Mayoi Neko Overrun!
4 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Mayoi Neko Overrun!
Тип: TV
Епизоди: 12
Статус: Завършен
Излъчва се от - до: 6 април 2010 до 22 юни 2010
Продуценти: AIC
Жанр: комедия, романтика, шоунен
Времетраене: 24 минути
Историята се завърта около Такуми Тсузуки, момче което живее с по-голямата си сестра Отоме, въпреки че двамата нямат кръвни връзки помежду им. Отоме ръководи занемарена сладкарница наречена Изгубени Котки. Докато един ден Отоме взима красиво мистериозно момиче от улицата ...
Последната промяна е направена от sunshine_star на Нед 04 Юли 2010, 11:25; мнението е било променяно общо 2 пъти
sunshine_star- Терорист
-
Job/hobbies : books... writing...
Humor : 3in1 без нескафе ;3
Брой мнения : 202
Дата на регистрация : 26.07.2009
Re: Mayoi Neko Overrun!
Товаа изглежда добре, ще го погледна някой ден ;D
Ps. Махни едното "k" щото така е грешно ;)
Ps. Махни едното "k" щото така е грешно ;)
Katinkka- Терорист
-
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009
- Нещо ми лъхаше на ечи кат го видях първия път, но го нямаше като жанр и
изтеглих първи епизод. Кога ще го гледам - не знам.
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
Гледах първи еп вече
Изглежда ми интересно, арта ме впечатли, историята едва ли ще е кой знае какво, героите ми харесват, има потенциал според мен ^^
Ще го следя ;)
Изглежда ми интересно, арта ме впечатли, историята едва ли ще е кой знае какво, героите ми харесват, има потенциал според мен ^^
Ще го следя ;)
Katinkka- Терорист
-
Ще следя анимето. На мен ми се струва доста интересно. Арт-а наистина си го бива и има малко ечи, за напред може и да нарастне, не се знае. Още като видях две от момичетата - Nozomi и Fumino - много ги харесах ^^ Мнго искам следващия епизод да излезе по-скоро.
HellGirl- Зарибен
-
Humor : MC Teukie Teukie Lee Teukie! x33
Брой мнения : 2150
Дата на регистрация : 18.03.2009
Забавно аниме, но все още никаква история, то няма и да има де, ама карай ;D
Тва не му пречи :D Таа.. Фумино не ме кефи толкова, по-скоро Уменомори, но най-добре са двете заедно :D Щот ма забавляват.
Сцепих се на момента в който играха тенис на маса xDD Баси забавения кадър, а Нозоми как ги гледаше :DD
Тааа.. ще го доизгледам, ама едва ли ще получи висока оценка.. все пак не е нищо особено като цяло.
Тва не му пречи :D Таа.. Фумино не ме кефи толкова, по-скоро Уменомори, но най-добре са двете заедно :D Щот ма забавляват.
Сцепих се на момента в който играха тенис на маса xDD Баси забавения кадър, а Нозоми как ги гледаше :DD
Тааа.. ще го доизгледам, ама едва ли ще получи висока оценка.. все пак не е нищо особено като цяло.
Katinkka- Терорист
-
Ъъъ.. хора, мисля, че споменах и в първия пост, но пак да кажа: ЗАГЛАВИЕТО Е ГРЕШНО! + тва не виждам картинката, която се предполага да виждам D:
Кхъм.. сега да продължа с мнение по темата - Като цяло не е голяма работа, но мисля, че заради хубавия арт и забавните моменти заслужава една 8-ца (: В крайна сметка харесах Нозоми :3 Nyaa~ Много е сладка и много ми харесват очите й :3
Малко не е точно моя тип момиче, но карай.. аз вече не знам какви герои харесвам
Последния епизод не беше нищо, защото те си обсъждаха само какво що било по епизодите
Кхъм.. сега да продължа с мнение по темата - Като цяло не е голяма работа, но мисля, че заради хубавия арт и забавните моменти заслужава една 8-ца (: В крайна сметка харесах Нозоми :3 Nyaa~ Много е сладка и много ми харесват очите й :3
Малко не е точно моя тип момиче, но карай.. аз вече не знам какви герои харесвам
Последния епизод не беше нищо, защото те си обсъждаха само какво що било по епизодите
8/10
Katinkka- Терорист
-
- Смених картинката, поправих заглавието и информацията.
Мисля да го гледам, струва ми се интересно.
sunshine_star- Терорист
-
Job/hobbies : books... writing...
Humor : 3in1 без нескафе ;3
Брой мнения : 202
Дата на регистрация : 26.07.2009
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите