Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Вашата същност

2 posters

Go down

Вашата същност Empty Вашата същност

Писане  CriminaL Baby. Съб 08 Май 2010, 15:00

Е, мисля че е добре да има 1 такава темичка, в която човек да поразмишлява относно себе си, ценностите си, характера си, нещата които обича и нещата които мрази.
Та, целта е може би да анализираме себе си. На мен лично би ми било интересно да видя гледните точки на останалите. А аз ще напиша своята гледна точка по-късно.

П.С. Ако темата не е за тук се извинявам.
CriminaL Baby.
CriminaL Baby.
Ретард

Female
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008

Върнете се в началото Go down

Вашата същност Empty Re: Вашата същност

Писане  Kótaro Fúuma Пет 18 Юни 2010, 21:28

Моята същност е много зле завързана и превързвана icon_smile

Първо ако се запознаете с мен първото нещо което ще ви направи впечатление може би ... че умея да карам хората да се смеят дори и да са в лошо настроение .. а ако ме "наредите" ще се направя че не съм се обидил , но всъщност се обиждам .. icon_confused В повечето случай говоря пълни глупости така че не се очудвайте ако чуете нещо нередно от устата ми icon_lol иначе като човек съм прекалено добродушен и мога да трая всеки човек независимо какъв е icon_confused icon_bduh :icon_bigrin:
Kótaro Fúuma
Kótaro Fúuma
Терорист

Male
Job/hobbies : Ninja Style , Final Fantasy , Samurai Warriors , Random Anime , Devil May Cry , To Annoy General_Grievous xD
Humor : Victory is merely nothing in a world of chaos.Chaos shall crumble before me
Брой мнения : 157
Дата на регистрация : 10.06.2010

Писане  Гост Съб 10 Сеп 2011, 17:16

a beautiful strong protoss who needs no girl
Гост
Гост

Писане  Sponsored content

Sponsored content