Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Skins

+3
c0lourblind-
Ricchan ^^
Shivers
7 posters

Go down

Skins Empty Skins

Писане  Shivers Вто 20 Юли 2010, 03:32

Skins Skins2dvdcover

Skins Skins3_wide1

Skins e Британска тийн драма, която проследява живота на група тийнейджъри от Бристол. Всеки епизод се завърта около един от героите.

Първото поколение от сериала се състои от два сезона, в които основни лица са манипулативният Тони, развратната му сестра Ефи, хомосексуалният Макси /ох, сладурче ;D/, мюсюлманинът Ануар, талантливата Джал, купонджията Крис /най-големия пич ever/, смотаният Сид, мрънкащата мадама Мишел, момичето с проблемно хранене Каси. Има и едно момиче на име Скеч, което столква съседа си гей.

Следващите два сезона са за второто поколение, в което главни герои са сестрата на Тони - Ефи, която е красива и популярна като брат си. Най-добрата 'и приятелка Пандора, която е невинна и тн. всички познаваме Панда. Имигранта от Конго Томас. Джеймс Куук, Фреди и Джей Джей по-известни като "Тримата мускетари". Близачките Фич, които са изключително различни, особено отностно сексуалната им ориентация. И моята любима Наоми Кембъл, която е.. ами просто Наоми ;D

Сезон 1
    Сезон 2
    Сезон 3
    Сезон 4

--------------------------------------------------

Наистина не знам какво да напиша за сериала. Уникален е. Обхваща толкова много теми.. за приятелството, любовта, хомофобията, семейството и тн. Просто от доста време не бях гледала подобно нещо. Някои от героите имаха доста трагични истории. Изобщо сериала си заслужава. Повечето хора, които познавам се оплакват от смяната на каста след 2-ри сезон, но според мен е напълно логично. Няма смисъл да продължават да следят живота на същите хора след като те са разделени в различни университети и тн. Е, наистина в 5-ти сезон ще страдам за Наомили, но все пак ще го преживея. И да най-хубавото нещо в сериала до сега е точно развитието в отношенията на Наоми и Емили.

Бту, ако на някой му се пише по-добро описание да заповяда, защото мен не ме бива ;D
Shivers
Shivers
Ретард

Female
Брой мнения : 5063
Дата на регистрация : 22.02.2008

http://www.last.fm/user/iruqe

Върнете се в началото Go down

Skins Empty Re: Skins

Писане  Ricchan ^^ Чет 22 Юли 2010, 01:55

Има и едно момиче на име Скеч, което столква съседа си гей.
smile smile smile smile
Пхахахах, тук ме заби просто xD откачена беше, all right.

Ами каквото каза, казвам същото... доста силен и истински сериал. На мен лично повече ми хареса първи сезон като цяло, но във втори пък имаме Наомили, а това е... нещо, не, нещ, нещуо, нещ... не
о. ЪЪъ.
Няма как да не си намери любимец човек, просто има за секиго по нещо xD Любимци от 1 сезон са ми Сид и Каси /все едногледам Фийби, това момиче ме пълни просто... Слдако откачена, лов ит./; А от втори: НАОМИЛИ, т.е., Наоми и Емили, иии Куук :3
Препоръчвам го и аз, определено :D

А дрмата си я имааше, мале, каква драма, брей, ревнах най-малко 5-6 пъти през целия сериал, поради най-различни причини. Самата аткьоркса игра, особено 1 сезон /СОРИ ФРЕДЧО/ бе на изключително високо ниво, като и вотрия каст не отстъпваше, но някои се погрижиха да ми развалят кефа и тъпеливо /нот/ да им гледам еповете, докато стигна до Наомили гууднес, т.е., докато стиггна до нещо интересно... Така де!

Ако имам грешки, това е, защото не съм спала от повече от 30 часа, като почти през цялото това време гледах сезоните... Точно толкова добро е D: So sry ;o

пп: Освен Фредчо, който Бог ми е свидетел, ме дразнеше яко, не съм фенка и на ДжейДжей D: Беше някакво жалко копие на Сид, вмъкнато, колкто да има и задръстен персонаж... Ъ, нямаше нужда, кей-кей? =_= *fangirl mode* Сериозно, въпреки че го приех за сладък към края и му стисках палци за момичето, ъ, ами, дразнеше ме. Не е Сид. Точица D:

Това ми напомня за сцената накрая като Тони казва на Сид "Сваляй си шапката, че изглеждаш ретарднато с нея", а той още докато слиза от самоелта и си я слага отново smile Сид фту! Покрай него много плачках де. Покрай него и Куук основно, както и Наомили. Иии на сплотеното семейство, депресна ме поради някаква причина. D:
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008

Писане  c0lourblind- Пон 26 Юли 2010, 01:53

Аз пък съм гледала само трети и четвърти сезон (Тани, нещо се бъркаш - Наоми и Емили бяха в третия), а пък Джей Джеееееей Skins 749574
И освен това ревнах само на два епизода (и си беше доста.. масивен рев и подсмърчане). От четвъртия сезон епизодите с Ефи Skins 572522
Абе Ефи ftw Skins 869273 И накрая ми стана супер смотано заради Фреди >_>>
Кога ще има 5 сезон?

Едит: Забравих да кажа за Емили и Джей Джей <33 Само аз ли съм им фенка =D

Последната промяна е направена от c0lourblind- на Пет 23 Сеп 2011, 13:01; мнението е било променяно общо 1 път
c0lourblind-
c0lourblind-
Администратор

Groups I'm in : Skins 8873675920a788425f138d487e548a78
Job/hobbies : nerd
Humor : аpathetic
Брой мнения : 2293
Дата на регистрация : 01.05.2008

http://www.pottermore.com/

Писане  Shivers Пон 26 Юли 2010, 09:43

Eмили и Джей Джей могат да бъдат само приятели. Попринцип изобщо не съм му фенка, но не ме и дразнеше чак толкова колкото Фреди.
Наомили ftw <33
Shivers
Shivers
Ретард

Female

Писане  c0lourblind- Пон 26 Юли 2010, 11:12

Мен само Куук и може би Панда ме дразнят. К'во му е на Фреди? =D А Джей Джей го харесвам само защото е nerd, йуху! Ииии Кейти <3 Бе всички си ги харесвам, освен Куук. Голяма е утайка, не можах да му схвана "сълзливата" история Skins 869273

Последната промяна е направена от c0lourblind- на Пет 23 Сеп 2011, 13:01; мнението е било променяно общо 1 път
c0lourblind-
c0lourblind-
Администратор

Писане  Ricchan ^^ Пон 26 Юли 2010, 11:19

Куук фту! Аз пък на Фреди сълзливата история не зацепих D:

Да бе, объркала съм се, трети и четвърти сезон хД

И Панда е пич ;ооо Да, Джей Джей е нърд, но Сид го оунва БИГ тайм. icon_rolleyes

А 5 сезон догодина, предполагам към януари-февруари? о.О
Иначе ще има филм, посветен на този каст, който ще се води продължение и първия каст ще има малко участие, ще излезе догодина лятото <3 Good luck, Cook! ;3
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Shivers Пон 26 Юли 2010, 12:09

Aз пък изобщо не схванах голямата любов между Ефф и Фреди ;о
    Той я видя, отиде на училище и заяви, че харесва много някакво си момиче ;о
    И изведнъж се влюбиха. А тя през цялото време се чукаше с Куук и бяха точно един за друг.
    Нямам търпение да гледам филма. Надявам се да има много Наомили ;3
    A да и ако някой вземе, че издири книгата в нета ще съм още по-щастлива ;D
Shivers
Shivers
Ретард

Female

Писане  Ricchan ^^ Пон 26 Юли 2010, 13:07

Days and Days написа:
    Aз пък изобщо не схванах голямата любов между Ефф и Фреди ;о
    Той я видя, отиде на училище и заяви, че харесва много някакво си момиче ;о
    И изведнъж се влюбиха. А тя през цялото време се чукаше с Куук и бяха точно един за друг.
Не бих могла да се изкажа по-добре =D

Надявам се да има много Наомили ;3

THIS
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  c0lourblind- Пон 26 Юли 2010, 13:37

Нали Ефи я беше страх от обвързване, за т'ва се чукаше с Куук постоянно - щото не го харесваше даже Skins 869273
И кое му е странното, видя я момчето, хареса я, скара се с Куук заради нея (който също твърдеше, че я обича) и в крайна сметка Джей Джей също я "обичаше", а тя ги прецака и тримата, така че примирете се с фактите - Ефи ftw Skins 869273

Последната промяна е направена от c0lourblind- на Пет 23 Сеп 2011, 13:01; мнението е било променяно общо 2 пъти
c0lourblind-
c0lourblind-
Администратор

Писане  {Bloody.Rose} Сря 28 Юли 2010, 10:07

Аз обичам Макси! Ака го обичам по готин, невинен, фенски начин, не като Скеч.. Skins 869273
И Крис много си го харесвах, ревах, когато умря, на погребението също..
Не харесвам варианта Еф и Куук, става просто да се чукат, няма как да са заедно по друг начин, освен разменяйки телесни течности.. Skins 378754
{Bloody.Rose}
{Bloody.Rose}
Ретард

Female
Humor : Психопат с клавиатура..
Брой мнения : 5942
Дата на регистрация : 04.02.2008

https://allanimes.bulgarianforum.net

Писане  Shivers Чет 05 Авг 2010, 16:15

Ето го и новия каст.

Skins 91A2C2D9-72A2-41B3-8D52-398E25686980_extra
Shivers
Shivers
Ретард

Female

Писане  Effy Нед 12 Сеп 2010, 20:32

ауу любимият ми сериал...чакам с нетърпение да видя какво ще направи новиа каст.
Effy
Effy

Female
Брой мнения : 11
Дата на регистрация : 12.09.2010

Писане  CriminaL Baby. Нед 21 Ное 2010, 10:53

Народе, имам нужда от български или английски субс. Дръпнала съм си 1-ви сезон, ама само с аудио ми е доста трудно.

Едит: Току-що си намерих субс.
CriminaL Baby.
CriminaL Baby.
Ретард

Female
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008

Писане  To The Moon And Back Нед 23 Яну 2011, 14:05

Страшен сериал, що се отнася до първия каст. icon_smile
Всички бяха пичове, усещането за сериала беше едно толкова хубаво. ^^
Много се учудих как свърши първия сезон, не знам защо решиха, че тази песен ще е подходяща. icon_lol
Иначе героите бяха велики.
Каси - определено любимката ми. С тази нейна култува реплика "оо, уау..." направо ме разбива. ^^ Пък и е толкова хубава, макар и слаба. <3
Тони - непоправим женкар и сваляч, готов на всичко за да се добере до някое момиче, и въпреки всичко голям симпатяга.
Мишел - не знам защо, но нея я имам за "лесната". Не че всички момичета в сериала не спят с всеки срещнат, но тя определено не ми е най-симпатичната, макар все пак да си има своите проблеми.
Макси - ами той си е пич, въпреки сексуалността си. Макар и хомо, единствено той е наясно със себе си в сериала и знае какво иска, въпреки че трябва да е най-сбъркан. xD
Ануар - той ми е малко безразличен, всмисъл какво мога да кажа за мюсюлманин, отчасти верен на религията си. Става, но за мен е просто един персонаж в сериала.
Джал - това момиче определено ме радва. Трудничко й е в такова семейство, но въпреки това тя се справя и следва мечтата си. Пък и идеално се включва в компанията. ^^
Сид - е такъв персонаж нЕма. icon_lol Определено печели фенове още в първата серия с невинното си излъчване. Пък и смятам, че момичетата самата идея, че е "непоправимото девствено момче" ги радва доста. Пък и очилата... xD Определено допринасят.
Ефи - макар и доста недоразвит герой в първите сезони, много ме кефи и адски се зарадвах като разбрах, че остава и във 2ри - 3ти сезон. Красива, лесна и същевременно трудна, тя е едно от най-харесваните момичета в сериала от нас, момчетата. ^.^

Та хубаво е сериалчето. icon_lol
To The Moon And Back

Male
Job/hobbies : Книги, музика, кино, интернет
Брой мнения : 5
Дата на регистрация : 17.05.2009

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото