Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kurosagi

3 posters

Go down

Kurosagi Empty Kurosagi

Писане  Façade Нед 08 Ное 2009, 11:56

Kurosagi 20081029095434

## Режисьор : Ishii Yasuharu, Hirano Shunichi, Takei Atsushi

## В ролите : Ямашита Томохиса - Куросаги, Хорикита Маки - Йошикава Цурара, Ichikawa Yui - Мишика Юками, Kato Koji - Ширайши Юичи, Yamazaki Tsutomu - Кацураги Тошио, Kishibe Shiro - Микимото, Tayama Ryosei - Момояма Тецуджи

## Държава : Япония

## Година : 2006

## Епизоди : 11

## Времетраене : 50 мин.

## Жанр : Екшън, криминален, романтика

## Резюме : Куросаги е млад мъж, чието семейство е погубено от измамници, поради което той самият става професионалист-измамник. Приемайки името Куросаги, той изиграва други измамници и връща откраднатите от тях пари обратно на техните жертви. Животът му се променя, когато среща Йошикава Цурара - млада студентка по право, която не одобрява неговото неуважение към закона и се опитва да го накара да се откаже от опасното му занимание.
Façade
Façade
Ретард

Female
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008

Върнете се в началото Go down

Kurosagi Empty Re: Kurosagi

Писане  Invisible Пон 16 Ное 2009, 18:33

Сериалчето ми хареса. Още повече щом и Ямапи участва. love Историята не бе лоша, а героите поносими. Имаше моменти когато се дразних на някои от тях, но като цяло ми харесаха. Става за разпускане. :ballon:
Invisible
Invisible

Female
Брой мнения : 46
Дата на регистрация : 02.11.2009

Писане  Drama.Queen Вто 19 Яну 2010, 15:44

Kyaa~

На един дъх го изгледах!! Тfва лигавото приятелче на Цурара ми лазеше по нервичките и ми идеше да 'и избия зъбките всеки път щом я видех - по противно създание едва ли ми е попадало в полезцрението! Ямашита рули!!! Даам, още си го пазя сериалчето и си преглеждам по - хубавките моменти, когато съм в * [!] sobbing mood! [!] *

О, да, да не забравя и Цурара с нейното добринище е супер дразнеща на моменти, но разбира се имаме Куросаки - да изблъска недостатъците на женските с красота 66

Накрая плаках .... много ....
Drama.Queen
Drama.Queen
Администратор

Female
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008

https://www.facebook.com/pages/jvk/164870300271661

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите