Ao no Exorcist
+3
Sinner
Ricchan ^^
Megaphy
7 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Ao no Exorcist
Тип: TV
Епизоди: 25
От-до: 17 Април 2011 до 2 Октомври 2011
Продуценти: Aniplex, A-1 Pictures, Aniplex of America
Жанрове: Екшън, Фентъзи, Шоунен, Свръхестествено
Времетраене: 24 мин. на епизод
В този свят съществуват две измерения отнасящи се едно друго като огледало. Първият е този, в който живеят хората - Assiah. Другият е светът на демоните - Gehenna. Попринцип местенето от едното измерение в другото или каквато и да е връзка между тях е невъзможна. Обаче демоните могат да обладават всичко, което населява човешкия свят. Сатаната е владетелят на Gehenna и не съществува създание в човешкото измерение, което да е способно да издържи мощната му енергия. Затова той създава Рин, който е негов син от човешка жена. Но дали Рин ще се съгласи да му помогне? Или има други идеи...? Като например да стане екзорсист.
Последната промяна е направена от Megaphy на Пет 23 Сеп 2011, 13:19; мнението е било променяно общо 2 пъти
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
Re: Ao no Exorcist
На мен ми хареса, главният е сладък ^^ Брат му ми е някакъв яко странен и ми бие малко на гей XD но да не издребняваме... Попът е със сеюто на Хюс и някак си ме обзе носталгия XD Дано само анимето не последва примера на D. Gray Man и да стане яко посредствено, въпреки добрите си визуални и ОСТ данни D:
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Окумура Рин, нашия форум идол. ;D
Megaphy- Администратор
-
Съдейки по трите епизода, излезли досега, мога да кажа, че арта, историята и развитието като за шоунен, ми харесват.
Има доста сходства с други анимета, но е оригинално.
Жалко само, че се очертава с много фийлъри, но очевидно е неизбежно..
Корейската банда, изпълняваща опенинга, също ми допадна ^^
Има доста сходства с други анимета, но е оригинално.
Жалко само, че се очертава с много фийлъри, но очевидно е неизбежно..
Корейската банда, изпълняваща опенинга, също ми допадна ^^
Sinner- Модератор
-
Брой мнения : 1676
Дата на регистрация : 14.05.2009
Мии първо тряя кажа, че всеки път като го видя оня мазния цайсатия.. ъъъ.. Okumura, Yukio направо ми иде да му изтръгна червицата и да си направя скара D: Страшно ме дразни просто..
Иначе да.. Рин, нашия форум идол е страшно сладък :3 /просто чувам как Ана казва - dont touch! / Тая русичката малко ми лази по нервичките и тя, ама ши я изтрая. Тоя с русо-черната коса.. ъъ.. оригинално му прическата D:
Иначе като история за сега ми е много интересно. Арта страшно ми харесва. Идеята изглежда добра.. абе дано да не се провали накрая! :D
Иначе да.. Рин, нашия форум идол е страшно сладък :3 /просто чувам как Ана казва - dont touch! / Тая русичката малко ми лази по нервичките и тя, ама ши я изтрая. Тоя с русо-черната коса.. ъъ.. оригинално му прическата D:
Иначе като история за сега ми е много интересно. Арта страшно ми харесва. Идеята изглежда добра.. абе дано да не се провали накрая! :D
Katinkka- Терорист
-
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009
Само ендинга е на мазна корейска банда, UVERworld са си японци. ^о^Sinner написа:Корейската банда, изпълняваща опенинга, също ми допадна ^^
Иначе - Season favorite bitcheZ! Като не броя Gintama, това вече е друга ракия. От героите Шиеми единствено не търпя, то ясно защо. А и на Рин брат му е пълен гей, no offense. Иначе всички останали са пълните изчадия. До тука иначе ще почна да фенгърлствам. D: Why do I love shounen so much?
Megaphy- Администратор
-
hom.hom.hom.hom.
Опънинга ми пълни душичката <3 too.much.EPICNESS. Това настрана. Анимето ме изпълва и това е. Няма и един герой, който да ме дразни. Всичките демони са много готинки, направо все едно от моята глава са излезнали, което би било доста сложно. Рин е ебати тъпото копеле, but we all know that's 'cuz he's an idiot ~ Трябва да допрочета мангата..
Я не можем да пишем контруктивно, прекалено е епично за конструктивен коментар. ;о
Опънинга ми пълни душичката <3 too.much.EPICNESS. Това настрана. Анимето ме изпълва и това е. Няма и един герой, който да ме дразни. Всичките демони са много готинки, направо все едно от моята глава са излезнали, което би било доста сложно. Рин е ебати тъпото копеле, but we all know that's 'cuz he's an idiot ~ Трябва да допрочета мангата..
Я не можем да пишем контруктивно, прекалено е епично за конструктивен коментар. ;о
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Харесва ми ии макар че не си падам много много по он-гоинг анимета, ще го гледам XD
+1
Megaphy написа:От героите Шиеми единствено не търпя, то ясно защо. А и на Рин брат му е пълен гей, no offense. Иначе всички останали са пълните изчадия. До тука иначе ще почна да фенгърлствам. D: Why do I love shounen so much?
+1
- Chii ;3- Терорист
-
Брой мнения : 390
Дата на регистрация : 02.10.2010
Yukio да умре! Да се самоубие! Или аз ще скоча в анимето и лично ще го застрелям... как може да е такъва мазник и толкова смотан и такива гадости да прави, а после да казва само - ами аз заради Rin го правя.. абее имай граници бе шибаняк! А отгоре на тва не съм срешнала ни един да не го харесва.. освен Ана, даже някой разправят, че бил по-як от Rin.. което си е пълна лъжа.. амааа тва си е тяхното мнение.. слепи са за супер готиния Rin, аз лично ги съжалявам ;d
Това настрана.. историята напоследък е толкова филърна, че и без да съм чела мангата го разбирам. Според мен страшно западна от към история.. има някакъв шанс да стане добре, но му трябват сцени с Rin некви яки при тва да са.. нещо да пребие или нещо такова :D Иначе заплашвам, че пада на 9/10 xD
Това настрана.. историята напоследък е толкова филърна, че и без да съм чела мангата го разбирам. Според мен страшно западна от към история.. има някакъв шанс да стане добре, но му трябват сцени с Rin некви яки при тва да са.. нещо да пребие или нещо такова :D Иначе заплашвам, че пада на 9/10 xD
Katinkka- Терорист
-
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009
Ако вървеше по мангата щеше да е по-добре, определено.
Последните епове не съм ги гледала, ще го изчакам да свърши, нали няма много останали епове да излизат.. xD
Последните епове не съм ги гледала, ще го изчакам да свърши, нали няма много останали епове да излизат.. xD
- Chii ;3- Терорист
-
Брой мнения : 390
Дата на регистрация : 02.10.2010
Това аниме бях надъхана да го гледам, ама нещо се отказах. о,О В Анимес май бях, чела че повечето от анимето било филъри, wtf? Но не заради това го оставих де, някой път пак може да си го изтегля. Надявам се да не остана разочарована.
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
Накрая както се отклониха от мангата, така и ги нашляпаха пълните измислици. Няма да спойлвам, но съм изключително разочарована. Отивам да си чета мангата и млъквам.
Edit: Разбиха ми сърцето така както ми разби сърцето първия сезон на Алхимика.
Edit: Разбиха ми сърцето така както ми разби сърцето първия сезон на Алхимика.
Megaphy- Администратор
-
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите