Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ao no Exorcist

+3
Sinner
Ricchan ^^
Megaphy
7 posters

Go down

Ao no Exorcist Empty Ao no Exorcist

Писане  Megaphy Нед 01 Май 2011, 13:53

Ao no Exorcist 32583l

Тип: TV
Епизоди: 25
От-до: 17 Април 2011 до 2 Октомври 2011
Продуценти: Aniplex, A-1 Pictures, Aniplex of America
Жанрове: Екшън, Фентъзи, Шоунен, Свръхестествено
Времетраене: 24 мин. на епизод

В този свят съществуват две измерения отнасящи се едно друго като огледало. Първият е този, в който живеят хората - Assiah. Другият е светът на демоните - Gehenna. Попринцип местенето от едното измерение в другото или каквато и да е връзка между тях е невъзможна. Обаче демоните могат да обладават всичко, което населява човешкия свят. Сатаната е владетелят на Gehenna и не съществува създание в човешкото измерение, което да е способно да издържи мощната му енергия. Затова той създава Рин, който е негов син от човешка жена. Но дали Рин ще се съгласи да му помогне? Или има други идеи...? Като например да стане екзорсист.

Последната промяна е направена от Megaphy на Пет 23 Сеп 2011, 13:19; мнението е било променяно общо 2 пъти
Megaphy
Megaphy
Администратор

Female
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008

Върнете се в началото Go down

Ao no Exorcist Empty Re: Ao no Exorcist

Писане  Ricchan ^^ Пон 02 Май 2011, 19:27

На мен ми хареса, главният е сладък ^^ Брат му ми е някакъв яко странен и ми бие малко на гей XD но да не издребняваме... Попът е със сеюто на Хюс и някак си ме обзе носталгия XD Дано само анимето не последва примера на D. Gray Man и да стане яко посредствено, въпреки добрите си визуални и ОСТ данни D:
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008

Писане  Megaphy Пон 02 Май 2011, 20:07

Окумура Рин, нашия форум идол. ;D
Megaphy
Megaphy
Администратор

Female

Писане  Sinner Сря 04 Май 2011, 17:48

Съдейки по трите епизода, излезли досега, мога да кажа, че арта, историята и развитието като за шоунен, ми харесват.
Има доста сходства с други анимета, но е оригинално.
Жалко само, че се очертава с много фийлъри, но очевидно е неизбежно..
Корейската банда, изпълняваща опенинга, също ми допадна ^^
Sinner
Sinner
Модератор

Female
Брой мнения : 1676
Дата на регистрация : 14.05.2009

Писане  Katinkka Чет 26 Май 2011, 22:51

Мии първо тряя кажа, че всеки път като го видя оня мазния цайсатия.. ъъъ.. Okumura, Yukio направо ми иде да му изтръгна червицата и да си направя скара D: Страшно ме дразни просто..
Иначе да.. Рин, нашия форум идол е страшно сладък :3 /просто чувам как Ана казва - dont touch! / Тая русичката малко ми лази по нервичките и тя, ама ши я изтрая. Тоя с русо-черната коса.. ъъ.. оригинално му прическата D:
Иначе като история за сега ми е много интересно. Арта страшно ми харесва. Идеята изглежда добра.. абе дано да не се провали накрая! :D
Katinkka
Katinkka
Терорист

Female
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009

Писане  Megaphy Пет 27 Май 2011, 00:21

Sinner написа:Корейската банда, изпълняваща опенинга, също ми допадна ^^
Само ендинга е на мазна корейска банда, UVERworld са си японци. ^о^
Иначе - Season favorite bitcheZ! Като не броя Gintama, това вече е друга ракия. От героите Шиеми единствено не търпя, то ясно защо. А и на Рин брат му е пълен гей, no offense. Иначе всички останали са пълните изчадия. До тука иначе ще почна да фенгърлствам. D: Why do I love shounen so much?
Megaphy
Megaphy
Администратор

Female

Писане  Enery Съб 28 Май 2011, 07:57

hom.hom.hom.hom.
Опънинга ми пълни душичката <3 too.much.EPICNESS. Това настрана. Анимето ме изпълва и това е. Няма и един герой, който да ме дразни. Всичките демони са много готинки, направо все едно от моята глава са излезнали, което би било доста сложно. Рин е ебати тъпото копеле, but we all know that's 'cuz he's an idiot ~ Трябва да допрочета мангата..
Я не можем да пишем контруктивно, прекалено е епично за конструктивен коментар. ;о
Enery
Enery
Ретард

Female
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008

Писане  - Chii ;3 Съб 28 Май 2011, 13:21

Харесва ми ии макар че не си падам много много по он-гоинг анимета, ще го гледам XD

Megaphy написа:От героите Шиеми единствено не търпя, то ясно защо. А и на Рин брат му е пълен гей, no offense. Иначе всички останали са пълните изчадия. До тука иначе ще почна да фенгърлствам. D: Why do I love shounen so much?

+1
- Chii ;3
- Chii ;3
Терорист

Female
Брой мнения : 390
Дата на регистрация : 02.10.2010

Писане  Katinkka Пет 23 Сеп 2011, 07:51

Yukio да умре! Да се самоубие! Или аз ще скоча в анимето и лично ще го застрелям... как може да е такъва мазник и толкова смотан и такива гадости да прави, а после да казва само - ами аз заради Rin го правя.. абее имай граници бе шибаняк! А отгоре на тва не съм срешнала ни един да не го харесва.. освен Ана, даже някой разправят, че бил по-як от Rin.. което си е пълна лъжа.. амааа тва си е тяхното мнение.. слепи са за супер готиния Rin, аз лично ги съжалявам ;d
Това настрана.. историята напоследък е толкова филърна, че и без да съм чела мангата го разбирам. Според мен страшно западна от към история.. има някакъв шанс да стане добре, но му трябват сцени с Rin некви яки при тва да са.. нещо да пребие или нещо такова :D Иначе заплашвам, че пада на 9/10 xD
Katinkka
Katinkka
Терорист

Female
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009

Писане  - Chii ;3 Пет 23 Сеп 2011, 10:02

Ако вървеше по мангата щеше да е по-добре, определено.
Последните епове не съм ги гледала, ще го изчакам да свърши, нали няма много останали епове да излизат.. xD
- Chii ;3
- Chii ;3
Терорист

Female
Брой мнения : 390
Дата на регистрация : 02.10.2010

Писане  Cocaine` Пет 23 Сеп 2011, 20:01

Това аниме бях надъхана да го гледам, ама нещо се отказах. о,О В Анимес май бях, чела че повечето от анимето било филъри, wtf? Но не заради това го оставих де, някой път пак може да си го изтегля. Надявам се да не остана разочарована. icon_smile
Cocaine`
Cocaine`
Глобален Модератор

Female
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008

Писане  Megaphy Съб 24 Сеп 2011, 00:47

Накрая както се отклониха от мангата, така и ги нашляпаха пълните измислици. Няма да спойлвам, но съм изключително разочарована. Отивам да си чета мангата и млъквам.
Edit: Разбиха ми сърцето така както ми разби сърцето първия сезон на Алхимика.
Megaphy
Megaphy
Администратор

Female

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото