Atashinchi no Danshi
3 posters
:: Разни :: Азиатско кино :: Японски драми
Страница 1 от 1
Atashinchi no Danshi
## Режисьор : Matsuda Hidetomo, Sato Genta, okuichi Toshiyuki
## В ролите : Хорикита Маки, Канаме Джун, Окада Йошинори, Мукай Осаму, Ямамото Юске
## Държава : Япония
## Година : 2009
## Епизоди : 11
## Времетраене : ~45 мин./епизод
## Жанр : Комедия
## Резюме : Чисато е 20-годишно бездомно момиче. След смъртта на майка й на нея се пада тежката задача да изплати огромния дълг, който баща й е натрупал, преди да я изостави. Сега, години по-късно, Чисато среща Окура Шинзо - богат президент на компания за играчки, и животът й коренно се променя. Още при първата си среща с нея той изплаща дълга на баща й, но в замяна поисква тя да се омъжи за него и да стане майка на шестимата му осиновени сина. Ако не изпълни условието му, момичето трябва незабавно да върне парите, с които дългът е бил платен. Как може обаче Чисато да се справи с шестимата си "синове" при положение, че повечето от тях са на нейната възраст или по-големи?
Re: Atashinchi no Danshi
- Ооооо, интересен е. Голям смях пада. Чисато все си тръгва, все се отказва от прословутия договор, а накрая все свършва в замъка и се "бие" с момчетата. А те са голееееми сладури. *perv smile* Наистина това си заслужава гледането.
Re: Atashinchi no Danshi
Един от пъврите ми сериали.
Първоначално ми бяха казали, че не си заслужава, но след 'Хана Кими', реших да го изгледам главно заради Маки.
В началото беше леко скучен, но с времето стана интересен и изключително забавен с нестандартна история.
Първоначално ми бяха казали, че не си заслужава, но след 'Хана Кими', реших да го изгледам главно заради Маки.
В началото беше леко скучен, но с времето стана интересен и изключително забавен с нестандартна история.
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
:: Разни :: Азиатско кино :: Японски драми
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите