Pride And Prejudice
2 posters
Страница 1 от 1
Pride And Prejudice
## Режисьор : Джо Райт
## В ролите : Едмънд Гуен, Бренда Блетин, Джуди Денч, Доналд Съдърланд, Том Холандър, Кийра Найтли
## Държава : Великобритания / Франция
## Година : 2005
## Времетраене : 127 минути
## Резюме : Гордост и предразсъдъци показва комичните страни на любовта и живота между английските благородници по време на епохата на Джордж (епохата на царуването на английските крале Джордж I-IV (XVIII в.) и Джордж V-VI (XX в.). Г-н Бенет е английски благородник, който живее в Хартфордшийр с неговата надменна съпруга. Бенет има пет дъщери; красивата Джейн, умната Елизабет, пристрастената читателка Мери, незрялата Кити и дивата Линда. За жалост на дъщерите му, ако г-н Бенет умре, тяхната къща ще бъде наследена от далечен братовчед, който те никога не са срещали,така че бъдещето на семейното щастие и сигурност зависи от това дали дъщерите му ще се оженят за когото трябва. Животът е спокоен, докато в кватала им пристига богатият благородник г-н Бинглий, който наема огромна къща, за да може да прекара лятото в страната си. Г-н Бинглий води със себе си неговите две сестри и засукания (и богат), но горд г-н Дарси. Любовта е скоро във въздуха за една от сестрите на Бинглий, докато другата може да попадне в необмислено прегрешение. Сестрите на Бинглий трябва да се изправят пред много премеждия, между тях и тяхното щастие, влючително класа, клюки и позор.
link...
Re: Pride And Prejudice
- Ако трябва да съм напълно честна.. филма не е нищо особено.
Но Keira Knightley ми е слабост, а `Гордост и предразсъдъци` е една от любимите ми книги... го харесах..
За жалост доста неща са променени или изпуснати, нооо не е нещо ново..
Re: Pride And Prejudice
Чела съм книгата и много ми харесва като история и всичко! И филмът е много хубав! <3
Little.Vampire- Модератор
-
Job/hobbies : Goth & Vampires
Humor : Може ли да вечерям с теб?
Брой мнения : 2313
Дата на регистрация : 07.11.2008
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите