`Творбите` на Си
5 posters
:: Разни :: Форумно творчество :: Арт и amv
Страница 1 от 1
`Творбите` на Си
Само да спомена, че днес за първи път работя с някаква програма за обработване на снимки и идея си нямам какво правя. И все пак мисля, че се получи все нещо... като за първи опит. Кажете вие какво мислите.
Аватари:
Сигнатура:
Аватари:
Сигнатура:
Re: `Творбите` на Си
Ако някой иска профила да го взима. Правила съм го в заспало положение, така че не се учудвайте, ако се стреснете.
Аватар:
Сигнатура:
Аватар:
Сигнатура:
Well, има потенциал, ако спреш да ги смачкваш. Питай някой добър с фотошопа как става това и определено ще станат добри. (:
Освен това, ефекта, който си използвала за последната сигнатура убива всичкия му чар. Предлагам ти да започнеш с по - семпли неща и чак когато зпаочнеш да ги усъвършенстваш, предприеми по - смели стъпки. (:
Освен това, ефекта, който си използвала за последната сигнатура убива всичкия му чар. Предлагам ти да започнеш с по - семпли неща и чак когато зпаочнеш да ги усъвършенстваш, предприеми по - смели стъпки. (:
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Ако го е направила с фотошоп, защото има една подобна програма photoscape или нещо от сорта, с която се получава съшият ефект. Аватарът на второто не е лош, но сигнатурата не ми харесва много.
^__^
^__^
Comma.-
Брой мнения : 121
Дата на регистрация : 30.03.2010
Всъщност - да! Тези съм ги правила с PhotoScape. В момента издирвам уроци, но нещо не намирам. Както и да е... ще работя повече и да се надяваме, че ще ги правя по-добри. Радвам се, че ги харесвате поне малко.
Не знам за уроци по фотоскейп, но съм сигурна, че могат да станат много добри, защото преди много време и аз си правих профили с тази програма ^^ ако имаш въпроси винаги можеш да попиташ ^_*
Comma.-
Брой мнения : 121
Дата на регистрация : 30.03.2010
sorrowful написа:Ако някой иска профила да го взима. Правила съм го в заспало положение, така че не се учудвайте, ако се стреснете.
Аватар:
Сигнатура:
- Искам картинката! При първа възможност!
А колкото до самия профил, не ме радва. >3<
Все още не мога да проумея как ги сплесквате така. Дори през нуубските си години
с фотогъз не съм успявала да направя нещо такова.
Викам като първа стъпка да взимаш пример от чужди сигнатури докато свикнеш.
После идеите си идват от самосебе си стига да имаш въображение.
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
За съжаление не ми харесват Но продължавай да се опитваш, докато не постигнеш нещо по-добро ^_^ Все от нейде се почва.
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
:: Разни :: Форумно творчество :: Арт и amv
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите