Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Midori no hibi

2 posters

Go down

Midori no hibi Empty Midori no hibi

Писане  Ricchan ^^ Пон 28 Сеп 2009, 02:07

Midori no hibi 46347

Тип: ТВ
Епизоди: 13
Статус: Завършено
От-до: 4 април 2004 до 27 юни 2004
Продуценти: Bandai Visual, Studio Pierrot, Lantis, Media Blasters
Жанрове: Комедия, Драма, Еччи, Романтика, Шоунен

Биячът на гимназията Сеиджи Савамура отчаяно мечтае за приятелка, но до този момент вече 20 са го отрязали. Той се страхува, че цял живот ще остане сам, като единствен спътник ще е дясната му ръка. *лол* Един ден обаче всичко претърпява неочакван обрат - дясната му ръка се превръща в момиче на име Мидори Касугано, която му признава, че го е харесвала през изминалите три години. Какво ли е чувството да те обича ръката ти? icon_lol Можеш ли да изтърпиш на изкушението да изпиташ нещо повече към... ръката си? icon_lol Лесно ли е да скриеш от околните новото си приспособление? icon_lol Гледайте и разберете icon_lol
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008

Върнете се в началото Go down

Midori no hibi Empty Re: Midori no hibi

Писане  Ricchan ^^ Пон 28 Сеп 2009, 11:51

Така, изгледах го. Ще започна ревюто си със следните думи:

"Съвсем случайно се натъкнах на оп-а му. Погледнах от любопитство историята на анимето в МАЛ. Пуснах си първи еп онлайн, за да видя как е. Докато се усетя, изгледах 9 епизода, а часът беше 7 сутринта. Затворих очи и заспах. Събудих се в 12:30 - тамън за даскало, но навместо да се счупя да бързам, аз продължих да гледам, докато най-накрая не го свърших. Съжалявам ли? Никак даже."

Точно толкова добро е за жанра си :icon_bigrin: Мидори е kawaii love Странно, но е първото лигаво момиче, което ме кефи. Може би просто защото си беше пич.
Историята е уникална, определено не срещаме нещо такова всеки ден в аниметата, нали? И колкото и налудничава да звучи, щом се загледаш, започва да става все по-реална и по-реална. И според мен е вложен далеч по-дълбок смисъл в това, но нека прецените вие, за себе си аз извадих моите поуки. Случките около двамата са сцепващи, много се смях като тя отвори на една жена и почна да говори вместо него, като го вдигна за яката smile Определено не спрях да се кискам доста време... Анимето си е такова - да си го гледаш с усмивка на лицето, а защо не и да пофенгърлстваш малко. Сеиджи също е един сладур, типичният бияч с меко сърце <3 А самото еччи е трудно откриваемо... Просто когато трябва, не се крият гърдите и забелязох цял един пантсу шот. Въобще не се набива на очи. С две думи... Странна, но забавна и отпускаща история :)

Арт: Изключително приятен, не ми се стори дървен... По-изчистен е, все едно изваден от манга, но в това му е чара. Не е на нивото на някои KyoAni творби де, но определено и не вади очи, а напротив, пасва идеално на стила аниме. Такъв, който не те товари много, а цели да те отпусне :)

ОСТ: Аз толкова бързах да гледам, че въобще не чаках оп-ове и ед-ове icon_lol Но ед-а не бе лош, доколкото помня, а оп-а ми бе леко лигав. Самият ОСТ не бе кой знае какво, но имаше и готини песни, особено когато Сеиджи се биеше <3

Герои: Всички са уникални, има и от любимите отакувци icon_lol Маниак на тема аниме куклички, дето ги слагаш на ръката си smile Да не забравяме, че и главните са изключително забавни персонажи и се допълват прекрасно.

Наслада: Ами цитатът горе трябва да говори достатъчно. От много отдавна не ми бе хващано вниманието така, особено след април някъде, когато почнах да гледам аниме доста по-рядко. icon_smile

Краят е задоволителен, въпреки че мангата не е свършила по него време, така че давам 10/10. Има какво да се желае от арта. Има какво да се желае от ОСТ-а, както и от края на анимето; Но просто нямаше как да не му дам 10, след като ме залепи за монитора както много малко други анимета са правили icon_smile
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008

Писане  Blackie. Пон 28 Сеп 2009, 13:10

Гледах го преди около година.
В началото мислех да го дропвам, но в крайна сметка го продължих и изгледах на един дъх хД
Нещото, което не ми хареса, беше арт-ът. Доколкото помня, намирах и дразнещи персонажи, един от които, ако не се лъжа, беше женското с късата кафява коса, чието име не помня. icon_lol
Интересно беше ^^. Определено се наблягаше повече на историята, отколкото на еччи моментите. Струва си гледането, но на мен конкретно не ми е сред любимите.
Blackie.
Blackie.
Зарибен

Female
Брой мнения : 2652
Дата на регистрация : 25.03.2008

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото