Dengeki Daisy
4 posters
:: Аниме и манга :: Манга дискусии
Страница 1 от 1
Dengeki Daisy
Dengeki Daisy
Жанрове: Комедия, Драма, Романтика, Шоджо
Автор: Мотоми Кьоусуке
Mal rating:
Score: 8.89 (scored by 1964 users)
Ranked: #10
Popularity: #83
Засега има 16 чаптъра~ Ще кажа само едно - шоджо, направено от мъж = epic win Щом на мен ми харесва, значи си заслужава ;) Хуморът е на много добро ниво, артът също ми харесва, а историята е също интересна по свой си начин... Малко ми е бавничка, но все пак е шоджо :D Героите са пълните дебили, и нито Теру е поредната лигла, нито Курасаки е поредното клиширано биши (:
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Re: Dengeki Daisy
Ето защои ми е било толкова познато...
Тъ, да съгласна съм със Стани. Момичето е ебати идиота =D Куросаки е пич. Историята е .. доста добре измислена, като за шоджо. Проблема ми е, че не знам до кой чаптър съм, но ще се оправим =D
Тъ, да съгласна съм със Стани. Момичето е ебати идиота =D Куросаки е пич. Историята е .. доста добре измислена, като за шоджо. Проблема ми е, че не знам до кой чаптър съм, но ще се оправим =D
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Влюбих се в Куросаки историйката между тях също радва
~|| Hoshina Utau ||~- Терорист
-
Job/hobbies : sleeping ... sleeping... and smoking
Humor : I'm already covered in blood and poison so I'll end it with my hands and go staight to hell...
Брой мнения : 358
Дата на регистрация : 07.04.2008
С нетърпение чакам да преведат следващият чаптър ;3
За сега са на 18 *sun*
Трябва да благодаря на някой от vbox7, за дето е направил достатъчно грабващо MMV за DD , че да почна да чета пак манга и да открия нещицата на Motomi Kyousuke <3
За сега са на 18 *sun*
Трябва да благодаря на някой от vbox7, за дето е направил достатъчно грабващо MMV за DD , че да почна да чета пак манга и да открия нещицата на Motomi Kyousuke <3
:: Аниме и манга :: Манга дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите