Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bridge to Terabithia

4 posters

Go down

Bridge to Terabithia Empty Bridge to Terabithia

Писане  Enery Пет 23 Окт 2009, 20:55

Bridge to Terabithia Bbridge_tto_tterabithia

Резюме : Две деца тръгват през гората за да намерят отговори на много въпроси и откриват техен собствен свят, като приказка изпълнена с приключения наречен - Терабития.

Надеждите на петокласника Джейсън Арън за придобиване на статут на най-бързия в класа са смачкани, когато новодошлата Лесли Бърк побеждава всички, включително и него.Въпреки това двамата стават приятели и заедно откриват магично кралство, скрито дълбоко в гората и единствения вход към което е тайнствена рекичка.

Времетраене : 96 минути
Година : 2007 година
Държава : САЩ
В ролите : Джош Хътчрсън, Зоуи Дешанел, Тейлър Атфилс, АнаСофия Роб, Ерин Анис, Микайла Баумър, Бенджамин Браун, Катрин Керио, Лаурен Клинтън, Брандън Кок, Робърт Патрик.

Лииинк

-----

Филма е шедьовър! Който не го е гледал изпуска невероятно много. Смисъл, всичкото това приключение, драмата, трагедията, всичко! Невероятно е! Просто не знам какво да кажа, честно казано, защото е абсолютната трагедия. Имам в предвид, че е един от любимите ми филми, само заради края и всичката драма. То филма преливаше от прекрасни персонажи, пейзажи и добро развитие. Имаше наистина много от живота и историята на две хлапета, които се впускат в някакво приключение, само за да избягат от ежедневието и реалността. Просто не знам как да го опиша. Накрая на филма толкова съм ревала, че няма на къде повече, ама да видим, дали някой ще е на същото мнение.
Enery
Enery
Ретард

Female
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008

Върнете се в началото Go down

Bridge to Terabithia Empty Re: Bridge to Terabithia

Писане  Megaphy Съб 24 Окт 2009, 13:58

Прекрасен филм. ^^ Помня, че го гледах доста отдавна и края ме разплака. Много тежък и емоционален е.
Megaphy
Megaphy
Администратор

Female
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008

Писане  Elune Be Praised* Пон 09 Ное 2009, 20:52

Хубаво филмче, със стойностна и малко по-различна историика ^^ (намерих си снимчица на момиченцето от 2009 66 )
Elune Be Praised*
Elune Be Praised*
Терорист

Male
Location : I am everywhere. Yes that's right even in your head.
Job/hobbies : Баскетбол, Анимета, Фитнес, Музика, Психотерапия О.о
Humor : Копче! о.О
Брой мнения : 1213
Дата на регистрация : 10.11.2008

http://and1.com/

Писане  Koufuku ;3 Съб 14 Ное 2009, 16:03

Страхотен филм!Всичко беше толкова красиво,особено когато откриха Терабития! Bridge to Terabithia 749574
Koufuku ;3
Koufuku ;3
Зарибен

Female
Job/hobbies : Eating cookies and listening to music. ^^
Humor : Aaaawwwww yyyyyeaaaaaaaa !
Брой мнения : 2056
Дата на регистрация : 27.05.2008

Писане  Sponsored content

Sponsored content