Angel Beats!
+6
sunshine_star
HellGirl
Katinkka
Megaphy
Ricchan ^^
Koufuku ;3
10 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Angel Beats!
Тип: ТВ
Епизоди: 13
Статус: Излъчва се в момента
От-до: Април 2010 до...?
Продуценти: Key, Visual Art’s, Aniplex, P.A. Works
Ricchan ^^ написа:В свят след смъртта, ангели се бият за съдбата си и за своето бъдеще. Юри, лидерката на Шинда Секай Сенсен /SSS/ вдига бунт срещу божеството, което й е отредило да живее безразсъден живот. От друга страна пък, Тенши, председателката на училищния съвет на този свят след смъртта, провежда битки срещу SSS членовете. Членовете на SSS използват военна бойна техника за да се противопоставят на ангелите, които си служат със свръхестествени сили.
Koufuku ;3- Зарибен
-
Job/hobbies : Eating cookies and listening to music. ^^
Humor : Aaaawwwww yyyyyeaaaaaaaa !
Брой мнения : 2056
Дата на регистрация : 27.05.2008
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Re: Angel Beats!
- Аа, забравих да спомена, че и аз ще го гледам. Знам го от доста време, а Стани искаше да ме убие след като разбра, че не съм й казала.
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
И за който не знае, това аниме е запланувано като проектът на Лейзи напролет :) Ана се присъедини to the evil side и този трейлър си свърши подло работата
-
Ммм.. изглежда добреее~ Ще се гледа някой ден xD
by the way Стани.. супер харесах песента от трейлъра :D :D
by the way Стани.. супер харесах песента от трейлъра :D :D
Katinkka- Терорист
-
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009
But of course Jun Maeda Музиката му е брилянтна :3333 Той е измислял сюжета /както и на CLANNAD, Air и Little Busters -- което е VN която игалкам в момента х3 Чакам и по нея аниме бтуу~/ , а също и композира всички изброени досега + Канон 2006 Влюбена съм в него Ест.
Ерр, тва, че не е Key x KyoAni ще го прeживея някак си, защото P.A. Works пък направиха прекрасния арт на True Tears, so~ Hopes are high up xDDD
Ерр, тва, че не е Key x KyoAni ще го прeживея някак си, защото P.A. Works пък направиха прекрасния арт на True Tears, so~ Hopes are high up xDDD
-
- Така като гледам трейлъра се надявам главната да не ме нерви. :D
Тая с бялата коса е пичка. Общо взето, да, навих се на пролет да го поема.
О_О "Решила е да превежда нещо по-различно от ФМА?!" О_О
Е, драги мои, малко качестен екшън прави чудеса.
Стани се сцепи да фенгърлства обаче. :D
Megaphy- Администратор
-
Ти съмняваше ли се в мен?Megaphy написа:
Стани се сцепи да фенгърлства обаче. :D
omfg <333 И Тенши звучи баш като Ното Мамико, ма не е тя xD Kyaaa, SS!! An awesome group for an awesome show!! /I hope ;o/
-
Определено щего гледам! Трелърите ме завладяха тотално и арт-а ми се струва доста добър, а за по-хубаво разяснение на историята ще погледна в МАЛ :]
HellGirl- Зарибен
-
Humor : MC Teukie Teukie Lee Teukie! x33
Брой мнения : 2150
Дата на регистрация : 18.03.2009
Миии.. първия епзиод беше доста интересен. Изглежда ще става нещо интересно по-нататък :D
Арта.. няма да коментирам, защото си беше перфектен ;D
Арта.. няма да коментирам, защото си беше перфектен ;D
Katinkka- Терорист
-
- Първия епизод беше страхотен Направо се влюбих
sunshine_star- Терорист
-
Job/hobbies : books... writing...
Humor : 3in1 без нескафе ;3
Брой мнения : 202
Дата на регистрация : 26.07.2009
Ааааа знаех си, че ще става нещо интересно :D
Т'ва аниме ужасно напомня игра ве.. То т'ва бива, бива, ама те и капани и препятствия, и боса - Ангела..
Иначе е много интересно.. втори епизод беше страхотен и доста по-интересен от първи ;)
А тоя. .ТК много ме кефи ;3 Кък говори на английски някво :D Тая Юри ми бърка в здравето
Т'ва аниме ужасно напомня игра ве.. То т'ва бива, бива, ама те и капани и препятствия, и боса - Ангела..
Иначе е много интересно.. втори епизод беше страхотен и доста по-интересен от първи ;)
А тоя. .ТК много ме кефи ;3 Кък говори на английски някво :D Тая Юри ми бърка в здравето
Katinkka- Терорист
-
- Waah, meh love it. ♥_♥ Бати якия екшън. А, да си дойдем на думата защо
тръгнах да пиша. Напомня на MMORPG. Безсмъртни са, имат си NPC-та,
а Тенши им е нещо като бос. :DD "If you don't act, you'll be obliterated."
Makes sense, huh?
Megaphy- Администратор
-
Awww !!! O/////////O
Хората, които ме познават, знаят що се червя Щях да си умра O/////O
Тааа много ми хареса 2 епизод <3 Отделно и се сцепих на места :D
Мисля, че P.A. Works ще ми стане второто любимо студио
пп: Странно, мен Юри ме кефи о.О Както никога. Не е няква лигла, която да чака момъка да я спаси, я! И е сладка ^_^ И не напомня Харухи =_____________= Харухи е пача, която не се съобразява с останалите... Та тая дори на външен вид не напомня на нея... Фенбойчетата ме дразнят...
Тенши = Нагато? Goddamn, викат му kuudere, образовайте се >_>
- Kyaaah! *Отонаши се катери*
- Такъв си садист.
- Млъкни! xD
Е те тука се сцепих :D Не че нещо, ама Юри изкрещя, все едно зяпах хентай *o* Изпълни ме :D Излигавих се цялата тая сцена общо взето...
^ Излезе, че сеюто й е известно с ероге ролите си и хентай ролите си... uu yah, значи има да си ме изпълва... Професионалистка <3 Трябва да изгледаам някой неин хентай, писка страхотно ^~^ dun mind me!
Хората, които ме познават, знаят що се червя Щях да си умра O/////O
Тааа много ми хареса 2 епизод <3 Отделно и се сцепих на места :D
Мисля, че P.A. Works ще ми стане второто любимо студио
пп: Странно, мен Юри ме кефи о.О Както никога. Не е няква лигла, която да чака момъка да я спаси, я! И е сладка ^_^ И не напомня Харухи =_____________= Харухи е пача, която не се съобразява с останалите... Та тая дори на външен вид не напомня на нея... Фенбойчетата ме дразнят...
Тенши = Нагато? Goddamn, викат му kuudere, образовайте се >_>
- Kyaaah! *Отонаши се катери*
- Такъв си садист.
- Млъкни! xD
Е те тука се сцепих :D Не че нещо, ама Юри изкрещя, все едно зяпах хентай *o* Изпълни ме :D Излигавих се цялата тая сцена общо взето...
^ Излезе, че сеюто й е известно с ероге ролите си и хентай ролите си... uu yah, значи има да си ме изпълва... Професионалистка <3 Трябва да изгледаам някой неин хентай, писка страхотно ^~^ dun mind me!
-
- Страхоотно ^о^
Смятах да изчакам да се посъберат повечко епизоди и тогава да го изгледам, но не се стърпях. Много ме радва~ Юри много ме радва, и тази... с дългата коса също ме радва xDD Как налетя на животинчето да го спаси Тенши също ме радва~
Та, за ся анимето много ми харесва xD
NinjaEdit: А да сцепих се на момента, дето оня със синята коса (който, бду ме радва ^^ ) спаси Отонаши как каза:
-Харесвам те. (ор смт, имаше и нещо друго)
А Отонаши:
-Да не си обратен? XDDD
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
ОМГ само 13 епа
Юри гледам нещо се пуска на тоя Отонаши другия как го изрита само xD
Юри гледам нещо се пуска на тоя Отонаши другия как го изрита само xD
balito-
Брой мнения : 28
Дата на регистрация : 22.02.2010
6-ти епизод е супер.. много интересен и ме грабна.. даже се замислих да му вдигам оценката на анимето
7-ми епизод е пълна трагедия.. просто едвам издържах да го изгледам, но пък
8-ми епизод е отново страхотен епизод.. страхотна история около Тенши.. направен е епизода страхотно ;D Отново се замислям дали да не му вдигна оценката :DD
7-ми епизод е пълна трагедия.. просто едвам издържах да го изгледам, но пък
8-ми епизод е отново страхотен епизод.. страхотна история около Тенши.. направен е епизода страхотно ;D Отново се замислям дали да не му вдигна оценката :DD
Katinkka- Терорист
-
off topic - картинката, която трябва да бъде на първата страница хич не я виждам D:
Katinkka- Терорист
-
10-ти епизод е просто невероятен! Hinata x Yui :3
Нямам какво друго да кажаа~
Нямам какво друго да кажаа~
Katinkka- Терорист
-
- Юиии~
Не сгреших като сложих това аниме в любими. Hinata you bastard. I love you. <3
Не мога да спра да гледам тая сцена и да рева. Ще цитирам един мембър на Хината
х Юи клуба, който се опита да ги ожени:
"...May you two find happiness, if not in this world, then in the next one..."
Megaphy- Администратор
-
Неочаквано от моя страна, но не мога да отрека, че се влюбих в анимето, та чак в любими го сложих.
За да сме честни, това е първото аниме от този жанр и въобще със всичките си прилики с нещата на Kyotoanimation, което ми достави невероятно удоволствие, защото ако трябва да сме честни другите от този вид са с ПРЕКАЛЕНО много драма. Въпреки че, анимето завърши с доста неизяснени въпроси, не мога да му дам по - малко от 10 D: просто нещо в цялата история ме сломи до точка на чупене, ако мога така да се изразя. Обратно на маса народ ми хареса главно, заради неизяснените неща и мисля, че това е нещото, което го прави невероятно.
Ревах, ревах, та се късах на последния епизод. Първото аниме, на което рева така и толкова много. Имаше нещо ужасно докосващо в цялата история около Тенши, въпреки че не беше нещо трагично, както при повечето герои.
Превъзходен край, ако мога да дам реално мнение. С всичките си недостатъци - нереално хубав. :3
Peace out. \/
За да сме честни, това е първото аниме от този жанр и въобще със всичките си прилики с нещата на Kyotoanimation, което ми достави невероятно удоволствие, защото ако трябва да сме честни другите от този вид са с ПРЕКАЛЕНО много драма. Въпреки че, анимето завърши с доста неизяснени въпроси, не мога да му дам по - малко от 10 D: просто нещо в цялата история ме сломи до точка на чупене, ако мога така да се изразя. Обратно на маса народ ми хареса главно, заради неизяснените неща и мисля, че това е нещото, което го прави невероятно.
Ревах, ревах, та се късах на последния епизод. Първото аниме, на което рева така и толкова много. Имаше нещо ужасно докосващо в цялата история около Тенши, въпреки че не беше нещо трагично, както при повечето герои.
- Spoiler:
- Това със завършването беше наистина добре измислено, защото наистина нито един от героите не бе завършил и това си беше перфектен завършек на един не-чак-толкова-хубав-живот, но все пак без неща, за които да съжаляват. Искаше ми се да има малко повече Хината, но пак беше добре. Изчезването на Юри, Хината, та даже и на Наой, който не очаквах да остане до самия край. Канаде х Отонаши края просто ме съсипа. Момента, в който Отонаши падна напред, момента, в който Канаде изчезна беше крайната точка - там вече не можех да дишам. Беше съсипващо тъжно. Но въпреки всичко през цялото време се усмихвах.
Превъзходен край, ако мога да дам реално мнение. С всичките си недостатъци - нереално хубав. :3
Peace out. \/
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Последния епизод е толкова добър, че не е истина :3
Планувам да го изгледам пак.. на един ден.. искам да видя как ше ми въздейства.
историята между Канаде и Отонаши беше просто невероятна. Начина по който приключиха анимето го прави невероятно <3
Nothing more to say ~
Планувам да го изгледам пак.. на един ден.. искам да видя как ше ми въздейства.
историята между Канаде и Отонаши беше просто невероятна. Начина по който приключиха анимето го прави невероятно <3
Nothing more to say ~
Katinkka- Терорист
-
аз го знам от доста време това аниме проблема е че съм едва на първи епизод се още не намирам време да го гледам от други анимета които следя
Rosi_amv-
Брой мнения : 11
Дата на регистрация : 22.10.2011
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите