[Shounen-Ai] Togainu no Chi
5 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
[Shounen-Ai] Togainu no Chi
Type: TV
Episodes: Unknown
Status: Not yet aired
Aired: Oct 2010 to ?
Producers: Aniplex, Picture Magic, A-1 Pictures Inc.
Genres: Action, Shounen Ai
Duration: Unknown
След опустошението си от Третата Световна война (наричана още като Третото Разделение), Япония е разделена на две. Няколко години след края на войната, групировка наречена Vischio взима в свои ръце контролът над опустошеният град Toshima (някогашния Токио, столицата на Япония), където те разиграват военна игра наречена "Igura".
Главният герои Акира, е несправедливо обвинен в престъпление, което не е извършил. След ареста му, мистериозна жена се среща с него, предлагайки му свобода, в замяна на това той трябва да участва в Igura и да победи най-силният от нея: кралят, или наричан още "Il-re".
Историята следва суровият живот на Акира, в необуздания Toshima, за да оцелее и същевременно да разбули мистерията около всичко което е преживял.
----
ЛОЛ!!! Днес видях че са сменили картинката на Акира в МАЛ, и след като ми е любимец кликнах и какво да видя! Зомг... :3
Нямам търпение да излезе, въпреки че не съм в аниметата много вече, следя тук таме някое но това трябва да се гледа >:О
За повече инфо:
MAL (anime): http://myanimelist.net/anime/8449/Togainu_no_Chi/
MAL (manga): http://myanimelist.net/manga/12194/Togainu_no_Chi
MAL (comic): http://myanimelist.net/manga/2696/Togainu_no_Chi_Anthology_Comic
Manga: https://allanimes.bulgarianforum.net/forum-f54/topic-t2379.htm
Cosplay: https://allanimes.bulgarianforum.net/forum-f59/topic-t2323.htm
Последната промяна е направена от StaLkeR:: на Сря 18 Авг 2010, 15:12; мнението е било променяно общо 1 път
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Re: [Shounen-Ai] Togainu no Chi
Трейлър (по-скоро teaser)->
Направата на трейлъра ми напомня на Velven Underworld което аниме така и не можах да намеря ._.
Направата на трейлъра ми напомня на Velven Underworld което аниме така и не можах да намеря ._.
Shinshoku- Ретард
-
Maaa, ма, ма ... Не очаквам много, но арта ми харесва.
Ама.. шоунен-ай?! ;_;
Ама.. шоунен-ай?! ;_;
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
meaning? o,o
anyways...надявам се пък да оправдае моите очаквания, разгледах и сеютата и съм доволна, tho ofc зависимост от героя
арта си е страхотен, но трейлъра не става :__:''
anyways...надявам се пък да оправдае моите очаквания, разгледах и сеютата и съм доволна, tho ofc зависимост от героя
арта си е страхотен, но трейлъра не става :__:''
Shinshoku- Ретард
-
GUNZI GUNZI RAWR ~ XDDD
Осраха му секси гласчето, с което си го представях... На Акира гласа и той нещо не ми харесва...
Арта нещо.. На моменти са им много квадратни главите, но... Нали ще има рейп XD *да се надяваме xD*
Осраха му секси гласчето, с което си го представях... На Акира гласа и той нещо не ми харесва...
Арта нещо.. На моменти са им много квадратни главите, но... Нали ще има рейп XD *да се надяваме xD*
- Chii ;3- Терорист
-
Брой мнения : 390
Дата на регистрация : 02.10.2010
- Chii ;3 написа:GUNZI GUNZI RAWR ~ XDDD
Казах ти че гласа на Гунзи хич не му подхожда Очаквах нещо по-психарко.
Аз пък мисля че Акира е с най-сполучливото сею Винаги така съм си го представяла. Също и за Шики ;3 Уаа нямам търпение да го покажат вече за по-дълго
Нали ще има рейп XD *да се надяваме xD*[/
Че кой не го иска тва Нали за това го гледаме
Що се отнася до арта...хм не ми харесва. МОГАТ И ПО-ДОБРЕ! На опенинга арта (особено на Рин) изглежда по-добре от колкото е. Но в самите епизоди на моменти ми се иска да хвърля нещо по монитора...Особено тези очи на Рин ми бъркат не знам къде. Повечко детайли няма да е зле да вложат (особено на важните моменти, КОИТО С НЕТЪРПЕНИ ОЧАКВАМЕ) ;Д, и все пак след толкова лоши неща, могат да компесират с някой *cough*.. rape..*cough*
И все пак (2) винаги ще си го обичам това
Shinshoku- Ретард
-
Review до сега.
Не съм имала големи очаквания за това аниме признавам си. Все още си държа на това което съм написала от горе (поста). Сега обаче ще пиша и за предсавянето на историята.
WTF! Всичко мина толкова бързо, че трябваше да прегледам епизодите наново. Знам че попринцип не му е хубаво да се туткат, ама изведнъж настана края на 'Игура'? Военние нахлуха и тази която държеше Акира я убиха? Мхм добре, можеби преувеличих с бързането и все пак мисля че всичко мина прекалено бързо. След като не се благоволиха да ми преведът останалите чаптъри на мангата, не знаех че
Дори нямах и подозренията. Що се отнася до нещата с Акира и оня с кафявата коса, чието име няма да си направя труда да запомня защото просто арта му е толкова скапан че ми се гади всеки път когато го дадът, там горе долу схванах ситуяцията и мога да кажа че и това не знаех за Акира (че какъв фен съм тогава като си нямам хал хабер от историята?). Обинявам Японците за дето не разпространиха мангата по-обширно!
Както и да е.
Гунзи да го почвам ли? Ще го почна...добре бе, той е един от героите които мамка му, заслужава повече време на екрана! Какво е това нещо? Къде са битките с Шики? Къде е психарския смях и глуповатите спорове м/у него и Кири? Къде е кръвта и вътршностите които той изкарва през дупки които даже моята фантазия не може да измисли? Май преувеличих отново, ама да Гунзи е пича на анимето! И протестирам срещу има-няма 10-те реплики които му дадоха и 5-те пъти които го показаха...
Акира...леле да но го почвам че ми идеше да го набия с неговия Кейске. От кога го чаках да пукне пък не е истина.
'Айде бе Кейске, пукни най-сетне бе! Стига си заемал времето на екрана, което трябваше да принадлежи на Гунзи или Шики!'
Ама да той беше един от главните герои и няма да крия колко се накефих когато Шики му резна...ще ми се да му беше резнал зелката ама не стана, все пак се гътна.Какво по-хубаво?
Последния епизод който излезна (до сега) мога да кажа че ми стана офицялно любим. Кейске е вън от картинката, а Шики стана още по-печен (че той кога не е бил?!). Какво остава? Миии...няма ли да влючат, ами не знам...можеби малко BL? Може да не са го писали като яои, но го представят като шоунен-ай, който трябва да има поне малко туй онуй? За сега освен момента когато первезника влезе в стаяра на своя харем (който да подчертая, тене показаха абсолютно нищо освен силуети и некви нескопосани звуци)? друг такъв момент не ми се е мяркал?
Айде сега не ми казвайте, че признанието на Кейске (което подчертавам, той не можа да доизкаже защото се давеше в кръвта си) че го смятате за такъв момент? Лично ще ви наритам ако някой дори го спомене.
Май се увлякох, но да наистина харесвам TnC и можеби очквах нещо по-така, имайки предвит играта.
Но както и да е.
Имам повече надежди от сега нататък, след като Шики ще си гепи Акира.
Надявам се на повече моменти с Гунзи и да включат това което са писали че би трябвало да има.
Дори леки нямеци пак ще ми стигне, защото от това което видях до сега нямаше нищо BL в него. (освен факта че всичко там е мъжко,което ме топли защотот женските винаги са ме изнервяли).
За сега му давам 4/10...въпреки че това е много, но просто го давам заради героите които все още ме радват. Поне тях са успели да ги покажат, както винаги съм си ги представяла (и сеюта и движения и държание).
ВНИМАНИЕ!
За тези които не са го гледали все още, ще включа спойлове, които са от анимето, за това ако не искате да си разваляте, там каквото ви е желанието, не го четете.
Все ми е тая де, само предупреждавам.
Все ми е тая де, само предупреждавам.
Не съм имала големи очаквания за това аниме признавам си. Все още си държа на това което съм написала от горе (поста). Сега обаче ще пиша и за предсавянето на историята.
WTF! Всичко мина толкова бързо, че трябваше да прегледам епизодите наново. Знам че попринцип не му е хубаво да се туткат, ама изведнъж настана края на 'Игура'? Военние нахлуха и тази която държеше Акира я убиха? Мхм добре, можеби преувеличих с бързането и все пак мисля че всичко мина прекалено бързо. След като не се благоволиха да ми преведът останалите чаптъри на мангата, не знаех че
- Spoiler:
- Шики е Ил Ре. *изненада изненада!*
Дори нямах и подозренията. Що се отнася до нещата с Акира и оня с кафявата коса, чието име няма да си направя труда да запомня защото просто арта му е толкова скапан че ми се гади всеки път когато го дадът, там горе долу схванах ситуяцията и мога да кажа че и това не знаех за Акира (че какъв фен съм тогава като си нямам хал хабер от историята?). Обинявам Японците за дето не разпространиха мангата по-обширно!
Както и да е.
Гунзи да го почвам ли? Ще го почна...добре бе, той е един от героите които мамка му, заслужава повече време на екрана! Какво е това нещо? Къде са битките с Шики? Къде е психарския смях и глуповатите спорове м/у него и Кири? Къде е кръвта и вътршностите които той изкарва през дупки които даже моята фантазия не може да измисли? Май преувеличих отново, ама да Гунзи е пича на анимето! И протестирам срещу има-няма 10-те реплики които му дадоха и 5-те пъти които го показаха...
Акира...леле да но го почвам че ми идеше да го набия с неговия Кейске. От кога го чаках да пукне пък не е истина.
'Айде бе Кейске, пукни най-сетне бе! Стига си заемал времето на екрана, което трябваше да принадлежи на Гунзи или Шики!'
Ама да той беше един от главните герои и няма да крия колко се накефих когато Шики му резна...ще ми се да му беше резнал зелката ама не стана, все пак се гътна.Какво по-хубаво?
Последния епизод който излезна (до сега) мога да кажа че ми стана офицялно любим. Кейске е вън от картинката, а Шики стана още по-печен (че той кога не е бил?!). Какво остава? Миии...няма ли да влючат, ами не знам...можеби малко BL? Може да не са го писали като яои, но го представят като шоунен-ай, който трябва да има поне малко туй онуй? За сега освен момента когато первезника влезе в стаяра на своя харем (който да подчертая, тене показаха абсолютно нищо освен силуети и некви нескопосани звуци)? друг такъв момент не ми се е мяркал?
Айде сега не ми казвайте, че признанието на Кейске (което подчертавам, той не можа да доизкаже защото се давеше в кръвта си) че го смятате за такъв момент? Лично ще ви наритам ако някой дори го спомене.
Май се увлякох, но да наистина харесвам TnC и можеби очквах нещо по-така, имайки предвит играта.
Но както и да е.
Имам повече надежди от сега нататък, след като Шики ще си гепи Акира.
Надявам се на повече моменти с Гунзи и да включат това което са писали че би трябвало да има.
Дори леки нямеци пак ще ми стигне, защото от това което видях до сега нямаше нищо BL в него. (освен факта че всичко там е мъжко,което ме топли защотот женските винаги са ме изнервяли).
За сега му давам 4/10...въпреки че това е много, но просто го давам заради героите които все още ме радват. Поне тях са успели да ги покажат, както винаги съм си ги представяла (и сеюта и движения и държание).
Shinshoku- Ретард
-
Гледам го, че свършило... Поне целунаха ли се, нещо изобщо стана ли?
Аз... най-вероятно няма да имам нервите да го доизгледам xD
Аз... най-вероятно няма да имам нервите да го доизгледам xD
- Chii ;3- Терорист
-
Брой мнения : 390
Дата на регистрация : 02.10.2010
Тц...нищичко, така че stick with the dj`s.
Не си прави труда да го гледаш, не си струва.
[Оценката ми пада на 2/10 за първи сезон.]
Най-вече защото липсва нещо АДСКИ съществоно...
Не си прави труда да го гледаш, не си струва.
[Оценката ми пада на 2/10 за първи сезон.]
Най-вече защото липсва нещо АДСКИ съществоно...
Shinshoku- Ретард
-
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите