[Коментари] "Лолита" - Владимир Набоков
2 posters
Страница 1 от 1
[Коментари] "Лолита" - Владимир Набоков
Съгласно правилата на форума пускам отделна тема за коментари към произвидението. Пишете дали ви е харесало като за начало и да продължавам ли да пускам части от книгата.
Защото ако никой не го чете, има ли смисъл да задръствам форума с излишни постове?
Защото ако никой не го чете, има ли смисъл да задръствам форума с излишни постове?
cool cheryll-
Humor : ...
Брой мнения : 127
Дата на регистрация : 22.10.2010
Re: [Коментари] "Лолита" - Владимир Набоков
Мен ме радва книгата! Чела съм малко, ама после нещо май забравих, нвм... Забавна ми е, на моменти от описанията се сцепваш... "Жезъл на любовта"...
Little.Vampire- Модератор
-
Job/hobbies : Goth & Vampires
Humor : Може ли да вечерям с теб?
Брой мнения : 2313
Дата на регистрация : 07.11.2008
Права си... Има доста забавни моменти в книгата и не е толкова натоварваща, предвид драмата накрая. Доколкото си спомням филма, в който играе Доминик Суейн и Джереми Айрънс, не е толкова вдъхновяващ, колкото книгата.
Стана ми много гадно накрая, че не завършва с хепи енд, но може би тогава съм била малка и съм си мислела, че няма по-хубаво от щастливия край. Сега разбирам, че финала си е съвсем правилен и закономерен. Просто за тях и за тяхната любов няма живот, отделени един от друг.
Прекрасна драма!
Стана ми много гадно накрая, че не завършва с хепи енд, но може би тогава съм била малка и съм си мислела, че няма по-хубаво от щастливия край. Сега разбирам, че финала си е съвсем правилен и закономерен. Просто за тях и за тяхната любов няма живот, отделени един от друг.
Прекрасна драма!
cool cheryll-
Някой ден с голяма страст ще прочета тази книга. С нетърпение очаквам драматичния момент, когато героинята се съблича и вижда, че и са малки циците и с това става още по-красива.
Гост- Гост
А пък аз с нетърпение чакам драматичния момент, в който разбереш, че коментара ти тотално съква! Опа... Може и изобщо да не го дочакам.
cool cheryll-
Similar topics
» "Лолита" - Владимир Набоков
» Ерагон Коментари
» Томас Харис - "Червения дракон" - Коментари
» Стивън Кинг - "Гняв" - Коментари
» Стивън Кинг - "Сейлъмс Лот" - Коментари
» Ерагон Коментари
» Томас Харис - "Червения дракон" - Коментари