Bridge to Terabithia
4 posters
Страница 1 от 1
Bridge to Terabithia
Резюме : Две деца тръгват през гората за да намерят отговори на много въпроси и откриват техен собствен свят, като приказка изпълнена с приключения наречен - Терабития.
Надеждите на петокласника Джейсън Арън за придобиване на статут на най-бързия в класа са смачкани, когато новодошлата Лесли Бърк побеждава всички, включително и него.Въпреки това двамата стават приятели и заедно откриват магично кралство, скрито дълбоко в гората и единствения вход към което е тайнствена рекичка.
Времетраене : 96 минути
Година : 2007 година
Държава : САЩ
В ролите : Джош Хътчрсън, Зоуи Дешанел, Тейлър Атфилс, АнаСофия Роб, Ерин Анис, Микайла Баумър, Бенджамин Браун, Катрин Керио, Лаурен Клинтън, Брандън Кок, Робърт Патрик.
Лииинк
-----
Филма е шедьовър! Който не го е гледал изпуска невероятно много. Смисъл, всичкото това приключение, драмата, трагедията, всичко! Невероятно е! Просто не знам какво да кажа, честно казано, защото е абсолютната трагедия. Имам в предвид, че е един от любимите ми филми, само заради края и всичката драма. То филма преливаше от прекрасни персонажи, пейзажи и добро развитие. Имаше наистина много от живота и историята на две хлапета, които се впускат в някакво приключение, само за да избягат от ежедневието и реалността. Просто не знам как да го опиша. Накрая на филма толкова съм ревала, че няма на къде повече, ама да видим, дали някой ще е на същото мнение.
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Re: Bridge to Terabithia
Прекрасен филм. ^^ Помня, че го гледах доста отдавна и края ме разплака. Много тежък и емоционален е.
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
Хубаво филмче, със стойностна и малко по-различна историика ^^ (намерих си снимчица на момиченцето от 2009 )
Страхотен филм!Всичко беше толкова красиво,особено когато откриха Терабития!
Koufuku ;3- Зарибен
-
Job/hobbies : Eating cookies and listening to music. ^^
Humor : Aaaawwwww yyyyyeaaaaaaaa !
Брой мнения : 2056
Дата на регистрация : 27.05.2008
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите