що годе добре. Това не е най-важното, по важното е дали ще си изиграят ролята добре
Серийте са само по 20 мин, т.е. докато седна да се настаня и вече е свършило.
Самата игра на актьорите е изкуствена, въпреки че всички по отделно ги харесвам като актьори от други сериали, особено Yusuke. Но вероятно е от самият сценарий, защото всичко е изкуствено. Наистина чак е отблъскващо на моменти.
Става за убиване на време tbh. Но като цяло не е нищо особено или нещо което би ми хванало интереса ако вече не бях гледала анимето.
Серийте са само по 20 мин, т.е. докато седна да се настаня и вече е свършило.
Самата игра на актьорите е изкуствена, въпреки че всички по отделно ги харесвам като актьори от други сериали, особено Yusuke. Но вероятно е от самият сценарий, защото всичко е изкуствено. Наистина чак е отблъскващо на моменти.
Става за убиване на време tbh. Но като цяло не е нищо особено или нещо което би ми хванало интереса ако вече не бях гледала анимето.
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Similar topics
» ouran high school host club
» Ouran High School Host Club
» Cromartie High School
» High School Girls
» high scool musical & high school musical 2
» Ouran High School Host Club
» Cromartie High School