Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kuragehime

Go down

Kuragehime Empty Kuragehime

Писане  Katinkka Чет 26 Май 2011, 22:45

Kuragehime Kuragehime

Тип: TV
Eпизоди: 11
От-до: 15 октомври 2010 до 31 декември 2010
Продуценти: FUNimation Entertainment, Brains Base
Жанр: Комедия, Джосей
Времетраене: 22 мин. на епизод
Оценка в MAL за момента: 8.42

Amamizukan е апартамент в който живеят 4 момичета и не се позволяват никакви момчета. Kurashita Tsukimi, момиче, което обича медузи, живее с нейните приятелки, като всяка една е обсебена от нещо. Техния спокоен живот започва да се променя когато красива жена помага на Tsukimi... но се оказва, че "тя" всъщност е "той".

~~ Лично мнение:
Иззяпах го с Ирена преди малко и мога да кажа, че ми е много сладко и забавно това аниме. Брата на Куроноске ми е много сладък с тва как се изчервява само xd Шофьора просто е номер 1 :D Кво го пита човек нещо оня не обръща внимание, ама ако му заплашиш колата веднага действа :D Страшния маняк на тема мерцедес бенц :DD Нашето момиче и то си има чара, както и така наречената "красива жена", която всъщност е мъж xDD Като го видях за пръв път и му чух гласа си казах - тук има нещо гнило.. тва тряя да е мъж XD
Абе като цяло героите са страшни откачалки и историята много ми допадна.. края много не ми се хареса, защото исках малко повече развитие на двойката, ама айде :D
Опенинга и ендинга не са нищо особено, но са добри.. клипчето на опенинга всеки път ме сцепва от смях просто.. с тия пародии icon_lol
Давам му: 9/10
Katinkka
Katinkka
Терорист

Female
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите