~Смърт~
+42
Plug in,Baby~
Amane-chan
miss_kapriss989
Nessie
Angel of the dead
Shivers
Little.Vampire
Megaphy
Koufuku ;3
Rena-Zlat
LiДо4o_O
Liquid Sugar
Little`DeviL
akira
black_warrior
What's up?
PurE`~`Blo0d
Ishida_Hatake
The Black Rose
Blackie.
.:Лунен ВълК:.
Enery
Shinshoku
-vip-
- Eti
...{Izumi Hyuuga}...
Apathy
c0lourblind-
~Black rose~
ShikaShake
narutofox
Cocaine`
~Devil May Cry~
~#LaNa^SaMa#~***
~|~Crazy_kid~|~
~[S u N s h I n E]~
Façade
CriminaL Baby.
Exorcist
Tzeentch God of Chaos
Kreator
{Bloody.Rose}
46 posters
:: Архив :: Архив :: Интереси и свободно време :: За потребителите
Страница 2 от 10
Страница 2 от 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: ~Смърт~
първото!първото мн ме радва!
Kreator- Терорист
-
Job/hobbies : Лъркър от класа.
Character : An echo
Брой мнения : 1456
Дата на регистрация : 20.03.2008
еми аз съм мила и добричка и едвали ще е кой зне кво ако аз те убия...но да се пробвам...
първо ще те вържа и ще те оставя да висеш с главата на доло в някяква тъма саичка,през това време ще пусна около стотиня отровни змий и паяци ... след като си поиграят с теб ще те отвържа и щте те сложа в котел с вряща вода , ще те оставя да повариш малко , ще те извадя и ще те ... ще те изпържа в тиганче с малко масалце и лук , после щте те сервирам на котката ми да те изяде ^.^
(тва още малко и щеше да запрелича на някоя рецепта)
първо ще те вържа и ще те оставя да висеш с главата на доло в някяква тъма саичка,през това време ще пусна около стотиня отровни змий и паяци ... след като си поиграят с теб ще те отвържа и щте те сложа в котел с вряща вода , ще те оставя да повариш малко , ще те извадя и ще те ... ще те изпържа в тиганче с малко масалце и лук , после щте те сервирам на котката ми да те изяде ^.^
(тва още малко и щеше да запрелича на някоя рецепта)
такамммм...първо ще те улупам с една бейзболна бухалка и като се уверя че си безвребна ще ти извадя мозъка с тръбичка превз носа и ще го прибера в буркан после ще ти обеля кожата за да ти останат само мускулите и ще те забия на някой кол
(знам че е малко тъпо ама нищо не ми идва на главата сега )
(знам че е малко тъпо ама нищо не ми идва на главата сега )
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
~†~Pureblood Vampire~†~ написа:първото!първото мн ме радва!
еи не е честно ти не написа аз как ще умра :bash: хаха еи Боби аз смятам да те закова с раждясали пирони да един кръст и да са мъчиш там като иисуса ама без да възкръстваш. :icon_twisted:
Хммм...да помислим....хах сетих се:
Амм...гледай последния епизод на School days( ако не си де ... аз лично се отвратих) и се постави на мястото на главния герой(немога да се сетя как се казваше горкия)!!!
Амм...гледай последния епизод на School days( ако не си де ... аз лично се отвратих) и се постави на мястото на главния герой(немога да се сетя как се казваше горкия)!!!
~#LaNa^SaMa#~***-
Job/hobbies : Anime/manga, Art, Music(Rock,Punk;J -music, OST, metal,gothic), Photoshop, FanArt, FanFic
Брой мнения : 47
Дата на регистрация : 30.04.2008
~#LaNa^SaMa#~*** написа:Хммм...да помислим....хах сетих се:
браво..искам някои мен да убие
Аз няма да те убия никога.`†`Bloody Rose`†` написа:~#LaNa^SaMa#~*** написа:Хммм...да помислим....хах сетих се:
браво..искам някои мен да убие
Хмм.Еми сещам за филма Alone in the Dark,там умряха много хора.Беше си доста страшен филм.Но , имаше и някои които оцеляха,и то само двама,тези същества избиха всичко във целия град / всички хора бяха мъртви / само един мъж и една жена останаха живи,нз как се назваха.А и още нещо,тези съществата се крият само на тъмно,и вечерта са най-много.Има ли сянка някаде,тоест тъмнина,да е много тъмно мъртъв си.Дори да си с фенер пак те обиват.А също така те дават сила на хората,изведнъж хората започват да изчезват,съществата понякакъв начин ги карат / и хората без значение какво са правили преди това спират / да отидат при тях,и сяка вечер,исчезват хора,и изведнъж ги виждаш на улицата ,този който е изчезнал вече е бил при тях и са му дали сила и той е станал някакъв безсмъртен едва ли не,много трудно умира,но само един човек успява да се справи с тях,/ е има и други де /Та хората които са станали като тях ,като влечугите /е не на вид де,но стават много силни/ започват в началото да преследват един човек.
Аз ще спра щото ше се объркам.Най-добре гледайте филма,ще ви е по-лесно като го гледате.
See no Evil се казва на английски.
:spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam:
Kreator- Терорист
-
Ми незнам...може би с нож
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
Хах ще те вържа за един стол и ще го закова за земята.. Аз ще седна на 2 метра от теб , така че да не можеш да ме докопаш и ще си отворя една студена бира. Ще отпивам бавно докато те гледам как се мъчиш при гледката. След това счупя празната бутилка и ще ти я забуча в корема.. Тогава ще излеза от стаята и ще гледам ТВ
ShikaShake-
Job/hobbies : Music&basketball
Humor : STFU no jutsu! * - -
Брой мнения : 139
Дата на регистрация : 28.05.2008
Ще те закопчая с белезници за едно легло /без перверзни мисли/ и ще си сложа противогаз..ще ти махна обубките и ще ти гъделичкам краката с перце.. ..ще умреш от смях и дехидратация /емз толково е смешно че плачеш/
Ъхх краката ми не смърдяяят
Така... Щееее дааа .. ще пусна много червеи в устата ти и ще чакам докато ги глътнеш до един .. след това докато се мъчиш ще ти разпоря корема и ще те накарам да гледаш докато те пъплят в стомаха ти. след това преди да умреш ще ти пусна чалга..
Така... Щееее дааа .. ще пусна много червеи в устата ти и ще чакам докато ги глътнеш до един .. след това докато се мъчиш ще ти разпоря корема и ще те накарам да гледаш докато те пъплят в стомаха ти. след това преди да умреш ще ти пусна чалга..
ShikaShake-
Job/hobbies : Music&basketball
Humor : STFU no jutsu! * - -
Брой мнения : 139
Дата на регистрация : 28.05.2008
Червеите не са проблем /идеята не е лоша/ ама това последното е проклятие
П.П. Краката ти не смърдят..те направо те убиват с вонята си..
Ще пея и главата ти ще се пръсне..навсякъде ще хрълчи мозък.. /трудно ама нищо../
П.П. Краката ти не смърдят..те направо те убиват с вонята си..
Ще пея и главата ти ще се пръсне..навсякъде ще хрълчи мозък.. /трудно ама нищо../
Ааами.....двама дебели и гнусни сумисти,котио не са са къпали от 3 години,ке ти ги донеса за да те целуват и прегръщат...когато се доближат до теб,на тебе ще ти се доповръща...а когато те целунат..ще умреш от недостик на въздух!
~Black rose~- Терорист
-
Брой мнения : 997
Дата на регистрация : 17.04.2008
не искам да я обивам
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Не искам....АМА НЯМА КАК! :icon_twisted:
Ъъммммммммммм ми със кухненски нож...проста и лесна работа!
Ъъммммммммммм ми със кухненски нож...проста и лесна работа!
~Black rose~- Терорист
-
семз ще взема меча на ичиго и от там нататък съ знае
Kreator- Терорист
-
ще ти дам да подушиш бисквитките дето прави мама по коледа и ще си изкихаш мозъка заради тях
ляляляляляяя, ще хвърчат кръв и сополи
ляляляляляяя, ще хвърчат кръв и сополи
Ке те целуне мумия,вунята ке те довърши!
~Black rose~- Терорист
-
Ще те гръман с пистолет
(не го приемай лично :icon_bigrin: )
(не го приемай лично :icon_bigrin: )
-
Ще те убия по оригинален за емо начин -телбод по вените
Kreator- Терорист
-
с поглед ще те убия