Sunlight's walk
3 posters
:: Разни :: Форумно творчество :: Арт и amv
Страница 1 от 1
Re: Sunlight's walk
Повечето ми харесват.
Изгледа ти е добър, цветовете също, но пробвай да не снимаш само пейзажи и най-вече '' цветя '' - банално е.
С какъв апарат си и слагалa ли си им някакви ефекти?
Изгледа ти е добър, цветовете също, но пробвай да не снимаш само пейзажи и най-вече '' цветя '' - банално е.
С какъв апарат си и слагалa ли си им някакви ефекти?
Последната промяна е направена от Sinner на Съб 11 Сеп 2010, 00:49; мнението е било променяно общо 1 път
Sinner- Модератор
-
Брой мнения : 1676
Дата на регистрация : 14.05.2009
Пуснала съм само тях. Просто апаратите ми са боклуци и всичко друго го скапват супер яко.
Първите с някакъв Panasonic от серията Lumix, но така и не запомних кой модел точно.
Вторите са с Olympus 800-UZ, който дори по-боклук от първия, но има по-добро макро и някои вградени ефекти.
Иначе са пипани почти всичките с Фотошоп, аз по принцип си ги доуправям.
Иначе в момента се стремя към Nikon D5000, което си е вече професионален апарат, а не модифицирана сапунерка като моите.
Радинчо: Изтривам последните 2 поста тъй като са спам. Каквито и да било обяснения за фотоапарати и т.н. на лично или в СПАМ темата tyvm. (:
Първите с някакъв Panasonic от серията Lumix, но така и не запомних кой модел точно.
Вторите са с Olympus 800-UZ, който дори по-боклук от първия, но има по-добро макро и някои вградени ефекти.
Иначе са пипани почти всичките с Фотошоп, аз по принцип си ги доуправям.
Иначе в момента се стремя към Nikon D5000, което си е вече професионален апарат, а не модифицирана сапунерка като моите.
Радинчо: Изтривам последните 2 поста тъй като са спам. Каквито и да било обяснения за фотоапарати и т.н. на лично или в СПАМ темата tyvm. (:
Снимките са страхотни !!! И аз съм снимала нещо подобно ама още не съм си направила тема
Peace_GirL-
Humor : Kak da tte zabrawq katto ne moga da tte zapomnq ?? .. xD
Брой мнения : 29
Дата на регистрация : 29.10.2010
:: Разни :: Форумно творчество :: Арт и amv
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите