Yamato Nadeshiko Shichi Henge (2010)
5 posters
:: Разни :: Азиатско кино :: Японски драми
Страница 1 от 1
Yamato Nadeshiko Shichi Henge (2010)
* Title: ヤマトナデシコ七変化
* Title (romaji): Yamato Nadeshiko Shichi Henge
* Also known as: The Perfect Girl Evolution
* Format: Renzoku
* Genre: Comedy
* Broadcast network: TBS
* Broadcast period: 2010-Jan-15 start
* Air time: Friday 22:00
Synopsis:
Takano Kyohei is a handsome but bad-tempered university student who is always ready for a fight; Toyama Yujinojo possesses a cuteness that can be mistaken for a girl; the cool-headed Oda Takenaga excels in academics and sports; and the princely Mori Ranmaru loves females, accept a proposal from the female owner of the house where they are lodging at for “free lodging if they are able to transform her niece into a proper lady”. Her niece, Nakahara Sunako lives in a gloomy and solitary world because of an inferior complex about her looks.
Cast
Kamenashi Kazuya as Takano Kyohei
Oomasa Aya as Nakahara Sunako
Tegoshi Yuya as Toyama Yukinojo
Uchi Hiroki as Oda Takenaga
Miyao Shuntaro (宮尾俊太郎) as Morii Ranmaru
Takashima Reiko as Nakahara Mio
Kato Seishiro as Nakahara Takeru
Kanbe Ranko (神戸蘭子) as Kasahara Noi
Osugi Ren as Shinichi (cafe master)
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Re: Yamato Nadeshiko Shichi Henge (2010)
Ааа, тва определено ще се гледа.
Чудно ми е как ще играят Сунако чан?! О.О
Чудно ми е как ще играят Сунако чан?! О.О
Koufuku ;3- Зарибен
-
Job/hobbies : Eating cookies and listening to music. ^^
Humor : Aaaawwwww yyyyyeaaaaaaaa !
Брой мнения : 2056
Дата на регистрация : 27.05.2008
Айде да ни е честит 1ви еп :3. Ще потърся и субтитри.
Façade- Ретард
-
oh, shit?! Seriously !?
Сунако - чан форевър!!!
Като знам какъв талант имат японците да си съсипват аниметата със екранизации направо не искам да си представям какво ще направят с едно от най - любимите ми анимета!! Надявам се последиците да не са катастрофални .. или поне да могат да докарат поне част от духа на Сунако - чан <3 моята най - любима аниме героиня :yyut:
ПП: Тъй като гледам по картинките ... Ранмару му отиде чара ... още от сега го казвам .. Юки и Такенага са ги докарали до известна степен, ама .. poor Sunako - chan
Сунако - чан форевър!!!
Като знам какъв талант имат японците да си съсипват аниметата със екранизации направо не искам да си представям какво ще направят с едно от най - любимите ми анимета!! Надявам се последиците да не са катастрофални .. или поне да могат да докарат поне част от духа на Сунако - чан <3 моята най - любима аниме героиня :yyut:
ПП: Тъй като гледам по картинките ... Ранмару му отиде чара ... още от сега го казвам .. Юки и Такенага са ги докарали до известна степен, ама .. poor Sunako - chan
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
Гледах го още когато излезе ( по телевизията :3), ама само до средата. Ще чакам като добро дете субтитри. А доколкото успях да видя.. Сунако не е излязла супер.. зле (да, щом е момиче и стои на по-малко от 5м от Каме ме дразни xD). За Кьохей нищо не мога да кажа, защото Каме ми е слабост Останалите са им *ахъм* мамата. Няма и капчича от героите, които помня аз. И има някакво лапе... още не мога да проумея каква е файдата от него. Абе ще видим след още 1-2 серийки. Макар, че ще си го доизгледам специално заради Каме
Façade- Ретард
-
lol?
Е, трябва да се види! Това аниме беше сцепващо ^^ Ама това голяма част от чара му беше чиби Сунако и зеленичките човеченца, чудно ми е какво ще направят о.о
Субтитри има ли вече?
Е, трябва да се види! Това аниме беше сцепващо ^^ Ама това голяма част от чара му беше чиби Сунако и зеленичките човеченца, чудно ми е какво ще направят о.о
Субтитри има ли вече?
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Субтитри има до 5ти еп, а в петък излезе 6ти, така че за него - сряда, четвъртък ;)
Façade- Ретард
-
Ако питате мен, няма нищо общо с анимето. И наистина какво прави онова лапе там? Гледах анимето преди много време, но помня по-голямата част от него и... тя липсва тук. И все пак го изгледах до края... и как няма, Kame присъства. Но не мога да проумея как са го накарали да си отреже косата??? Shock... *удря се по челото* Сунако-чан... ами, доближили са се до нея, но... можело е още. Другите... чара им се е загубил някъде на снимачната площадка.
Similar topics
» Yamato Nadeshiko Shichi Henge
» BECK (2010)
» 71: Into The Fire (2010)
» The Runaways (2010)
» BECK (2010)
» 71: Into The Fire (2010)
» The Runaways (2010)
:: Разни :: Азиатско кино :: Японски драми
Страница 1 от 1