Hanasaku Iroha
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Hanasaku Iroha
Тип: ТВ
Епизоди: 26
От-до: oт 3 април 2011 до 25 септември 2011
Продуценти: P.A. Works
Жанрове: Комедия, Драма, Парче живот, Сейнен (Coming of age + частична голота*)
Матсумае Охана е 16-годишно момиче, което се изнася от Токио и започва да работи в староприемница, разположена на един хълм, осеян с цъфнали черешови дръвчета. Тя все още не знае какво да прави за в бъдеще. Историята също така се върти и около други тийнейджърки, търсещи вълнуващото в живота и сбъдването на мечтите си.
............................................
Другото ми любимо за сезона <3 Охана е awesome XD Ако си сложите yuri гагълсите, може и юри да видите :Д Артът е на ниво, всичко като цяло е на ниво в анимето; Сею каст-а също е доста звезден, като това, което на мен най си ми харесва е наличието на Itou Kanae <3<3<3 + Toyosaki Aki, Tomatsu Haruka и сеюто на Мака от Soul eater ^_^ От създателите на True Tears, Angel Beats! & Canaan :) Анимето обещава доста драма от типа слайс ъф лайф, така че имам високи очаквания ^.^ Също като Анo Hana, оригинална продукция.
* частична голота: Имаше я само в 3 епизод, така че анимето НЕ Е еччи, + това е направена с вкус и е юри <3
* частична голота: Имаше я само в 3 епизод, така че анимето НЕ Е еччи, + това е направена с вкус и е юри <3
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите