RENTRER EN SOI
2 posters
:: Разни :: Азиатска музика :: Японска музика
Страница 1 от 1
RENTRER EN SOI
RENTRER EN SOI is metal band from Japan, formed in 2001, but their activities during their first two years were scarce. They released a few demo-tapes, a few singles that were only available at their lives, and that was it. At first, the band consisted of only four members: Satsuki (砂月 , vocals) on vocals, Takumi (匠) and Ao (蒼) on guitar and Ryo (遼) on bass.
Sinner- Модератор
-
Брой мнения : 1676
Дата на регистрация : 14.05.2009
Re: RENTRER EN SOI
Мамка му чак сега намирам темата лол.
Страхотна група ,жалко че се разпаднаха, но имам няколко песни техни които не мога да спра да слушам. Любимата ми е ''The Abyss of Despair'' <33
Не съм сугурна дали са направили нова група с някой пропуснат член (лол това прозвуча грешно но ме разбирате) както AYABIE се разпаднаха и отново се събраха без предишния им вокал Aoi(въпреки че с него песните много повече ми харесват но това е друга тема).
Страхотна група ,жалко че се разпаднаха, но имам няколко песни техни които не мога да спра да слушам. Любимата ми е ''The Abyss of Despair'' <33
Не съм сугурна дали са направили нова група с някой пропуснат член (лол това прозвуча грешно но ме разбирате) както AYABIE се разпаднаха и отново се събраха без предишния им вокал Aoi(въпреки че с него песните много повече ми харесват но това е друга тема).
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
:: Разни :: Азиатска музика :: Японска музика
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите