Deadman Wonderland
3 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Deadman Wonderland
Тип: TV
Епизоди: 12
От-до: 17 Април, 2011 до 3 Юли 2011
Продуценти: Manglobe, FUNimation Entertainment
Жанрове: Екшън, Ужаси, Sci-Fi
Игараши Ганта бива обвинен за престъпление, което не е извършил и изпратен в частен затвор, където затворниците служат за забавление на хората и представлява съвременна версия на гладиаторските колизеуми от античността. Там той се среща с енергично момиче със транен характер, открива че притежава специални способности и се забърква в конспирация.
Последната промяна е направена от Megaphy на Съб 24 Сеп 2011, 01:20; мнението е било променяно общо 1 път
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
Re: Deadman Wonderland
Доста интересно бих казала, идеята е повече от оригинална ^^ Момичето ми е нещо яко странно, ама да видим xD
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
ААААААААААААААААААААА!!! Paku Romi ааааа!! Още в първия момент го усетих просто.., ама хич не мисля, че му отива на тоя с такова сею.. може само на мен да ми се струва, а може и да е щото наскоро гледах bleach сцена която Shiro-chan казва почти същите неща като в тоя първи епизод D: Уби ме просто.. Как говори абсолютно едно към едно с Shiro-chaan xD смей да си мазен нещастник и ще те линчувам! На всичко отгоре направо умрях като се видя с момичето и вика: Shiro аааааа!! too much Bleach бих казала, амааа айде преглътнах го тоя факт
Другото което е.. сеюто на тая с бялотооо.. еми нз кви ги върши, ама страшно лигаво звучи. Сеюто на тоя You нам-си-къв-си простак пък е сеюто на Finian /Kuroshitsuji/ Ааа не, тва аниме ме съсипа със сеюта :D:D
Като оставим това настрана идеята наистина е много оригинална. Изглежда ми брутално, което ми харесва. Арта е добър, опенинга, енднга.. ми май не съм го слушала, ако имаше такъв
Иии тва е като за 3 изгледани епизода XDD
Другото което е.. сеюто на тая с бялотооо.. еми нз кви ги върши, ама страшно лигаво звучи. Сеюто на тоя You нам-си-къв-си простак пък е сеюто на Finian /Kuroshitsuji/ Ааа не, тва аниме ме съсипа със сеюта :D:D
Като оставим това настрана идеята наистина е много оригинална. Изглежда ми брутално, което ми харесва. Арта е добър, опенинга, енднга.. ми май не съм го слушала, ако имаше такъв
Иии тва е като за 3 изгледани епизода XDD
Katinkka- Терорист
-
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009
С най-добрия опенинг за сезона. Съгласна съм с Катя, че сеютата не са добре подбрани. Аз съм Paku Romi фен и умирах да я чуя в някое ново аниме, но Ганта не е нейн тип герой. Колкото до Широ, може би щях да я харесам ако не я озвучаваше Hanazawa Kana. Овърейтнати сеюта не харесвам, пример е Hirano Aya, но тя поне има стил и до известна степен я уважавам. Добре се справя с Lucy от Fairy Tail например. Докато Hanazawa Kana, Стани може да потвърди, е ужасно неоригинална и озвучава все героини, на които се дразня. Но това е друг въпрос.
Анимето е брутално, развива се в невиждана до сега вселена и има качество. Единственият недостатък е, че ще се ограничи до 12 епизода, което значи филъри. А има страхотния шанс да се развие и да просперира. Отначало брах големи надежди за него, бях чувала, че мангата е доста известна, но не очаквах да излезе перфектно, въпреки че смятам Manglobe за студио, което прави добри адаптации. Може и втори сезон да направят, имам известна вяра в тях. От друга страна се дразня когато правят това, сякаш анимето е просто още една кошница с пари за старите фенове на DW. Което ме кара да си мисля, че накрая ще прибегна до мангата, за да видя истинския му чар.
Still one of my season favorite tho.
Анимето е брутално, развива се в невиждана до сега вселена и има качество. Единственият недостатък е, че ще се ограничи до 12 епизода, което значи филъри. А има страхотния шанс да се развие и да просперира. Отначало брах големи надежди за него, бях чувала, че мангата е доста известна, но не очаквах да излезе перфектно, въпреки че смятам Manglobe за студио, което прави добри адаптации. Може и втори сезон да направят, имам известна вяра в тях. От друга страна се дразня когато правят това, сякаш анимето е просто още една кошница с пари за старите фенове на DW. Което ме кара да си мисля, че накрая ще прибегна до мангата, за да видя истинския му чар.
Still one of my season favorite tho.
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите