Пороците
+10
~Black rose~
Kreator
CriminaL Baby.
I'm Just a kid! :(
c0lourblind-
Ricchan ^^
Façade
{Bloody.Rose}
Drama.Queen
What's up?
14 posters
:: Архив :: Архив :: Интереси и свободно време
Страница 1 от 1
Пороците
Видях че няма такава тема и реших да направя :icon_bigrin: ......Имате ли някакви пороци. ...например да пушите,да пиете в прекалено големи количества или да се друсате(Силно се надявам да няма такива!!)
Не мисля че има човек,който няма пороци така че признавайте бързо.................
Не мисля че има човек,който няма пороци така че признавайте бързо.................
What's up?- Терорист
-
Job/hobbies : ********
Humor : *********
Брой мнения : 667
Дата на регистрация : 23.03.2008
Re: Пороците
Хех,мойте са бая...
Ама най-ми ясно изразен ми са аниметата...,като ми стане инт не спя ,не ям на училище не ходя...само и само да си изгледам анимето...Може би за тва наруто заседмица и половина го изгледах някъде...Ама като си спомня на кво приичах после...
Иначи не пия,не пуша и не се дресам...
Иначе не се сещам за др освен за мързела,лигнята.............
И такамз...сега ще се хилите...ама за др не се сещам,иначе като се сетя веднага ще си призная
Ама най-ми ясно изразен ми са аниметата...,като ми стане инт не спя ,не ям на училище не ходя...само и само да си изгледам анимето...Може би за тва наруто заседмица и половина го изгледах някъде...Ама като си спомня на кво приичах после...
Иначи не пия,не пуша и не се дресам...
Иначе не се сещам за др освен за мързела,лигнята.............
И такамз...сега ще се хилите...ама за др не се сещам,иначе като се сетя веднага ще си призная
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
Аз също не пуша,а пия много рядко и в малки количества.Абе и по мъже не ходя (за последното не лъжа,те при мен идват)
Най-голеният ми порок си остава любовта ми към аниметата..Честно много съм пристрастена :crazy2:
Най-голеният ми порок си остава любовта ми към аниметата..Честно много съм пристрастена :crazy2:
и аз ако ми хареса някое аниме не можете да ме отлепите от компа като хипнотизирана съм
за цигарите :puke: :puke: :puke: за пиенето мн рядко и то по малко ама от 1 -2 годинки не съм пила апак за другото - МРАЗЯ ГО :icon_bigrin:
за цигарите :puke: :puke: :puke: за пиенето мн рядко и то по малко ама от 1 -2 годинки не съм пила апак за другото - МРАЗЯ ГО :icon_bigrin:
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Моят порок е, че обичам да стоя до късно и да спя дообяд. Майка откача. Дори да съм първа смяна, предпочитам да стоя цялата нощ и неспала да отида на даскало, отколкото да се наспя.
Също така и пуша.
Пия. Рядко, но когато го правя се разбивам много тотално.
Пушила съм трева, преди година.
Пълна съм с пороци с една дума
Също така и пуша.
Пия. Рядко, но когато го правя се разбивам много тотално.
Пушила съм трева, преди година.
Пълна съм с пороци с една дума
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Пуша,пия........... ,а тревата също не ми мърда........Нека кажа ,че не съм горда с тези мой качества ...
What's up?- Терорист
-
Поне че рядко пия Ама малиии, напия ли се, бягай! И вази съм чупила и килими съм лекьосвала Не е розово
Емм... за тревата мога да ти кажа само едно... пуши я много нарядко, а не периодично, т.е. през ден, два, седмица...
Най-много един път в месеца
Вярвай ми, щом аз, която съм пушила само... ъмм... 7-8 пъти, после като спрях, 3 месеца само за марихуана мислех
Мит е, че не се пристрастяваш! :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_exclaim:
Внимавай :icon_exclaim:
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Ооо имам граници(колкото и странно да звучи)....обикновено пушим с някакъв повод(рядко се случва да си измислим....просто да си кажа)...аз самата не искам да ставам няква друсалка....
Мерс за съвета
MeTaL_HeArT: Радвам се, че мислиш трезво От време на време така да се повеселиш не пречи, споки :dancing: Ей, ама голяма веселба падаше навремето
Мерс за съвета
MeTaL_HeArT: Радвам се, че мислиш трезво От време на време така да се повеселиш не пречи, споки :dancing: Ей, ама голяма веселба падаше навремето
What's up?- Терорист
-
като изключим,че не обичам да спя (не само не обичам,а и не мога xD)
пристрастена съм към рисуването и много се караме с майка ми защото из нас постоянно се разнасят листове и моливи,гумички и т.н. (аз не го приемам като порок,ама майка ми ДА >_<)
ъъъмне пуша треволяци..не пия (или ако пия си имам граници)
другия ми порок е музиката
*totally addicted*
дори и в часовете в училище слушам музика..
просто не мога да се откажа от нея xDD
и последното е аниме и манга.. за това няма да говоря,че става лошо xDD
пристрастена съм към рисуването и много се караме с майка ми защото из нас постоянно се разнасят листове и моливи,гумички и т.н. (аз не го приемам като порок,ама майка ми ДА >_<)
ъъъмне пуша треволяци..не пия (или ако пия си имам граници)
другия ми порок е музиката
*totally addicted*
дори и в часовете в училище слушам музика..
просто не мога да се откажа от нея xDD
и последното е аниме и манга.. за това няма да говоря,че става лошо xDD
Сега: Аниме, цигари, игри.
Преди, алкохол, трева.
Преди, алкохол, трева.
I'm Just a kid! :(- Терорист
-
Job/hobbies : Да ви скоча на главата
Humor : Шалалала....
Брой мнения : 314
Дата на регистрация : 05.02.2008
Пороци нямам .. Ще се постарая и за вбъдеще да е така
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
Емз....раните, кръвта...
Kreator- Терорист
-
Job/hobbies : Лъркър от класа.
Character : An echo
Брой мнения : 1456
Дата на регистрация : 20.03.2008
Емз.-..полудявам даскалите..НО ЕДИН СЪМ СИ НАБЕЛЯЗАЛА...Е СИГА САМО ГО ПОДЛУДЯВАМ В ЧАСОВЕТЕ.....
Емз...аз това не гон апирам като пророк....амаа.....(ама е )
Този дакъл се ме заплашва че щел да каже на бащами(щото прецедател на дакалото) какви магарии правя
И аз се му викам
-Емз той знае!
И пак го влудявам!!
Учителя ми по музика......най-лудия даскъл!!(емз-..и в добър и в лош смисъл)
Емз...аз това не гон апирам като пророк....амаа.....(ама е )
Този дакъл се ме заплашва че щел да каже на бащами(щото прецедател на дакалото) какви магарии правя
И аз се му викам
-Емз той знае!
И пак го влудявам!!
Учителя ми по музика......най-лудия даскъл!!(емз-..и в добър и в лош смисъл)
~Black rose~- Терорист
-
Брой мнения : 997
Дата на регистрация : 17.04.2008
Аааа...и също---пристръстена съм към едно аниме!!!
Vampire knight
Преди:Наруто!
Vampire knight
Преди:Наруто!
~Black rose~- Терорист
-
Брой мнения : 997
Дата на регистрация : 17.04.2008
Ровех се из форума и си я изнамерих тая темичка. Като си гледам предишното мнение, направо не вярвам, че аз съм го писала...
Така
1. Пия. Със повод, без повод, 100-тина грама ракия всяка вечер не ми мърдат.
Постоянно си търся повод да се натряскам. На рождения ми ден бях пияна до козирката, на нова година бях пияна. Ноември бях мъртво пияна, повърнах 2 пъти и накрая бях като парцал.
Алкохола просто ми е в гена, баща ми е алкохолик, дядо ми бил алкохолик, майка ми също пие ракия всяка вечер, ама не се напива.
2. Пуша. Ако майка не ми даваше по 10 цигари на ден, 2 кутии нямаше да ми мърдат. Като имам цигари пуша постоянно. Случвало се е да изпуша 1 кутия до обяд.
3. Прибирам се в къщи колкото да се наспя и на следващия ден пак да изляза. Ако нямах вечерен час, сигурно щях в 2-3 през нощта да се прибирам. Заради това хич не уча, прецаках си успеха за тая година тотално.
4. Пръскам пари като ненормална. Стига да ги има де. Ако ми дадат 10 лева ще ги пръсна за няма и 2 часа.
5. То не е точно порок, ама айде - гнева. Изглеждам спокойна, просто защото много неща не могат да ме ядосат. Ама като ми се насъбере - да не си край мен. Крещя на майка ми, приятелите ми, ако са край мен. Постоянно удрям стените като съм ядосана - чудя се как не съм си натрошила всичките пръсти досега. Като съм ядосана или просто ме сърбят ръцете удрям който ми попадне - случвало се е да са приятели, на които много държа.
6. Омразата, която определено считам за порок, пречи ми много. През последната година осъзнах какво представлява първичната омраза, която е отвратителна. Осъзнах какво е искрено да желаеш агонията на някого.
7. Пироман съм. Постоянно паля разни неща. На 31-ви с още няколко човека подпалихме заебана къща, палехме разни треволяци, а аз само стоях и едва ли не получавах душевен оргазъм.
Тревата не съм я подхванала, но бях на косъм да го направя. И така нататък...
Така
1. Пия. Със повод, без повод, 100-тина грама ракия всяка вечер не ми мърдат.
Постоянно си търся повод да се натряскам. На рождения ми ден бях пияна до козирката, на нова година бях пияна. Ноември бях мъртво пияна, повърнах 2 пъти и накрая бях като парцал.
Алкохола просто ми е в гена, баща ми е алкохолик, дядо ми бил алкохолик, майка ми също пие ракия всяка вечер, ама не се напива.
2. Пуша. Ако майка не ми даваше по 10 цигари на ден, 2 кутии нямаше да ми мърдат. Като имам цигари пуша постоянно. Случвало се е да изпуша 1 кутия до обяд.
3. Прибирам се в къщи колкото да се наспя и на следващия ден пак да изляза. Ако нямах вечерен час, сигурно щях в 2-3 през нощта да се прибирам. Заради това хич не уча, прецаках си успеха за тая година тотално.
4. Пръскам пари като ненормална. Стига да ги има де. Ако ми дадат 10 лева ще ги пръсна за няма и 2 часа.
5. То не е точно порок, ама айде - гнева. Изглеждам спокойна, просто защото много неща не могат да ме ядосат. Ама като ми се насъбере - да не си край мен. Крещя на майка ми, приятелите ми, ако са край мен. Постоянно удрям стените като съм ядосана - чудя се как не съм си натрошила всичките пръсти досега. Като съм ядосана или просто ме сърбят ръцете удрям който ми попадне - случвало се е да са приятели, на които много държа.
6. Омразата, която определено считам за порок, пречи ми много. През последната година осъзнах какво представлява първичната омраза, която е отвратителна. Осъзнах какво е искрено да желаеш агонията на някого.
7. Пироман съм. Постоянно паля разни неща. На 31-ви с още няколко човека подпалихме заебана къща, палехме разни треволяци, а аз само стоях и едва ли не получавах душевен оргазъм.
Тревата не съм я подхванала, но бях на косъм да го направя. И така нататък...
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
Хмм.. мии да помисляя ;D
Може бии..
1.Компа.. то това не просто си го обичам.. аз просто не мога без да седна поне за 4 часа на компа :D Винаги като имам време съм на компа xD Почти винаги съм на тоя комп.. аз общо взето или съм на даскало или гледам аниме или играя или спя :D :D
2.Многоо.. съм стисната понякога.. смисъл че ми се свиди.. да дам пари за нещо.. като е за приятел/ка добре.. може и да дам някой лев, ама попринцип съм супер свидлива.. което смятам да го поправя.., ама няма как то ми е в кръвта :D
3.Колкото и тъпо да звучи на моменти съм супер добра.. което е лошо защото давам допълнителни шансове на враговете си.., а на моменти се държа зле с приятелите си... Просто не искам да зарязвам някой само заради едно нещо.. само че аз твърде много шанс давам на хората.. което не знам от де идва..
Ммм.. за друго не мога да се сетя, ама със сигурност има :D
Може бии..
1.Компа.. то това не просто си го обичам.. аз просто не мога без да седна поне за 4 часа на компа :D Винаги като имам време съм на компа xD Почти винаги съм на тоя комп.. аз общо взето или съм на даскало или гледам аниме или играя или спя :D :D
2.Многоо.. съм стисната понякога.. смисъл че ми се свиди.. да дам пари за нещо.. като е за приятел/ка добре.. може и да дам някой лев, ама попринцип съм супер свидлива.. което смятам да го поправя.., ама няма как то ми е в кръвта :D
3.Колкото и тъпо да звучи на моменти съм супер добра.. което е лошо защото давам допълнителни шансове на враговете си.., а на моменти се държа зле с приятелите си... Просто не искам да зарязвам някой само заради едно нещо.. само че аз твърде много шанс давам на хората.. което не знам от де идва..
Ммм.. за друго не мога да се сетя, ама със сигурност има :D
Katinkka- Терорист
-
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009
Аз много обичам да си говоря с учителите преди или след часовете, най-много се интересувам от(=досаждам с) химията, химическите формули и названия. Щом се "влюбя" в някой училищен предмет, досаждам на госпожата при първа възможност.
Щом започна да пиша нещо, умирам да го споделя с кака Криси, да и разправя за поредното творение, което ще изоставя само след няколко дни и няма да завърша, и да и искам мнението по въпроса.
Обожавам да мечтая, да си измислям героини, приятелки, съпрузи, колеги и т.н., и т.н.
Иначе не пия много(само малко и то понякога) и не пуша, да не говорим, че не се друсам.
Щом започна да пиша нещо, умирам да го споделя с кака Криси, да и разправя за поредното творение, което ще изоставя само след няколко дни и няма да завърша, и да и искам мнението по въпроса.
Обожавам да мечтая, да си измислям героини, приятелки, съпрузи, колеги и т.н., и т.н.
Иначе не пия много(само малко и то понякога) и не пуша, да не говорим, че не се друсам.
Scarlet Wein- Терорист
-
Job/hobbies : Dragonlance
Брой мнения : 298
Дата на регистрация : 02.09.2009
Пуша.
Пия от време на време.
Седя с часове пред компютъра и спя по малко.
Пия от време на време.
Седя с часове пред компютъра и спя по малко.
AngeL_of_Death- Терорист
-
Брой мнения : 278
Дата на регистрация : 28.10.2009
Изумявам се какви глупости мога да прочета в тази тема. =_= Сериозно предлагам да си вземете по един тълковен реччник, а не да се излагате с глупости от сорта на "досаждам на учителите".
Ш' се гръмна...
Ш' се гръмна...
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
:: Архив :: Архив :: Интереси и свободно време
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите